Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
Jól ki lehet öket tuningolni photoshoppal mi? <#smile>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

degenerator
kép esetleg?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

VRSDM
ha valaki talál / van neki ilyen képe, ossza már meg, imádom nézni az utcai suhancokat ahogy azt hiszi magáról az összes milyen dzsátár :]

u dont have to listen anybody else but me

Elég jól látod a helyzetet. A Type 99 egy furcsa hibrid. Az alváz nem T-72-es, csak nagyon hasonlít rá. Az erõforrás a dízel MB 871 Ka-501-en alapszik (lopás vagy licensz?) és állítólag 1500 lóerõs. A torony kivülrõl valóban nyugati behatásúnak tûnik. A fegyverzet viszont teljesen orosz, a löveg és az automata töltõberendezés az oroszoktól lett átvéve. Elektronikáról keveset lehet tudni, két dolgot említenek meg: van lézerbesugárzás-jelzõje valamint egy aktív lézere, amivel állítólag meg tudja zavarni az ellenséges rakéták lézeres/infravörös irányítását, ill alkalmazható az ellenséges harckocsik optikája és legénysége (mármint a legénység szeme) ellen. Egyelõre nem készült nagy számban, mindössze két elit ezred van vele felszerelve.

Bucser
Gondolom Libéria ez is...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

degenerator
pf

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

RatBaG
Jamal and the bros

Per Aspera Ad Inferi.

Ezek a Kinai Type-98 , Type-99 uj gyártású harckocsik szerintetek mennyire jók ? Azt gondolom hogy a Tajvani jó öreg M-48 , M-60-as mintáju harckocsiknál jobbak . Csak azt nem tudom hogy milyen kategoriába soroljam õket , körülbelül T-80U nak vagy T-90-nek megfelelõ páncélozásuk van mert ahogy elnéztem T-72 alvázra felszerelt nyugati vonaltervezésü tornya van ( Leopard harckocsi jut eszembe )ezeknek az 54 tonnás monstrumoknak . Elektronika , tüzvezetõ rendszerek , speciális lõszerek a 125 mm löveghez ? Ezekbõl sok van-e a kinaiaknak ? Vagy csak sok lesz ? Gondolom a harckocsi teljesitménye harcértéke azért még messzi van az M-1A1 Ambrams , vagy a Leopard-2 harckocsitól ezek ujjab verzióitól ? Várom válaszaitok !
én vagyok hülye vagy ti sem értitek ez hogy jön ide?! vagy csak sima kedvcsinálónak szántad<#wink>

"Mi volt az, amivel megdobtál?
Orosz-magyar zsebszótár!"
(Animal Cannibals a kezdetekkor, a Takarítónõ elõtt évekkel 😊 )
RatBaG
elég elcseszett tornya van szegénynek

Per Aspera Ad Inferi.

Röviden: M60A2

RatBaG
röviden: ez mi?

Per Aspera Ad Inferi.

degenerator
annyit mondok, T-99

Sadist
Azt mondja, hogy van a halálnak kedve végigolvasni egy angol szöveget.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

degenerator
hm?

Fejbe váglak egy szótárral<#idiota>

degenerator

Gondolom azért, mert azok a fém részek, eredeti fegyverbõl származnak! 😉

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Komoly<#vigyor3>
Nem egy fegyveren még sorozatszám is van<#wink>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

plas
Ez is egy jó kis film volt:
The Beast
Ugyan régen láttam, de elég maradandó...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Punker
afganisztán, csecsenföld, akad pár film, néha duna tv-n késõ este lehet elcsípni egyet-egyet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

degenerator
hol lehet elolvasni az eredeti történetét?

vannak még ilyen orosz, 2. vh utáni konfliktusokkal foglalkozó filmek?

Punker
jaja szerintem is frankó lett.

a 9. század végén az a mészárlás az tényleg durva lett.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyébként a mondandója érdekes. Ügye a címben van a lényeg. A zászlóállítás körüli hírverés van a középpontban.

Olyan emberekbõl lettek hatalmas hõsök, akik saját bevallásuk szerint nem érdemlik meg. Hisz csak segítettek felállítani a zászlót, mert nehéz volt...

(remélem így kell használni a spoiler tagot)

Bucser
Én a dicsõség zászlaját nem láttam, de a letters from Iwo Jima nagyon jó lett.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Na ja, de az igazi 9. század története kb. ott állt meg, hogy meghalt 2 emberük és megsebesült szinte mindenki.

Ehhez képest a film vége egy mészárszék.

Tegnap néztem meg a Dicsõség zászlaját! Hát többet vártam tõle, de nem volt rossz film.

Kicsit egyszerûek voltak a csatajelenetek, de volt némi mondandója. Kíváncsi vagyok a Levelek Iwo Jimára is!

degenerator
kissé több afgán is halt meg, mint szovjet

Punker
hát az elsõ órában még csak kiképzés megy.....

Nem rossz film! Bár kicsit túl hõsiesek a szovjetek... =)

Punker
na most nézem ezt a 9. Század címû filmet, remélem nem vertetek át 😊

Õ használt egy "😄"-t a kommentje végén... <#nemtudom>

I.C.ram
Azért azt észrevettétek, hogy mindig háttal állnak az ilyen akcióknál. 😊 Õk is ofsnak mint az állat, különben nem álnnának háttal 😊
Hát... Bátor katonák 😉

Tigristank
Ez nagyon jó. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

degenerator
szólszbe, de mianyádnak? nem szoktam ilyen helyekre kommentet írni. ebbe a topikba is csak a kézifegyverek, meg a tankok érdekelnek, a heliket, meg a repülõket utálom.

Molnibalage
Amen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Szerintem lassan túl lehetne ezen lépni.

Hülyék voltak lesznek és fafejûek is. Kész elmész mellettük.

Molnibalage
Nem csak az a baj, hogy okoskodik, de olyat mond, hogy akkora baromoságokat akkor sem tudnék kitalálni ha akarnék és sok egymásból következik.

Valakinek az volt a problémája, hogy nem látott felségjelzést. Hát ilyen ratyi minõségben nem is csodálom. Erre a másik kijelenti, hogy õ lát egy kábelt amin lóg a gép. Hát az eszem megálltt itt. Aki már lógatott nagy és kiegyensúlyozatlan terhet, az tudja, hogy a büdös életben nem tudnának egy lógó helikoptert sem ilyen mozgásra késztetni.

Mellesleg, azzal meg senki nem foglalkozott, hogy ha a fõrotor szerintük valóban állt akkor a farokrotor miért forgott folyamatosan? Akkor a helikoptrnek is folyamatosan veszettül kellett volna pörögnie.

Azt minidg is tudtam, hogy sok surû és hülyegyerek van, de hogy ennyire sok és ennyire kitartsanak a hülyeségeik mellett az már igen fájó és szomorú. És nekem hülyével és gyökérrel kell együttélnem...

Adam II
A legnagyobb gond az ,hogy a legtöbb ember ahelyett ,hogy elismerné nem tud valamit vagy nem ért hozzá és esetleg utánanézne elkezd okoskodni és ha valaki megpróbálja felvilágosítani ,hogy téved akkor befogja a fülét és mondja tovább a hülyeségét.

Molnibalage

Bucser
Nem az a gond, hogy nem tud valamit, hanem hogy elkezd elméleteket gyártani és hiába mondjáûk meg neki a megoldást, az szerinte biztos nem úgy van.

Molnibalage
Nem értem, hogy az ilyen intelligens emberek miért nem fulladnak meg. Az ember azt hinné, hogy néha elfelejtenek levegõt venni, annyi eszük sincs...

Gundark
Tévedtem mégis inkább ezt hoznám az elsõ helyre 😊 :

"heló. nem olvastam el mindent, de második nézésre kiderült számomra, hogy simán szabadesés közben filmez(het)ték egy másik helirõl, aminek a hangját lehet hallani. ez a háttér változásából derül(het) ki.
és már nincs is szükség semmilyen trükk megmagyarázására."

és ámen. <#worship>

Gundark
De az is jópofa amikor közli az egyik hogy ez biza antigravitáció. Mert ez OROSZ, és nem amerika 😊