Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ajánlom mindenki figyelmébe a ezt a kis videót.
egy kicsit szomorura sikeredett de nagyon sok uj videorészlet van benne a játékból amit eddig nem láttam még (legalább is nekem uj)
Érdemes megnézni!!!<#papakacsint>#papakacsint>
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ketertelmu szovegekkel meg engem ne faraszal mert en vagyok az akit zavarsz.
<#lama>#lama>
Huzatok ma' a FFVII topikba agyon apemelitek ezt!
a varzslatkombok elég eccerüek,ugy a fegyverekbe/páncélokba vannak a slot-ot,a sima
O O O O pölö, de jobbakba O=O O=O O=O O=O ergo itt összelehet párositani 4magict 4 másikkal.(vagy igy rajzolom 1=2 3=4 5=6 7=8)
És pl: 1be final attack kerül akkor a 2be menjen a phoenix,ergo ha azt akinek ez van kinyirják, végsö csapásként elereszt egy phoenix-et ami üt,és feltámasztja aki a harcmezön elhaltt😛
vagy: bahamutZERO összekötve HP/MP absorb-al ( jön bahamutocska,és még ellentöl kapsz HPt/MPt
Vagy quadra magic összeköt Ultima,és ultimat használva nem hanem NÉGSZER lesz aza varázslat egymás után (ha van elég MP)
De ezek akkor az igaziak ha MASTER szinten vannak.
Vagy alap még a ALL=RESTORE,igy mindenkit lehet gyogyitani.
RIBBON meg, ha fenntvan valakin az immunis MINDEN státusz változásra,szal nem fogja semmi berserk/frog/sleep/poison stbstb.
überjo kis cumo,elvileg egyet lehet találni is,de master tonberry-t morpholni és kapsz 1et egyböl
Van vhol a térképen 1 egyedülallo haz; benne 1 fegyverkeszitö arc; vele mit lehet kezdeni? csak dumalni lehet vele oszt kész...all materiakat hol/hogyan lehet szerezni plusban? erdemes nekimenni midgar Zolomnak vagy nem erdemes nyomni ellene?
Majd megnezem milyen materiaim vannak, rendeznem kell soraim... :-D +nem hasznalt karikat is tapolni akarom, a 2 groupos fight-nal nagyon gyengek voltak; szar fegyverekkel...wutai-ba is el kell mennem..nah, 1-2hétig még elleszek a 7essel min.; ha nem is chocobozom.. :-D
a tököket amugy csak ugy lehet agyonvagni,ha mindig elixireket pakolok nekik? 0-at sebez különben...
bahamut-zero-t kapcsoljam össze hp-absorb-al?
hogy érdemes(jol)összekapcsolni a materiakat? a ribbon mire jo? amugy sephi bekava valtoztatta pár arcomat végsõ foght-nal...
final attack-et akkor phoenixel összekapcs...vazz; a 9ben nem volt ennyi strategiai lehetöseg mint itt... :-) az sokkal statikusabbnak tünt... végsö barlangbol kimentem tennyap, vissza tudtam menni... Arra gondoltam, h. elrohanok majd a végsö barlanghoz, ha tolom (ma tolom picit még térképen+kiproba amiket mondtal...); lerakom a mentest vegsö barlangnal, mentek oszt megyek visszafele...ha masik utvonalakon is végigmegyek (amerre többi kari ment nelkülem)talalok jo cuccokat? Vmi source-okat talaltam anno, tennyap... meg fejlesztgetek ezerrel; mindenkit tuningolok picit; sok kari el lett hanyagolva... :-/
Kiválasztod azt,kiválasztod kire menjen,DE nem X hanem O gombot nyomsz (elvileg nönnie kell majd egyel a listában a darabszámának),és akár 99ig nyomkodhatod ezt a kombot,mármint X és a O,folyamatosan nö a tárgy amig 99 nem lesz.
valami olyan helyen probáld ahhol gyenge ellenek vannak.
A vizalatti weapon (van annál keményebb is ami a sivatagban van,eh) 1millio HPje van,oda jol felgyurva menj.
Miel kotr summon nix egen kemény lesz ugy,ott aztán muszály a final attack-phoenix okoság,és a soksok megaelixir,de sikerülhet kotr nélkülis.
Bahamut ZERO-HP ABsorb matéria (jo lenne hameglenne a mime okoság is mert azzal a elözö varázslatot/mozdulatot le lehet másolni,kivétel limit).
És még a W-summon is,habár a hp absorb helyett lehet jobb a mp absorb proba cseresznye😊
Ja meg a underwater cucc is jo ha megvan (különben idöre megy a harc akkor),meg ami még hasznos a speed-plus,jameg a elmaradhatatlan RIBBON,uszály hogy beléd ne varázslojon valami gányt (bár nemtom ez csinál-e olyat de biztos ami biztos😊.
És türelem😄
Ha esetleg lenyomtad dob neked egy earth harp nevü tárgyat,az igy haszontalan DEEEEEEE,ha elmész KALMba,ott egyik házba az emeleten add oda egy haspinak,olyan cuccot ad hogy elhagy az erdö😊 (remélem jol emlékeztem)
Ja amugy a végsö barlangbol ki is lehet jönni,nem naon látni hogy onnan vissza is lehetne térni (énis alig tudtam kijönni onnan).
Banyapapa, leirnad nekem gyengeelmejünek, h. hogyan megy ez a w-itemes jatek? Gözöm nincs, probaltam; de nem ment... :-/ Ribbon az micsoda? Jött soxor a késes genya; alig tudtam kinyirni, utalom mint a sz*rt...a töklampasokat birom, egy kis elixirert cserebe kurjak fel level-eket; de nagyon...ugy gondoltam, majd elöremegyek; a vége felé talalhato gömbhöz, oszt oda teszem le mentesi helyet, oszt level-up-olok..még 1 kérdés: anno aszittem mikor chocobot gyüjtöttem, h. high windbe siman be tudok majd szallni choco-val, erre sehogy sem akart, el kellett engednem dögöt..eleg amatör vagyok/voltam chocozashoz, abba is hagytam...kenytelen vok lemondani KOTR materiarol... :-/
Jah, a Sephi meteor summonja picit hosszu; vazze 3 perc; amig magicel vele... a végsoö sephi forma (angyalszarnyas)nyirt ki; fél ora fight utan... majd nyomom gém; picit mas strategiaval, elcsesztem lépéseket... :-/ehhh...
/picit elszontyolodtam a 3 oras kökemeny fight+tapolas utan; minden szerzett level+cucc ment a süllyesztöbe... :-/)
sebaj, final attack+phoenix oszt majd lesz vmi+tapolok ezerrel...
Most JECHT-et kéne megölnöm csak nagyon kecie, a kis szemét.
Ha a repcsivel leszálltál a barlanghoz (ahol sephike lesz),vaalhol kell lennie egy instant save cuccnak (amit ha item menüben benyomsz mentési hely lesz belöle).
amugy ha W-ITEMel csináltál 99 megaelixirt,meg fennt van a final attack-phoenix combo mindenkinek,plussz a ribbon (ebben a barlangban van aza késses-lámpás genyo akit morpholni kell érte),akkor semmi bajod nem lehet,még a végén sem😛
D.
D. (hmmm....talan Fear Effect1? :-o)
Nekem a gém elejen kellett leküzdenem ellenerzeseim a gémmel kapcs., mikor Vivit iranyitva trombitalo kacsa-szerüsegbe+egyebekbe botlunk Alexandriaban... :-D aszittem Disney-rajzfilmbe csöppentem 1 pillanatra... :-D Nah, de egesz jo volt a 9, nem "kukacoskodom"...
A FF7 az mar neotechfantasy vilagban jaccodik ahol a technologia es a fantazia eggyesul 😛
Limitekre nem emléxem már.
Faxom vagy 7x vittem vegig de mar majdnem semmire nem emlekezem 😛
Oda maj Yuffie-val kell felmenni,és harcolni (uj summon,plusz a végsö limitje is ott van Yuffienak).
Szal megkkell keresni a kis tolvajt elöször.
D.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Amugy az én csekély ámbár eddig még elegendõnek bizonyult angol tudásomat részben a játékoknak köszönhetem 😊
Ezekbõl is lehet tanulni 😊
na pá, du. még irok...
D.