Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Ami még jo az a the legend of dragoon,állati jo a harc benne,és jol is fest.
Chocobo Dungeon-ek milyen gémek? Sok jot még nem hallottam roluk+screenshotok sem nagy szamok 1.ránezesre... :-/ Ismeri öket vki?
a FFXI-re vissza,azt sztm sehogyse se megy csakugy,az MMORPG,vagyis csak online jácchato (ergo elöfizetés kell hozzá,meg gondolom origi lemez is).
Bár lehet van megoldás a elöfizu ellen,de arrol nemtok.
Amugy megvolt aza bemutatodemo,de nem naon teccet.
Jo gémet mindenkinek...
De ennyiért? 12000,- HUF
Nem rablás ez egy kicsit ?
szerintem mikor megjelentek nagyon régen akkor kerültek ennyibe!!!
Az oldalon szétnéztem még azért és van ott egy két nagyon jó játék!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Meg azt is nagyon remélem hogy nem a 20-dik rész után fogják megcsinálni!!!
Ha én Square Enix marketinges lennék biztos kérvényeztem volna már a dolgot.
Meg azt is hogy legyen hozzá magyar felirat<#vigyor2>#vigyor2>
Na kiveszem már a bilibõl a kezem!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
Írjunk a Square-nek, hogy Magyarországnak szüksége lenne egy ilyenre.
Más:_
A X-ben most már Sin-nél vagyok és sehogy sem tudom legyõzni.
Kevés az idõ (a kör).
Ötlet?
Kíváncsi lennék, ki hogy cspta szét.
Megint más. Nem kellene a topik nevét Final Fantasy Saga-ra változtatni?
(csak kérdés)
magyarországról fel lehet csatlakozni a ff11 online-ra?
Mondjuk nem értek az üzleteléshez , de mért ne lehetne ezeket kiadni mégegyszer, teszem azt limitált mennyiségben?
Én biztos kezem lábam törtném hogy megvegyek egyet!!!
A kereskedõk is jól járnának vele meg mi is mert meglenne originálba<#vigyor2>#vigyor2>
FFVIII...istenem, megörülök minnyááá... jo, h. egyszerre irunk... :-D
Az én PS-emen leolvasó feje már találkozott a Magna Carta-val!<#vigyor2>#vigyor2>
Nem egy FF de hogy kurva jó az biztos! Ajánlom mindenkinek!!!!
a VIIIra hajtok még, vadaszom mindig neten, egy értelmes, müködö verzijot még nem talaltam sajna... :-/
Jagi, en csak demot neztem pc-n(VIII-ét...); a gém akadozott + eleve a ps-es verzio kéne; nem a legjobbak a ps1-pc-atportolasok...(allokepes gémböl 1ik sem jo, se a RE sorozat, se FF sorozat 1-2darabja, se Dino Crisis2...)
Vki tud vmi infot FFXI pc-s részéröl? egy benchmark-demot talaltam(csak watching, ohne gémplay...), letöltöm otthon gépre... MMORPG, kivancsi vagyok milyen+egyaltalan megy-e gépemen...Ha megy, hol lehet beszerelni? Csak online jatszhato SP-ben nem?<#beka2>#beka2>
opening movie-t megnezem at home, most melohelyröl irok, itt nem tudom megsasolni...
Az FF8 demó nem csíkos volt véletlenül? mert ha igen arra van emgoldás!
Még van FF7 PSX-re meg PC-re is meg van még FF9 PSX-re!Amugy az FF8 olyan hogy leülsz elé jáccani és fel sem állsz elõle mig nem szólit a természet vagy éppen véletlenül áramszünet nem lesz!Szal nagyon király.Nekem az a kedvenc részem a sorozatból. Amugy a Pc-s FF8-hoz van magyarositás is ami elég jól sikerült szerintem, ha érdekel a dolog.
opening filmecskeje
Sajna a PC-s FFVIIIdemo nem ment tökeletesen a gepemen, rosszul rakta ki az allokepeket vmi miatt videjokartya...megvan vkinek PSX-es FFVIII? Please, nagyon kéne! <#vigyor3>#vigyor3><#beka2>#beka2> /*nyálcsurgat
PS1-en ezert imadom a terracon-t+alapban az FF sorozat+többi rpg nagy mozgasterét...
szép az FFXII is, de hat ugyi ezt a sorozat összes tagjarol elmodhatjuk! Uj videok, ütösek lehetnek, én még csak screenshotokat lattam gémböl...:-(
Jagi...pszt... emuparadise.org-on jobboldalt kattintva rom-ok; psx...fenn van VII (3lemez)+IX (4lemez) jatszottam mind2-vel, ps1-en is müködö iso-k, elindulnak emu-n is(remelhetöleg még letölthetök)...van fenn még pár rpg, ajanlom öket (chrono cross, xenogears...)...FTP connect(neha megszakad...), fileletöltö ajanlott (download express pl.) kb. 1,5giga a VII, 2giga a IX...(a VII-es sokkal jobb sztorira+alapban üvbermegaatomkiraly, a IX egy aranyos mese, de picit nekem nyalas volt+picit kiszamithatobb a cselekmeny; ott inkabb az interperszonalis kapcsolatokra emntek rá...<#vigyor3>#vigyor3>
A napokban a jó öreg neten keresztül sikerült hozzájutnom az FF XII DEMO változatához 😊 Este 11 körül került bele a ps2-be mondván meglesem már mert reggelig ugyse birom ki 😊 Betettem a lemezt (ja a DEMO kicsivel több mint 1Gb ha jól emlékszem)és elindult a game!!! jött a square enix felirat ahogy kell , aztán nagy feketeség és csönd, de csak elindult. Az elején egy CG videó fogadott (kb 5 perces). Na itt már kapargattam az állam rendesen 😊 a video végén jött a menü ahol sok választás nem volt. A DEMO-n két pályát találtam ami közül lehetett választani. Én a homokos tengerpartos napsütéses pálmafás pályát választottam. Hát elmondhatatlan amit akkor éreztem 😊Na ezzel a pályával végezvén megnéztem a másikat is ami egy középkori várhoz hasonlítható tele szobrokkal meg oszlopokkal na meg a legyakni való szörnyekkel. itt valami kulcsot kellett megszerezni ami sikerült is elég gyorsan. a kulcs egy ajtót nyitott persze ami mögött egy bazi nagy sárkány szerû szörny volt (csodálatos volt) 😊. ja a tengerpartos pályán egy t-rex-et kellett lenyomni.
A harcok nekem nagyon bejötek bár nekem a kedvencem az FF VIII harcrendszere
Nem sok idõ van gondolkodni mert nem lehet az idõt megállitani, vagyis meg lehet csak akkor nem tudsz csinálni semmit sem.
Ha egy szörny észrevett akkkor nincs választás meg kell küzdeni vele vagy el is lehet szaladni de akkor is kapod egy kicsit tapasztalataim szerint.
Elég pörgõsek a harcok az idõmegállítás hiánya miatt de nekem nem volt zavaró.
Az ellenfeleket lehet látni a pályán szal nem véletlenszerüek a harcok.
Kikerülni õket csak nagy ívben lehet mert különben biztos hogy észrevesznek. Mondjuk én mindet legyaktam nem nagyon menekülgetem 😊.
A zenék azok nagyon jók és hangulatosak.
mikor megcsináltam mind a két pályát megnézhettem egy kb 15 perces elõzetes félét ami nagyon ütõsre sikerült.
A játék menüjébõl nem láttam semmit mert nem volt, csak a harcrendszeré volt meg de szerintem az is hiányos volt még.
Nekem sajna csak a VIII van meg PC-n, de be akarom gyûjteni VII-tõl IX-ig konzolon.
Tapasztalatok?Jó?
jo hetveget, sziasztok!<#wave>#wave>
Ez igaz minden magic/summon varázslatra.
Chocobo tenyisztishez kell a chcobo lure matéria ( jo ha master szinten van),bérled ki azt a istálott,mind a 6 helyét 10ezer asszem per hely:o
Északon lakik a chocobo sage,vegyél töle sylkis greens jopár darabot (ha megvan a W-ITEM azzal tudod sokszorisitani majd szal veszel 1-2 és abbol tucc 99 is bármikor duplikálni,ha w-item nyista akkor sok guba kell oda😛).
itt egy térkép ez sokat segit majd
Nu,elöször fogni kell 1 "Great female" chocobo-t mideel környékén (hogy male vagy female a madárka majd a farmon ahova tennéd a köjök mondja,meg azt is hogy good/gret vagy egyéb minösitésü a madár,ha nem jo elkell engedni és másikat fogni),ott tucc madarat fogni ahhol lábnyomok vannak a földön,(chocobo lure materia legyen fennt)és ott rohangálj,jön harc ellent lekell verni ha van,de chocobot nem(asszem greens-t is kell dobni neki)ha minden jo akkor megkapod a madarat majd,és ha jok az emlékezeteim elkell kldeni a farmra( vagy a repcsire is felmenne? hm nemtom igy sajn:i rég vott mán😛)
Utána gold saucer délkeleti részén fogj el 1 "GOOD" minösitésü MALE madárkát.
Ha minden franko,ezeket etesd tele sylkis greens-el (állitolag 90 elég egy madárba de én tömtem öket mint a libát😊,és irány a chocobo verseny,felkell öket tornázni minimum A class-ra de a legjobb ha eltod érni a S minösitést a versenyeken.
Ha ezis megvan (nem lesz eccerü,de van egy trükköcske oda,hogy verseny alatt a stamina jobb lejen nyomkodni kell,vagy nyomva tartani? a R1-R2-L1-L2 gombokat), kell a pároztatásukhoz carobs nuts (késöbb az arany chocoboz zeio nut,térkép irja is).
Carob nuts,ott fennt egy "Vlakorados" nevü ellentöl lehet lopni,3 kellene összvisz majd.
Ez is okés,jöhet a kamaty,de elötte mentés legyen (minden pároztatás elött mentés legyen,mert ez véletlenszerü lesz,mármint hogy zöld chocobo lesz vagy kék,plussz male vagy female).
A farmon a srácnál lehet breeding-et kérni,és adod a carobs nuts-ot,és ha jo,akkor lön zöld chocobo (megjegyezni ám hogy male vagy female,mert késöbb a kék choco az ellentetje kell legyen, nix ungabunga fiu-fiu közt vagy csaj-csaj közt😛).
Ha zöld megvan,mehecc aztis versenyeztetni,az is S legyen és ugyanugy kajáltasd tele sylkis greens-el.
Elvileg,minden chocobot majd ugyanigy kell eljárni,etetés-verseny-és utána pároztatás.
Kéket most nemistom hogy kel,lehet az alap elfogottakat kell mégeccer pároztatni,és addig mig kék madárka (és a zöldel ellentétes nemü) jön ki.
Utána a kéket és a zöldet addig pároztatni mig fekete DE FEMALE! chocobo nem jön elö.
Gold madárhoz,kell a feka female,és fogni kell egy wonderfull minösitésü MALE dögöt,de itt a pároztatáshoz más nut kell.
(térkép jelzi),azon a kis szigeten a Goblinoktol kapsz ( vagy lehet elkell lopni tölük majd),na kell 1 db olyan.
ÉS azzal kell a feka és a wonderfull madarakat kis poronty létrehozzására sarkalni.
ÉS ha ezis jo, megkapod az arany chocobot!!
Je irány a térkép,jobb felsö sarka,tied a legjobb summon a gameban,grat.
Asszem jol irtam,csak a kék chocobo létrehozzásában nem vaok tutko,de mire oda eljucc talán eszembe jut:o
De mégeccer,minden párzás elött menncs fontos.
Sok mindent nem veseztem ki a gémben, amiröl volt halvany sejtesem; de eleg sok dolog kimaradt...1-2alküldit megcsinaltam; pl. mikor Juffie-t ujra elrabolja a kövérperverz; stb.-stb... <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
...Nincs olyan cucc; amivel latod ellenfelek hatralevõ HP-jat? :-/
Megprobalom majd(jövö het elejen gémezek leghamarabb...)atpakolni morph materiat... :-) az a baj, h. sak egy van...hol tudok még venni, ki tudja?<#beka2>#beka2>köszi helpet!
D.
Podler HP:6000 (speed source)
Bad Rap:HP 9000 (luck source)
Serpent: HP 14000 (mind source)
Unknown:HP 11000 (power source)
Unknown2:HP 13000 (guard source)
Unknown3:HP 15000 (magic source)
A morph hogy jo lejjen érdemes probálkozni másnál,hátha nagyobbat üt.
Fekete chocobot meg ki kell tenyészteni,ami nem 2 perc lesz😛
Ja,ha a 2es cd-n vagy (ha jol emléxem ott jön ez be),és midgar alatt egy alagutban vagy,elöccör csak lefele menj mig véget nem ér,ott 1 egen hasznos cucc lesz a W-Item,csak utána fel,asszem ezt a cuccot csak akkor és ott lehet felszedni.
Chocobot meg azért érdemes kitenyészteni,mert van 1 hely ahova csak azzal tucc elmenni,és ott a legjobb summon varázslat is,egy barlangban.
Jo a gém+mély a jatekmenet, teccik... <#vigyor3>#vigyor3>
köszönöm a sok help-et!<#integet2>#integet2>