2373
Final Fantasy XII
-
#572 Még jó,hogy neki állok :P Persze,hogy nem tudom kivárni..ennyit vártam akkor most nehogy már tovább :P Ja és mellesleg kiba jó :P Majd ha kijön ezt is megveszem... :P -
#571 Nem akarok veled beszelni. Akinek annyi joakarata nincs hogy egy ilyen kaliberu jatekot nem tisztel megazzal hogy kivarja a "vegleges" verzajat az szegyelje el magat.
Annyira ne legyen valakinek tureleme .... ezt nem ertem! -
fanatifo #570 Én neki nem állok japán nyelven az 100% pedig nekemis megvan a japo verzió nemértek belőle semmit harcrendszert storyt egy ekkora játéknál ezt nem játszom el az 100% kivárom minimum az amcsi verziót!!! -
#569 Első élmények: A grafikát nem akarom dícsérni hiszen mindenki tudja mit várhat :P A harcrendszer sztem marha jó! Teljesen interaktív az egész és úgy vettem észre nem mindegy,hogy merre mozgunk csata közben. Úgy tűnik ha jó ütembe nyomom a megfelelő irányt akkor védeni lehet a csapásokat alá Soul Calibur :P A sztorit mivel japó nem nagyon értem de már az elején történt egy apró csavar az egészbe. Vááá bár érteném miért történt ami történt!!!! :P Ezt novemberig....normális nyelven nem kapom meg...hát most nagyon kész vagyok... Azért így se rossz ám :D -
#568 Egyetértek!!!! Viszont én annyira mohó vagyok,hogy NEM BÍROM KIVÁRNI AZ EU PREMIERT! Ezért megszereztem nem éppen szokványos úton a játékot (ahogy anno FFXet se bírtam megvárni de aztán Cheaptől németül beszereztem,hogy lehessen venni mellé egy angolt is..tudom hülye vagyok :D )szóval most japánul neki állok nyomni :D Ettől függetlenül ahogy megjelenik euba megveszem ezt is...csak most nem veszem meg német nyelven is :D -
#567 Faxomba! GameSpot-on is Q4-et irtak :( -
#566 Nem baj majd hagyományosan a születésnapomra kézhez kapom a kis aranyost.Most vittem végig a demo version-t,már a 10 újjamon nem tudom megszámolni hanyadszorra de még mindig nem tudok betelni vele -
fanatifo #565 Ne rajtam kérjed számon eddig úgyvolt Aug1 most olvastam az 576 portálon hogy novemberbe jelenik meg!!! -
#564 MIVAN BAZD+ ?!?!?! NEM UGY VOLT HOGY AUGUSZTUS?!?!?!?!?! -
fanatifo #563 jaja de elkezdeném most ezt az ff-et dehát fogcsikorgatva is de kibírom és megvárom míg megjön!!Igaz így értelme sincs elkezdenem nemis fogom de a főcimdalt meg az intrót tuti megnézem még párszor!!!! -
#562 ideje lenni japánt tanulni bakker, Nemcsak azért mert ennyit kell várni egy fordításra, hanem mert van pár tucat rpg meg egyéb szupi játék,ami sose hagyta el a szigetországot... -
fanatifo #561 Usa november
Európa:karácsony elött
hátmég várhatunk..... -
#560 Hát ha én a helyükbe lennék hülye lennék abbahagyni,több okból is:mert annyian szeretik a világon,mert annyi pénzt hoz a konyhára és mert lényegébe az FF a square mondhatni egyetlen nagyágyúja és ha ez megszünne a Dragon Questtel olyan lenne mintha az Enix válna a főgórévá és ezt a sok évnyi elismerést nem akarják csak úgy eldobni maguktól.Szerintem -
fanatifo #559 Nemis fog tuti elfogy pár nap alatt az a 2millió drab ide a bökőt ha nem!És jól m,ondod óriási az igény erre a sorozatra egyszerüen nem létezik videojáték kultúra Final Fantasy nélkül ez már egy fogalom a játékososk körében!!! -
#558 Én is ugy gondolom hogy nem ez volt az óccsú FF amit csináltak!
Én nagyon sokat várok a XII -től és szerintem nem csak az én álvárásaimat de mindenki elvárásait teljesíti. Az a 3 videjó amit a hardwired oldalán meg lehetett tekinteni az valami fantasztikus volt!!!
Szerintem amig ki tudnak találni valami ujat a készítők addig lesz FF és lennie is kell mert óriási igény van rá a világon! De ha már csak bukdálcsolva jönnek ki az új részek akkor inkább ne erőltessék. De ez sose következzen be!!! -
#557 Nekem is.Pláne hogy a ps1-essel nem is volt szerencsém játszani:( -
#556 Te nekem mind1 hogy egy FFVII remake-et vagy egy FFVII2 -ot csinalnak. Csak a szerplok es a vilag legyen ugynaz es nekem az boven eleg kerem alasan. -
#555 Én szeretnék majd egy Final Fantasy XIII-at,egy Final Fantasy XIV-et,egy XIV-2-t és egy Final Fantasy VII remake-et Ps3-ra és akkor még nem is voltam terhetetlen.:) -
#554 Sokat vala vitatva hogy kinek mikep fekszene egy FFVII remake. Nekem naon! Ha az lenne pl a Ps3 lancs (nem az lesz :D) akkor rohannek! -
fanatifo #553 Hogylenne vége????Áhhhhh óriási pénz van benne és ha tartják a szinvonalat óriás profitot termelnek belőle mint eddig is!!!Ha minden uj playstationra kiadnak 2-3 Final-t sztem már jóljárunk!!!Közel sincs ennek még vége.... -
#552 Aszontak a XII megalnak de szerintem boven nincs meg ennek vege :D -
#551 Hogy ez a Final Fantasy XII milyen gyönyörű lett!Nemrég olvastam valahol hogy az "RPG korona lassan átvándorol a Level 5 fejére".Hát nem kevés víznek kell még lefolyni a Dunán mire ezt bármi is kenterbe tudja verni.Majd a Final Fantasy XIII esetleg (^_^) -
#550 ok-ok... -
fanatifo #549 igzazad van bocsi én nem olvastam végig a hozzászólásodat -
#548 ok-ok, ezert szoltam h. OFF a témaban, és OFF is...nah el melo :-D -
fanatifo #547 az=ez -
fanatifo #546 dino most nemazért semmi gáz de az FF topic és speciel én sz...k a Far Cryra xboxon megjelent aki akarja arra megszerezheti az összes ütős fps-t amit kiadtak pc-re. -
#545 A Far Cry naon szep volt de nekem pl amikor megjelentek a szornyek mar nem volt olyan elvezetes. De megegyszer hangsulyozom hogy az egyik legszebb jatek vala amit valaha jacottam :D
Na off -
#544 igaz, h. nincs ps2-öm, de akkor is szivesen lattam volna Far Cry-t PS2-re; mert tetszik az a gém...én nem csak RPG, hanem akciogémer is vagyok, ezért szivfajdalom...régi PC-men meg mar nem megy... :-D nah de OFF, ez nem F.Cry topic... -
#543 Nagy tragedia :D -
#542 ...Gondoltam h. canceled project; ha sokat hallgatnak az nem jo jel... igaz h. más tészta, de kárh. a PS2-es Far Cry-instinct sem jelenik meg... :-( -
#541 Hideaki Sena az iro es Takashi Tokita az alkotoja nyilatkozta 2003-ban hogy igenis keszulni fog uj resz... azota latam valtoztak a dolgok :( -
fanatifo #540 Hát már nem az első ilyen tesztet olvasom szal kezdem elhinni hogy egy ujjabb fantasztikus résszel bővül ez a sorozat és tényleg a régi fényében fog csillogni ez a sorozat megint!!! -
#539 tom hogy nem ebbe a topicba tartozik de ha már szó volt a PE 3-ról találtam egy két infót.
Nem lesz Pe 3 sajna. a Square nyilatkozatában azt mondta hogy nem fog készülni 3. rész!
nyilatkozat -
#538 Mondtam már hogy kell ez a game? :) -
#537 KELL! :DDD -
#536 ps2.ign.com-on föoldalon jatekteszt; harcrendszer stb.leirasa... -
fanatifo #535 ezeket már láttam erről beszéltem hogy lehidaltam kersztbe kasul annyira iszonyat jó..... -
#534 Ütös moviek.. én már 100x megnéztem őket... SQUARE
Az FF mindig le igázz... nesze nektek Schrek, meg Ice age.. meg Advent children.. ennek az intrója szétkap mindent!!! -
#533 ATYE EG!!!!!!! URISTEN!!!!!
www.hardwired.hu
GYORSAN NEZZETEK MEG A FILMEKET! BEXARAS! :DDDDD