Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banyapapa
A stat amit irtam a karakterek statisztikája,pl:Strength -ezt a power sources nevü cuccal lehet ha jol emléxem 1el emelni.
És igen,nyugodtan leeht bárkivel gyengiteni az ellent,de morph-al nyird ki,akkor nem eltünik hanem elkezd "forogni",és kapod a cuccot.
Igy kettö lesz egy csapásra,EXP és ilyenkis okosság is,EXP lehett ugyis többet kapni az átlagnál azokkal a EXP szorzo fegyverekkel (2*-3* EXP)(pl:Cloudnak van ami 3szorost ad a apocalypse nevü,de ahhoz min fekete chocobo kell, cosmo canyon-tol nem messze a hegyen lesz egy kráter ottan van,asszem a ultimate weapon miatt keletkezik,mivel oda pottyanle ha ott veredle😛).

A ribbon,azt a játék végefele lehet szerezni morph-al(ahogy föföföboss felekell menni majd) majd,helyszint igyperpill nemtom,majd berakom a játékot és meglesem😛
Az a ribbon bevéd a rosszindulatu elváltozások ellen pl: miko csuf kisbéka leszel😊, különösen hasznos a végén,vagy az arénában mikor Cloud legjobb limit-jét akarod megszerezni,kilehet copatni azt a félkaru gépet:o

JA ui: amit a morph-olásbol kapsz azt a item menüböl kell kikeresni majd és onnan beadagolni valakinek.

dinomano
na, banyapapa, ird le akkor please, nekem tudtalannak :-) h. hogyan hasznaljam ezeket a statokat... ha elmagiceltem öket MORPH-al; siman fel lehet venni öket fight-közben, vagy alapban felveszi? MORPH elött gyengiteni kell ellent? Én mindenkit csak legyaktam,amugy kb.56-odik levelnel vagyok mindenkivel...Ribbon nem tudom hol volt, lehet h. csak elejen (tengeralattjaroban nem talalkoztam vele..)..vazze, nem is tudtam, h. vannak benn rejtett tuningolasi lehetösegek; én mindenkit csak agyonvagtam+ power-up cuccokhoz nem is nyultam(MORPH magichez sem..)..Milyen targyakkal lehet statot felturbozni? Kb. 3dolgot hasznalok, az ethert, a phoenix down-t+potion-okat...vazze, nagy stratéga vagyok mondhatom! :-) nem csoda, h. vért izzadva turbozom embereim... Megyek tenger alá, vazz; oszt nyomom! Köszi help-et banyapok! Ma nyomom picit GT2 mellett...<#wave><#worship><#worship><#vigyor3>

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Banyapapa
Igen az ami a vizalatt van.
Yuffie-ra ráraktam a legjobb fegyverét (conformer asszem),és övele morph-oltam(mármint azzal kell kinyirni a ellent) a szörnyeket ott,mással is biztos megy de ö jobb volt.
Átalakulnak különbözö stat növelö tárgyá (power-magic source stbstb), amikkel a karakterek statját egészen 255re fel lehet turbozni😛
Akit majd még érdemes morpholgatni az a kis késsel,és lámpával mászkálo manocska,ha jol emléxem ribbon-t ad,ami egen kellemes dolog

dinomano
banyapapa....tengeralattjaroval hol tapoltal? Ahol talalkoznak a karik Rufus-ekkal? Ott en is tapoltam picit... :-) a lentebb nevezett 3 karaktert... Most megyek az ösök kulcsaert,ami kell a repkedö pelenkás öregnek (Bugenhalm vagy hogyhijják... ) :-D Most GT2, majd folytatom FF-et... Most tartok kb. annal a resznel, amiröl irtal...Én ott siman gyaktam ellenfeleket leginkabb fizikai attackokkal, de ha jo a morph akkor kiproba(kezdö rpg-s vagyok, ütök midnenkit! :-D)
D.

Banyapapa
Énse vittem mindenkit fel maxra,csak cloud-cid-yuffie-tifa négyest.
Aztánle a vizalatti tengeralatjároba,és morph-olva az elleneket még a statokat is feljebbtornáztam,föleg cloudnak:o

Jagi
Jó is az. Én a 3 szemét nyomtam ki sokáig.
Tegnap visszamentem Yojimbo-ért... vazz ez mekkora táp:
Kb 3. idézés: Egy Behemoth az ellen jön adok neki 500-at és Zanmato! 😄
Mondom vaszki ez így zsír lesz... köv. idézés megint 500 és megint Zanmato : DDD
De a harmadik már nem jött be.

dinomano
cid-et birjuk, de vincent dark-os, nekem jobban bejön+Yuffie-val alig mentem...az a baj, h. hiaba überfaca mind1ik karakter, nem fogok midnenkit felvinni 80-90levelig; vhogy valasztani kell, és ezek mellett döntöttem... <#worship><#wave>

Banyapapa
Cloud-Cid-Yuffie gyobb😛

dinomano
Jagi..FFVII-et jegeltük, 1 masik japan csoda elcsabitott; a GT2; vazze azonnali szerelem, már van 1 sz*r bronze B-jogsim+1 hasznalt Nissan-om! Most piiizgyüjtés van! Vazze, mekkora géééém!!Áh!!! FFVII-ben megvannak Huge Materiak; picit jegelem gémet; sok volt randomfight... :-D Vincent-Cloud-Barret felállás the best! <#wave><#worship>
Jah, éjfélig ügyeltem GT2 mellett..akkor élek igazan, ha a gép elött ülök... <#wave>asszem klinikai eset vagyok...

Jagi
Igen. Itt vége a munkaidõnek otthon pedig kezdõdik a konzol ügyelet (hajnalig 😊 )

dinomano
Nyótól kb.3ig, meg még otthon is... :-D Ill. otthon nem elsz idöm, sajnos FFVII-eznem kell...muszaj! <#eljen><#eplus2>

Jagi
Na jah. nyótólnégyigSG? 😄

dinomano
Vazze, de szar ez a munkakör, mindig SG-forumozni kell... :-D
Joh, sasold meg... a Dirge of Cerberus-ra (Vincent az FFVII-böl, akcijogééém) kivancsi leszek...

Jagi
Köszi az infót, megnézem.
És a fõfaszinak tényleg nõ feje van.
De a többi elmegy : )

dinomano
Jagi...ujabban engem sem zavar annyira; bár az FFIX-ben eleg gázasak voltak a karekterek; a VII-hez kepest pl... a IX-ben a Boy George-lovag(nem tudom eredeti nevet) eleg gazas volt, a kifestett szemekkel; a Zidane sem volt tul ferfias - Kujarol nem is beszelve....Neztem Screenshot-okat XII-böl, a szöke csuli eleg gazas; total lanyfeje van. Tennyap sasoltam Gamespot-ot, lesz vmi uj Final XI; megint vmi spinn-off dolog; kb. van fenn 20 screen...
Nah, du. FFVII megint; megszereztem tennyap uccso HUGE MATERIA-t is... <#wink><#wave>

Jagi
Én most a 10-et viszem kb fél éves állás után.
Itt a karaktereket el lehet különíteni.
Tidusnak egy kicsit babaarca van azért tünhet esetleg "nõiesnek".
De a többiek Wakka, Auron, egyértelmûek.
És kedvenc ronso-nk sem túl nõies.

Szal itt annyira nem gáz. Az elõzõekben inkább.
Mondjuk az animék nagytöbbségében ís úgy van, hogy a nem "szakavatott" szemeknek minden karakter lánynak tûnik. Én már ezt ránézésre tudom, hogy hím-e vagy nõstény-e akar lenni... engem annyira nem zavar.
De néha tényleg gáz. A XII-t meg meglássuk (egyszer tényleg jó lenne)

dinomano
szeretem az FF-et, 9et kinyomtam, most tolom 7-est(visszafele haladok mint a rák... :-D)... Naonjo+szép lesz 12 is+tetszik ez a tropusi island style; de design-ilag(nekem 9 is tul csicsas volt, bár kétségkivül technikai csoda+durvaszép volt...) nahszoval design-ilag picit faxomkivan vele; nem kéne eröltetni ezeket a buzi-ficko-karaktereket... :-/ A japanok mind buzik, vagy csak izlestelenek? :-/
Az FFVII-ben az tetszik, h.(mivel régi gém+hardverlimit) nem néznek ki gazasan a karakterek...az Advent C.-ben viszont eleg gázas 1-2karakter; pl. a gonosz is(akiböl uj Sephi lesz) is eleg gáz, olyan segge+alakja van mint1csajnak ...a Cloud is inkabb hasonlit egy megeröszakolt kiscsajra mint1 fickora...
Ne ertsetek felre, nagy FAN vagyok+imadom az FF-eket; de a design éééhhhdekes tud lenni neha(a csaj karakterek nöiesek+jol neznek ki; de a ficko karakterek nöiessege picit gáááz...)... :-/
D:<#gun>

Jagi
Méár csak 2 hónap márciusig...

de nem és nem<#eplus2>

ffxi
De!

Fákjúal!

nem

ffxi
Ki fog jönni PC-re is?

Fákjúal!

Jó lenne, ha legalább a dragon quest beérne nyárra, hogy legyen mivel nyomni!

Neme.
2005 õsz/tél a japáni megjelenés, jövõ év eleje USA, nem?

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Luiprima
Nos nem csináltál valami jó estét nekem<#rinya>

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Sephi
Na kijelentette a Square-Enix hogy a mar lassan masfel eve vart jatek , a FFXII , csakis jovo ev Marciusara fog kijonni PS2-on ami ugye kicsit nem jo mert mindeki 2005 osszere szamitott. Szal addig van meg a fracba...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tényleg nagyon jó kis trailer! Szivesen kipróbálom majd! 😊
ign-en nézzétek.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Sephi
Link?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

off.
láttátok a Grandia III videót?
csoda.....
on

FFX a legnagyobb! Csak emiatt vettem anno Ps2-õt. (és nem bántam meg😊 )

Sephi
Nekem is.

Engem az zavar a star ocean-ben is, hogy rohangálni kell, mint hülyegyerek az udvaron, és néha odaverni egyet.
Az ff7-ben és 8-ban felállt ugye a két stáb, és onnan osztotta az áldást. Magyarán nekem a rögzített állású ATB jön be, nem a szabad mozgású.

Neme.
Mit értesz real-time harc alatt? Ugye van a turn-based harc, ahol amíg nem nyomsz semmit, áll az óra, nem történik semmi. Van az ATB rendszer (FF6/7/8/etc), ahol a karakterek sebességétõl függ a támadás gyakorisága, és ha nem nyomsz semmit, akkor is telik az idõ, és támad az ellenfél. Valamint van az akció, ahol minél gyorsabban nyomogatod a támadás gombot, annál jobb.
Sztem az ATB rendszert teljesen helytálló real-time-nak nevezni. Az FFXII-ben is valami hasonló harcrendszer lesz, de MMORPG alapokra fog épülni, vagyis a karakterek automatikusan támadnak, amikor az AT csíkjuk betelik, kivéve, ha valami más cselekvést adsz meg a menübõl. Legalábbis ezt olvastam, Sephi, javíts ki, ha rosszul gondolom. Ez egyébként annyival jobb az MMORPG-knél, hogy nincs szerver, nincs sávszélesség korlát, így sokkal több mindent tudnak beletenni, és sokkal változatosabbá tudják tenni a harcot.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Ha a tales of symhonia nem tetszik neked, megbeszélhetjük,hogy átveszem 😊

Érdekes, hogy a mûfajban úttörõ volt az FF7, ha kimegy a divatból, még akkoris jól eladható egy hasonló rendszerrel megáldott játék.
Van a cégnek egy olyan pedigréje a piacon, hogy el tudja adni a játékait divatmajmolás nélkül is.

Sephi
Jo de miert nem tudnak egy szokasos stilusu FF-et kiadni... minek kell nmindig megvaltoztatni mindent?

És miért tenné? A Square is a haszonra hajt, az pedig pont a divatból jön. Minnél több az eladás, annál jobb, elég egyszerû képlet...
Sephi
A Star Ocean harcrendszeret en mar ruhelem. Azert sem nagyon jaccom pl a Tales Of Syphoniat mert ahogy lattam az is olyasmi..

mila69en
csak az baj, hogy a square se a régi már, de ha annyira folytatni akarják a hülyeségüket, akkor meg igazán csinálhatnának egy FFVII-2-t ááá te atya világ újra azt a filinget... nem is nagyon merek bele gondolni

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Reméljük, hogy a Square kilábal ebbõl a gödörbõl, amit divatnak hívnak, és visszatér a gyökerekhez.

mila69en
VII? áá az csak egy álom marad

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Nekem a Star Ocean is sok volt az újításból harc terén! A VII és VIII harcrendszerére vágyom.

Sephi
Nyugi mar. A megszokott FF harc van csak nem hogy balra allunk harman es jobboldalt all a ket szorny hanem free ride 😄

Csak ne lenne ez a real-time harc erõltetve...

Neme.
Ahh, szuper, szóval Hitoshi Sakimoto zenéivel feltehetõleg egész más hangulata lesz, mint az eddigi FF-eknek. Figyelembe véve, hogy a FFT, Vagrant Story, Dragon Quarter zenéi milyen kellemesek voltak, a XII is biztos legalább olyan jó lesz. <#worship>

Sephi
Lathatoak es ki lehet oket kerulni de en nem akartam mert nagyon elvezetes ez a fajta harc.

Hitoshi Sakimoto lesz a zeneszerzo es a jatek Theme Song-jat Nobuo Uematsu szal na...

Neme.
Ez azt is jelenti, hogy az ellenfelek láthatóak és kikerülhetõek, ugye? Jó lesz ez a játék. Tudjuk már, hogy kik csinálják a zenéjét?

Sephi
Ez man tenyleg izlesek es pofonok.

Barbie baba!!!!

Luiprima
Véleményünk nem egyezik de van ilyen.Nálam a VII után az X következik tetszésileg és az X-2 az utolsó. Kinek a pap kinek a papné 😊

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Szvsz az FFX-2 nagyon jó volt, jobban élveztem, mint a sima FFX-et....
Viszont a IX botrányos volt meglátásom szerint.