Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ha nem tudol alap szinten akkor meg fogol halni. En vaze aki alitolag diplomas vaok angolbol nem fogtam fel mirol szol a jatek 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jagi
Meg lehet állítani? 😄
Az inglis meg valamennyire... na mindegy majd megmondom, hogy boldogulok vele.

Sephi
Hat nem baszki. Az a jatek valami hihetettlen hosszu. Emlekszem az elejen kb 2 oras film kozben volt 20 perc akcio. 😄

Jah es angol tudas kotelezo.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jagi
Azt tudom, hogy nagyon "mély" de majd meglátjuk.
Ha nem jön le a mondanivaló majd a haver átveszi.

Sephi
Xenogears az egyikk legjobb es leghosszab RPG ami Ps1-en letezett persze a FFVII utan. Meleg szivel ajanlom neked hidd el nem foglol csalodni.

dinomano
xenosagat nem simerem, még a ps1-es xenogearsnek sem alltam neki...gondolom van közük egymashoz...ahogy elneztem screenshotokat, igen... Jo gém? Kivancsi vagok xenog.-re, majd tolom vmikor, ha nem lesz mas...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

bebop
a harcrendszer egy kicsit furcsa de gyorsan sikerült hozzászokni.
egy kör van a képernyõn amin vannak a gombok és megfelelõ idõben kell a megfelõlt gombokat nyomkodni
persze ez nem olyan bonyolult mint amilyennek hangzik. még az elején vok de itt még csak a O és az X gombokat kellett nyomni primitiv sorrendben teszem azt háromszor a O gombot vagy közészurva egy X-el szal nem nehéz.
Mangának 100%-osan manga😊
Aki szereti a mangát mint én is az örül mint majom a farkának aki nem szereti az elõ se veszi soha és nem foglalkozik vele.
Vannak ilyen limit break szerû támadások is. Azokat egy kicsit nehezebb már benyomkodni de az is egy két próbálkozás után megy.
Szal nem rossz.Graf-ra olyasmi mint az FF X-2, a zene se rossz meg tele van CG videokkal amik még filmszerübbé teszik. Az nyitó video az nagyon állat! nagyon látványos és iszonyatos jó zene megy alatta<#vigyor2>

Sephi
En totalisan lemondtam a Xenosaga jatekrol. Az elsot nem voltam kepes vegig tolni ezert a masodikat sem fogom mert fogalmam nem lesz mirol szol.

Jagi
Nekem jövõhéten jön a Xenosaga 2-m, de addigra, nem végzek a X-2 vel. Audusztusig biztos le leszek kötve. Ha nincs más akkor Sword of the samurai, Gundam: Federation vs Zeon, meg ami még jön. A GT sorozat, Soul Calibur 2, DBZ Budokai3 ilyenek : D

Sephi
Jah en irtam el. Final Fantasy Tactics es a Final Fantasy Tactics Advance 😄

dinomano
milyen gém, pár screenshot-ot lattam csak...menynire manga? :-D

bebop
Hát soká lezs még az augusztus
de adig is szerencsére van mivel jáccani
én pl magna cartát nyomom
a napokban kezdtem hozzá. nem olyan rossz, majdhogynem jó is 😊

dinomano
Aham... Jah, FFX+FFX-2 gondoltam... :-D a Tactics-ot + antology-t nem nyomtam... Az antology melyik részeket tartalmazza?(felujitva?) 5-6 vagy 1-2? Volt vmi Chronicles is... vki nyomta ezeket? milyenek? Az FMW-ik jok, ill. van bennük vmi grafikai tuning..gondolom nem up-todate-ek graf terén...(NES-SNES...)
D.

Sephi
Ezt nem tudnam neked pontosan megmondani. De szerintem nem. Csak a FFT meg a FFA es a FFX meg az FFx2 jaccodott ugyanabban a vilagban eddig.

Jagi
Ne a demo alapján már, várjuk meg míg kijön. aztán gameismertetõoldalak.hu+com. Majd akkor. Mindenesetre szülinapi ajándékként felveszem az augusztusi listára.

dinomano
aham... a X-XI-XII amugy kb. 1 vilagban jatszodik? Vmi lovagokat lattam movie-ban, ill.lovag szerü vmiket; összekombozva szokasos léghajoszerû izékkel...

Sephi
Hat ha azt nezzuk hogy 2004 vegefele mar volt FFXII ingem muvi akkor annyira beta mar nem lehet a demo...

dinomano
banyapapa...ape escape-es vagy? Megvan a ps1-es verzio, aranyos kis gém; de egyaltalan nem könnyü... Bizti jo lesz FFXII; a demoja mennyire beta demo? Még finomitanak gémen? Idejük még lesz rá picit...
D.

Banyapapa
az igaz,énis vártam 😛
Aztáááááááááán KOPP!

De legalább tom hogy kár rá pénzt kiadni,inkább ha augusztus akkor Ape Escape 3😄
Asszem akkor ér az ide.

Sephi
Masok gyilkolni tudnanak erte bogaram 😄

Sephi
Nem is egyszer 😄

Sephi
Demo alapjan mas lett. Szabadabb mozgas es full 3D a kornyezet. Szerintem erdekes lesz. Sokba nem valtozott azert.

mila69en
areist is felélesztették.....

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Banyapapa
elég limonádé az a demo,olyan semmilyen.
Zene is harmatgyenge

Jagi
Nyomattad a demoval?

dinomano
sephi... Jah, mindig sokat dolgoznak FF-ekkel, bizti jo lesz... harcrendszer milyen? Én csak régiekkel nyomtam (FFVII, FF9...)

Sephi
Hat ha olyan lesz mint a demo akkor rulzni fog. Naon sokat dolgoztak rajta szal remelem nem csalodom jol.

dinomano
Augusztus még messze van... :-/ Nem mintha tudnek vele jatszani... :-D ill. :-/ ill. :-(

Jagi
Akkor olyan augusztus körül. És én azt hittem, hogy a március az EU-s megjelenés meg hogy japánben már játszanak vele! : (

dinomano
... Hmm...vegulis eszmeletlen angy eszmecserek vannak a VII-röl, annak ellenere, h. ez a XII topicja; nahmindegy... :-D
Jah, IGN-en ma frissitettek; Dirge of Cerberus tartalommal (PS2.IGN.COM); sasoljatok meeeg! :-) Éljen Vincent! :-D Demot most töltöttem le, majd megwatching haver ps2-öjén; szépnek néz ki a gém...Még itt van melohelyen, majd USB-n viszem haza... jo ez a tropusi sziget, nagggyonbirom! :-)

bebop
elméletileg márciusban jön ki japánban.
Hogy EU-ban mikor azt nem tom.
Mondjuk én addig a DEMO-t nyomom.
Nagyon Király<#vigyor2>

Unknow
Sõt...olyat is leközöltek ami elméletileg benne se volt 😄 Emlékszek írták,hogy kapták a hivatalos visszajelzést,hogy a tengeralattjárós résznél a kutyás ajtónál nem lehet bemenni. Na õk bementek 😄
Sephi
Mikor jon mar a 12?

mila69en
na b*sz ezt ne is tudtam😄 mondjuk nekem felse tûnt soha ha tifanak nem volt meg valamilye^^ nem szeressem karakterét nem is volt soha a csapatban😄D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Banyapapa
az Tifa uccso limitjét adja meg,ha jol jáccod el.
"X, Square, Triangle, R1 + Triangle,
R1 + Square, X, Square, Triangle, R1 + X, O, X, Square, X"

mila69en
ja amúgy meg lol hogy szanaszét offoltuk ezt a topicot😄DD<#gonosz1>

mila69en
amúgy most eszembe jutott emlékszem vólt egy ház asszem areis háza dem nem bizta volt ott egy zongora és ha jól játszottad el a dallamot akkor kidobott egy pénzt na erre nem tudtam rájönni, hogy mire való ezt tudja valaki?😉

dinomano
Robin..haha... 576konzolbol egy peldanyom sincs, régiek meg aztan végkép nem..nagyjabol a netes walkthrough-okkal el lehet lenni; de azokban nincs benn minden; ill. valtozo, h. mit ir le készitõ, mit nem...

Annak idején az 576 konzol mindent leközölt, ami csak lehetséges a játékban.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

dinomano
skazi sok sikert... :-) kezdd el, megéri, kibeb*cottdurvajo ez a gáááma! :-D
Banyapapa, köszönöm szepen megegyszer tudodmit; ma megjött; nemsokara kiproba cd-ket..gémezni nemt duok vele, scak megsasolom elejüket, most nem gém; itt bnõ, oszt szünet... :-D Áldom a neved, köci még1X! :-) jah, térképre emlexem, visszakeresem topic-ban, oszt lementem cuccokat, anno nem mentettem le terkepet amit adtal, azt hittem annyira nem lényeg chocozas oszt nem foglalkoztam vele...nah, off; holnap delelött leszek leghamarabb...pá!

Banyapapa
leirtam multkor a tájegységet,mit-honnan szeddjél, meg ott 1 térkép (azon jelölve is vannak a good-gret-stb madarak), female/male-re figyelj csak oda.

mila69en
persze hogy nem mindegy😊) már olyan rég játszottam hogy nem emlékszem..

eza 2 tuti hogy kell vizi(vizes tályról) meg hegyi(hegyes vidék)

de mondom csocso farmon elmodják mi kell és honnan én anno mikor játszottam még az angol tudásom is a béka feneke alatt volt de azért 3 nap alatt össze tudtam hozni mert azért annyit megértettem vizi meg hegyi aztán próbálgattam azt volt olyan mikor csináltam ilyen zõld csocsot😊) meg kéket😄D meg asszem azse mindeggy hogy milyen kaját adsz neki

húúú vazze most olyan kedvet kaptam hozzá asszem elkezdem megint a gámát😄DD

dinomano
milo..jah, nem mind1, hol szedem össze öket? azt hittem, mind1melyik "tájegységen"...ha nem kell verseny; az nekem külön öröm, inkabb tömöm öket kajaval... tudja vki, mit hol tudok összeszedni(choco-okat?)?

mila69en
arany csocsot nem nehéz kifejleszteni csak mán nem emlékszem pontosan mi is volt😄DDD kell hegyi meg tavi az tuti be kell fogni õket aztán csocso farmon pároztatni nem kell õket versenyeztetni amúgy csocso farmon leírják hogy pontosan mit is kell tenni

dinomano
ugye nem mature rating-es, amit nem irsz le? :-) Jah, az eleje akkor ugyanaz, mint a vasuti kocsikazas+seta? Mi volt még, mesélj? :-) KOTR tamadas, materia kezd erdekelni...Küldd el a Gold Chocobo-t ZIP-ben; kell...hogy betöltöm a ps-re; beirom a forraskodot...(vagy egyszerübb csibéket venni+"feltapolni" öket?) Sokat kell versenyeztetni? KOTR-ra rahajtok... akkor ugy latszik még pár hét, amig eljutok a kraterbe... Nah, mind1...ráérek; nem sietek sehova... :-D
Köcci tippeket!
D. (megproba Vinc-el bejutni lagunába, hatha megy siman tengeralattjaroval is; ha nem, akkor fekete choco-t is proba csin. ...

Banyapapa
a randi ugyanugy megy mint eredetiben,csak yuffie-t vitte cloud sétára a gold saucerbe.
És a végén vele megy azon a vasututazáson,többit csakazértse irom le😛

KOTRban télleg josok "jedi"van,ütnekis vagy 70ezret ha nem többet,de ahhoz aztis felkell fejleszteni.
Azse 2 perc mert nekikell a legtöbb pont majd hogy MASTER szintü lejeen,de de megéri a nyügöt szerintem.

dinomano
randizas kimaradt; max. annyi volt h. utanaolvastam; az nem tetszett, h. eleg sok opcionak stimmelni kellett+elejen el kellett dönteni; h. kivel akarcc randi, ahogy neztem + megfelelö valaszokat kellett megadni... Nagy melonak tünt, elnezve a listat... :-/ Allitolag(volt olyan pletyi...) h. Cloudot lehet randiztatni Barett-el.. Erröl tudtok vmit? (az Adventben ugy nezett ki Cloud mint 1 homi; lehet h. nem veletlen? :-) csak alibinek van a Tifa! :-D)
Versenyeztetes; chocobo-neveles..hmmm..megprobalom...Choco billy-nel kell karamot venni? Vagy van a Highwind-en is 1 karámszerüseg?ha jol emlexem... :-D kéne a KOTR summon magic... Knights of the old republic magic jo lehet...sok jedi van benn? :-DDDDDDD
milyen votl a randi? Miböl allt nagyjabol? csak dumaltak? :-) ird le pls; kivancsi vagyok, de csak emiatt nem kezdem ujra...
D.

Banyapapa
ja most látom😛 chocobocskát nem 1 nap megcsinálni,kell oda mani meg soksok versenyeztetés,de sztm nagyon megéri,föleg a kotr summon miatt,azzal alázás van egyböl minden szinten😊

Bár el lehet rohanni minden mellet ebben a játékban de szerintem pont eben nem érdemes,én ujrakezdeni a többféle randik miatt,hehe (igaz éncsak yuffie-val randiztattam cloud-ot),bár olyan nagy jutalom nincsen ez miatt, csak jopofa dolog.

Banyapapa
az a kréter ha jol emléxem 4 helyszinböl áll szal nem nehézkes,de ott van a cloudnak olyan fegyverre amivel 3szoros exp-t kap a csaták után (márha nincs már fullon),meg van ott egy summon is,meg más egyéb ha jol emléxem a slash-all materia is.
Bugenhagenhez csak akkor érdemes menni master materiaért ha minden megvan,hiányosért nem lehet master summont csinálni😛
Ja a final attack materiat,ha jol emléxem a battle arenaban lehet pontokért venni majd,folyamatosan kell harcolni odabennt egy választott emberrel,és a arena helyszinét elne hagyd mert ugrik a meglévö pont.
Szoval oda jol kigyurva jo fegyverekkel és föleg RIBBON-al menj,ott kaphatod meg a W-SUMMONt is,amivel dupla summon idézést csinálhacc majd:o

dinomano
uh...ez az XOXOXO kombinaico komoly lehet, nagyjabol tudom miröl irsz,d e el kellett olvasnom 3X, h. vmit felfogjak belöle..Basszus; W-Item-em eddig is volt, de nem tudtam h. igy lehet vele türkközni... :-D
Bugenhagen-nel megnezem ezt a summon-master materia dolgot... :-D Ugyis megyek még arrafele; eh-eh! :-D Chocobo fülét sem vakartam meg; gondolom a rohangalo chocobo-ra gondolsz...hmmm...hol is volt? :-) vhol gém közepe tajan; megwatching majd.....arany chocobo-t nagyon nehez kitenyeszteni?(tudom, metodust mar irtad, h. hogy kell... :-D mennyi utanajaras egy arany choco? Jo lenne minel könnyebben agyonvégni Sephi-t+aki még hatravan... :-D )
FINAL ATTACK-et összegyurom PHOENIX-el; bér nem tudom van-e final attack materiam; majd megwatching; kell h. legyen...
A kraterben(északi)tényleg scak egy emntes lesz?(az is vmi mentökristaly formajaban?) (nem szeretem, ha sokaig nem tudok menteni...mindig arra gondolok, h. egy vacak harcnal; 1ora gémidö utan halal eseten csomo statpont, level elveszik..)
ez a w-item trükk ez olyasmi, mint a Drakannal levö hiba-szerüseg? Ott is lehetett potiont duplazni; hogyha kihuztad a potion-t a listadbol; rá a karakterre(csajra), és ha nyomtal mégse-t, akkor megduplazodott; vagy vmi ilyesmi volt... :-D
Hetföig ohne gém; se GT, se FF; hetfön folytatom quest; addig sajna nem erek ra...lesem postat... :-D