2373
Final Fantasy XII
  • fanatifo
    http://www.solops2.com/

Mi ez?

Itt azt írják hogy béta verzió....
  • musha
    nekem is hozza a várt minőséget, egy dolog bosszant nagyon: az a kurv@ inverz kamerakezelés és nem lehet átállítani

amúgy hallelúja!
  • Sephi
    Azt en sem vagok oszinten.

Eleg mara... pedig fizikai fajdalmat erzek hogy nem jacchatom :D De holnap megis melo sajnos....

Naon naon teccik. Kibaxottul szep es nagyon utos a story menet.
  • Unknow
    Az,hogy hány lépést tettél meg :) Legalábbis gondolom arra gondolsz.
  • DoNorBi
    ettől féltem hogy ezt a választ kapom,igy túl nagy a kísértés:D alszok egyet rá,addig is tucc mesélni ha úgy érzed;)a demohoz képest vmi szóraméltó változás van?
  • Seth
    szerinted mijaza számláló ott az óra mellett a menüben?,nemtom kivenni mit akar ábrázolni
  • Unknow
    Full...ugyan akkora mint a japán...csak nem vágtak le belőle semmit vazze :D
  • Unknow
    Ajjjjjjaajjjjjj! Hideg élelem elő egy hétre előre és fel sem fogok állni. Na csak jöjjön le! Előre kérném a régieket, főleg hasonló fanatikus társaimat ,hogy a menetközbeni játékélményt szíveskedjenek megosztani, gondolok itt titkokra vagy ha valami érdekeset találnak. Más szóval ami nem szükséges a végigjátszáshoz , de kell a tökéletes élményhez :) Köszönöm!
  • Sephi
    Full. Termeszetesen amig az ellent nem bizonyitsa valaki :D
  • DoNorBi
    most akkor ez mivel kevesebb mint a retail változat lesz?átvezető jelenetek,CG animációk vannak?engem annnyira nem sürget az idő okamival kibirom hónap végéig,amig a retail is kijön:)
  • Seth
    Végre szuper az angol szinkron
  • Sephi
    Egy fontos dolog. Harcnal. Jelelod ki a targeted es probald meg lassan hatorul megkozeliteni de legyen full a ATTACK BAR. Az elso tamadas utan kezdjel el azzonal elrohanni es amikor megint tele az attack bar akkor spontan feleje futni es tamadas. Nagy eselye van hogy nagyon keveszer ut meg a mob es megolod egyszeruen de rohangalas kozben aze vigyazal hogy nehogy beagrozz masokat.

Jah es amikor eloszor karulsz ki Vaan-al a sivatagbak akkor keruljetek el meszzirol a T-Rex-et masneven "Egyet harapok meghalsz" :DD
  • Sephi
    Nos. Hat annyira nem hihetettlen a story az elejen szal senki se varjon valami tulsagosan egetrengetore.

De azert teccetos es szep. A varos EL ! Szo szerint minden mozog minden szep! Akkora populacio van hogy hihetettlen.

A hangok jok. A grafika gyonyoru. A harc egyedi!

Majd meg irok.
  • fanatifo
    nah most izzítom a gammát:)))JUHUHUHUHUHUHUHUHHHHHHHHHHHHfgbmdfk.nbkdnkvbx.mv
    bekattantam
  • fanatifo
    nekem 20perc mulva meglesz:))))
    De egy beszámolót rögtön most azonnal Sephi:))
  • Sephi
    Ahh erdemes meg elemenybeszamolot irni igy 5 ora intenziv jatek utan vagy mehetek tovabb jaccani? :D

Jovanna. Szal en el vagyok szalva tole. Ennyi. Azt kaptam amire vartam es mindig meglep valami ujjal. Kisz.
  • ffxi
    8%:(
  • Banyapapa
    Na milyen a játék ?????
  • Seth
    csak most látom hogy a Scarface is kijött
  • Afe
    Huú mennyi felaljzott FFfan :) jó is ez, vártuk má nagyon.

csak azt kérném, hogy az első benyomásokat, véleményeket a gameről SPOILER mentesen ha lehet.

még csak 51%-nál vok
  • fanatifo
    nálam már jön 5öt leis töltött pillanatok alatt!Most elhuzok itthonról 8ra lennis lesz:)))) áhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nemhioszem tényleg el annyira de annyira vártam márrrrrr hajnaélig nyomom holnap a melóhelyemen készen leszek:))

Énis felajánlom a kódomat 8 óra után akinek kell!!!!Addig cső pajtások
  • Seth
    Na még 3 és 1/2 óra amíg leér. Ha kell vkinek dox-ra kód, annak szívesen megmondom, még egész pontosan ma 00:30-ig érvényes ( de ha elkezdessz tölteni vmit, nyugodtan befejezheted, szóval... ^^) Feltéve ha dinomano nem kezdi el utánam, mert ő tudja a kódot
  • fanatifo
    wáwáwwáwáwáwáwáwáwá mamár játszok vele már zúzódik is lefelé elsem hiszem:)))
  • Victor1103
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!VAN ISTEN!!!!:)))
  • fanatifo
    átensőn figyelem figyelem átensőn:)))))

dox.uw.hu:)))))
  • musha
    már máshol is örömködtem, de most itt is muszáj vagyok:
    igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!
    pff, én november elejére terveztem a szabit (természetesen emiatt), most meg vagyok lőve, de amint lehet kiveszek pár napot...
    ma reggel amikor megtudtam, nem bírta a proci feldolgozni az információt, mire hazaértem melóból, akkorra tudatosult bennem a dolog...áhh, nem találok szavakat...
    nah, minden kedves játékostársnak boldog hónapokat, a barátnőknek kitartást, asszem hamarosan beindul az élménydömping
  • Seth
    vagy mininova, ott már elég sokan seed-elik
  • ffxi
    http://thepiratebay.org/
  • fanatifo
    pontos címet mondjál.....
  • ffxi
    Már fennt van pirateboy-on gyerekek
  • Victor1103
    ISTENEM EZ IGAZ??NEM HISZEM EEEELLLLL!!!DE HOGYAN KERÜLHETETT KI 1 HÓNAPPAL KORÁBBAN?
  • dinomano
    Sephi máá' egy masik (jobb) dimenzioban van; és csapkodja a pancelozott lovakat+ a T-Rex-et vagymit... :-P
  • fanatifo
    na ja:)))))Adhatna pedig egy hozzáférést szegény bajbajutott gamereken:)
  • Seth
    Na Sephi-t se látjuk már máma :D
  • fanatifo
    torrentnél szarabbul tuti nem menne:)))
  • fanatifo
    Segítsél szegény bajbajutott gamertársaidon::))))
  • Sephi
    Nyugi! Hely privi FTP nektek naon szarul menne amugy is.

Meg 15 perc es GAMAAAAAAAA~!Q!?";2l2j3hqkwjksflkfasfads

Jaj de fel vaok dobva :DDDDDDDDDDDDDD
  • Gábor
    Nekem 1,5mb
  • Seth
    Kinek kell fizetnem hogy bejussak ??? :D
  • Gábor
    Nem mondom azt, hogy nem irígykedem :)