Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Luiprima
Ok Köszi csak már itt lenne 😊

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

mila69en
"FFXII Szerintem nagyon jo lesz."

hát remélem igazad lesz

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sephi
FFVII Etalon
FFXIII Szerelmi tortenet kicsit tan nehez
FFIX Gyonyoru mese
FFX Eletem egyik legszebb jateka es legelvezetesebb is
FFX2 Eletem legnagyobb csalodasa.
FFXI Gyonyoru bar egy ido utan unalmas volt.
FFXII Szerintem nagyon jo lesz.

Lui a FFXII nek a harcrendszere egy amolyan Star Ocean + FF stilusu lesz szal nem kell agodni 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mila69en
upsz ezt nem igy akartam, FF9 az még királyság volt

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
sztem gagyi lesz a FF7 rulz, FF8 még jó volt, FF9 még elment, FF10 tök nagy csalódás(lineáris)de azért sokat jácottam vele, FFX-2 meg nem olyan rég volt szerencsém elkezdeni, jó mélyre el is raktam

Luiprima
A FFX-2-õt is a fél real time harcrendszer harc ölte meg a star oceant szintén úgyhogy én nagyon félek hogy ez nem lesz az igazi. De ne legyen igazam!

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Sephi
Tegnap voltam egy bizonyos szerkesztosgben es volt szerencsem kiprobalni a jatekot kemeny 10 percig. Mit ne mondjak nagyon erdekes volt.

Minden ami menu csodalatos , kis arany por esik szerteszejjel , de alitolag ez a final-ba nem lesz. A zene ismeros volt valahonnan de alitlag ez sem final (ugyertem vegleges😄).

A harcrendszer eleg furi. Nem a megszokott FF harcstilusa van hanem minden eloben tortenik , eltunt a osszetoro ablak es miegymas , tehat megyek elore es nem meglepteszeru. A harc Real-Time akar lenni de a command dolgok megmaradtak. Valahogy ez nekem jobbnak tunt mert szabadabb egy kicsit a legkor. Csak sajnos szokasos nyertem zene mar nincs 😛

A grafika elbuvolo. Minden full 3D. A atvezetoktol nyalaztam. Valami hihetetlen a arcok mimikaja es miegymas.

Sajnos egy szot sem ertettem mert full japan vala de majdnem elelveztem 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Bake 😞

CrucifX
Elméletileg az NTSC is csak jövõre érkezik, talán a JNTSC jelenik meg év végén de erre sincs sok esély.

Sephi
Figyejtek mar. Most megf azt olvasom hogy a USa verzio az mar kint lesz November kozepe fele es csak a Pal kesik... ti mit tudtok rola?

Sephi
Bazz... alitolag csak jovore jon ki februarban...

Sephi
FF7 , FF8 , FF9 , FF10... ezek mind olyanok viszonta FFX2 mar nemaz 😞

FF7

Sephi
Rulz! En mar alig varom!

Szerintem csinajak meg ugy hogy lineris legyen egy pontig es azutan lehesen valasztani hogy vegig viszem vagy meg megyek kutatni 😊

CrucifX
Új képek + infók:

http://www.hcgamer.hu/gamer/?p=24&a_id=10137&author_id=61

Ettõl az új résztõl én is sokat várok és az eddig látottak alapján én megnyugodtam, nekem tetszett minden amit eddig láttam. Azért tényleg jó lenne ha nem lenne annyira lineáris, de ha mondjuk hoznák az ff7 minõséget akkor nem lenne gond! 😄 Amúgy én se nagyon örültem ennek a csúszásnak, igaz ez most inkább a japánoknak szívfájdalom nekünk nem, de mivel így még több idejük van remélem nagyon jól összehozzák a dolgot!!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

The Hedgehog
Attól még lehet az jó. Bár én csíptem a VI-VII-IX poénos figuráit és jeleneteit. Csak ne legyen túl lineáris. Ez az én kívánságom...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Sephi
Hya de ezek ugy csinaltak hogy a hatos mondjuk kozepkori volt aztan a hetes neo-postem majd a nyolcas megint neo-postem aztan a kilences kozepkori majd a tizes neo-postem/kozepkori aztan a FFX2 ugyanaz mint a X. Tehat ahogy elnezem a trailerbol a XII is neo-postem lesz ezerrel 😞

The Hedgehog
még1x? nemááá! akkor az életem 5%-a az FF7 lenne ha még1x kinyomnám! már Barett is megvolt 😄

a IX nekem azért tetszett nagyon mert FFVI-ot idézte, ami sokak mellett nekem is a személyes kedvencem...

aabyssx
"régi hangulatot"

Eddig a 9-en kívül mindíg mást kaptunk, mint amit vártunk...
...és végülis, SZVSZ mindegyik tök jóra sikerült. De hát ettõl érdekes nem? 😉

Régi hangulat kell? Játszd végig a FF7-et mégegyszer! >😊

www.youtube.com/aabyssx

The Hedgehog
Hjah nekem tegnap ez volt a legrosszabb hír amit hallottam 😞

Személy szerint sokat várok a játéktól, mert a X és a X-2 nekem nem hozta meg a régi hangulatot (talán még a X egy kicsit) és már marhára ki vagyok éhezve. De illúziókba nem is ringatom magam.

Sephi
Kurvara kevesen vagytok.

Sot szerintem egyenesen serto bazeg hogy egykent kezeletiket.

Yuber 7
Hát ez a téma is hamarosan süllyesztõbe fog kerûlni, nem hiszem, hogy kibír 1 évet, ugyanis:

"Valószínûleg japán barátaink is kissé legörbült szájjal fogadták a hírt, miszerint a sorozatos Final Fantasy XII tologatásnak az anyaországban sincs vége: az eredetileg 2004 tavaszára, majd õszre csúsztatott program a Square Enix hivatalos oldala szerint tovább késik: jelenleg jövõ év tavasza az elõirányzott megjelenési dátum, amely az elõzetesen erre az idõpontra datált amerikai verziót is magában hordozza. Konkrét informácókat nem közölt a fejlesztõcsapat a csúszással kapcsolatosan, ezt a lehetõséget az E3 idején aknázzák majd ki. Nincs mit tenni: maximum huszadszorra is megnézni azt a megatrailert, amit korábban már a nagyközönség elé tárt az SE. "

Szóval még nagyon korai fejtegetésekbe merûlni a XII. epizódot illetõen.

musha
ne érts félre, nagyon szeretem a X-2-t, mostanában is vele játszom. de akkor is kiegészítése a X-nek. a X az alap játék, a X-2 egy teljesebb, bõvebb képet ad az egészrõl.

aabyssx
"a Final X-2-t ne számítsuk, az kiegészítés"

Dehogy! Elég kevesen vagyunk SZVSZ akik pontosan egyként kezelik a FFX-el.

www.youtube.com/aabyssx

musha
nem hinném, hogy hárman lesznek összesen. az elég rendhagyó lenne a FF történelmében (a Final X-2-t ne számítsuk, az kiegészítés).
ja, szamurájnak én is örülnék. akár nõ is lehet 😊

musha
de ez nem a játékmenet, hanem a kameranézet. ami amúgy nekem is fura, de akár jó is lehet. a videók alapján meg a világ maga nem gyengén van kidolgozva, úgyhogy én bizakodó vagyok.

aabyssx
Ez SZVSZ a leg kevésbé érdekes (ráadásul egy ilyen tréjlerbõl nem is derül ki).

// szkeptikus be

Engem inkább az érdekelne, hogy a félig lány, félig fiú karaktert milyen történetbe csöppentik.
Mer' Nelo Angelo szerû 😉 fõgonosz már van. Buta grunt-jai is vannak. Íjász nyúlnõ társ is van és lõvegyveres, mellényes, fülbevalós társ is van. De a hárman a gonosz ellen, mer' õ nagyon gonosz a FF9 snassz hangulatát sejteti.

// gúnyolódás be

Na jó, esetleg kiderül a vége elõtt, hogy a Nelo Angelo a lányfiú apja, aki nem bírta elviselni és negatívan diszkriminálta õt.

// szkeptikus, gúnyolódás ki

De mér' nincs benne szamuráj? 😉))

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
amit lattam....

Igazabol tulsagosan zavar talan az is hogy ugye tulsagosan fix a 3D vilag... ugyertem a foszereplo a kozpont es korulotte forog minden. A Tobbi FF-ben nem igazan igy volt... mindehol fix haterek voltak. A FFX-ben volt ujjitas hogy minden 3D volt de ott sem volt fuggetlen a kamera... itt tejesen ra van fixalva a karakterre ami nem igazan jo..

Ha esetleg tevednek akkor bocs de en ezt vettem ki.

Ez durva jó lesz! A VS-t is imádtam!

musha
miért mit tudsz a játékmenetrõl?!?!
(gyorsan hozzáteszem, hogy nagy tisztelõje vagyok a sorozatnak)

Sephi
Halgasatok ma' el van alig varjatok hogy jaccatok mit komentaltok? 😊))))))

Engem nem zavar ha abuzis. Mit erdekel az engem? FF jatek vaz... Szerintem a jatekmenetett leszamitva ez a resz is tortenelmet fog irni.

aabyssx
Nagyon-nagyon-nagyon buzis! Eddig talán ez a ~fõhõs a legmeredekebb.

...és nekem a képvilága (a félig jõvõbeli, félig pedig európai középkor keverék) nem jön be. A FFX világa annyira jó volt.
BTW én amúgy is nagyon unom már az európai középkor fantasy beállítást, úgyhogy lehet, hogy csak én gondolom így.

De a ~nyúl azér' ott van. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Rincewind
Van kis különbség, mikor lányok nõiesek meg amikor fiúk. Elsõ verzió vonzó, a második viszont gyomorforgatóan buzis.
Sephi
Eloszor is mar megletuk a lanyos FF-et egyszer a FFX2 boreben de szerintem annyira nem gaz. Engem lenyugozott az uj vilag de mondom en csak aze' vagyok felhaborodva mert nem kepesek megtartani a megszokott harcrendszert... ez kurvara idegesito tud lenni. Lasan kihal a megszokorr RBBS bazz?

Sugam
hát csak ugy vagy ha van egy NTSC géped.

CrucifX
No és hogy lehetne mûködésre bírni a japcsi verziót? (Modchipen és bootlemezen kívül)

Sugam
hm.majd ha meglesz vkinek japánul akkor
tudunk majd segiteni egymásnak mert ha nekem
meglesz akkor én lehet hogy elveszek a japko irásban.

CrucifX
Undorító és bájos 😊 Tényleg nem sikerültek valami jóra, leszámítva Balflear - õt nagyon bírom.

Rincewind
Nagyon jól néz ki és érdekesnek tûnnek az újjítások meg minden, de számomra ezek a lányos karakterek, most túl vannak azon a határon, amit még bevesz a gyomrom. Az a rövid hajú tag, a feszes cuccában, a lifegõ fülbevalóival báz, úgy néz ki, mint valami hímringyó, ha életben látnám, elmenekülnék vagy lehánynám. A fõhõs meg a felnyírt, nõi frizurájával..., nem lehet eldönteni, hogy lány vagy fiú... 😛
Szerintem undorító.
Sephi

CrucifX
Klikk egy kövéret, jobb verziójú trailer:

KLIKK

musha
szerintem nem tudom.

amúgy a látottak alapján nem lesz ez rossz. amennyire kivettem a csatában annyi lesz a fura, hogy nem vált a kép csatára, hanem menet közben nyomhatjuk / válogathatunk a harci menüben. minden esetre érdekes.

Sephi
Nezetek meg...

Szerintem vajon miert az az erzesem hogy a jatekmenet nem fog tecceni?

Sephi

musha
hát nem tom...én is várom nagyon, mert reménykedek. de õszintén szólva ez a Vagrant Story-stílus annyira szerintem nem illik a Final Fantasy-hez. biztos meglesz a kellõ összetettség, a kellõ sztori, meg minden, csak remélem a hangulat is marad.
én személy szerint nagyon szeretem a random csatákat.
na irány az eu 😊

Sephi
Gyerekek egyre tobb hir megy a jatekrol.

Alitolag a szerelmi szalak nem lesznek annyira kimutatva meg azt is halottam hogy a spontan szeru tamadasok is eltunnek. Jah es eddig tuti hogy ket DVD-en lesz a cucc szal mar elore reszketek vazz hogy ha a FFX volt 1 full DVD akkor mit tudnak ezek muvelni ketton 😊

Sephi
En soha de soha nem virtam az Active-ot. Most ujra nekifogtam a FFX2-nek adtam meg neki egy esejt de remelem hogy nem unom meg !

Na igen, én se nagyon kedveltem az active verziót, mert nem volt idõm gondolkodni. 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

barret
mindig ugy kezdtem,hogy átraktam wait-ra.

Bérbe vehet? reklámfelület...