Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Még jó,hogy neki állok 😛 Persze,hogy nem tudom kivárni..ennyit vártam akkor most nehogy már tovább 😛 Ja és mellesleg kiba jó 😛 Majd ha kijön ezt is megveszem... 😛
Sephi
Nem akarok veled beszelni. Akinek annyi joakarata nincs hogy egy ilyen kaliberu jatekot nem tisztel megazzal hogy kivarja a "vegleges" verzajat az szegyelje el magat.

Annyira ne legyen valakinek tureleme .... ezt nem ertem!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Én neki nem állok japán nyelven az 100% pedig nekemis megvan a japo verzió nemértek belõle semmit harcrendszert storyt egy ekkora játéknál ezt nem játszom el az 100% kivárom minimum az amcsi verziót!!!
Unknow
Elsõ élmények: A grafikát nem akarom dícsérni hiszen mindenki tudja mit várhat 😛 A harcrendszer sztem marha jó! Teljesen interaktív az egész és úgy vettem észre nem mindegy,hogy merre mozgunk csata közben. Úgy tûnik ha jó ütembe nyomom a megfelelõ irányt akkor védeni lehet a csapásokat alá Soul Calibur 😛 A sztorit mivel japó nem nagyon értem de már az elején történt egy apró csavar az egészbe. Vááá bár érteném miért történt ami történt!!!! 😛 Ezt novemberig....normális nyelven nem kapom meg...hát most nagyon kész vagyok... Azért így se rossz ám 😄
Unknow
Egyetértek!!!! Viszont én annyira mohó vagyok,hogy NEM BÍROM KIVÁRNI AZ EU PREMIERT! Ezért megszereztem nem éppen szokványos úton a játékot (ahogy anno FFXet se bírtam megvárni de aztán Cheaptõl németül beszereztem,hogy lehessen venni mellé egy angolt is..tudom hülye vagyok 😄 )szóval most japánul neki állok nyomni 😄 Ettõl függetlenül ahogy megjelenik euba megveszem ezt is...csak most nem veszem meg német nyelven is 😄
Sephi
Faxomba! GameSpot-on is Q4-et irtak 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Victor1103
Nem baj majd hagyományosan a születésnapomra kézhez kapom a kis aranyost.Most vittem végig a demo version-t,már a 10 újjamon nem tudom megszámolni hanyadszorra de még mindig nem tudok betelni vele<#circling>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Ne rajtam kérjed számon eddig úgyvolt Aug1 most olvastam az 576 portálon hogy novemberbe jelenik meg!!!
Sephi
MIVAN BAZD+ ?!?!?! NEM UGY VOLT HOGY AUGUSZTUS?!?!?!?!?!

jaja de elkezdeném most ezt az ff-et dehát fogcsikorgatva is de kibírom és megvárom míg megjön!!Igaz így értelme sincs elkezdenem nemis fogom de a fõcimdalt meg az intrót tuti megnézem még párszor!!!!
Seth
ideje lenni japánt tanulni bakker, Nemcsak azért mert ennyit kell várni egy fordításra, hanem mert van pár tucat rpg meg egyéb szupi játék,ami sose hagyta el a szigetországot...

PSN ID.: Beegabor

Usa november
Európa:karácsony elött

hátmég várhatunk.....
Victor1103
Hát ha én a helyükbe lennék hülye lennék abbahagyni,több okból is:mert annyian szeretik a világon,mert annyi pénzt hoz a konyhára és mert lényegébe az FF a square mondhatni egyetlen nagyágyúja és ha ez megszünne a Dragon Questtel olyan lenne mintha az Enix válna a fõgórévá és ezt a sok évnyi elismerést nem akarják csak úgy eldobni maguktól.Szerintem

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Nemis fog tuti elfogy pár nap alatt az a 2millió drab ide a bökõt ha nem!És jól m,ondod óriási az igény erre a sorozatra egyszerüen nem létezik videojáték kultúra Final Fantasy nélkül ez már egy fogalom a játékososk körében!!!
bebop
Én is ugy gondolom hogy nem ez volt az óccsú FF amit csináltak!
Én nagyon sokat várok a XII -tõl és szerintem nem csak az én álvárásaimat de mindenki elvárásait teljesíti. Az a 3 videjó amit a hardwired oldalán meg lehetett tekinteni az valami fantasztikus volt!!!
Szerintem amig ki tudnak találni valami ujat a készítõk addig lesz FF és lennie is kell mert óriási igény van rá a világon! De ha már csak bukdálcsolva jönnek ki az új részek akkor inkább ne erõltessék. De ez sose következzen be!!!

Victor1103
Nekem is.Pláne hogy a ps1-essel nem is volt szerencsém játszani😞

Sephi
Te nekem mind1 hogy egy FFVII remake-et vagy egy FFVII2 -ot csinalnak. Csak a szerplok es a vilag legyen ugynaz es nekem az boven eleg kerem alasan.

Victor1103
Én szeretnék majd egy Final Fantasy XIII-at,egy Final Fantasy XIV-et,egy XIV-2-t és egy Final Fantasy VII remake-et Ps3-ra és akkor még nem is voltam terhetetlen.😊

Sephi
Sokat vala vitatva hogy kinek mikep fekszene egy FFVII remake. Nekem naon! Ha az lenne pl a Ps3 lancs (nem az lesz 😄) akkor rohannek!

Hogylenne vége????Áhhhhh óriási pénz van benne és ha tartják a szinvonalat óriás profitot termelnek belõle mint eddig is!!!Ha minden uj playstationra kiadnak 2-3 Final-t sztem már jóljárunk!!!Közel sincs ennek még vége....
Sephi
Aszontak a XII megalnak de szerintem boven nincs meg ennek vege 😄

Victor1103
Hogy ez a Final Fantasy XII milyen gyönyörû lett!Nemrég olvastam valahol hogy az "RPG korona lassan átvándorol a Level 5 fejére".Hát nem kevés víznek kell még lefolyni a Dunán mire ezt bármi is kenterbe tudja verni.Majd a Final Fantasy XIII esetleg (^_^)

dinomano
ok-ok...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

igzazad van bocsi én nem olvastam végig a hozzászólásodat
dinomano
ok-ok, ezert szoltam h. OFF a témaban, és OFF is...nah el melo :-D

az=ez
dino most nemazért semmi gáz de az FF topic és speciel én sz...k a Far Cryra xboxon megjelent aki akarja arra megszerezheti az összes ütõs fps-t amit kiadtak pc-re.
Sephi
A Far Cry naon szep volt de nekem pl amikor megjelentek a szornyek mar nem volt olyan elvezetes. De megegyszer hangsulyozom hogy az egyik legszebb jatek vala amit valaha jacottam 😄

Na off

dinomano
igaz, h. nincs ps2-öm, de akkor is szivesen lattam volna Far Cry-t PS2-re; mert tetszik az a gém...én nem csak RPG, hanem akciogémer is vagyok, ezért szivfajdalom...régi PC-men meg mar nem megy... :-D nah de OFF, ez nem F.Cry topic...

Sephi
Nagy tragedia 😄

dinomano
...Gondoltam h. canceled project; ha sokat hallgatnak az nem jo jel... igaz h. más tészta, de kárh. a PS2-es Far Cry-instinct sem jelenik meg... :-(

Sephi
Hideaki Sena az iro es Takashi Tokita az alkotoja nyilatkozta 2003-ban hogy igenis keszulni fog uj resz... azota latam valtoztak a dolgok 😞

Hát már nem az elsõ ilyen tesztet olvasom szal kezdem elhinni hogy egy ujjabb fantasztikus résszel bõvül ez a sorozat és tényleg a régi fényében fog csillogni ez a sorozat megint!!!
bebop
tom hogy nem ebbe a topicba tartozik de ha már szó volt a PE 3-ról találtam egy két infót.
Nem lesz Pe 3 sajna. a Square nyilatkozatában azt mondta hogy nem fog készülni 3. rész!
nyilatkozat

bebop
Mondtam már hogy kell ez a game? 😊

Jagi
KELL! 😄DD

dinomano
ps2.ign.com-on föoldalon jatekteszt; harcrendszer stb.leirasa...

ezeket már láttam errõl beszéltem hogy lehidaltam kersztbe kasul annyira iszonyat jó.....
Moyko
Ütös moviek.. én már 100x megnéztem õket... SQUARE <#worship>
Az FF mindig le igázz... nesze nektek Schrek, meg Ice age.. meg Advent children.. ennek az intrója szétkap mindent!!!

There is only one Boss!

Sephi
ATYE EG!!!!!!! URISTEN!!!!!

www.hardwired.hu

GYORSAN NEZZETEK MEG A FILMEKET! BEXARAS! 😄DDDD

dinomano
nah, vmi screenshot? vagy egyelöre homalyos tervek? :-O info?

Sephi
Egyenlore. De lesz 3-mas is.

dinomano
tudtommal is csak 2 része van Parasite E-nek... :-/

Jah’nem raktam oda a 2-es:-D Tök mindegy mind a két rész nagyon jó,és nincs folytatása vagyis két része van.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

bebop
Köszi az infót a warezos dologról!
Én nemnagyon szoktam warezolni igy nem is tudtam hogy ez igy megy manapság.Én azt hittem hogy csak akkor lehet letölteni ha már valaki megvette teszem azt és felrakta valamilyen oldalra.
DE mostmár ezt is tom 😊

bebop
Tényleg lesz folytatása?
Mit tudsz errõl ?
Infót Infót !!!!!<#vigyor2>

dinomano
PE2 megaatomjo gém, attol eltekintve, h. a végén a tökömutdja hany alaku/képernyös fögenya elég nehez, legalabbis még megvan a mentesem; nem tudtam kinyirni fögenyat... PE2 nagyonmegaatomjo+durvaszép kis gém; egyetlen hibaja, h. helyenkent nagyon hianyzott a narracio+pár helyen el voltak szurva dialogusok...Pl. teljesen hihetõ volt, mikor egy falusi redneck-nek(aki segitett) szo nelkül elarulta a föhösnönk; h. egy titkos szervezet tagja, aki torzszületteket öl... Hmmm... teljesen életszerü szitu... :-D Nah,d e nem jatszom az ördög ügyvedjenek szerepet, durvajo kis gém; nalam TOP10-ben benn van!
Lattam FFXII videokat, IGN-röl, lovagok gyaktak egy gépet+egy lovagszerû vkit; a style (annal a résznél..) tiszta Vagrant S. volt; tetszett!!! :-D

Sephi
Pe-nek igenis van folytatasa es lesz is a kozeljovoben 😄

Sephi
A jatekok 80% mar a megjelenes napjatol par napra korabban erkeznek a warez vilagba.

Nagyszerû játék volt a PE, kár hogy Európában nem adták ki. Az USA verzió van meg szvsz ma is, megállná a helyét kár, hogy nincs folytatása.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"