2373
Final Fantasy XII
  • Gábor
    Én pl imádtam a zenéjét. Itt is megtalálható nyomokban, mint az FF7 főcímdal átirata a title-nél.
  • Gábor
    Tudom, de azért mégis csak kellemes, nem?
  • Seth
    Mivel az a faszi bábskodott felette,aki azon is.
  • Gábor
    Feltűnt nektek a sok vagrant story-s zene, mozdulatok?
  • Seth
    én is kerestem, nem láttam. De ugye ez fanfordítás még a japán eredetiről. Lehet ott nem is ez a neve annak a botnak, meg lehet hogy a license-ek sem ugyanott vannak már, hanem use verzióba kicsit megkeverték

te, van annak a fogpiszkálónak vmi spec képessége,elementje?? Mert látok itt a griden ilyen pölö hogy earth rod. Namost ebbe a kategóriába több herkentyű is lehet, nemhinném hogy csak 1 ilyen fegyver van
  • Sephi
    Akkor nem vagom... pedig +33 AP Basch-nak :(
  • dinomano
    én sem nem talaltam...
  • Sephi
    En egyszeruen nem talalom.
  • Seth
    itt van a teljes licence grid, de ez még japánról lett fordítva, nem ugyanazok a nevek, de hátha segít

Licence Grid
  • dinomano
    Nagggyon komoly, japan testvereink gondoltak ránk! Pezsgőt bontok mindjart! :-P I think I'm a japanese! ^^ ...illetve az angol fordito brigadban lehet egy vicces kedvű magyar... :-| mindegy, akkor is éljenek japan testvereink! :-P
  • dinomano
    Nagggyon komoly, japan testvereink gondoltak ránk! Pezsgőt bontok mindjart! :-P I think I'm a japanese! ^^ ...illetve az angol fordito brigadban lehet egy vicces kedvű magyar... :-| mindegy, akkor is éljenek japan testvereink! :-P
  • Sephi
    Magyarul van irva. Lvl.16 Bagoly .

Mondom hogy aszitem rosszul latok :D

Gyerekek a Pole fegyver az merre van? Naon sok pontot elbaxtam es nem leltem meg :((
  • Seth
    Ja én úgy értettem, hogy benne van a level 16(Level 16 Owl) és ez a lényeg,de akkor magyarul van írva hogy bagoly?? az úgy már érdekesebb ^^
  • dinomano
    "Pályatervezés nagyon olyan mintha vmi MMORPG lenne nem???" _jah, ezt anno irtak IGN-en...én még sajna bele sem tudtam nezni a game-be, igy nem tudom hogy igaz-e... Lehet a szörnyekkel követtetni magad; és egymassal is összeverekednek a monszták? :-P

Sephi: "Lvl.16 BAGOLY" - Ez veletlen(annak mondjuk tul konkret), vagy komoly lehet? :-P
  • Sephi
    Leletem egy G. Pole nevu ketkezes fegyot. Az Istennek sem tudom hogy merre kell megtalani a talentjet :( Elbaxtam majdnem 300 pontot es nem leletem.
  • Sephi
    GARUSA BOSS FIGHT :

Nos sokan lesznek ugy hogy meg lvl 18-as karikkal is alig tudgyak majd a felre vinni az eletet. Eloszor is amikor betertunk erre a nagy reszre akkor ott volt egy mento kristaly (ugyertem nem a bossi resz hanem a Nyugati resz a Nam mitomen milyen Sandsea) es egy moggle. Na az mesel ugye a teknosrol. Oljuk meg a teknost es menyuk vissza a mogglehez. Beszeljuk vele majd indujunk el keletnek. Ott menyunk fel a rampan es lesz kis jelenet. Majd fussunk vissza nyugatnak a mogglehoz. Na ott lesz egy virag... ha azt a magot amit ott veszunk fel nekibaxuk a GARUDA boss-nak akkor annak 60%-al csokkeni fog a sebzese! Es a boss-ra eroltessuk ra a BLIND / SLOW magiakat mert csodakat tesznek :D
  • Sephi
    ASZITEM NEM LATOK JOL DE IGAZ!

GARUDA BOSS ELOTTI RESZNEL :

Mielott bemegyunk oda ahol a ket Chochobos par all ott elotte van egy barlang jobra! Ha odamegyunk egy masik kisseb patra visz ahol LVL 16. os szornyek vannak. Nagy allat madarak. Es tudgyatok mi anevuk?

Lvl.16 BAGOLY

LOOOOOOOOL
  • Gábor
    Köszi, de megoldottam azelőtt, hogy ezt olvastam volna! :)
    Nálam lvl15 party, legjobb kapható fegyverek, majd' minden spell ami kapható megvan.

Így is az aero-ja a végén kiütötte két karimat egyszerri, így a backup team fejezte be a küldetést :D
  • Sephi
    Alap cuccok. Semmi extreme. Fegyverek ami akkor talahato legjobb. Titka hogy legyen nalad minimum 8 PD es 8 nagy Potion.... meg legyen kitalentelve a Potion + mert az tobbet add.

Naon szivos boss az elso Biro. Javasolhatom a kovetkezoket.

Mindig csak egyvalakit tamad szal arra protot fel es egyfeszt healelni. Masik tolja bele a sebzest de semmi extra nem kell , ugyertem magia vagy valami , es addig te meg helejel es neha lujel. A Silence / Slow / Blind magiak borzalmasak hasznosak. Ritkan kapja el de amikor elkapta akkor jouva,.

Kessobiekben a Teknos allat amit a kis sivatagi szornyek oldosnek... na oda be egy BLIND-ot es a hulyeje nem tamad tobbet hanem probalgat menekulni:D
  • Sephi
    Jaja. Az a hulye gyuru vagy mi total leszedi a MP-et.
  • Seth
    van pl egy olyan accessory hogy goddess's Magicite,ami felviszi a mágiavédelmed, viszont 0 lesz az mp-d. Nem raktad fel rá??
  • fanatifo
    Énmeg azt nem értem nemtudom mit baszhattam el De frannak állandóan 0 az mp-je és semmivel sem lehet felvinni egy kcisit sem miért van ez?
  • Gábor
    Van vki, aki fejvadászként tengődik? Három vadászatot bevállaltam, abból kettőt nem találok:
    Cluckatrice, meg vmi kaktusz rózsával a fején.
    A harmadikat sajnos megtaláltam, nem voltam boldog
  • Gábor
    Idézem magamtól:
    "...milyen felszerrel, milyen képességekkel mentél oda?" :)
  • Seth
    Pályatervezés nagyon olyan mintha vmi MMORPG lenne nem???
  • Sephi
    Max 14-es szintu a legnagyobb.

Es Balflear-t iranyitom mindig. Aztan ott van Vaan es Basch. Mindegyik kb ugyanazt tudgya.

Baze figyeljetek mar ide. Pontosan 7 oranal tartok de meg egy summon szornyecsket sem kaptam. Sot meg a magiak masodik fokat sem lehet megvenni. Mekkora hosszusagu lehet ez a jatek?

Jah es naon utosek a playak de itt ott zavar a monotonsag... de ez nem veszes. En csak csatornas resztol voltam eddig kiakadva oszinten. Az naon gyenge volt.
  • Gábor
    Hanyas szinten, milyen felszerrel, milyen képességekkel mentél oda?
    Lejjebb említettem, hogy ott elpicsáztak, így tápolok most :)
  • Gábor
    Aha ;)
  • Jagi
    lol! Ha partyhalál van lehet folytatni a harcot a kispadosokkal?
  • Sephi
    Hopp kicsit jo lett volna tudni maskor hogy ha a csapat meghal akkor ott a mkovetkezo harom tartalek :D

Jah az elso Biro fight nem volt egyszeru... bele is izzadtam rendesen.

Most ertem a Holtak Volgyebe :D
  • Jagi
    az uccsó mondat nem teljesen volt magyar^^
  • Jagi
    hm... naja, benne az tetszet, hogy annyira máltóságteljes volt mindíg...
    az elérhetetlen misztikum. Azért néha ellágyult is :)
  • dinomano
    neki van a legjobb teste+eleg jo kis szigoru, harcias feje van...a nyuszifülek nem annyira jok; de elmegy:-P
  • dinomano
    remelhetöleg hamarosan megtudom, igazad van-e; eh a gamezes még varat magara pár napot... :-P il.. :-(
  • fanatifo
    Nekem Fran is tetszik nagyon gizda avval a nagy nyuszifülével:)))
  • Seth
    hát nekem lulu annyira nem tetszett,a 12.-es lányok viszont mind nagyon aranyosak, főleg Penelo
  • dinomano
    Hiaba, akkor sem egy LULU... :-P Ő a best! :-P
  • Jagi
    a szája is más kicsit, de azért még szeressük? :)
  • Seth
    Nemtom észrevette e vki, hogy idővel kicsit megváltoztatták Ashe kinézetét.Annyira nem észrevehető, de azért látszik a különbség, főleg a szemén(és ez tuti nem azért látszik így mert mások a fények a képen). Kezdetben inkább kislányos, később viszont megváltoztatták kicsit komolyabb, felnőttesebbre. Azért a történetet figyelembe véve inkább a komolyabb áll jól neki, elvégre meghalt a férje

• dinomano
    irigylem a problemaitokat... Nyelvi labor lesz a suliban; ez annyit jelent, h. 2-3 hetet folyamatosan meloval fogok tölteni...élvezni fogom biztos... :-|