Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banyapapa
a kráterhez jo a sima fekete madárka is😛
Amugy ha adott szinü magicbol megvan MATER szintre az összes (piros-zöld vagy a sárga),Bugenhagen laborjában azokat be lehet váltan EGY darabra,pl: megvan összes summon MASTER szintre,akkor lesz szép master summon materiad( 1 helyet foglal,és benne az összes summon😛)
Csak ehhez a kráterbe kell menni,arany chocobo is kellene a knight of the round summonhoz is:o (ez a legjobb a játékban,atombrutális, ha ez megvan a többit elis lehet felejteni😄).
Amugy ha jol emléxem vannak titkos materiak még,pl: van valahol egy bolt bennt egy chocoboval,ésha hozzáérsz (asszem X-et nyomva), meg lehet vakarni😛, a füle mögött vakard meg majd,hogy mit ad az sajn nem ugrik be😛
Amugy vannak jo materia combok (persze a cumok lejenek master szinten) ilyen a FINAL ATTACK összekötve fegyverben/páncálban a PHOENIX-el (igy ha kinyirnak a végsö csapásként jön a fönix üt egyet és feléleszt mindenkit heheheee).

a W-ITEM trükk: ad valakinek oda,jön az ö köre a harcaban, nyomj w-itemre ( de lehet sima itemre kell,rég vott mán),és amit soxorozni akarsz akkor a eggyel feletitt ad valakinek (csak azért hogy lásd télleg növekszik a kivánt cuccosod), ezmegvan ugyi van még1 itemre lehetöséged,nyomj a duplikálni kivántra,utána pedig mégse (asszem ez ugy megy hogy X-O-X-O-X-O stbstb).

Igy akármiböl lehet 99,ésha fogy megint ezt megcsinálva lesz 99,csak harc kell hozzá.

Karakterek között váltani a menüben lehet pl: a térképen.

dinomano
köszi minden help-et banyapapa + termeszetesen FFt is... :-D Ultimate w. megvan; megszereztem; kinyirtam az egyik weapont...van 1 leirasom, az azt irja; h. be lehet menni a lagunába tengeralattjaroval is, a viz alatt; de nem bizti h. ki tudok majd szallni tengeralattjarobol..egyszer uyganis már voltam ott..Vincentnek csapatban kell lennie(cloud-barret-vincent)a felallasom régota; többiek fegyvere nem erdekel, de lehet h. elmegyek értük(nem tudom kell-e még a gém soran valtani karakterek között)...Yuffie fegyvere is megvan már... hogy tudom legaykni a viz alatti weapont? nagyon erös; siman kinyirt tegnap, 1 sebzese izombol alaz..mondjuk Hojo-val is rendesen küzdöttem; 3X kellett nekimennem mire sikerült, jo nagy köcsi volt a szar stop/sleep/poison vackaival az utolso formajaban; oszt nagy nehezen kimult! <#vigyor3>
W-Itemmel h. tudok ügyködni?<#ijedt>
Cosmo Canyonnal a lezuhant Weapon altal okozott krater csak arany choco-val latogathato, azt tudom...most nem allok neki tenyeszteni, ugyhogy az kimarad...
köci help-et, CID+RED fegyvereit is felveszem...
köszi mindent!

D.<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#hawaii><#buck>

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Banyapapa
Ha megvan a W-ITEM,akkor azzal lehet harc közben akármiböl 99-et csinálni,ha nincs akkor passz nemtom honnan szerzel sok megaelixirt elixirt stb.
A legjobb fegyverek,erösnek erösek de nem leeht fejleszteni bennük,azok télleg csak a végén jok,cloud-nak ha jol emléxem a ultimate weapont akkor kapod ha a ultimate weapon szörnyet cosmo canyon-ál nyirod ki (plussz lezuhan a szörny,és a helyén egy uj helyszin lesz, ahova csak különleges chocoboval tucc odamenni),vincent legjobb fegyvere,egy vizesés mögött kapod meg,kétszer kell odamenni,meg asszem lucrecia is megjelenik neki (ide is minimum fekete chocobo kell),yuffie conformer nevüjét meg a vizalatti tengeralatjároban találod meg.

CID-nek,menj vissza a rocket townban,és ott egy öregember adja oda,RED XIII meg cosmo canyonba menj vissza,övét bugenhagen adja oda.

dinomano
unknown...nem tudom; lehet h. müxik; érdekes felvetés... :-D de akkor is kell irnod vmi boot-részt a dvd-re; h. legalabb a listat behozza, amiböl valaszthatsz(köyvtarak)? :-O Tudom, h. ps-re vannak comlipation cd-k(pl. 3 crash bandicoot 1 cd-n+rippelt 6db. gém összevalogatva haizlag 1 cd-re stb.../bar ezek a gémek is szsratjak kis ps1 fejet/); altalaban müködnek, de ott is kell vmi listakészites+van rá 1 metodus, h. hogy kell csin.; azt tudom...

Unknow
Hm amúgy ,hogy ha para a cd esetleg próbáld meg úgy ,hogy a könytárak nevei a DVDn a CD neveknek megfelõlek...elméletileg így is beismeri a gép.
Unknow
Csak a rip lemezek szaratják be 😛 Amúgy full cds gamekkel semmi gond.
dinomano
milo..oksa... en is hallottam, h. cd-semmikepp nem tesz jot(marmint a ps1-es cd-k...)...Haver tesz cd-ket is PS2-esébe; de RIP-cd-kkel vigyazni kell, full cd-s gémek nem gázasak sztem, legalabbis nem szaratjak be fejet mint RIP-gémek(ott össze-vissza ugral, ugyi kivagott videok+hangsavok miatt, ugy vettem eszre...)...(régebbi, full cd-s PS2 gémekkel semmi gond:ICO, StreetF3, Midnight C.1)

mila69en
hát hamár beszerzem akkor origi lesz(haver pár forintér meghozza) mert ps2-n játszom... habár kivan csippelve a gépem de ff9 cd-s azt meg nem szívesen rakok bele másoltan.. még dvd-t is meg válogatom hogy milyen minõségüt rakjak bele😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

dinomano
Milo... Sztem szerezd be, érdemes; tenyleg van benn 1-2 nagyon aranyos verbalis poen+sztori poén+itt is van kartyazas, de itt mar tétre megy+ a kihivod is érdekes...(van benn 1 elvarazsolt kiraly, elöször vmi izé (glog, vagy hogyhijják...)békaszerüség; utána megprobaljatok visszamagic-elni, erre egy békaszerü izémicsoda lesz...) Ö a nagy kartyas, oszt mikor megy kártya-versenyre; majdnem elzavarjak mint ahogy allatokat szokas... :-D LOL volt nagyon!
Aranyos, de helyenkent tenyleg eleg nyál, föleg vége felé... Technikai megvalositas elött le a kalappal; 1-2durvabb magictöl (pedig lattam jopar mai high-end pc-s csili-vili gémet; /jo, nem a grafrol van szo; nem vagyok graf-manias...); nahszoval 1-2magictöl kerestem az allam a földön... :-D
Sztem töltsd le emuparadise.org-rol, én is onnan szedtem le mind a 4disc-et, sima ftp. connect; csak hasznalj file-letöltöt...

Unknow
FFIX nekem se jött be annyira. Valahogy mást vártam attól a résztõl... Igazából nem volt benne semmi motiváló. Jellegzetes karaktert se igen találtam benne. Minden részben jól kitalált ellenség volt de valahogy itt nem tudtak sztem ráérezni a dologra. Mesének jó, de sztem az FF feeling hiányzott. FFIX nálam kb ott van mint a most megjelent Wild Arms 4 vagy az Atelier Iris: Eternal mana.
Unknow
A Grandia 3 Square-Enixes dolog lett 😛 Amúgy inkább a Grandia II-t vedd alapul, az 1 az tényleg gyenge volt. Viszont ha nem játszottál a 2-vel akkor ajánlom szerezd be mert nagyon jó kis játék. A 3. rész pedig inkább arra fog hasonlítani.

Amúgy igen még mindig március 1. Nem fogják tovább tolni mert japánban már nagyon régen kint van! Ja és aki eljátszogat japán nyelven is a gamekkal annak mindenképp ajánlom a Rogue Galaxyt!
mila69en
most gondolkodok rajta hogy újra beszerzem a 9-et mert mindenki azt mondja hogy naon jó csak az eleje béna(én ott abba is hagytam)

nekem nagyon tetszett a 8-is a kártyázós részt nagyon jó ötletnek találtam😊 meg a két nagy sziget haven és hell itt rendesen lehetett fejlõdni😊 meg 8-ban már a gf-eket is lehetett fejleszteni😊 azis jó volt benn
sztem zerezd be mindenkép mert nagyon jó.. igazi FF hangulat karakterek is nagyon eltaláltak.. bár a 7-et nem döntheti meg semelyik😊 talán majd a 7-2 én bízom benne, hogy lesz ilyen is😄D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

dinomano
milo... FF7-100%, FF8at nem nyomtam, de meglesz hamarosan! <#vigyor3>; nekem FF9 is tetszett, ill. az volt elsö amit nyomtam; a képi vilag mese, de max.amit kis szürke tud(tényleg nagyon szép, és folyamatosan egyre szebb a vége felé; de a gém elég nyalas; rosszat nem irok rola, mivel ez az elsö FF amit nyomtam, és ez csinalt kedvet a 7hez; de tény h. a 7 sokkal jobb... - a 9 sztorija (voltak poenok-ez egy pozitivum), nahszoval sztori picit koppija a 9nek, 9ben is kiderül h. 2 karakter-t ugy csinaltak (mint Vincentet pl.7ben); meg nem meteor-tol kellett tojni, hanem a genya Kuja (aki ugy nezett ki mint 1 rossz buzi..) 2 bolygot akart összeütköztetni..szoval khm... Hmmm...hmmm...9ik rész körül kedvenc japanjaim picit kifogytak ötletekböl.. :-D
jah, és érezhetöen könnyebb volt a 9 mint a 7!!! (sokkal több random b.-t le kell nyomni 7ben + nem ereztem tul neheznek fõmonstereket 9ben...)
sztem nalam egy 85% az FF9-nek, te ertekelesed szerint... karik közül Vivi-t szerettem 1edül, a jofej kis varazslot + Kupokat birom...
nem szidom, jo gém volt...mondjuk light-osabb a cselekmeny mint 7ben; a 7ben sokkal több midnen törtenik+9ben karik belsö lelkivilagaval foglalkoznak inkabb; moralizalnak; elbizonytalanodnak, legtöbbször meg nyalaskodnak... :-/ (+lassan indul be cselekmeny 9ben; 1.cd-ig sötetben tapogatozas van (fõgonosz is csak késöbb jelenik meg...); 2. cd közepetöl indulnak be picit dolgok)
8 milyen? sci-fi környezet teccik, SCI-FI manias vagyok!

mila69en
hát ha már értékelni kéne akkor nálam FF7-100% FF8-90% FF9-?(nem toltam végig nekem nem jött be a képi világa így nem is tom értékelni😉 FF10-85% FF10-2-50%(az egy rakás sz*r és hatalmas nagy csalódás)

Jagi
Még midíg március? Vagy megint eltoltzák?

dinomano
a PS1-es Grandiat neztem anno, de nem tetszett nagyon...

dinomano
aham...Oké, köszi infot...Még FFVII-ezek, most nyirtam ki hüle HOJO-t, 3X kinyirt; a 3adik nekifutasra is epphogy kinyirtam, 1 tagom volt még életben; Cloud, ö is 200 HP-val, és sikerült bevinnem 1 uccso nagy tamadast, oszt kééész! :-D Most Weaponöket gyilkolok; oszt majd jön a nagy fight+elötte kraterben rohangalas Sephihez...Vki tudja, h. hol lehet venni gémben X-potion-t+erösebb cuccokat(esetleg uj fegyver?-mondjuk azokat mar csak specko modon talalok, vasarlassal nem sztem...) Csomom píííz van, mielött megyek nagy fight-ra; be kell vasarolnom minden jo+hasznos cuccbol...
D.

Unknow
Hát mivel én fan vagyok nekem ezért volt hatalmas csalódás az FFX-2 és ha visszaolvastok nem én vagyok az egyetlen. Természetesen eltudom képzelni,hogy valakinek nagyon nagyon tetszett 😊 Amúgy FFXII-ig play Grandia3 😊 Nem sokára itt van! 😛
Gyerekek! Rossz FF nem létezik és nem is fog születni. Mindegyik jó, és mindegyik tetszik, de ha már mindenképp értékelni szeretnék akkor nálam az FFX 100%, az FFX-2 meg mondjuk... 95%.<#smile>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Victor1103
Szerintem az X nagyszerû lett.Az X-2 se nevezhetõ rossznak de a X-hez képest alámúlta magát.Talán azért mert kevés újat nyújt<#szomoru1><#pardon1>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

dinomano
az X-2böl lattam reszeket, nincs ps2-öm, nem is lesz 1 darabig még, sztem; ugyhogy csak erdeklödtem, nehogy összevesszetek! :-D

Ellent mondanék, nekem spec nagyon tetszett a X-2!
Inkább azt javasolnám, hogy nézze meg, játszon vele és döntsön belátása szerint 😊

Unknow
Sima X mindenképpen...én nagyon szeretem az FF sorozatot de az X-2 számomra nem tartozik közéjük. Ha jót akarsz szvsz elkerülöd a francba.
dinomano
aham... Nem emlexem mar, h. az Xvolt-e, vagy az X-2, de asszem csak X... Melyik jobb amugy?D.

Jagi
Annyi a Platinum.

dinomano
Hmmm...hmm...anno Tusco-ban(tesco <#vigyor3><#beka2>) lattam FFX-et vmi 6-7e-ért; egecc jo ááááár! <#buck>

Jagi
17 rongy! Vazz ez komoly.

Jagi
ittvan a válasz. Hulyééén fogalmazok 😄

Jagi
De! Bevásároltatok a haverral és így nincs csom.ktsg, se posta ktsg! 😄

bebop
Csak érdekesség képpen raktam be ezt a szöveget(most találtam)Lehet hogy már néhányan olvastátok de aki nem az most megteheti

Itt találtam: http://novisad.ultraweb.hu/

A világ legnagyobb szórakoztatóelektronikai társasága jelentõs visszalépést szenvedett el a mod chipek elleni nemzetközi harcában, amikor egy ausztrál bíróság a gyártó ellen hozott ítéletet.
Egy ausztrál bíró pénteken azt a döntést hozta, hogy az eredeti PlayStation játékkonzolhoz készített mod chipek a helyi törvények szerint nem sértik a Sony jogait. Az ausztrál törvények az efféle esetekre vonatkozóan egyébként nagymértékben hasonlítnak az amerikai Digital Millennium Copyright Act (DCMA) törvényre, amely szigorú büntetést helyez kilátásba a másolásvédelmi technológiák kijátszásával, hatástalanításával kapcsolatban.
A döntés egy héttel azután született, hogy egy kanadai PlayStation 2 mod chip kereskedõ másfél év felfüggesztett börtönbüntetést, valamint 17 ezer dolláros pénzbírságot kapott a chipek, illetve illegálisan másolt játékok terjesztéséért.
A mod chipek olyan, játékkonzolokba forrasztható illegális megoldások, amelyek hatástalanítják a konzolok másolásvédelmét, lehetõvé téve ezzel a másolt lemezek használatát. A Microsoft Xbox esetében a mod chip saját készítésû szoftverek, mint például MP3 lejátszók használatát is lehetõvé teszi a konzolon.
Az ausztrál perben a Sony a Sydney-i Eddy Stevens-t vádolta jogainak megsértésével, aki az elsõ PlayStation játékkonzolhoz árult, illetve szerelt be mod chiepeket. Ronald Sackville bíró szerint a chipek nem szegik meg az ausztrál törvények vonatkozó részeit, mert olyan legális tevékenységet is lehetõvé tesznek, mint például a külföldrõl behozott lemezek lejátszása, illetve a saját célja készített biztonsági másolatok használata
"Semmilyen olyan bizonyíték nincs, ami arra utalna, a gyártó célja a megoldással az volt, hogy csak az Ausztráliában és Európában vásárolt, jogszerû lemezek használatát tegye lehetõvé" - áll Sackville határozatában, aki szerint a PlayStation gyakorlatilag nem is tartalmaz másolásvédelmi technológiát, mert bár meggátolja a másolt lemezek lejátszását, magát a másolást nem akadályozza. A bíró egyébként egyetért a Sony-val abban, hogy Stevens törvénysértést követett el az illegálisan másolt játékok árusításával. Ez utóbbi vádpontban késõbb születik ítélet.

bebop
Egy kicsit utánnanéztem az áraknak, mert nem az az ember vagyok aki nap mint nap játékokat vásárol, és pl a ffX-et 5000 Huf-ért már meg lehet venni originál álapotban.
Szal akkor hogy is van ez?
A régi drágább mint az "új"
Vagy ez már olyan mint mondjuk az autóknál ?
van mondjuk egy überfaszasirály brand-new Ford-od, és belegondolsz hogy milyen fasza lehetett a régi Ford T modellel jönni menni annó. Erre kitalálod hogy veszel egyet ami igen nehézkes meg a szegény országunk éves költségvetésének a fele!!!
Szal lehet hogy a régi játékok is erre a sorsra jutnak ?
Reméljük nem!

bebop
Szerintem ha létezik is üzlete akkor se negyon mész vele semmire mivel sajna nálunk nem hiszem hogy boltot nyitottak volna.
Mondjuk nem lenne rossz.

Adtam egy linket GAMESEEK ONLINE STORE
Ezen mit nem értesz? 😊

Jagi
Többek között írni 😄

Jagi
Sokmindent nem tudok ma... 😊
Szal, azt akartam kérdetni, hogy nekik létezik -e üzletül (mint az 576-nak).

Milyen pack?<#wilting><#fejvakaras>

Nem kellene neked egy NAGYON erõs kávét innod? Vhogy nem tudsz ma olvasni! 😛

dinomano
megneztem IGN-en FFXI online kritikajat, jot irnak rola; de online jatszhato csak píízííí; szoloban max. level 10-ig jutsz/+japan szerverek vannak csak, allitolag a teszter is max-in feltapolt emberekkel talalkozott; nem volt pleasure, h. nem tudott kivel "epitkezni"+alapban csapatmunka a lenyeg... Hmmm... A screen-ek ahhanyosak... :-D

dinomano
ehhh...visszaolvastam elözö topicokat...tudod mennyit kellett scrollozni? :-D Pontosan melyik FF régi réééécek vannak a packban? :-O

Jagi
THX! Ennek nincs nem internetes boltja?

Én megtanultam írni, te tanulj meg olvasni 😛

dinomano
melyik FF 8kilo HUF? Ehhh...2. disc végén vagyok FFVII-ben; ma este talan eljutok 3-ashoz...ehhh...nyomom... :-D

Jagi
Ték piccs! 😄

Khm 8k huf Angliából, ff8....gameseek.co.uk

dinomano
Jagi; ugy latszik régi gémeken is keresni akarnak... Mondjuk az FF sorozat az, amit sohasem fogsz megkapni(egyelöre ugy nez ki)"ezt vedd meg!" tescocsomagban... <#vigyor3><#beka2><#buck>
nah, melo vissza...jah, egy szakközepben vagyok ktáros... bujtam vissza nezni tsajokat... <#beka2><#wow1>

Jagi
: DDDD Értem a lényeget.

bebop
na ezt jól elirtam<#wow1>
Szal nem csodálkozok!

bebop
nem csodálzokok rajta!<#szomoru1>

Jagi
Mintha egy full új gammát vennék. Picikét visszavette a lelkesedésem...

dinomano
most neztem crystal chronicles-t, ahhanyos kis gééémnek néz ki, kár h. csak DC...amugy ez is szép mint allat... :-D<#vigyor3><#beka2>