Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy ha adott szinü magicbol megvan MATER szintre az összes (piros-zöld vagy a sárga),Bugenhagen laborjában azokat be lehet váltan EGY darabra,pl: megvan összes summon MASTER szintre,akkor lesz szép master summon materiad( 1 helyet foglal,és benne az összes summon😛)
Csak ehhez a kráterbe kell menni,arany chocobo is kellene a knight of the round summonhoz is:o (ez a legjobb a játékban,atombrutális, ha ez megvan a többit elis lehet felejteni😄).
Amugy ha jol emléxem vannak titkos materiak még,pl: van valahol egy bolt bennt egy chocoboval,ésha hozzáérsz (asszem X-et nyomva), meg lehet vakarni😛, a füle mögött vakard meg majd,hogy mit ad az sajn nem ugrik be😛
Amugy vannak jo materia combok (persze a cumok lejenek master szinten) ilyen a FINAL ATTACK összekötve fegyverben/páncálban a PHOENIX-el (igy ha kinyirnak a végsö csapásként jön a fönix üt egyet és feléleszt mindenkit heheheee).
a W-ITEM trükk: ad valakinek oda,jön az ö köre a harcaban, nyomj w-itemre ( de lehet sima itemre kell,rég vott mán),és amit soxorozni akarsz akkor a eggyel feletitt ad valakinek (csak azért hogy lásd télleg növekszik a kivánt cuccosod), ezmegvan ugyi van még1 itemre lehetöséged,nyomj a duplikálni kivántra,utána pedig mégse (asszem ez ugy megy hogy X-O-X-O-X-O stbstb).
Igy akármiböl lehet 99,ésha fogy megint ezt megcsinálva lesz 99,csak harc kell hozzá.
Karakterek között váltani a menüben lehet pl: a térképen.
W-Itemmel h. tudok ügyködni?<#ijedt>#ijedt>
Cosmo Canyonnal a lezuhant Weapon altal okozott krater csak arany choco-val latogathato, azt tudom...most nem allok neki tenyeszteni, ugyhogy az kimarad...
köci help-et, CID+RED fegyvereit is felveszem...
köszi mindent!
D.<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#hawaii>#hawaii><#buck>#buck>
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
A legjobb fegyverek,erösnek erösek de nem leeht fejleszteni bennük,azok télleg csak a végén jok,cloud-nak ha jol emléxem a ultimate weapont akkor kapod ha a ultimate weapon szörnyet cosmo canyon-ál nyirod ki (plussz lezuhan a szörny,és a helyén egy uj helyszin lesz, ahova csak különleges chocoboval tucc odamenni),vincent legjobb fegyvere,egy vizesés mögött kapod meg,kétszer kell odamenni,meg asszem lucrecia is megjelenik neki (ide is minimum fekete chocobo kell),yuffie conformer nevüjét meg a vizalatti tengeralatjároban találod meg.
CID-nek,menj vissza a rocket townban,és ott egy öregember adja oda,RED XIII meg cosmo canyonba menj vissza,övét bugenhagen adja oda.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Aranyos, de helyenkent tenyleg eleg nyál, föleg vége felé... Technikai megvalositas elött le a kalappal; 1-2durvabb magictöl (pedig lattam jopar mai high-end pc-s csili-vili gémet; /jo, nem a grafrol van szo; nem vagyok graf-manias...); nahszoval 1-2magictöl kerestem az allam a földön... :-D
Sztem töltsd le emuparadise.org-rol, én is onnan szedtem le mind a 4disc-et, sima ftp. connect; csak hasznalj file-letöltöt...
Amúgy igen még mindig március 1. Nem fogják tovább tolni mert japánban már nagyon régen kint van! Ja és aki eljátszogat japán nyelven is a gamekkal annak mindenképp ajánlom a Rogue Galaxyt!
nekem nagyon tetszett a 8-is a kártyázós részt nagyon jó ötletnek találtam😊 meg a két nagy sziget haven és hell itt rendesen lehetett fejlõdni😊 meg 8-ban már a gf-eket is lehetett fejleszteni😊 azis jó volt benn
sztem zerezd be mindenkép mert nagyon jó.. igazi FF hangulat karakterek is nagyon eltaláltak.. bár a 7-et nem döntheti meg semelyik😊 talán majd a 7-2 én bízom benne, hogy lesz ilyen is😄D
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
jah, és érezhetöen könnyebb volt a 9 mint a 7!!! (sokkal több random b.-t le kell nyomni 7ben + nem ereztem tul neheznek fõmonstereket 9ben...)
sztem nalam egy 85% az FF9-nek, te ertekelesed szerint... karik közül Vivi-t szerettem 1edül, a jofej kis varazslot + Kupokat birom...
nem szidom, jo gém volt...mondjuk light-osabb a cselekmeny mint 7ben; a 7ben sokkal több midnen törtenik+9ben karik belsö lelkivilagaval foglalkoznak inkabb; moralizalnak; elbizonytalanodnak, legtöbbször meg nyalaskodnak... :-/ (+lassan indul be cselekmeny 9ben; 1.cd-ig sötetben tapogatozas van (fõgonosz is csak késöbb jelenik meg...); 2. cd közepetöl indulnak be picit dolgok)
8 milyen? sci-fi környezet teccik, SCI-FI manias vagyok!
D.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Inkább azt javasolnám, hogy nézze meg, játszon vele és döntsön belátása szerint 😊
Itt találtam: http://novisad.ultraweb.hu/
A világ legnagyobb szórakoztatóelektronikai társasága jelentõs visszalépést szenvedett el a mod chipek elleni nemzetközi harcában, amikor egy ausztrál bíróság a gyártó ellen hozott ítéletet.
Egy ausztrál bíró pénteken azt a döntést hozta, hogy az eredeti PlayStation játékkonzolhoz készített mod chipek a helyi törvények szerint nem sértik a Sony jogait. Az ausztrál törvények az efféle esetekre vonatkozóan egyébként nagymértékben hasonlítnak az amerikai Digital Millennium Copyright Act (DCMA) törvényre, amely szigorú büntetést helyez kilátásba a másolásvédelmi technológiák kijátszásával, hatástalanításával kapcsolatban.
A döntés egy héttel azután született, hogy egy kanadai PlayStation 2 mod chip kereskedõ másfél év felfüggesztett börtönbüntetést, valamint 17 ezer dolláros pénzbírságot kapott a chipek, illetve illegálisan másolt játékok terjesztéséért.
A mod chipek olyan, játékkonzolokba forrasztható illegális megoldások, amelyek hatástalanítják a konzolok másolásvédelmét, lehetõvé téve ezzel a másolt lemezek használatát. A Microsoft Xbox esetében a mod chip saját készítésû szoftverek, mint például MP3 lejátszók használatát is lehetõvé teszi a konzolon.
Az ausztrál perben a Sony a Sydney-i Eddy Stevens-t vádolta jogainak megsértésével, aki az elsõ PlayStation játékkonzolhoz árult, illetve szerelt be mod chiepeket. Ronald Sackville bíró szerint a chipek nem szegik meg az ausztrál törvények vonatkozó részeit, mert olyan legális tevékenységet is lehetõvé tesznek, mint például a külföldrõl behozott lemezek lejátszása, illetve a saját célja készített biztonsági másolatok használata
"Semmilyen olyan bizonyíték nincs, ami arra utalna, a gyártó célja a megoldással az volt, hogy csak az Ausztráliában és Európában vásárolt, jogszerû lemezek használatát tegye lehetõvé" - áll Sackville határozatában, aki szerint a PlayStation gyakorlatilag nem is tartalmaz másolásvédelmi technológiát, mert bár meggátolja a másolt lemezek lejátszását, magát a másolást nem akadályozza. A bíró egyébként egyetért a Sony-val abban, hogy Stevens törvénysértést követett el az illegálisan másolt játékok árusításával. Ez utóbbi vádpontban késõbb születik ítélet.
Szal akkor hogy is van ez?
A régi drágább mint az "új"
Vagy ez már olyan mint mondjuk az autóknál ?
van mondjuk egy überfaszasirály brand-new Ford-od, és belegondolsz hogy milyen fasza lehetett a régi Ford T modellel jönni menni annó. Erre kitalálod hogy veszel egyet ami igen nehézkes meg a szegény országunk éves költségvetésének a fele!!!
Szal lehet hogy a régi játékok is erre a sorsra jutnak ?
Reméljük nem!
Mondjuk nem lenne rossz.
Ezen mit nem értesz? 😊
Szal, azt akartam kérdetni, hogy nekik létezik -e üzletül (mint az 576-nak).
nah, melo vissza...jah, egy szakközepben vagyok ktáros... bujtam vissza nezni tsajokat... <#beka2>#beka2><#wow1>#wow1>