2373
Final Fantasy XII
-
Gábor #893 Arra jöttem rá, hogy szükségem van két izomra a frontvonalon, hátra egy lövészre varázslatokkal. Úh ezért rakom Baltit a frontra javelin-nel.
Ami a páncélt illeti.........passz :)
Még nem nagyon piszkáltam őket, a legmagasabb phys def általában, amit használok. -
#892 én hagyom pisztolyon, az illik a karakteréhez ^^
és páncélzat? kinek mit ajánlassz -
Gábor #891 Balthier-t lándzsára átraktam, mivel pont olyan, mint Cid a hétből :) -
Gábor #890 Én a helyedben NAGYON tápolnék! Én is elfutottam, és onnan csak NEHEZEBB lesz a továbbjutás!
SPOILER
A dreadnaught-on gyak-lag fél perc alatt kinyír egy hatos imperial brigád :(
Most a bányában tápolok. -
fanatifo #889 Én azután legyilkoltam mindenkit a sivatagba nemvolt ellenfelem:))) -
#888 Mert a Libram miben segít annál a bossnál?? Ugyanúgy látom, hogy mennyi energiája van a dögnek
Mellesleg kiröhögtem magam, hogy ezután a dög után, kint a kijárattól nem messze a sivatagban egy nevesített "pulyka" kicsinálta az egész csapatom (20x erősebb volt mint a sima változatuk):D mekkora balfék vagyok má?? ^^ erős volt na.....^^ -
#887 En bealtam Vann-al a kapu ala mikozben Fran es ize toltak a damiget. Neha hileletem. Majd amikor eljottek a kis pokok akkor elkzedtem mindaharommal full Bluzz magiat rakudeni a bossra es egykketore kimult :D Szerintem nem volt nehez.
Remelem Libram-ot hasznaltok mert annal jobb nincs. -
fanatifo #886 Engem 2x levert de aztán egy oylan taktikát dolgoztam ki amitől köpni nyelni nemtudott Fran végig gyógyított énmeg a többiekkel aprítottuk a dögöt!!Megis döglött hamar:)))
Jó ez a Gambling rendszer:) -
#885 Háddenem? xD Annyira kemény -
#884 ... Bahamut Hmm...Nekem mint irtam tennyap; a Kupok(moggle-k) a kedvenceim; igza bent vannak az ujban is; de atrajzolva...nekem a régi FFIX-es moggle-style volt az igazi; de ettöl függetlenül van 1 oylan erzesem, hogy szeretni fogom ezt a game-et... :-D (csak mááá' lenne meg...+lenne idöm game-zni!) -
#883 Ki milyen pajzsot, páncélt fejleszt a karaktereknek. Én még nem tudtam igazán eldönteni. Bashnak tuti hogy nehézpánélzatot fogok, a csajoknak könnyűt, többieknek nemtom. -
#882 :( pedig már úgy a szívemhez nőtt...
Játszani fogok vele Bahamut nélkül is, majd akkor ha eredetit látok vhol (nem csippelt vas) -
#881 Én is tegnap vertem le, majdnem megszorított, mindenki KO, csak Balthesier vagy hogyhíjják, neki is kb 30 hp, futottam mint a mérgezett egér, nagy mázlim volt. De végülis elsőre levertem. Van egy olyan érzésem, hogy nehezebb lesz mint az eddigi ff-ek ^^
Jagi: hátpedig nincs benne ^^, akkor nem is játszassz vele? Lehet benne van vmilyen formában, de nem idézésként (vagy legalábbis átkeresztelték, mert egyelőre csak egy névlistát láttam az esperek-ről) -
#880 Ha bahamutot kivették a játékból káromkodni fogok
[i love Bahamut pólója is van^^] -
fanatifo #879 Jah és egyet nemértek!Egy főellenség után mértnem kapunk exp meg lp pontokat? -
fanatifo #878 Én levertem a nagy mimicet most megint a városban vagyok!Ma folytatom gőzerővel... -
#877 Ja most kapcsolok hogy lehet el kellet volna futni kifele vissza mi...? -
#876 Gyerekek hat en naon fel vagyok haborodva...
Aki meg nem jottot el a Lhuhu banyaba ne olvassa tovabb.
Ha megyek en kerem alasan minden mobot megolok es meg alitgatok a cuccaimon mire bjon a jelenet amikor nekunk jon a negy ize ami elrabolte Penelo-t... erre megszolal a masik hogy fussunk... ere futunk... erre megszolal hogy csak azt ussuk akit lehet es a tobiektol fussunk mert nem birjuk az osszeset. Az egy dolog hogy a kiscsako hirtelen eltunik es harman maradunk de ilyen felmasodperc allat megoltek mert beszoritottak... MI A BANATOT KELL OTT CSINALNI??? -
fanatifo #875 Sztem semmi baj nincsen a harcrendszerrel rengeteg taktikázási lehetőség van!Igaz most az óriás mimic a csatornába lezúzott igaz kicsin múlott de sztem hatalmas játék! -
#874 Mert szerinted a Valkyre Profile körönkénti harcrendszeres hát nem az csak az igazi káosz. Én is a körönkénti h.rendszer híve vagyok de a FF XII-é tetszik. -
#873 Na emberek rettenetesen felhúzott ez a sitt!!Király történet,fantasztikus világ,szép grafika,és akkor képesek ezzel a harcrendszernek nevezett trágyalével kiszúrni az egyszeri gamer szemét,aki él hal a körönkénti küzdelmekért!Komolyan néha már sírtam kínomban az egésztől, hiszen nagyon bele tudok merülni a storyba,de nem birok mit tenni a harccal.Az őrületbe kerget,legalább annyira utálom mint az ffx2-őt.És a kamerakezelés teszi fel a koronát az egész nyomorra,lehetetlen!Tovább fogok vele kinlódni de nem tudom meddig.és most is csak az állati FF fan beszél belőlem:)Nem baj van itt mellettem egy csoda amit Valkyrie Profilie-nak hívnak,és ez tényleg az ami... -
#872 Lenne pár kérdésem:Mennyire jelent kihívást a játék??Megvan a kellő nehézségi szint?Hard mode van,mert ha igen akkor leszedem de ha nem akkor megvárom a megjelenését és utána action replay max kódokkal nehezebbé teszem a játékot:) -
#871 Hihi :D
Most mit is varunk? Zelda? -
fanatifo #870 Meg Mgs meg syberia meg kitudja még miylen én emlékszem hány játékot vártunk közösen itt az sg-n:))) -
#869 Ember en FF fantatikus voltam/vagyok/es leszek. -
fanatifo #868 Nem a frászt nemvagy fanatikus énis azvagyok énsem játszom mindennnel sokat de az FF az más meg az Mgs is más dimenzió más stílus....:)))) -
#867 TE LEPODTEL MEG EMBER? EMBER EN ASZITEM MEGORULOK ANNYIRA ODA VOLTAM. NEM HITTEM EL BASZKI.
En oktober vegere terveztem szabit meg mindent. Nem mondhatom el magamrol hogy konzol fanatikus vaok de a FFXII nalam ejjel/nappal-i kategoria. 24/7.
Ahhh micsoda szep napok :D -
#866 Ahh az naon utos vala :D -
fanatifo #865 Én kb az Mgs3mal egyenértéküen örülök most vagyis tegnap amikor megláttam a beírásokat azthittem rosszul látok:) -
#864 Nekem már csak 2 óra a meló mwuhhahahha:D
Konspiráció, meg egyéb meglepi az itt is van úgy látom, ez már az elején világos, bár még sehol nem vagyok. Az a jelenet amikor Reks megfordul a trónteremben és szembe találja magát Bash-sel, ott kirázott kicsit a hideg, nagyon jó volt Bash arckifejezése, ahogyan ránézett. -
#863 Egyebkent azert hihetettlen hogy egy jatek hogy fel tudja dobni a hangulatomat. Egesz nap tok mosoly vaok es mar csak 3 ora es jacchatok :D
Regota nem volt ilyen... pontoabban a FFX ota :D Meg a MGS3-nak sem orultem ennyire. Es total kesz vagyok mert az FFX storyja utan itt is elvarom hogy a vegen meglepjen. -
#862 NA AZE'! -
#861 nyugi, van párezer kombináció a gambit rendszerben, talán találsz megfelelőt ^^ -
#860 Nekem aze baxa a csoromet hogy nem RBBS van... de mintha ez elvezetesebb. Csak aszondom hogy naon nehez lesz 3 karit uzelemltetni ha nem adnak ra eselyt hogy bizonyos kriteriumokat tudgyak valtoztani a automata harcba. -
#859 Hmmm... :-P Van 1 oylan erzesem, hogy nagyon fog tetszeni a harcrendszer...a kötött harcrendszer(nincs/nem volt vele semmi bajom...de...), neha picit fel tudott huzni (félig-meddig akcijogémer mivoltombol (is) kifolyolag :-D ) -
#858 Nos a harcrol par jotanacs.
Szal harom szereplonk van. Jo otlet hogy kettot ranged (tavolrol sebzo) fegyverrel szereljunk fel es az egyiket melee (azaz kozelrol sebzo) fegyverrel.
Amikor meglassuk a klienst akkor nekifutunk az altalunk valasztott/iranyitott karival e skozelrul elkezdjuk utni mire a masik ketto tavolrol lovi mint atom.
Temreszetesen azt is lehet hogy a gep altal iranyitott karit kuldjuk be kozelhacra es mi legyunk azok akik tavolrol lovunk.
Oszinten en nem igazan tudom hogy mukodik a mob control... ugyertem az amikor pl negy szorny tamad rank mert ott velemenyem szerint mar kaosz leszen es nem tudom hogy lehet elboldogulni. Eggyenlore.... -
#857 Esper, mint a 6. részben
ha jól olvastam leírásokban 5 db lesz amit nem hagysz ki, sztori szerint kapod, és 8 titkos illetve tetszőlegesen felvehető. Tehát 13 db . Végre kis vérfrissítés , hogy nem ifrit,shiva, bahamut, hanem új arcok ^^ -
fanatifo #856 Nemrossz tényleg kicsit még szokni kell de jó a harc főleg ha majd a Gf-ket Aeonokat vagy kitudja hogyfogják ebbe a részbe hívni meglehet majd szerezni:)))
Nagyon üt a játék!!! -
#855 Fax kivan hogy kezdo helyekre is kiraknak olyan mobokat amik egy utes=halal...
De naon elvezem hogy latod is amit tamadol mert en soha nem voltam hive a spontan tamadasnak. -
fanatifo #854 Rohad szemét áramelszívó pókok kinyírnak hogy rohadjanak meg:DDD