Final Fantasy XII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is kiváncsi vagyok rá hogy milyen!
Én annó a Parasite eve 2-t toltam japán nyelven ugy hogy találtam a neten egy angol szöveget amiben a story volt leirva naggyából. Szal igy egy kicsit érdekes volt játszani.
<#smile>#smile>
VAgy akkor én maradtam le valamirõl ?
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Grafika mondanom sem kell embertelen jó csak néztem mint a moziba az intrónál egy esküvõ van ami hirtelen átcsap egy égi háborúba mondom sem kell iszonyat látványos de ezeket sztem már láttátok egyes videókba!!!
Most az elsõ városba vagyok még egy picit beleszagolok és félredobom mert foggalamam sincs mit bezsélnek harcrendszert stb!!Vhogy érzem hogynagyon nagy játék lesz jah és egy Dvd-s!!!
NEED
!@@@!!!!111
D.
ha jol emlékszem legend of dragoon volt a címe v vmi ilyesmi és erõsen hajazott az ff szériára.
én spec megmertem volna esküdni anno, hogy az ilyen játékoknak simán lesz ps2-es folytatása, de aztán mégse 😞
A Square egyik fõhonchója azt nyilatkozta, hogy az elmúlt években egyre nagyobb nyomás nehezedett rájuk, hogy az éppen aktuális legújabb final fantasy jobb legyen, tartalmasabb, szebb ...mint az elõzõ részek... és elmondása szerint már régóta nem élvezték annyira egy játék készítését, mint az ffx-2 esetében 😊
1.ha teljesítesz 2 kritériumot akkor kapsz egy cgi bejátszást amiben tidus kijön a vízbõl yuna odarohan hozzá és mindenki nagyon happy
2.ha 100% teljesíted akkor lesz egy plusz rész is ezután, amiben tidus azt ecseteli yuna-nak hogy kapott még egy esélyt hogy tovább maradhassanak együtt de nem örökre(úgyhogy csak 1/2 happy end😊))
kb csak a távolságot és a sebzési pontokat kijelölõ buborékra emlékszem meg hogy hatalmas fegyvereket lehetett kopmbinálni , pedig töbször is végigjátszottam mindkettõt, de olyaan rég volt már..
Vagrant story nekem nagyon tetszene, tetszene maga a gém; a stilusa; viszont a harcrendszert nem tudom megszokni mai napig, az erös tulzas, h. oylan harcrendszere van mint a P.E.-vnek, a P.E. akcio-rpg volt; mig VS inkabb "ritmuskombos" rpg-ahol szamit a gyorsasag is... P.E. nekem nagyon ment anno, viszont legnagyobb banatomra; a V.S.-t nem nekem talaltak ki... :-/ vhogy bena vagyok hozza...
majd jövö het utantol (jövö heten nem tudok gémezni...)belevetem magam ujra Chrono Crossba... :-D
nekem az se tiszta, hogy került elõ Tidus, mert ugye õ semmivé vált a X végén.
Fákjúal!
elkeztem játszani vele az X után, de kb 1óra senyvedés után tovább passzoltam neki.
valoszinleg ez a éneklõs-varázslós csajok dolog foghatta meg v nem tom.
Nem tud valaki GC Final Fantasy: Crystal Chronicles végigjátszást?
Elõre is köszi!
ez volt a SquareSoft legnagyobb dobása a kifutó psen, az mgs grafika ötvöve a parasite eve féle harcrenszerrel. imádtam ezt az rpg.
Cerberussal nem játszottam mert nemvagyok hajlandó játszani japánul de az sztem jólesz igaz köze sincs a FF rpg-hez inkább DMC style!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ha egyszer meglesz a game kiveszek egy hét szabit aztán beteget jelentek, lefizetem a háziorvost meg minen és éjel nappal a TV elõtt fogok ülni szorongatva a fekete joy-t.
szal nekem is kell ez a játék😊
Azt hittem lesz 1 kis review; de semmi, csak az h. mennyit kapott... :-/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ennyit ízelítõnek, a többi itt:FF XII scan-ek