Final Fantasy XII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bebop
Na mind1
Én is kiváncsi vagyok rá hogy milyen!
Én annó a Parasite eve 2-t toltam japán nyelven ugy hogy találtam a neten egy angol szöveget amiben a story volt leirva naggyából. Szal igy egy kicsit érdekes volt játszani.
<#smile>

bebop
Nem nagyon értem hogy tölthetted már le mikor mindenhol a mai nap volt megadva megjelenési dátumnak!!!!!!!!!!!2006/03/16!!!!!!!!
VAgy akkor én maradtam le valamirõl ?

dinomano
bizti tuti jo; huh... :-)amugy japcsi gémekkel én sem szenvednek, anno PS1-re leszedtem a Kartia-t vagy mit; mivel nem volt kiirva, h. csak jap... oszt szedtem is ki a gépböl azonnal...assetudtam miröl szol... max. egy agyatlan FPS-t lehet jatszani japanul, ahol van 6 gomb+1 extraprimko rajzos inventory; RPG-t nem lehet tolni...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

nemfogom az tuti elcseszni egy olyan játéknak az élvezhetõségét amit már több éve várok!de tudod mit ha ez jólesik neked egs😊
Sephi
Hoho 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Irigyelem a japókat most iszonyatosan ütõs játék lesz és gyönyörû szép!
Luiprima
Sürgõsen meg kell tanulnom japánul.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

nem játszom énsem vagyok hülye csak kiváncsi voltam és ha figyelmesen elolvasod amit irtam kipróbáltam nemfogok csingcsang nyelven játszani mert értelme nincs!CSak a kiváncsiág hajtott semmi más!!!!
Sephi
Ahh semmi bajom veled de egyszeruen nem ertem meg azokat az embereket akik kepesek elbaszni a jatek hangulatott azzal hogy olyan nyelven jaccanak amihez fogalmuk sincs!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nah kipróbáltam!!!!

Grafika mondanom sem kell embertelen jó csak néztem mint a moziba az intrónál egy esküvõ van ami hirtelen átcsap egy égi háborúba mondom sem kell iszonyat látványos de ezeket sztem már láttátok egyes videókba!!!
Most az elsõ városba vagyok még egy picit beleszagolok és félredobom mert foggalamam sincs mit bezsélnek harcrendszert stb!!Vhogy érzem hogynagyon nagy játék lesz jah és egy Dvd-s!!!
nah kiváncsiságból lerántom a japcsi verziót mert nem bírom ki!Torrentról jön igy majd irok hogy milyen perrsze nem viszem végig!
dinomano
:-D

Jagi
kezdtem megijedni, hogy lemaradtam vmirõl...

Banyapapa
nem,csak találtam a képet.

Sephi
AAARRRGHHHHHHH

NEED

!@@@!!!!111

Jagi
A teid?

Banyapapa

dinomano
aham, Legend of D. is megvan, a sony azzal akart konkurenciat a square-nek, de (aranyos kis gém a LoD, de nyomaba sem ér FF-nek azért... :-D); nah, legend of d. is kombozas miatt nem tetszik.. :-D mondjuk lehet h. meg kell szokni, oszt jolvan..
D.

Afe
volt még ilyen rpg ps-re, amiben szintén ritmusra kellett kombózni, de nagyon jó ki game.
ha jol emlékszem legend of dragoon volt a címe v vmi ilyesmi és erõsen hajazott az ff szériára.

én spec megmertem volna esküdni anno, hogy az ilyen játékoknak simán lesz ps2-es folytatása, de aztán mégse 😞

dinomano
...igen, a tamadasi "Sphere" nagyon hasonlo volt; az ellen testrészének(testrészeinek)bele kellett kerülni, h. tamadni tudj, szamitott a gyorsasag; viszotn a VS-t nehezebbe tette a ritmuskombo(meghatarozott idöben, szövegfelvillanasoknal kellett nyomni gombokat kombohoz); és volt még riskméter is, végtelensegig nem lehetett kombozni...szoval nekem tul nehez lett; mert alapban sz*r a ritmusérzékem... :-D ill. :-( nagyonnemtudtam megtanulni, és bántam is, mert tök szép a VS+az egesz style+fökari, minden tetszett a gémben... :-/

Oldern the 1st
Tudjátok, mi a vicces?

A Square egyik fõhonchója azt nyilatkozta, hogy az elmúlt években egyre nagyobb nyomás nehezedett rájuk, hogy az éppen aktuális legújabb final fantasy jobb legyen, tartalmasabb, szebb ...mint az elõzõ részek... és elmondása szerint már régóta nem élvezték annyira egy játék készítését, mint az ffx-2 esetében 😊

Afe
köszi 😊

2 vége van :
1.ha teljesítesz 2 kritériumot akkor kapsz egy cgi bejátszást amiben tidus kijön a vízbõl yuna odarohan hozzá és mindenki nagyon happy

2.ha 100% teljesíted akkor lesz egy plusz rész is ezután, amiben tidus azt ecseteli yuna-nak hogy kapott még egy esélyt hogy tovább maradhassanak együtt de nem örökre(úgyhogy csak 1/2 happy end😊))

Afe
hát nem hogy kétszer, de egyszer sem fogom végigjátszani, tehát tényleg leírhatnád úgy két mondatban, hogy mi lett a happy end.

Sephi
Ketszer kell vegivinni ugy hogy 100% legyen. Nem egy nagy szam. A FFX-nek a vegen sirtam 😄 Ennek a vegen ideges lettem es kbaxtam a fracba,.

Afe
én se azt írtam, hogy tökuaz a harcrendszer a 2 játéknak, de azt a vak is látta, hogy a VS renszerének a PE volt az alap.
kb csak a távolságot és a sebzési pontokat kijelölõ buborékra emlékszem meg hogy hatalmas fegyvereket lehetett kopmbinálni , pedig töbször is végigjátszottam mindkettõt, de olyaan rég volt már..

dinomano
X-2 anno lattam 1 sracnal; de (az volt elsö FF amit lattam); de nagyon nem fogott meg; azon kivül h. extraszép volt-az az öltözködös ugribugri Charlie-angyalai style... hat nem tudom... :-D
Vagrant story nekem nagyon tetszene, tetszene maga a gém; a stilusa; viszont a harcrendszert nem tudom megszokni mai napig, az erös tulzas, h. oylan harcrendszere van mint a P.E.-vnek, a P.E. akcio-rpg volt; mig VS inkabb "ritmuskombos" rpg-ahol szamit a gyorsasag is... P.E. nekem nagyon ment anno, viszont legnagyobb banatomra; a V.S.-t nem nekem talaltak ki... :-/ vhogy bena vagyok hozza...
majd jövö het utantol (jövö heten nem tudok gémezni...)belevetem magam ujra Chrono Crossba... :-D

Afe
na és mi lesz a vége??
nekem az se tiszta, hogy került elõ Tidus, mert ugye õ semmivé vált a X végén.

Sephi
X2 velemenyem szerint is egy nagy szar volt. Akinek teccet annak kb csak azert mert kivancsi volt mi lesz a vege a Tidus Yuna tamaban.

Ne lányozzatok le, ha kérhetem, nekem nagyon is tetszett az x-2 😄

ffxi
X-2 LÁNYOKNAK készült!!!!!! Fõleg japán piacra. Ez olyan dobás volt Square-tól mint most a Tankcsapda a pop életebe. De láccik, h ennyire elfajult ez világ. De habár úgy vesszük, Capcom-nak sikerült a RE4-el. Felrúgta saját hagyományait és lásd csodát: BEJÖTT nekik.

Fákjúal!

az X-2 belõlem is kirázta a hideget. Nagy csalódás volt...

Afe
ismerek olyan leányzót akinek nagyon bejött az X-2, pedig az elsõ részével nem volt hajlandó játszani elõtte.
elkeztem játszani vele az X után, de kb 1óra senyvedés után tovább passzoltam neki.
valoszinleg ez a éneklõs-varázslós csajok dolog foghatta meg v nem tom.

Törölt felhasználó
Sziasztok!
Nem tud valaki GC Final Fantasy: Crystal Chronicles végigjátszást?
Elõre is köszi!
Afe
jó látni, hogy a Vagrant Story is rajta van ezen a listán.
ez volt a SquareSoft legnagyobb dobása a kifutó psen, az mgs grafika ötvöve a parasite eve féle harcrenszerrel. imádtam ezt az rpg.

X-2 egy kalap szart nemér szvsz mindenidõk legrosszabbika!X nagyonjó egyik legjobb!

Cerberussal nem játszottam mert nemvagyok hajlandó játszani japánul de az sztem jólesz igaz köze sincs a FF rpg-hez inkább DMC style!
Victor1103
Sokan fikázzák a Final-t hogy a 7. rész óta hanyatlik meg ilyesmi,de szerintem ennél jobb RPG nincs a földön.Játszottam már a X,X-2,Dirge of cerberus-sal és mindegyik nagyon tetszett.De ez szerintem az RPG-k királyává fogja emelni a sorozatot(bár nekem eddig is az volt)

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

bebop
Szerintem ez nem is történhetett máshogy 😊
Ha egyszer meglesz a game kiveszek egy hét szabit aztán beteget jelentek, lefizetem a háziorvost meg minen és éjel nappal a TV elõtt fogok ülni szorongatva a fekete joy-t.
szal nekem is kell ez a játék😊

nekem kell egy ilyen <#szeret>

dinomano
sorry, h. 2X ment el...

dinomano
...én még csak most alltam neki Chrono cross-nak..tennyap este... ma lesz idöm kb.2ora gémre... :-D

dinomano
hmmm... de a japcsik minden rpg-nek örülnek; kérdés h. europai jatekteszter szemmel milyent kap majd (amugy akkor lehet h. nem 40/40 lesz, hanem 39/40... :-D)
Azt hittem lesz 1 kis review; de semmi, csak az h. mennyit kapott... :-/

Jagi
Gash! Ez jó lesz! 😄DD

Sir Quno Jedi
Remélhetõleg lesz benne progressive scan, meg 16:9-es üzemmeód, mer ha nem !!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jagi
Már nagyon kíváncsi vagyok erre a harcrendszerre...

Sephi
Faszt se erdekelnek mar a kepek. Nekem a jatek kell.

bebop
hát ez nem sikerült 😊
mind1
A cím ott van 😊

bebop
egy pár új kép amit az 576-on közöltek, ha valaki nem látta volna még eddig
Ennyit ízelítõnek, a többi itt:FF XII scan-ek

dinomano
szép scan-ek:-)