2373
Final Fantasy XII
-
fanatifo #853 Énus ugyanezeket adom nekik! -
KaTy #852 Én a demót vagy 30* végignyomtam!:) állati jó:) -
#851 Nos hat vegulis ti mike fogjatok rakni a Licenset?
Vaan nalam alap kardos.
Nyuszmusz-nak ijjakat akarok adni.
Kaloznak meg puska.
Neveket meg nem jegyeztem meg bocsi :D -
#850 :-P Dejo, dejo... Most mar ezt is tudjuk, bizony... :-P Kupo-po... :-D -
#849 Nos ezt jelenti az tuti. De inkabb "ugyvan" ... nos angolul KUPO = INDEED. -
fanatifo #848 uhhhhh mostvolt a menekülős rész.....hát döbbenet mit kinem hoznak a masinábol.... -
#847 akár ezt is jelentheti ^^ -
#846 Kozkivantara :
"Moggle - Avagy a KUPO szo jelentese"
A KUPO szo altalaban mindig a moggle mondata vegen olvashato. A KUPO szo durva magyar ertelmezesben azt jelenti hogy "bizony".
Peldaul :
I will sell this to you , kupo.
azaz
Ezt el fogom neked adni , bizony.
/meghajol . kivonul -
#845 Visszatermelödik a fauna..mindig marad 1-2 tulélő, akik utana ujra betöltik az üresen maradt élettereket (elbújnak a föld alatt, valoszinüleg ott csinalnak vmit, amitöl ujratermlödnek)... :-P Ez aztan a "gémer"fantazia... Nah, picit melo is mára, mááá' ég a pofám hogy egesz nap itt logok (meg dolgom is lenne, csak lusta vagyok, fujj...)... :-P -
#844 ..nah mind1; elnézést a tévedésért... :-D Nah, ha lesz single rész is, akkor talan erdekel... gondolom nem lesz ugy kidolgozva mint egy csak single game; vagy igen?... Nah mind1, off vége... :-D -
#843 Igy van. Kb 5 perc a repop de megfigyeltem hogy ha peldaul az adott zonaba megolsz 5 darab ugyanolyan mobot akkor csak 2 vagy 3 poppol vissza es egy ido utan ki kell menni es visszajonni.
Jah T-rex nek es a deli helyszinen , legdelebre levo bazi nagy kardos szornyeknek meg csak a kozelebe se ferkozze mert nagy a agro tavolsag es egy utes :D -
#842 Phantasy Star meg a Star Ocean köszönőviszonyban sincsenek, ezt honnan szedted?
PSUniverse, ha olyan lesz mint az előző részek,akkor játszható lesz single-ben is, de ha jól tudom ennek lesz különálló single campaign része, rendes sztorival (mert ps onlineban hiába lehetett single-be menni, története az nemnagyon volt^^)
Visszatérve FF12-re úgy vettem észre hogy a szörnyek újratermelődnek, mégha nem is hagyom el a terepet? Vagy csak káprázott a szemem, amikor a sivatagban mindíg voltak ellenfelek, hiába kezdtem el írtani az összeset,sose fogytak el. ( annak a t-rex-nek azért nem mentem még neki ^^) -
#841 jah, nem tudtam...oké... csak cimhasonlosag megkavart...amugy csak online lesz gáma? -
#840 Ugyan miert lenne koze? Tudtommal ket kulombozo vilag... egyik SEGA masik meg SE ... -
#839 off picit...a Phantasy Star universe csak online jatszhato gáma lesz; ill. van-é vmi köze a stra ocean sorozathoz? :-O -
#838 FFXII gameplay videokkal vigasztalodom gametrailers.com-on... :-| -
#837 eh, az nem jo... Régi fajtat szeretni nagyon...a füles kisgyerek tök debil... :-( Nem kapok cukrot, mert nem emlekszem, h. mit jelent a KUPO szo... :-P Ellenben kupo-mogyorot adj inkabb a helyes megfejtönek... :-P LOL! :-D -
#836 Egyebkent aki ugyes es tudgya mi a kupo szo jelentese az kap egy cukorkat :D
A FFIX -ben egy jelenetben megmondjak mit jelent a kupo szo :D Vajon ki tudgya innen ?:D -
#835 Nem nem... kupo lenni valami kisgyerek nagy fulekkel es nem fejebol all ki a kis gombos mitomenmicsoda hanem a farkanal van. Marmint en igy figyeltem meg. -
#834 Ahol en tartok , ezt meg sajnos nem lehet...pedig idegesito.... -
#833 tehat kupo lenni, pici feher cica...az lenni nagyon aranyos..köszönni infot...anno netes FMV-n voltak vmi füles akarmik; amik nem tudom, h. ujabb fajta kupok-e... En az FFIX-es design-ut szerettem nagyon... -
#832 Na most akkor...
Spoiler:
Miután csatlakoznak hozzád kedves sky pirate barátaink onnantól lesz kb lehetőséged ilyeneket állítani, vagy talán mikor felveszed Bascht. Egy biztos, Basch kiszabadításánál már kell lennie :) -
fanatifo #831 Hasonloak a Kupok!Az Fmv-re szót sem pazarlok mert az valami hihetetlen minőség..... -
#830 Igen a mogtól kell megvenni. Azt hiszem két térképet árul, egy drágábbat és egy olcsóbbat. Elég az olcsóbb is :) -
#829 :-P ... Felizgult allapotba kerültem; a sok infotol...Nehez igy azt hinnem hogy honap végén jelenik meg..megőrülök!!! Teuristen; itt kell meloznom; du. meg takaritas+vásárlás (és nem FFXII-öt, hanem mosógépet, eh... :-D)... Hát élet az ilyen? FFXII-öt akajok azonnal! :-D Eh..kenytelen leszek lenyugodni picit, addig olvasgatom, h. mit irtok rola...
Egy kis karakter pop-up oké; gondolom sokat kell tápolni+fightolni mint az elözö reszekben... :-D FMV-k milyenek? Nagyon ütnek? A kupok hogy neznek ki? Régi tipusuak inkabb, vagy az ujabb design-u rondabbak? a IX-ben imadtam öket; annyira ahhanyosak voltak... :-P -
fanatifo #828 Nagyon az elején vagy még sztem majd kifejlődik a menű... -
#827 Azt láttam, de vmelyik videóban láttam hogy a menüben is van egy, ahol konkrétan be lehet állítani minden hülyeséget, mint pl gyógyítson a társad, ha mondjuk 20% alá megy az energiád, terelje el az ellenfél figyelmét meg ilyenek. A kinti menüben meg csak annyi van, hogy bekapcsolom.Aztán lehet hogy ez a techniks menü volt? Japánul volt, nemtom ^^ 3 órája játszom csak, nem világos minden(mellesleg most melóhelyen vagyok meg se tudom nézni) -
fanatifo #826 Én még Giza Plainsba vagyok szal én még nem jutottam be a várba! -
#825 Egyem a szived. A Gambit menu ott van az Attack es Magicks & Techniks allat pont az Item felett ha menet kozben lenyomod az X-et. Az amolyan AI kikapcsolos cucc.
En aztnem vagom meg hogy pl a Licensba beraktam a Libram vagy mit ami ugye alitolag tobb infot ad az adott mob-rol. No meg is vettem a konyvet hozza de megsem jelenik meg sehol... es Mob-rol sem add semmi infot.
Es meg valami. Az oreg aszonta hogy mielott elmegyek a deli faluba Sunstone-ert , menyek el a Cartpgraph Guild-be hogy vegyek magamnak terkepet. Na azt az Istennek sem talaltam meg...viszont a deli kisfaluba ott volt egy moggle aki eladta nekem a terulet terkepet... lehet o lenne az?
Van valaki aki eljotott a varba es latta a menekuls GCI-t? En aszitem ott orulok meg akkora volt... -
#824 Vedd úgy, hogy majd csak hónap végén jelenik meg hivatalosan ^^
Látótáv terepen nagy, csak az ellenfelek,npc-k nem látszódnak messzire (tudod ha közelebb mész csak akkor tűnnek fel) Meg városokban néha látni ahogy előtted pakolja ki a karaktereket, de nem vészes. Harc action-ös, folymatosan lehet mászkálni, de maradt maga a körökre osztott rendszer.Taktika egyelőre annyi hogy megütöd elfutsz, megvárod amíg te jöhetsz, visszafutsz támadsz ^^ -
#823 ..Eh, elolvasva a tegnapi commenteket, gyorsabban ver a szivem... :-| Alberletberamolas+takaritas van - idöm sincs tölteni sajna; a büdösk-életbe! :-( Grafika nagyon szép gond...a latotav ugye qrvanagy!? Remelem igen, imadom a giant horizontokat; a nagytotalokat... :-D Harc mennyire eksön? Mennyit lehet taktikazni? Jajajaj, kell-kell-kell!!! Az a gáz, h. legalabb masfel hetig idöm sincs; es QRVARA bánom!!!! :-( -
#822 Most hogy mondod tényleg mondott ilyet ^^ A f@sznak van kedve kombinálni, mondják meg mi van :D Mellesleg tuti nem halt meg.
Ja gambit menüt mikor kapom meg, mert amikor a pusztába kavarok penelopével (amikor fel kell tölteni a kristályt),akkor mintha kiírta volna, hogy gambit menü added vagy vmi ilyesmi, de sehol sincs. -
#821 Addig megint nem fogok idejárni, amíg meg nem veszem.
Vagy lehet, hogy mégis^^ -
fanatifo #820 Sztem nebiztos hogy meghalt..... -
#819 áá a büdöspicsába... kell az eredeti :) -
#818 SPILER!
Hulye.
Reks elmeseli az elejen hogy vn egy testvere aki ket evvel kisebb mint o. Tehat Reks es Vaan tesverek de Reks meghal... akivel most jaccunk az Vaan aki Reks testvere de szerintem Vaan nem igazan tudgya hogy Reks meghalt...bar eltelt ket ev azota... de nem tesz egyenlore ra emlitest. -
fanatifo #817 Nah ez nekemis homály de ez tuti kifog derülni:) -
#816 Én egyelőre még csak lenn vagyok a csatornába, próbálok bejutni a palotába.
Egyet mondjuk még nem értek: Vaan most egyenlő Reks-sel vagy más személy, mert nagyon hasonlítanak,viszont a személyiségük tök más(már amennyire a prologból kiderült)? -
fanatifo #815 Ja egyébként kipróbáltam éshát én levagyok nyűgözve a licence board kicsit még homályos de áhhhhhh nagyon-nagyon bejön:))) -
#814 Hagyk mar az ilyet :D Ha a scene forumaban tisztan le van irva hogy nemaz akkor mit tudna mar egy gyenge kis torrent site?
Nyugi.