Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Azt szeretném kérdezni h a játékhoz nincsen serial key amivel fel lehet telepíteni?Mert evvel a phoneix programmal nekem nem igen sikerül.Valaki valami tipp?
Elõre is köszi.
1 beépülõ cucc van amit külön lehet választani az az Update, ami frissítés, és nem ad tartalmat a játékhoz. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de itt miben hátrány a steam? szarul megy az origi?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
DLC és Kiegészítõ nem ugyanaz...
DLC: DownLoadableContent azaz Letölthetõ Tartalom...
Mit is takar a DLC? Egyszerü, a játékot kiegészítõ tartalmak ami lehet például, ruha, kocsi, alkatrész vagy elég sok minden, de olyan dolgok ami nem befolyásolja a játékmenetet.
Kiegészítõ:
Kiegészítõt megveszed, feltelepíted, és átalakítja az alap játékodat egy újabb egészebb játékká. Több minden lesz, grafika esetleg változik, javítanak a hibákon stb...
Lehet hogy nem a legjobban írtam össze de érthetõ szerintem....
Mind1 a lényeg hogy DLC be te sose fogsz egy nagyobb térképet kapni Mafia2-ben és sose fogsz kapni új küldetést illetve freeride-ot...
Lehet hogy megtalálta valaki benne és abból csináltak ilyen bugos modot, de szerintem nincs az a játék amibõl ne vettek volna ki valamit félig a készítõk, példa. TDU, van benne benzinre illetve tankolásra hivatkozás, 3x annyi autó márkának van ID-je, van benne kocsimosóra is hivatkozás, meg nagyon sok mindenre még, nem sorolom nem ide tartozik. Ohhm hosszú lett, tovább nem írom, de így utólag a lényeg. DLCvel többet nem kapsz, csak kiegészítik...
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Bullshit az egész... DLC ként kapni fogunk havi 1ruhát és 2autót kb... játékot nem befolyásoló szarságok lesznek csak... Soha nem láttam volna hogy DLC ként egészítenek ki valamit.
Azért ez hazugság 😄
De ha ez így van akkor ez bunkoság!
Az szép nagy lenne ha akkorával ki lenne írva!:d
De akkor az lenne a baj,hogy nem tudják elolvasni mert túl nagy!:d
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
legalább írnád pontosan! Nem 27ezer hanem 27,5!
És szerinted mit kell csinálni?
Olvasd el egyszer a feladatot figyelmesen! Még ha angol is!És rá fogsz jönni!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
neha a varosban jön egy egy busz
közlekedni csak gyalok vagy a kocsikat vezetve lehet
metro/magasvasutat meg nem is lattam
a jatek nagyon egyszerû, túl egyszerû, a részletek interaktivitasat nagyon hianyolom, felkelunk, autozunk beszelgetunk, autozunk lovodozunk beszelunk alszunk, restart. nincsenek mellekkuldetesek, olyan ertelmetlen az egész létünk.
miert nem figyeltek erre? pl taxizas? vagy amikor a rendõrautókba lehet egykét kuldetest bevallalni? vagy ezek a "módszerek" le vannak védve mint licensz?
bosszant hogy ilyen linearis pofon egyszerû az egész jatekmenet
olyan kiralyok vagyunk, ubersoldier-ek, hogy egymgunk egy kisebb hadsereget minden gond nelkul hentelunk...az elõzõ részbe egyes küldeteseket szó szerint be kellett gyakorolni hogy menjen, mégis kivaló volt.
Az elején beszartam xD Mikor megláttam a kocsit, tudtam mi a dolgom...<#sir>#sir>
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
IPONON
Jatekok.hu-n születnek.
a többi mind középkategóriás szerintem😊)
http://www.youtube.com/watch?v=avNw56Mui18&feature=related
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://www.youtube.com/watch?v=BtTCw_-83Io
http://www.youtube.com/watch?v=ixJemURS5Wk&feature=related