11769
-
#9527 Végül is miért ne. Akár ketté is ágazhatott volna a sztori ennél a pontnál ha nagyot akarnak dobbantani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Stukkerelő lelő mindenkit a kocsiban és irány Joe-t megmenteni--> Üldözött vadak sztorivonal// vagy hagyni Joe-t veszni--> maffiózó sztorivonal. Ez így egy nagy nulla,a legjobb barátját hagyja veszni...
De majd egy DLC-ben kiderül mi is történik ez után,szinte teljesen nyilvánvaló hogy ez a cél....Vegye a sok hülye pénzért a DLC-ket hogy teljes legyen a játék... -
janihunk #9526 Megcsináltam de a játék betöltésénél hibával kilép. Menüig jutok el aztán continue és paff kilép. -
#9525 .../Mafia2/pc/dlcs
Ide másold a letöltött dlc-ket. Értelemszerűen ha a DLCS mappát másolod (és nem ami benne van) akkor azt ne a DLCS mappába hanem a pc mappába. És kész is. -
#9524 Mafia 2 DLC 2 vagy csak DLC 1 -
Solt #9523 Urak! Aki képben van a Mafia 1 kontra W7 kérdést illetően az legyen kedves nézzen már át IDE! -
janihunk #9522 Sziasztok valaki megmondaná hogy a dlc-t hogyan kell használni? Hová kell bemásolnom mappa név stb. Nagyon köszi. -
#9521 Nem, azt vártam ,hogy kivetődik a kocsiból és vetődés közben belelő a tankba ami természetesen pár mp múlva felrobban ezután felkapaszkodik egy szembe jövő autóra az ablakon bemászva eltéríti azt majd utoléri a másik autót mellé hajtva kilövi az ellenséges mókusokat, mindezek után pedig beszállnak az egyik kocsiba és elindulnak kifele a városból, de az idő közben kiérkező rendőrök üldözőbe veszik őket úgyhogy rátaposnak a gázra és itt az üldözés képeivel elfeketedik a kép, na hát ezt vártam. :D -
#9520 Szerintem nagyon jó volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy mit vártál, lője fejbe az öreget és kommandózzon el Joe-ig? -
#9519 Egész jó játék tegnap sikerült kijátszanom. -
#9518 Nem a happy end a lényeg, ezt amit előadtak ezt is lehetett volna színvonalasabban az a baj. ÉRTED????????? -
#9517 happy end jobb lett volna? -
#9516 Hát azért egy ilyen játéktól az ember elvárt volna egy nem elhajtunk a kocsival és csúnyán nézünk pár mp-es befejezést. -
Jamaika king #9515 és én 10500 forintért jutottam hozzá bibibííí :P -
#9514 Bárcsak minden játék ilyen gagyi lenne :( -
Jamaika king #9513 gagyi a játék összedobott összecsapott gagyi kínai játék. -
#9512 Mégis mit vártatok? Minden szálat lezáró befejezést? Nyitott maradt egy esetleges folytatásra. Így is sok kérdésre választ kaptunk a vége felé. Ez a fajta befejezés teljesen illett az egész történethez és a hangulathoz. -
release #9511 nekem nincs bajom fele csak rövidnek tarom a játékot hoszabbra számítottam:D -
#9510 Hát ,hogy nincs igazán vége és olyan semmilyen? -
#9509 Na most értem a végére én is. Nem tudom mi a bajotok a befejezéssel. -
#9508 Ez a pachter egy idióta. -
#9507 igen -
release #9506 ha vki már átvitte az írja már meg h most akkor ténylef ilyen rövöid falcone-t megölöm és vége:S -
Csokis #9505 Jimmy's Vendetta DLC Szeptember 7.-én jön mind a 3 platformra! Persze pénzért. -
release #9504 chapter 16 és vége azt tudtam h rövöd dehogy ennyire:S -
#9503 Az off topikot kéne használnod. és egyből kiböki a szemed a megoldást. -
#9502 Itt néz szét! -
peter0 #9501 Mivan?? Ezt nem értem! Miért, mit kellene használnom? Vagy aki itt ír, az mindenki boltba vette meg a játékot?????? KÉTLEM!! Légyszives ímondd meg mit kellene használnom.köszönöm -
strebacom #9500 Jól mondod én olvasok is....
-
#9499 Mert szar krekket használsz azért, de ez nem warez topik. -
peter0 #9498 És az átvezető videók tökéletesek!! Most kezdtem a játékot, olyan mintha a szívem dobogna a játékban hangosan, és olyan elmosódott a kép. De mondom, az átvezető videókkal semmi gond. Ez micsoda??? Mindenkinek ilyen volt a játék eleje??? Kevés az életem vagy mi ez?? Valaki segítsen már légyszives. -
#9497 ezt honnan veszed illetve olvasod?
-
#9496 Találtam egy újabb tesztet
fanatix 86/100 -
#9495 Hát tudom, azért mondtam. :) Én is volt, h párszor meghaltam azért lövöldözés közben, de már tudtam h hol lesz ellen, honnan lőnek stb. -
peter0 #9494 Az mitől van, hogy a kép érdekes nálam?? Olyan elmosódott, nagyon fura. Nem olyan mint amiket itt betesztek videók. Ez mitől lehet??? Nálam olyan halvány, olyan mintha elmosódna. Pedig High beállításokon játszom. Mit kell ki vagy bekapcsolni, hogy jó legyen a kép?? köszönöm segítségetek! -
strebacom #9493 "Jó lenne hozzá egy fordítás"....nemsokára kész lesz gyorsan halad, már 80%-kész van....
-
#9492 Nagyon jól kezdett a Mafia 2! -
#9491 Én 2x játszottam ki, de tényleg ugyan onnan lőnek, van két mozgás scriptjük azt kész, leső fedezék majd kicsit hátrébb és ott maradnak XD -
#9490 Felszedi a stexet a dagadt kinyírása után az irodából,hozzárabol 3 fegyverboltot kb 5 perc alatt és mehet is kifizetni a hitelt,felesleges autócipekedéssel szarakodni. -
#9489 a tegnap beígért sim gameplay
-
#9488 Azért azt ne felejtsd el, h mire negyedszerre toltad, már kívülről fújtad, mi fog következni, lövöldözésnél hol van ellenség stb.