Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Pont fordítva van. nem tudom én sem hogy lehet megírni ÍGY egy tesztet. Már a Starcraft agyon ajnározása sem tetszett tõle. vagy valamit lehúz, vagy valamit agyon dicsér. Ki érti ezt? xd

wollnerd
<#szomoru1> Vírusos!! Avast Antivirus:
<#boxer>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

kössz szépen. én azt hittem hogy el kell adni vhol a kocsikat... :S 😄
Hány fejezetbõl áll?
JSbyMSI8800
Menjél a roncstelepre és vigyél be pár kocsit a zúzdába, akkor hamar meg lesz a pénz, fent van a B betûvel jelzett helyen.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

bazza
Rabolj ki boltokat, vagy vigyél autókat a bontóba.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Persze, hogy false. Abszolút nincs benne vírus.

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bemész üzletekbe és kirabolod (pisztolyt elõveszed,pénztár kinyit) vagy pedig kocsikat mész bezúzatni(B-vel jelölt hely,nem emlékszem a tag nevére)

PSN ID.: Beegabor

MerlinW
Kaspersky szerint Trojan.Win32.swizzor.xau

"Trojan.Win32.Swizzor.a is a trojan that may pose a security risk on computer and propagates locally and on network environment. Trojan.Win32.Swizzor.a is also capable of downloading and executing other malicious files from the internet."

Persze lehet fals alarm, franc tudja.

[merlinw.org]

sziasztok!

lenne egy kérdésem azokhoz akik már végig vitték 😊. a chapter 14-nél vagyok, a derek nevû fickót aki kinyírta az apánkat már kiiktattam. kiírja hogy adjak 27.500 dollárt vkinek de nekem csak 25.960 van. ír lehetõséget hogy hol lehet pénzt eladni, csak nem tudom hogy hol vannak azok a helyek. vki tud segíteni? elõre is köszi !

Konti
JethroHUN
Az teljesen igaz, PC-n vmi hihetetlen jól optimalizált, nem is esik le az fps állandóan... akkor a gta4? 1.0 verzióval pcn nem tudtam játszani, 10 fps kb, 5. patchre már végre normális lett...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Hogy mi bajod van? <#confused> <#rolleyes>

JethroHUN
Mert a GTA4 eszméletlen látványos, ne csak a dx10 grafikára gondolj, csak nézd meg a várost, mennyire részletes mintha kimentek volna megnézni h néz ki. A metró is, tök jól meg valósított, vagy pl egy forgalmas utcán annyi féle ember model+textúra van, nem klónok járkálnak az utcán mint pl itt Maffia 2 ben össz-vissz 4-5 fajta ember van azt kész, nõböl meg 3, enyhén zavaró h mindenki ugyan úgy néz ki. Vagy a taxizás, a metrózás mint tök jó ötletek, azért jó játék mert nagyon ötletes dolgok vannak benne, másrészt meg unalmas lesz, sztroi 0 kb, de akkor itt a Maffia 2 jó van vmi sztori de nem is hasonlítható az 1éhez.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

tenkenorman
az utolsó negatívum második tagmondata sajnos igaz. 40- 50 el kezdek, és folyamatosan zuhan, 5-6 másodpercenként egy fps, végén ott tartok hogy nem hozza be az autókat, majd házakat, és végén csak állok a síkságon

http://www.tenke.hu

Nor3i
tegnap jatszottam par orat!
viszonylag hamar(tobbiekhez kepest)45 perc alatt telepult,
elsore indult tokeletesen<#wave>
kib***ott jo a grafika(Niko B.-hez kepest kimondottan jokepu szereplo),jo a kezelhetoseg,logikus jatekmenet,<#zavart1>,de nem lessz kasszasiker az tuti,jo lessz vele jatszani de ennyi.ha penzert vettem volna biztos anyaznek.elso blikk-re ennyi

MerlinW
Bazi nagy vírus😊

[merlinw.org]

bazza
Ha valaki nem akarja elolvasni azt a bizonyos cikket, csak pillantson a jobb oldalon látható pro-contra értékelésre. Nevetséges!

A negatívumok:
# Borzalmasan megtervezett, ótvar játékelemek összessége
# Hihetetlenül elavult, egysíkú, lineáris küldetésvezetés
# Gagyi történet, hulladék karakterekkel, gyenge átvezetõkkel
# Elavult grafika, folyamatosan leesõ framerate

Már ebbõl süt a szubjektivitás. A grafika nem elavult, teljesen korrekt, ráadásul PC-n nagyon optimizált. "Borzalmasan megtervezett, ótvar játékelemek összessége" - ez no komment. Ilyet hogyan???

A sztori és a figurák tényleg nem az igaziak. Abban egyetértek a cikkíróval, hogy a végét összecsapták, és a karakterünk fejét sem lehet követni, nincs jellemfejlõdés, a sztori sem kerek. De NEM 6/10!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

robotnyk
kicsit sajnálom, hogy a 'let the good times roll' csak cutscene, nem a játszható sztori része, így túl rövidnek érzem a játékot.

a többségnek vannak ilyen a mainstreamtõl elütõ véleményei a játékokkal kapcsolatban. van aki nem érti, hogy a WoW miért jó, valaki a CoD sorozattal van így. én azt nem értem, hogy az emberek mit zabáltak annyira a GTA4en. akkora csalódás volt az számomra, féltem a Mafia 2 is az lesz, de nem így lett.

a sztori jól meg van írva, csak mint már írtam, túlságosan rövidre vágták. a grafika nagyon szép, hangulatos, akárcsak a zene. a karakterek, fõleg a két fõszereplõ nagyon jó, néhány másikat jobban is ki lehetett volna bontani, itt megint csak a rövidség a hibás. nem év játéka, nem lesz klasszikus mint az elsõ, de Vito és Joe párosa az így megmarad nekem az biztos.
Van! <#smile>

wollnerd
Ha még bugzik a freeride, leszek majd javítások?
Valaki tudja mikor lesz a játékhoz a magyarítás?
Jó lenne magyarul játszani a The story-t!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Kit--Kat
Én szeretem a GTA-kat, és a IV-be már egy egész korrekt autós részt hoztak össze, fõleg az elõdökhöz. De, hogy azt realisztikusnak mondani, a Mafia II.-t meg gagyinak, tényleg el kéne gondolkoznia a cikkírónak, hogy érdemes-e folytatnia munkáját..

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

wollnerd
Van már egy "normális" trainer a játékhoz?

#8756-os és #8759-es hozzászólásom!

köszi, egy kis keresgélés után megoldódott :-)
Ezeket a scripteket hogyan kell beírni? Pontosan mit kell beírni a konzolba, mert nem értem. köszi

Normalon 13 ora alatt jatszottam vegig. Az utolso 2 fejezetben haltam meg nehanyszor, elotte egyszer sem. En kulfoldrol vettem, majd felaron (22 font) annyit megert, a 12-13 ezret nem tudom.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

tonyr
a legvégét nem értettem, hogy nem ... na lényeg hogy a legutolso videoban mi hangzik el valaki leirná spoiler-ezve ? köszi !

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

FZoleee
van aki 7 óra alatt vitte ki 😄
Tinman
Szeretek szöszölni, de ilyen értelmetlen "találd meg a 159 cicafarkat" style dolgokkal nem foglalkozom. Tehát egyelõre nem éri megvenni. Sajnálom :-(

Egyébként elképesztõ, hogy már ezen is túlestél Seth <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Hard-on 15 órát is elérte nálam 😊 Meg kellett szenvedni 1-2 pozícióért(kb 150 elhalálozás).Gyûjtõgethetõ körözési posztereket nem gyûjtögettem ( 1 db van meg a 159-bõl 😄 ) Ha ehhez van undorod,akkor ellehetsz 30 órát is mire megkeresgéled õket

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Phuuu... ez elég lelombozó. Akkor olyan 10-12 óra ugye?
Pedig most akartam venni egy CE-t belõle :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tatyla
többen már egy nap múlva mikor megjelent az elsõ játszható warez...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tinman
Mennyi játékidõ, ha nem rohan az ember?

Egyáltalán végigvitte már innen valaki?

lehet, csak nem vagyok biztos benne, feleslegesen meg nem akarom megvenni, ahogy az elõttem szóló is leírta ezt a steam-es dolgot elcseszték nem kicsit,
pedig már többet is próbáltam, lehet a psyx szoftverrel nem stimmel valami?
SpotLamp
Itt mindenki konzolon játszik? Valaki PC-n?

Szóval az van hogy pénteken megvettem a játékot. Elindítom alig várva hogy játsszak, hiszen nagyon régen játszottam az elsõ résszel és alig vártam a folytatást. Erre azzal indít a játék hogy le akar tölteni 6 gigát... Ok nem gond ha frissíteni akarnak... de sajnos nekem mobilnetem van. A köcsög szolgáltató kb 500 mega után automatikusan belassít. Kiírja a játék hogy kb 1 nap mulva játszhatok... szuper. A képet úgy hagytam had töltse lefelé.

Na ma reggel úgy keltem fel hogy biztos végzett már végre kipróbálhatom. Elindítom, eljutok a menüig, beállítgatom a szokásos grafikus opciókat, nyomok egy indítást... kifagy... mia fa... mondom ez nemigaz. Inditom megind, Start Stroy kifagy... na jó mondom ez egy vicc.

Gép újraindít.

Indítom a játékot megint, köcsög steam csatlakozik nagynehezen, erre kiírja hogy 7 óra mulva játszahotk... mivan?? nézem... újabb 1 gigás frissítést talált...

na jó mondom ez egy vicc egy ideje már megveszem a játékokat azért hogy megtiszteljem a készítõket vele de komolyan mondom ez az eddigi legnagyobb csalódás.

www.3dsurvival.hu

Ombika
Az kurva jo kuldetes volt kis platos verdaval! 😊

ZsozS
a bunkóváválás nem nemakarás kérdése...
sajnos manapság az ilyenek, mint te árasztják el az országot és úgy nõnek ki a földbõl, mint a gomba. Bunkóvá nem most váltál, hanem már gyermekkorodban is egy kis ratardált, korlátolt senki voltál, akárcsak mint most. De kell ilyennek is lennie, (ilyen aluliskolázott, buta gyökérnek), hogy legyen kontraszt a normális emberek és az ilyen faxkarók között, mint te vagy...

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Én eddig chapter 6nál járok, és tetszik a játék, ennyi pont.

Positive Mental Attitude

gergou
De sajnos az a probléma, hogy a ’40-es / ’50-es évek gagyi csotrogányaival „száguldozni” a városban körülbelül akkora élmény, mint élve elégni egy máglyán. Fél óra alatt gyorsulnak fel százra, teljesen irányíthatatlanok, és úgy ahogy van, gagyi az egész. Igen, valósághû. Élvezetes? Egy GTA után? Nem. Mégis, ezeket az õskori hodályokat terelgetve kell eltöltenünk a játékba ölt óráink tetemes részét, miközben azon gondolkozunk: mégis hol csúszott félre ez az egész?

idézet a gemkapocs tesztbõl 😊
Már elnézést, de játszott ez a szerencsétlen teszter a Mafia 1 el??? vagy csak GTa nevezetû játékokat látott??? Szégyen, hogy ilyen 'hozzá nem értõ gamerek' írkálnak véleményt játékokról, ezzel elvéve a lehetõséget, hogy mindenki kipróbálhassa, és ne menjel el a kedve tõle az ilyen idézem: 'fantáziátlan, ötlettelen és gagyi' tesztektõl.
Ez a véleményem a gemkapocs tesztjérõl.

`Take a look to the sky just before you die`

esetleg rossz crack???

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Skynet
Teszter...Az ilyen ember aki egy 50es évekbeli játékot azért húz le mert az autók közelítenek az 50es beli évek autóinak viselkedéséhez minden csak nem teszter...Sokkal inkább autista baromarcú kretén.

Kb mintha a Quake-et azért húzná le amiért lehet benne lõni,vagy a Mortal KOmbatot azért amiért lehet benne verekedni...
Skynet
Gamekapocs reakció,és kb mindenki ugyan így látja ott.

"Fakjee
Fakjee
ma, 20:24
válasz erre
Csak a cikk miatt regeztem be mert nem bírom szó nélkül hagyni, ezt a cikket egy hozzá nem értõ gta rajongó p*cs írta.
Ha már gta-hoz annyira hasonlítgatni akarsz...
1. "A probléma csak annyi, hogy a folytatása is leragadt a nyolc évvel ezelõtti színvonalon. "
Fejlõdött a grafika,lett fedezékrendszer. Ugyan akkor a város valóban hamar megunható,de mivel nyújt többet a GTA4? Pár ugrató,kincskeresés,ugyan úgy egysíkú és megunható,kb annyival nyújt többet, hogy nagyobb a város,ennyi,nem több,nem kevesebb. A mesterséges intelligenciája a GTA4 sofõreinek pedig jócskán elmarad a Mafia 2 sofõrjeitõl.

2. "Elõször is, kezdjük azzal, hogy ez a világ leglineárisabb játéka"
A GTA4 sztori is lineáris,minimális döntéseket hozhatunk amik lófaxnyi hatással sincsenek a sztorira (pl ki tülönk kit hagyunk futni,melyik küldit csináljuk elõbb).

3. "De errõl itt szó sincs: minden egyes feladat, amit a maffiának végrehajtunk olyan szinten unalmas és fantáziátlan, hogy ha a valóságban ilyen lenne a szervezett bûnözés, szerintem mindenki inkább elmenne tizenkétórázni a mekibe."
Sok közöd nincs az akkori élethez,látom még a Keresztapa címek is távol állnak tõled,mert bizony akkoriban nagyba ment az illegális cigiárusítás,pénzbehajtósdi,lopkodás betörés...Teljesen jól vannak ezek benne a sztoriban. Egyébként bélyegeket a benzinkutasoknak? Hülye vagy te vagy mi? Nézz már utána ha már angolból egy nulla vagy hogy mit is loptunk amit aztán gyorsan le kell osztani te szerencsétlen...

4."De sajnos az a probléma, hogy a ’40-es / ’50-es évek gagyi csotrogányaival „száguldozni” a városban körülbelül akkora élmény, mint élve elégni egy máglyán."
Gagyi csotrogány? Ha csak 1 ilyen autód lehetne egész életedben összetehetnéd a kezedet te idióta...Fél óra alatt gyorsulnak százra...Talán mert régi öreg autók? Irányíthatatlanok talán mert kezdetleges volt a futómû/gumiabroncs technológia? Ezek negatívumok lennének,vagy inkább próbálja korhúen bemutatni? Segítek,nem negatívum,próbál SZIMULÁCIÓS lenni,és hûen bemutatni 1-2 dolgot dilettáns "barátom"...

5. "Élvezetes? Egy GTA után?"
Ez a mondatod mindent elárul,és hûen tükrözi mennyire vagy te szánalmas. Képzeld maga a szimuláció, az hogy a különbözõ utaknak más más hatása van sokkalta élvezetesebb mint a GTA ladikként billegõ sporkocsijai (mert bizony a gta-ban még a fulltuning verdák és porsche-k is billegnek mint a barom,közük nincs a valósághoz).

6."Elfelejthetjük a Rockstar klasszikusának élõ, lélegzõ településeit, ahol lépten-nyomon valami érdekességbe lehet botlani, ahol a történeten kívül ezerféle módon elfoglalhatjuk magunkat."
Élõ lélegzõ település a rockstarnál...A GTA3 óta szinte semmi változás,nagyobb városok,egy két extrával,ugyan olyan buta mesterséges intelligenciával. Gta4-ben mit is lehet csinálni ugratgatáson és tollgyûjtögetésen kívül? Ja...Semmit...Nahát.Elvégezhetünk pár rendõr missziót (komoly,beülünk a rendõrautóba és máris rendõrök vagyunk),pár taxi és egyéb ökörséget,amiket kb 10 perc alatt meg lehet unni. Lélegzõ város? Minden sarkon apróságok gta-ban? Már csak az állítás is nevetséges. Pár részeg,pár kurnyák,pár érdektelen járókelõ,pár ujságolvasó és pár bandatag,ennyi a gta nagy városa. Itt azért az emberek sokkal életszerûbben reagálnak és sokkal több apró életet sugárzó cselekmény történik mint az egész gta szériában (csak az elsõ 5 percben a sikátorban de ha kinyitottad volna a szemed játék közben láthattad volna,ez nem csak az elsõ 5 perc sikátorában van jelen).

7. Unalmas feladatok...Maga a feladatok sokszínûsége messze túlmutat a GTA-k unalomig ismételt misszóin...De köss csak bele,ahogy minden eddigibe zéró hozzáértéssel..😊

8. Ez unalmas,az unalmas...Persze minden ami ebben a jtáékban elõfordul unalmas, de ha ezek a gta-ban fordulnának elõ ott überkirályak..A GTA-ban nem unalmas fegyvert venni? ott is felvehetõ bárkitõl...Sõt ott még kirabolni sem lehet a fegyverboltot...Unalmas a tankolás,nincs jelentõsége? Az autók fogyasztják a benzint,ha egy autót sokat használsz kifogy bizony a nafta és pisloghatsz...De azért unalmas,mert beletették a játékba...

9. Egy korabeli tuningtól mit vársz szerencsétlen? 1000 lóerõt?

10. "A rendõrök pedig csak rontanak a dolgon: ha elmegyünk mellettük 55mph-nál nagyobb sebességgel, rögtön üldözni kezdenek,"
Ez egy jó nagy hazugság. Az teljesen rendben van hogy a rendõr gyorshajtásért megüldöz,ilyenkor félreálhatsz és állod a bírságot,vagy elmenekülsz. Mindenesetre kézifékes kanyarvételért SOSEM jött utánam rendõr,ez egy nagy hazugság. Ja hogy a GTA-ban csak ha lõsz vagy nekimész a rendõrautónak akkor jönnek utánad? Akkor ez itt már szar,milyendolog hogy gyorshajtásért büntetni akar! Persze hibádzik a rendõr ugyan mert sok dolgot elnéznek,mégis sokkal több valós dologra reagálnak mint bármelyik GTA-ban...De akkor ez már szar.😊

11. Lövöldözés gagyi. GTA részekhez képest kifejezetten komoly,de mivel itt a fedezékrendszerbe nem 5 percet fektettek mint a gta4 tucatbugos szar rendszerébe akkor már ez is szar. Sok intelligencija valóban nincs az ellenfélnek,mégis több mint a GTA semmibõl elõtûnõ ellenfeleinek,mert ezek legalább fedezékbe vonulnak,sokszor zárótüzet biztosítanak,sõt a rendõrök bekerítéssel is próbálkoznak..

12. Bunyós rész no komment..Milyen legyen? Ez is szar mert jobb lett a GTA bunyórészeknél mi? Mi legyen ebben? Álljon át oldalnézetbe a game és kemény kombó/speckósorozatok legyenek mint a Mortal Kombatban???

13. Vito és a többiek...Érthetetlen motívációk..Neked tényleg elég csökkent értelmi képességed lehet. Szerinted a bûnözõk hány százaléka lesz mondjuk egy börtönbõl szabadulás után jó ember?😊 Miért gond az hogy Vito PÉNZT akar (segítek ez mindegyikük motívációja) akár csak a többiek és ezért folytatja mindenki a bizniszt ahol tudja...

Nem számozom tovább felesleges,egy hatalmas sületlenség az egész cikk,az ilyen cikkírókat el kell távolítani a francba a posztjukról nulla közük van a játékokhoz, egy cikkíró legyen pártatlan és úgy elemezzen egy játékot,a cikkrõl egyértelmûen lejön hogy egy GTA fanatikus idióta írta.
A játéknak vannak komoly hibái nálam is 6-7 között áll,de amiket te leírtál azok nem hibák hanem a GTA fanatizmusodból adódó gyökés hülyeségeid amiknek SEMMI keresnivalójuk egy játék tesztjében!
"
Skynet
Elöbb keresd meg hogy részemrõl milyen ez a játék te nagyon fasz...Itt a lényeg pontosan az volt hogy nevetséges dolgokon húzza le a teszter.
Kb ilyen szinten:
Gta 4ben lehet kosit vezetni dejó
Mafiában lehet kocsit vezetni,SZAR!
Nevetséges.
A játék nálam is 6/10 csak nem ilyen gagyi indokok miatt,gyakorlatilag azokat amiket a teszt írója felhozott nagy baromságok....
Lassú autók? Gyér irányítás? Szar hogy utánunk jönnek a rendõrök gyorshajtásnál? Stbstbstb...Nevetséges...
Annyi esze nem volt a teszt készítõjének hogy megnézze mit is kell szétosztani a benzinkutasoknak...Bélyegeket...lol...😄
visszatöltöttem egy elõzõ chaptert és beszálltam egy autóba, majd vissza ide és továbbment de egyre többször elõjön ez a hiba és a 10.-iknél most én is teljesen elakadtam ezen okból.
tobias88
4850 1GB Physix feltéve
tobias88
Hellosztok!

Az tudja valaki miért van, hogy elindul a játék, és mindenhol csak felhõket látok, meg pár zászlót, semmi mást? (1080P MAX)
Ha ismernéd nem ezt mondanád, mert az a baj hogy ért hozzá, csak mindent fordítva lát és képzel el...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Rage47
sokmindent nem értesz még😊
Ja, hát ez van, majd jönnek a DLC-k, pénzért, és akkor talán teljes játék lesz belõle.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem. A teszt írás lényege, hogy korrektül pontozza. Nem az, hogy hülyeségekbe kössön bele, vagy nyáladzon rá.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog