Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
nem azt írtam hogy maga a tesz tetszik meg jó meg így kéne közölni mindent, csak azt hogy 1-es pontokban megnézve a játékban valóban van benne valami.
csak õ valami végett csak a hibákra öszpontosított...

jah és a hibák is olyanok, amik kit érdekelnek?
szerintem ha van valakinek egy játék, ami tetszik elvan vele, akkor ha igaz is hogy van hibája, francot kell foglalkozni más mit gondol, a tesztelõ is csak meber, és valamennyire magánszemély is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
mármint hogy a teszt tartalmát igaznak vélem felfedezni? vagy hogy a családi okokra hivatkozom?
😊

csak példaképpen említsetek 1 pontot, ahol nincs igaza FÜGGETLEN a MODORÁTÓL, mert az valóban nem teszbe való....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Azt emeli ki ami jobban megérintette ,azok meg az õ számára a negatívumok.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Most csalódtam benned😊)))))

nyuny01
Te olvastad egyáltalán?Szerinted ilyennek kell lennie egy normális játék tesztnek?Milyen hozzáállás ez?Meg sem üti az elvárható szintet!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

DarkSector
legalább a zenék jók...😊

DarkSector
hát beírtam gugliba hogy GÉMKAPOCS de semmi...😊

DarkSector
nah elolvastam. nem gecizésbõl, és tutira ideges lehetett a srác családi okok miatt, közölhette volna kicsit kellemessebben is.

DE valóban amiket hibát leírt, full igaz. Nem szeretnék megbántani senkit, de valóban a belsõ helyszíneket kivéve a graf szerintem se nagy dobás, kevés a látnivaló, a rendõrök valóban buták, ahhogy írta...és amit már énis vagy 100x leírtam és a gta-kban is utálok a sok kocsikázás ami unalmas.

nem túl finoman de igazat írt. az egy másik dolog hogy vannak jó oldalai a játéknak, amiket nem említett meg, szerintem a LÉC volt magas amihez mérte.

grebber
Nem én írtam.Csak unom hogy mindenki fikáz azért mert nekik nem jött be neki meg igen.Olyan meg nincs hogy direkt lehúzza, mert akkor nem 6-ot adott volna rá hanem kevesebbet!

hiba
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tommy Angelo Mafia (1)
http://www.youtube.com/watch?v=d5DcezoOs-8&feature=related
Tommy Angelo Mafia 2
http://www.youtube.com/watch?v=CxeF4ZMieGw

vegre valami remember 😊

Olyanokat is írt az ember az 5 lóerõs kocsit 6 ra húzhatjuk:d
bocs de van 188Le-s is:d
Prince23
na ne már XD

DarkSector
jah az egy weboldal? 😊

Prince23
gamekapocs

DarkSector
hol van ez a teszt?

tommygear
valld be hogy te írtad a kritikát
nyuny01
Gondolom az feltûnt hogy ez nem szimulátor! 😄

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

nyuny01
Itt már rég nem a pontozásról van szó!Hanem a hozzáállásról 😊

Szabi84
Végignyomtam! Csalódtam. A küldetések, tetszettek, a hangulat is jó volt. Izgalmas volt ez a fedezéses harc is. De a város... ETS-ben izgalmasabb kocsikázni...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Prince23
Csupán negatívumokról írt a srác...és ez attól nem teszt, hanem csak egy sima blogos élménybeszámoló vagy pontosabban élményromboló.

grebber
Menj már ezzel a szöveggel ha nem tetszik nekik akkor miért pontozzál fel?

Nekem pedig az az észrevételem hogy azok húzzák le a Mafia2-t akiknek az 1 a kedvencük volt. Hozzáteszem jogosan. De még bármi kisülhet ebbõl a részbõl is, ha nagyobb lélegzetvételû kieget kiadnak hozzá.
nyuny01

Már írtam,csak valahogy elkerülte a figyelmed...

Kössz h válaszoltok a kérdésemre!Rendesek vagytok😄
Prince23
Eléggé. De ilyenek, védik fiókáikat az igazságosztó farkasoktól.

És úgy tûnik, hogy minden cikkíró kitart az adott illetõ mellett, aki írta a tesztet. Ezek szerint a GK-nak ez volt a terve, szándékosan lehúzatni a mafia 2-õt. Ejjj, eddig mindig kedvenc game siteom volt. visszamegyek iponra inkább😛

Valaki írta a teleportot! Az nézze már meg legyenszíves!
kill3r21
én arra lennék kivi hogy ahova a térképen nem lehet elmenni, vajon az fizikailag is ottlehet? pl olyan utak ahova nem lehet menni ...
DarkSector
azért ne álmodozzunk, irták valahol a készítõk hogy lesznek küldetések vagy ezt csak most találgatjátok?

nyuny01
Most már nem csak azokat a hsz-eket törlik,akik szapulják a cikkírót,hanem azét is aki azt mondja a cikkre hogy,nem igazán ütõképes!

Kicsit kiábrándító! :/

Tutira lesz hozzá egy komolyabb kiegészítõ. Nem tudom elhinni hogy emiatt a 15 küldetés miatt építették fel ezt a várost. Van benne egy csomó jó hely és egyszerûen nem lehet odamenni hogy közelebbrõl megnézzem. Pl. Kikötõkben rohadt nagy hajók, vagy kompok (nem a láda-pakolgatósok helyén) stb... A világ legnagyobb baromsága lenne... A Jimmy keig. csak egy tipikus arcade lesz. Biztosan lesz ennél komolyabb is.
DarkSector
lehet, hogy úgy kéne, de sok fejlesztõ hálisten a DLC-be nem csak kis tárgyakat tesz. 😄

DarkSector
jah ez igaz, azért sokan a DLC-t azonosítják a "kapsz 2 ruhát meg 3 fegyvert" dologgal.
csakhogy igen komoly DLC-k szoktak lenni, én inkább konzolon szoktam ieneket letölteni megnézni, és a legtöbb 1óra játékidõvel is megtoldja sokszor az alap játékot ár/érték arányossan, kb 1-2ezer forint szokott lenni.

nyuny01
OFF topik!
Banner alatt,nagy nagy piros betûk!

Lejjebb írtad a Sims-et, ott az élõ példa hogy mi a különbség a DLC és a Kiegészítõ között... Simsbe van kieg is meg DLC is... Ennek így kéne mûködnie mindenhol...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

DarkSector
igen szar húzás feldarabolni a játékot.
eddig hálisten iet nem láttam.

1 játék van tudtommal, de annál írták is, az Alan Wake, viszont az elsõ "felvonás" is kapott befejezést, kb mint egy "sorozat".

de jah monnyuk egy ien dolog hogy elõre elkészített mapot visszafaragni az valóban geci dolog.

Prince23
DLC-nek egy rövid küldetés is számít. nem csak "alkatrészbõl" áll a dlc tartalom

Azt szeretném kérdezni h a játékhoz nincsen serial key amivel fel lehet telepíteni?Mert evvel a phoneix programmal nekem nem igen sikerül.Valaki valami tipp?
Elõre is köszi.
DarkSector
jah még nem a téma végett bizonyításként, csak eszembe jutott egy érdekes dolog.

a Resident Evil 5 nagyon érdekes ebbõl a szempontból, nem annyira durván hosszúak a DLC-k, viszont eléggé egyedinek mondható, a megoldás.

Ott úgy mûködik, hogy van egy alap menüje ugye a RE5-nek, allul megjelenik egy EXTRA menüpont, és mintha egy másik rendes menübe vagy "játékba kerülnél át" teljessen elválasztva az eredetitõl, ott külön van minden a sinngle, a multi, a multiban külön vannak a DLC-s bonusz karakterek, szóval nem az eredeti menüben lévõ opciókat egészíti ki, hanem egy teljessen úgy külön rendszert hoz létre magának, ami csak annyi hogy az eredeti menü egyik opciója mögé van rejtve...

iet se láttam eddig. 😄

Ha ezt tényleg így fogják megcsinálni akkor egy nagyon értelmetlen szar struktúrát csinálnak, mivel kaptunk egy viszonylag tömör és rövig sztorit, amit igaz jó lett, tetszik, de ha többet akarunk akkor ne DLC ként kapjunk már hozzá + t... eredetileg a DLC az nem új küldetés lenne meg térkép vagy bánomis én micsoda... DLC lényege gyárilag hogy adnak jelen esetben új ruhát, új kocsit stb... Dehát én már nemis értem hogy a 2K Czech hogy jutott ide Mafia 1 után...

DarkSector
erre pl ezt tudnám mondani: kb ezis ua.... 😊
nah mindegy ennyit errõl nem is lényeg minek nevezzük csak legyen sok és olcsó.

Prince23
Hát öcsém, most az egész Gamekapocs stábban csalódtam. nagyot estek vissza most a szememben.

DarkSector
Nézzük... Megtudod fogni?
ezt nem...max a tokját.

tudod hány ien van amit meg lehet venni? csak éppen nem dvd lemez van a tokban, hanem egy kód. 😛

Megint más a GTA IV dolog... Nézzük... Megtudod fogni? Igen. DLC nek hívják? NEM. Expansion pack? IGEN... Akkor mi köze van hozzá?

balee4
Ja ha leveszem minimumra akkor is...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
jah és az idõ.
mára lassan odáig jutunk, hogy egy alap játék rövidebb lelsz, singliben mint 1-2 dlc. ez szerintem pénz kérdése.

balee4
Eddig tök jól futott, most meg folyamatosan vezetés közben 5 másodpercenként beszaggat a játék, megy szépen olyan 45-50 FPS-el, erre lemegy 10-15-re, aztán pillanat alatt vissza is megy, másnál is van ilyen? A legfrissebb driver segíthet?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
#9115 és #9116

most akkor a GTA4 -nél mi is a helyzet?
nem mesél új történetet? ez tudtommal a készítõktõl függ.
télleg nem azért hogy szõrözzek rajta, de szerintem csak a szó jelentése elválasztható, míg játékok terén használat terén, és alkalmazés terén nincs éles határ a 2 dolog közt. 😊

Csinálták volna meg úgy mint a GTA-t hogy egy sziget a város? Valahol vége kell lennie mindenképpen...

Értem!
Megjön az hamarabb is reméljük!
DarkSector
jah csak ennyi, ha nem steam-es a játék, akkor is van dlc....
soroljam? Batman AA pl GFWL-os, Mass Effect 2 pl megint egy fura nevû rendszert használ.