11769
-
CamelX #9767 Hát ez nem valami bíztató, sőt, egyenesen trágya. 4. mi lesz? Győzike's connection? -
#9766 Szinte bármit elviselek,de ilyen gettós meg rasztás meg egyéb pákó szinten angolozó mikrofonfejű fekete baromarcúaktól kíméljenek...
A hhhalálom ezek az amerikai angolul beszélni próbáló amcsi feketepákók,akiket a sok idióta agyonsztárol,miközben egy az egyben fekete pákó szintű intelligenciával és nyelv érzékkel rendelkeznek.
A GTA-kban is mindig előkerül 1-2 ilyen baromarcú,a San Anreasnál rendesen minden második karaktert legszívesebben fejbelőttem volna...
Még jó hogy ez csak funny kép,de szó szerint az amúgysem Mafia címre méltó folytatást tovább aláznák ilyen karakterekkel... -
#9765 Kb 400 dollár "fejenként" :) -
#9764 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen, az is egy alternativa ;) -
#9763 Köszönöm!
Amúgy igen mikor elküldtem rájöttem hogy mi is van :D
De nem az volt a lényeg hanem hogy hogyan tovább :D
Amúgy azokért a nagy kocsikért sok pénz jár ha elviszem bezúzatni? Amik ott álnak a kikötőben? -
#9762 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nincs még elég pénzed, hogy visszafizesd a tartozást, lopkodni kell. próbálkozz a fegyverboltokban (ott van a sok pénz :)), shotgunnal kapásból lődd hasba/fejbe az eladót, és siess el, mielőtt a rendőrök kiérnek ;) utána kapsz további instrukciót -
#9761 angol nyelv fail! :D -
#9760 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem Derek ölte meg az apánkat?:D -
#9759 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor kiderűl hogy az apánkat öltük meg. És vissza megyünk a munkásokkal a gyárba. Ott megölök mindenkit az irodában felveszem a pénzt. De utána mit kell csinálni? mert nem történik semmi.
Aludni nem tudok a térképen meg nem jelez semmit. -
A harmadik kiegészítő. -
NB2 #9757 Ilyen többször van nekem az elején. Kijövünk a lakásból az ajtón ő dumál a 3.-on én futok le, már nyitom az udvarra az ajtót és hirtelen ott áll Joe a kocsi mellett:) -
#9756 Ez a gyári játék része vagy már valamilyen dlc? -
#9755 #9665 -
#9754 LoL! Mekkora bug.
Mielőtt beszált volna Joe a kocsiba elindultam ő meg kint maradt. Az semmi hogy közben beszélt hozzám miközben száguldoztam. De kb 10 sec után 100mph nél teleportál mellém :D -
Ironman2 #9753 Itt nem,amott igen -
#9752 Látom még ma még nem volt a videó linkelve.
Jimmy's Vendetta DLC trailer -
Ironman2 #9751 Hülyeségeket beszélsz -
Rodman6 #9750 A cég ugyanaz, de az ott dolgozó emberek zöme pedig már nem. Ez a magyarázat. Odalett az eredetiség és az életszerűség. Akkora arcade lett a játék mint 1989-ben a Galaxian a sarki kiskocsma Namco pénzbedobó videojátékán. -
Rodman6 #9749 Nahát ne várjatok nagy csodát meg történetet ettől a Jimmy-s cucctól. Tipikus arcade küldetések lesznek, lelőnni egy áldozatot és kész. Nagyon sajnálom hogy nem hozták ki a játékból azt, amit ki lehetett volna. Hiába szép a város, ha a küldetésekről csak az ötlettelenség jön le. Kivétel nélkül erőltetett, összecsapott, elsietett küldetések jellemzik az egész mafia 2-t. Nincs bennük izgalom, lelősz 8-10 kalapos figrát küldetésenként és agyő. -
Vlala #9748 Az utcáról, 13-14. chapter körül előkerülnek. Gyári verzióban 200 felett megy.
(remélem, nem árultm el túl nagy dolgot) -
spy803 #9747 Hol szereztél olyan autót? -
Vlala #9746 Én a rakparton, a folyótól jobbra lévő Észak-Dél irányú úton értem el egy Walker Rockettel. -
#9745 Hiába másolom be autoexec.lua fájlba a koordinátát NEM teleportál!!
Hogy kell m2dev.exe-t rendszergazdai jogosultságra állítani??????
Lehet, ezért nemtom előhívni a konzolt!! A vasúti és magasvasúti sínen szeretnék neni.
A térképet nem tudom értelmezni, mert könnyen bezavarodok. -
spy803 #9744 Az a jó ha megver, mert úgy folytatódik a sztori. Illetve spaceval állandóan védekezel, és mikor elsuhintott a fejed előtt akkor ütsz egyből, és már nálad van az ütéselőny.
Eredeti játékkal nem mennek sajna a tört DLC-k. Szóval támogattam a fejlesztőket, de amint az összes steames célt elértem visszarakom a tört játékot.
Melyik úton lehet felgyorsulni 120MPH-ra? Az az egyik steam eredmény kritériuma. -
#9743 nekem csak most esett le -
#9742 dehogyis... -
#9741 nemtudom volt-e mar szo rola de a mafia1 tortenete kapcsolodik mafia2-hoz!
eszrevettetek? -
#9740 kapj ki :D ez a teknika :D -
#9739 Sziasztok!
A börtönudvaron, hogy kell megverni a csávót? Mert akárhányszor ütök, ő üt vissza és mindig betalál..... mi a technika? -
#9738 de remélem pc-re kiadják az exkluzív dlc-t... bár olvastam valahol, hogy elérhető lesz talán valamikor. -
#9737 Gamer365 teszt 8/10 -
#9736 oroszok most is ügyeskedhetnének :D -
#9735 Azért érdekes, h a menübe berakta... -
#9734 Hát ez lol xD
Akkor Pc-re is kiadhatnák... -
#9733 volt...xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mafia_II-The_Betrayal_of_Jimmy-DLC_XBOX360-XBLAplus -
#9732 A Betrayal of Jimmy PS3 exklúzív -
#9731 ez oké tudom hogy akkor jelenik meg, de a boxos már fentvan :) reméljük a legjobbakat :D -
#9730 Ez a játék történetközpontú. Egy interaktív mozi. A városban való császkálás csupán egy kis plusz. -
Majestic01 #9729 Szeptember 7-én lesz elérhető a Jimmy's vendetta mind3 platformra. Az első DLC meg csak Xboxra és PS3-ra volt kiadva. -
#9728 Pc-re szept 7.-én jelenik meg. Boxon nem tudom, ezek szerint arra már megjelent.