Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen vannak gondok persze, de a legpitibb hülyeségeket hozta fel, látszik hogy nem látta át, mert a gond nem az hogy néhol buta az AI, hanem az hogy összezsúfolt a sztori és a játék is, próbálták a freeride ot beletenni a sztori közepébe félre sülve... Nagyon nem kész játékot kaptunk, mi kaptunk egy félkész játékot, amibõl kikapták a nem kész dolgokat és félig stimmelt aztán kiadták.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Next PC upgrade: 2022
Jót és rosszat egyaránt meg kell említenie, de ebben a cikkben valahogy ez a rendszer felborult.
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Jó, jó, vannak gondok a Mafia 2-vel, és például tényleg nem valami jó az autóvezetés. De nem is rémes, és nem az a baj vele, hogy nem gyorsulnak a kocsik.
Vagy kiemeli a cigi árulást. Hát mégis, a cikk író szerint mit csináltak a gengszterek? Többek között ezt is, csinálták. Nagymenõk címû film? Valakinek rémlik?
Ja, és mi francnak ír a szesztilalomról? Semmi köze a játékhoz. Azt eltörölték 33-ban, a játék meg 45-ben indul. A játék fõszereplõje a szesztilalom alatt, még kis gyerek volt.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
"Többek között ez is tette naggyá a GTA 3 elõtt pár hónappal megjelent gengszterjátékot."
gta 3 jött hamarabb nem a mafia 1, micsoda hozzáértés és utánajárás
Egy cikknek bekell számolnia a játékról, minden ami a játékban jó leírja, minden ami a játékban rossz leírja... Ki az istenf*sz* kíváncsi a saját véleményére? Én rohadt magasról sz*r*k bárki véleményére... Ha cikket akarok olvasni akkor ne azt olvassam hogy pisitke vagyok GTAn nõttem fel, hanem írjon már egy beszámolót, ne egy összevissza marhaságot, egymás után leír 1dolgot 4x, helyesírás óráról kimaradt, nyelvtanilag a komplett cikk egy hulladék. Mielõtt belém köt valaki, én se tudok tökéletesen írni, de én nemis írok cikkeket.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ez a Free ride hogy jön elö, ez csak moddal...
<#vigyor5>#vigyor5>
Tisztába vagy te a szavak súlyával?:@ Váááá az ilyet úgy lefejelném:@:@
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ennél szánalmasabb joker mondatot nem lehet már mondani
PSN ID.: Beegabor
Csak mert tegnap épp elkezdtem és a legelején az éttermes cutscene után a taxiból kiszállva abba kellett hagynom (gyereket fürdetni kellett) és ki kellett lépnem. Ma este meg újra végig kellett néznem kb.5 percet az elejébõl (átlépni nem lehet).
Ha késõbb is ilyen "konzolos" a játék mentési rendszere akkor inkább törlöm a p*-ba...
/Nincs nekem arra idõm, hogy egy-egy akciót félig végrehajtsak majd akármiért kilépjek és újrakezdjem. /
Az isten véres f....ba már szarjátok le ezt tesztet.Én érzem magam rosszul mert szegény cikkirót fikázzák orrba szájba.
Neki nem tetszik na és?? Nektek bejön ahogy nézem neki nem ennyi.
Most azért mert neki nem tetszik már máglyára kell vetni?
Ezért tart ott az országunk ahol.
Remélem lesz még ilyen cikk,mert megmondják a frankót.
Még mindig a Kane and Lynch 2 10/1 Epic Fail tesztjét tudom felhozni.
Amúgy a Mafia 2 simán 8 pontos, minden hibája ellenére
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nálam sem ér többet a játék,de nem ilyen ostobaságok miatt húzom le....Lassú csotrogányok,meg mekkora baromság hogy üldöz a rendõõõõr....Szánalmas,az ilyen ne cikket írjon hanem vágjon eret magán...
A dagadtképûs küldetés után össze kell még rabolni valamennyi összeget hogy ki tudd fizetni Joe-t. De már ezt is ezerszer leírták, nemcsak itt hanem magában a játékban is.
Egy olyan kérdésem lenne hogy a játékban a Dezilia nevû autó (Ferrari 250) hol lehet megtalálni??
Megtudnátok mondani mennyi helyet foglal xboxon az elsõ mentés ? Hdd nincs csak memo kártya és így folyton újra kell kezdeni az elejétõl mert nincs hely mentéshez.
elakad a kocsi és kiírja, hogy a "kocsi nem tudott eljutni a célig" és kezdi elõlrõl
hát bazdmeg
gyerekek ez nagyon felcseszett!!!
9 chapter ha jól emlékszem, követtem a fickót a húsfeldolgózoig, ott egy rendõr igazoltatja és ennyi nem tudok kiszálni az autoból semmi(:, megállt a sztori gondolom nem így volt tervezve!( a hülye rendõr)
de ez semmi, ujrakezdem a chaptert most eljutok a húsfeldolgozóig az ipse bemegy és meg keressek utat be!
Na odaálltam autóval a kapu elé és felrobbantottam, hátha kiég a kapu vagy valami de semmi........
nem is ez a lényeg, nagy nehezen végigviszem a küldeést és a végén NEM TUD BEJÖNNI két autó a telepre mert én ellálom az utat😊😊😊
ezért nem fejezõdik be a küldetés😄
Õk lõnnek kivülrõl de hát hiába, nem ennek kéne történnie ezért mindenki marad a helyén😊
fél óra:chapter ujrakezd😊
Ja xboxon játszom
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A lényeg, hogy a konzol segítségével lehetõségünk van teleportálni egy megadott helyre, amit ehhez tudni kell az az adott pont koordinátái. A parancs így néz ki:
game.game:GetActivePlayer():SetPos(Math:newVector(x,y,z))
Egy példa:
A házad tetejére teleportál:
game.game:GetActivePlayer():SetPos(Math:newVector(-1300,990, -13))
A változók (x,y,z) egy koordináta pontot jelölnek.
x=vízszintes tengely
y=függõleges tengely
z=magasság
A lényeg, hogy csináltam egy térképet amellyel viszonylag könnyebben kiszámítható egy adott hely koordinátája, mintha találomra írogatnánk!
Itt a térkép elérhetõ
A z tengellyel azaz a magassággal kell egy kicsit kísérletezni attól függõen, hogy a térképen az adott hely kb. milyen magasságban van. De többnyire a 20-as,30-as érték megfelelõ (érdemes God modeban nekivágni a dolognak, mert egy nagyobb esés végzetes lenne).
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Átvezetõ videók alatt nincs beszédhang. Valami megoldást tudtok rá? Olvastam, másnak is volt ilyen gondja azt írták neki, hogy kodek miatt van... 3 féle kodeket próbáltam már egyikkel sem mûködik.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
segítene valaki?
miután kinyírtam a kikötõben a dagadtképû bandáját, (aki megõlte az apámat) mit kell csinálni? semmit nem jelez a térkép...!!
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Amikor elindítom a Mafia 2-t kapásból kikapcsol a monitorom és azt írja ki, hogy out of range, mintha olyan felbontásban indulna amit nem tud megjeleníteni a monitor. Legújabb Ati Catalist van fent+ windows 7, nem értem a problémát, ilyen még nem fordult velem elõ. Ha valaki tud, kérem segítsen.<#conf>#conf>