11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • JethroHUN
    Az átvezetők jól vannak, megcsinálva, nem nagyon kell hozzá angolul tudni szerintem, mert már a cselekményből rá lehet jönni h mi van.
    De lehet hülyeséget mondom, mert nekem be van kapcsolva a felirat xD olvasom azt észre sem veszem
  • Prince23
    hát én már 4x toltam ki, egyszer úgy vittem végig, hogy minden jelenetett szkippeltem, csak kíváncsiságból és ez 5 óra 25 percre jött ki. szal eddig kocsikázunk meg néha lövöldözünk is:)
  • Ironman2
    Ja.Budget áron kellett volna adni az alapot,és így már jobban megérte volna mindenkinek.
  • Lacee86
    Hát azért az 5-10 óra játékidő az vicces. Nekem 15 órámba került medium szinten, igaz minden videót végignéztem, meg nem rohantam mint az állat, de nem is mászkáltam különösebben a városban, csináltam szép sorban (linearitás...) a küldetéseket. De ettől függetlenül sajnos tényleg szörnyen rövid, a játékidőből sokat elvesznek a videók. Így h még multi sincs hozzá, a 10-12 e Ft nevetségesen sok érte. Mert hát ha jön hozzá vmi kiegészítő, biztosan perkálni kell pluszban...

Az autóvezetés: hát én nem érzek jelentős különbséget a GTA és eközött a játék közt. Mondjuk a GTA-ban sztem kezelhetőbbek a kocsik, de ez csak személyes vélemény.

Az azonban kétségtelen, h ugyanazért az árért (sőt most már kevesebbért) a GTA-ban sokkal-sokkal többet kapunk, mint a Mafiában.
  • Ironman2
    Én is átskippeltem,mert a felét se értem.Jó lenne hozzá egy fordítás.
  • M@TriX
    ezt nem de abban is vannak finom dolgok, pl kilőtt gumi egy idő után szétrobban, ha égeted a gumit egy idő után szétrobban, szóval abban is vannak ilyen finom dolgok, de az tény, hogy a Mafia II-ben még finomabb dolgok is vannak :)
  • M@TriX
    én hallottam, hogy nem túl hosszú a játék, így már alapból hard/sim beállítással kezdtem. Szeretem a kihívásokat, a maffia amúgy sem "easy" boys...

aki meg átskippeli az átvezetőket az meg is érdemli...
  • JethroHUN
    Hát jah, érdekes 10 óra a játék :S, de ezek akkor is hülyék, mert ahhoz h tesztet írj neked legalább 15 kell ezzel játszani, meg nézni mindt, pl nem rég vettem észre h ha patkára hajtok, belapul a gumi :D vagy ha túl gyorsan megyek leesik a dísztárcsa, ilyen kis apróságokat is számbakell venni, gta4 sem tudott ilyet x)
  • JethroHUN
    Dehogy raboljál, vigyél kocsiakt a bontóba, az a jó, Mikenal úgyis van 1-2 autó randomban, berakod, összepréseled, elmész, majd vissza megint ott van 1 kocsi :D
  • kill3r21
    Szerintem a Mafia2 azért jó mert Mafia
    a GTA4 meg azért jó mert GTA4 xD
    azt cső
  • Prince23
    PSC teszt 8/10
  • DarkSector
    Nem értem, miértis a 75% az annyira rossz?

ráadásul sokan megvették meg is veszik nem?
    1 hét után mondják ezt?
    Mafia 2 nem hozza az elvárásokat.
  • Shep
    GTA4-ben szerintem teljesen jó az autóvezetés (miután megszokja az ember) talán az egyik legjobb ami ilyen játékokban van. De amúgy ebből megint GTA vs Mafia vita lesz.
  • Prince23
    Mafia II

- az eddigi legjobb vezetési modell sandbox játékban
    - hangulat a tetőfokon
    - filmszerű játékmenet, szinte alig kell csinálnod valami veszélyest
    - a város légköre
    - 5-10 óra játékidő

GTA 4

- több küldetések, mellék is
    - iszonyatosan balga autóvezetés
    - hangulat
    - sokkal nagyobb város
    - 50-80 óra játékidő
  • peter0
    De azmiért van, hogy játék közben olyan érdekes a képernyő??? Olyan elmosódott, olyan halvány...vagy csak nálam ilyen?? Ha csak nálam ez mi? Vagy direkt ilyen??engem kicsit zavar...
  • GP2100
    Van benne igazság, sajnos
  • palinho96
    Szerintetek melyik a jobb???
    GTA IV - Mafia II???
    3 indok, hogy miért (nem pénz)
    Kérem olyanok írjanak, akik nyomták mind a 2-őt?
  • Ironman2
  • Shep
    Az *oda nem kell a mondatba.
  • Shep
    Ezért olyan szájbarágósak a mai játékok, egyre inkább oda abba az irányba tartunk amikor már a játékok már csak egy hosszú videóból és 2 gomb lenyomásából fognak állni.
  • peter0
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy magyarosítás nem lesz a játékhoz?? Mert már mindenhez van, ezért kérdem, hátha ehhez is lesz! Ha lesz mikorra várható?? Mert nagyon király a játék, de ha magyarul lenne a felirat még királyabb lenne!!!!!!
  • Dobronski
    +1
  • GP2100
    Nem elég, hogy nem értik a feladatot, de ha el is mondja nekik valaki, hogy 27.500$ kell, akkor sem értik, hogy minek, csak megcsinálják és örülnek...
  • Shep
    Hát mert egyesek nem képesek megnyomni a TAB gombot, meg az átvezetőket csak nézik ,de nem fogják fel a bennük történő dolgokat.
  • Clava
    király láttam én ott azt a 27 ezer valmennyit, csak nem vágtam ki az a brunó:D
  • grebber
    Ezt rakja már be valaki 100000000 betűmérettel a banner alá mert sokan úgy néz ki nemtudnak olvasni.

KIÍRJA gyűjts össze annyi pénzt amennyit kér.Ilyen egyszerű.Rabolj benzinkutat,fegyverboltot.
  • Clava
    14.-es chapternél mit kell csinálni miután kijöttem a raktárból??? és kinyirtam mindenkit?
  • Lacee86
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát vmi folytatás csak lesz, mert ez így elég nyomorék befejezés...
  • Osi20
    Miért fehérebb kép ha küldetésre megyek?
  • G1nic
    merfos
  • Dobronski
    Ja, és ha vége miért nem lehet tovább öldökölni a városban?
  • Dobronski
    Istenem... ennyi? Be se fejezték... szegény Joe. :S
  • Leslie878
    Hi! Azt szeretném megkérdezni hátha tudjátok, hogy miért nem látja a progi a kormányt? A controls-nál szürke a felirat és semmilyen kapcsolat nincs. Logitec Driving force pro a kormány, pedig jó lenne kipróbálni ha már odafigyeltek az autók irányítására! (ja a demoban sem látta)
    Előre is köszi a segítséget!
  • Osi20
    sziastok.Valaki segitsen nem tudom kikapcsolni ezt sziv dobogást mert nagyon zavar?elöre is köszönöm választ
  • Jamaika king
    de mondom ezek titkos futijoni infok lennenek.
  • balu0221
    légyszi segítsetek mért vált nehezebb modra a 2 fejezet utánn?:S
  • Jamaika king
    már leírtam
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1071596559&no=9317
    itt mi lesz az igazi vége,.
  • Bence94
    de vito elég mérgesen néz akkor és pont úgy van vége, hogy nincs is vége :( :).szóval egy dlc de inkább folytatásban pont ezzel kezdődhetne, hogy vito hirtelen cselekedne és joeért megy.
  • Jamaika king
    http://www.youtube.com/watch?v=atDgWLrmqq0
    én közbe ezt éneklem.
  • koschwarz
    nem látod, hogy direkt csinálja? don't feed the troll. szegénykém összetéveszti a humort a faszfejséggel.