11769
-
#9487 Az átvezetők jól vannak, megcsinálva, nem nagyon kell hozzá angolul tudni szerintem, mert már a cselekményből rá lehet jönni h mi van.
De lehet hülyeséget mondom, mert nekem be van kapcsolva a felirat xD olvasom azt észre sem veszem -
#9486 hát én már 4x toltam ki, egyszer úgy vittem végig, hogy minden jelenetett szkippeltem, csak kíváncsiságból és ez 5 óra 25 percre jött ki. szal eddig kocsikázunk meg néha lövöldözünk is:) -
Ironman2 #9485 Ja.Budget áron kellett volna adni az alapot,és így már jobban megérte volna mindenkinek. -
#9484 Hát azért az 5-10 óra játékidő az vicces. Nekem 15 órámba került medium szinten, igaz minden videót végignéztem, meg nem rohantam mint az állat, de nem is mászkáltam különösebben a városban, csináltam szép sorban (linearitás...) a küldetéseket. De ettől függetlenül sajnos tényleg szörnyen rövid, a játékidőből sokat elvesznek a videók. Így h még multi sincs hozzá, a 10-12 e Ft nevetségesen sok érte. Mert hát ha jön hozzá vmi kiegészítő, biztosan perkálni kell pluszban...
Az autóvezetés: hát én nem érzek jelentős különbséget a GTA és eközött a játék közt. Mondjuk a GTA-ban sztem kezelhetőbbek a kocsik, de ez csak személyes vélemény.
Az azonban kétségtelen, h ugyanazért az árért (sőt most már kevesebbért) a GTA-ban sokkal-sokkal többet kapunk, mint a Mafiában. -
Ironman2 #9483 Én is átskippeltem,mert a felét se értem.Jó lenne hozzá egy fordítás. -
#9482 ezt nem de abban is vannak finom dolgok, pl kilőtt gumi egy idő után szétrobban, ha égeted a gumit egy idő után szétrobban, szóval abban is vannak ilyen finom dolgok, de az tény, hogy a Mafia II-ben még finomabb dolgok is vannak :) -
#9481 én hallottam, hogy nem túl hosszú a játék, így már alapból hard/sim beállítással kezdtem. Szeretem a kihívásokat, a maffia amúgy sem "easy" boys...
aki meg átskippeli az átvezetőket az meg is érdemli... -
#9480 Hát jah, érdekes 10 óra a játék :S, de ezek akkor is hülyék, mert ahhoz h tesztet írj neked legalább 15 kell ezzel játszani, meg nézni mindt, pl nem rég vettem észre h ha patkára hajtok, belapul a gumi :D vagy ha túl gyorsan megyek leesik a dísztárcsa, ilyen kis apróságokat is számbakell venni, gta4 sem tudott ilyet x) -
#9479 Dehogy raboljál, vigyél kocsiakt a bontóba, az a jó, Mikenal úgyis van 1-2 autó randomban, berakod, összepréseled, elmész, majd vissza megint ott van 1 kocsi :D -
#9478 Szerintem a Mafia2 azért jó mert Mafia
a GTA4 meg azért jó mert GTA4 xD
azt cső
-
#9477 PSC teszt 8/10
-
#9476 Nem értem, miértis a 75% az annyira rossz?
ráadásul sokan megvették meg is veszik nem?
1 hét után mondják ezt?
Mafia 2 nem hozza az elvárásokat. -
#9475 GTA4-ben szerintem teljesen jó az autóvezetés (miután megszokja az ember) talán az egyik legjobb ami ilyen játékokban van. De amúgy ebből megint GTA vs Mafia vita lesz. -
#9474 Mafia II
- az eddigi legjobb vezetési modell sandbox játékban
- hangulat a tetőfokon
- filmszerű játékmenet, szinte alig kell csinálnod valami veszélyest
- a város légköre
- 5-10 óra játékidő
GTA 4
- több küldetések, mellék is
- iszonyatosan balga autóvezetés
- hangulat
- sokkal nagyobb város
- 50-80 óra játékidő -
peter0 #9473 De azmiért van, hogy játék közben olyan érdekes a képernyő??? Olyan elmosódott, olyan halvány...vagy csak nálam ilyen?? Ha csak nálam ez mi? Vagy direkt ilyen??engem kicsit zavar... -
#9472 Van benne igazság, sajnos -
#9471 Szerintetek melyik a jobb???
GTA IV - Mafia II???
3 indok, hogy miért (nem pénz)
Kérem olyanok írjanak, akik nyomták mind a 2-őt? -
Ironman2 #9470 -
#9469 Az *oda nem kell a mondatba. -
#9468 Ezért olyan szájbarágósak a mai játékok, egyre inkább oda abba az irányba tartunk amikor már a játékok már csak egy hosszú videóból és 2 gomb lenyomásából fognak állni. -
peter0 #9467 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy magyarosítás nem lesz a játékhoz?? Mert már mindenhez van, ezért kérdem, hátha ehhez is lesz! Ha lesz mikorra várható?? Mert nagyon király a játék, de ha magyarul lenne a felirat még királyabb lenne!!!!!! -
Dobronski #9466 +1 -
#9465 Nem elég, hogy nem értik a feladatot, de ha el is mondja nekik valaki, hogy 27.500$ kell, akkor sem értik, hogy minek, csak megcsinálják és örülnek... -
#9464 Hát mert egyesek nem képesek megnyomni a TAB gombot, meg az átvezetőket csak nézik ,de nem fogják fel a bennük történő dolgokat. -
#9463 király láttam én ott azt a 27 ezer valmennyit, csak nem vágtam ki az a brunó:D -
#9462 Ezt rakja már be valaki 100000000 betűmérettel a banner alá mert sokan úgy néz ki nemtudnak olvasni.
KIÍRJA gyűjts össze annyi pénzt amennyit kér.Ilyen egyszerű.Rabolj benzinkutat,fegyverboltot. -
#9461 14.-es chapternél mit kell csinálni miután kijöttem a raktárból??? és kinyirtam mindenkit? -
#9460 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát vmi folytatás csak lesz, mert ez így elég nyomorék befejezés... -
#9459 Miért fehérebb kép ha küldetésre megyek?
-
#9458 merfos -
Dobronski #9457 Ja, és ha vége miért nem lehet tovább öldökölni a városban? -
Dobronski #9456 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Istenem... ennyi? Be se fejezték... szegény Joe. :S -
Leslie878 #9455 Hi! Azt szeretném megkérdezni hátha tudjátok, hogy miért nem látja a progi a kormányt? A controls-nál szürke a felirat és semmilyen kapcsolat nincs. Logitec Driving force pro a kormány, pedig jó lenne kipróbálni ha már odafigyeltek az autók irányítására! (ja a demoban sem látta)
Előre is köszi a segítséget! -
#9454 sziastok.Valaki segitsen nem tudom kikapcsolni ezt sziv dobogást mert nagyon zavar?elöre is köszönöm választ -
Jamaika king #9453 de mondom ezek titkos futijoni infok lennenek. -
balu0221 #9452 légyszi segítsetek mért vált nehezebb modra a 2 fejezet utánn?:S -
Jamaika king #9451 már leírtam
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1071596559&no=9317
itt mi lesz az igazi vége,. -
#9450 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de vito elég mérgesen néz akkor és pont úgy van vége, hogy nincs is vége :( :).szóval egy dlc de inkább folytatásban pont ezzel kezdődhetne, hogy vito hirtelen cselekedne és joeért megy. -
Jamaika king #9449 http://www.youtube.com/watch?v=atDgWLrmqq0
én közbe ezt éneklem. -
#9448 nem látod, hogy direkt csinálja? don't feed the troll. szegénykém összetéveszti a humort a faszfejséggel.