Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szesztilalom 😄 Még Mafia 1 be volt hogy piát kellet csempészni azt tudom.

Igen vannak gondok persze, de a legpitibb hülyeségeket hozta fel, látszik hogy nem látta át, mert a gond nem az hogy néhol buta az AI, hanem az hogy összezsúfolt a sztori és a játék is, próbálták a freeride ot beletenni a sztori közepébe félre sülve... Nagyon nem kész játékot kaptunk, mi kaptunk egy félkész játékot, amibõl kikapták a nem kész dolgokat és félig stimmelt aztán kiadták.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

grebber
LOL pont ez a lényeg.Ezért vannak eltérõ értékelések mindenki úgy pontoz ahogy neki tetszik.Ha szar lehúzza ha jó tetszik neki akkor többet ad rá ez az élet rendje.

Next PC upgrade: 2022

morvaigaben
Így van! Az a jó cikkíró aki semleges tud maradni annak megírása közben.
Jót és rosszat egyaránt meg kell említenie, de ebben a cikkben valahogy ez a rendszer felborult.

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Ez a cikkíró, megfigyeltem mindenben ilyen, nem tesztet ír, rajongói írásokat. Ha valami tetszik neki, akkor arra nyáladzik. Ha valami nem az õ kis kedvence, szidja mind a bokrot. Korrekt tesztet nem lehet tõle várni.

Jó, jó, vannak gondok a Mafia 2-vel, és például tényleg nem valami jó az autóvezetés. De nem is rémes, és nem az a baj vele, hogy nem gyorsulnak a kocsik.
Vagy kiemeli a cigi árulást. Hát mégis, a cikk író szerint mit csináltak a gengszterek? Többek között ezt is, csinálták. Nagymenõk címû film? Valakinek rémlik?

Ja, és mi francnak ír a szesztilalomról? Semmi köze a játékhoz. Azt eltörölték 33-ban, a játék meg 45-ben indul. A játék fõszereplõje a szesztilalom alatt, még kis gyerek volt.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

tommygear
már az elsõ mondatnál elvérzik am a gamekapocs cikk

"Többek között ez is tette naggyá a GTA 3 elõtt pár hónappal megjelent gengszterjátékot."

gta 3 jött hamarabb nem a mafia 1, micsoda hozzáértés és utánajárás
Te vagy a szánalmas!
tommygear
ott a pont <#eljen>
Te meg látom nem érted hogy egy cikk ne arról szóljon hogy GTA pistike vagyok és itt a rendõr élethûbb és ezért fos...

Egy cikknek bekell számolnia a játékról, minden ami a játékban jó leírja, minden ami a játékban rossz leírja... Ki az istenf*sz* kíváncsi a saját véleményére? Én rohadt magasról sz*r*k bárki véleményére... Ha cikket akarok olvasni akkor ne azt olvassam hogy pisitke vagyok GTAn nõttem fel, hanem írjon már egy beszámolót, ne egy összevissza marhaságot, egymás után leír 1dolgot 4x, helyesírás óráról kimaradt, nyelvtanilag a komplett cikk egy hulladék. Mielõtt belém köt valaki, én se tudok tökéletesen írni, de én nemis írok cikkeket.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

grebber
Valamit kellett írnom, mert szétbasz az ideg amikor az embert lefikázzák,mert ami neked tetszik mi az, meg hogy merészeli ,hogy neki meg nem tetszik.

Ne idegeskedj, ilyen hülységeken....nem olyan nagy szám ez a Mafia 2, sok duma kevés akció....végigtolom kétszer osz jó van...
ez a Free ride hogy jön elö, ez csak moddal...
<#vigyor5>

tommygear
valld már be hogy te írtad vagy valami ismerõsöd
Gratulálok te balfasz, ezért aztán tényleg kurvaanyázni kell...
Tisztába vagy te a szavak súlyával?:@ Váááá az ilyet úgy lefejelném:@:@

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Seth
"Ezért tart ott az országunk ahol."

ennél szánalmasabb joker mondatot nem lehet már mondani

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok, esetleg többet tudtok arról hogy a PC verzióban az automatikus mentésen kívül van manuális is?
Csak mert tegnap épp elkezdtem és a legelején az éttermes cutscene után a taxiból kiszállva abba kellett hagynom (gyereket fürdetni kellett) és ki kellett lépnem. Ma este meg újra végig kellett néznem kb.5 percet az elejébõl (átlépni nem lehet).
Ha késõbb is ilyen "konzolos" a játék mentési rendszere akkor inkább törlöm a p*-ba...
/Nincs nekem arra idõm, hogy egy-egy akciót félig végrehajtsak majd akármiért kilépjek és újrakezdjem. /
grebber
És?? Csak olyan írhatja aki Mafia rajongó?Kötelezõ jól pontozni??????????
Az isten véres f....ba már szarjátok le ezt tesztet.Én érzem magam rosszul mert szegény cikkirót fikázzák orrba szájba.
Neki nem tetszik na és?? Nektek bejön ahogy nézem neki nem ennyi.
Most azért mert neki nem tetszik már máglyára kell vetni?
Ezért tart ott az országunk ahol.
Remélem lesz még ilyen cikk,mert megmondják a frankót.
Még mindig a Kane and Lynch 2 10/1 Epic Fail tesztjét tudom felhozni.

tommygear
gamekapocs egy komolytalan oldal nagyon lopott cikkekkel
Azon az oldalon nem ez az elsõ hozzá nem értõ, dilettáns cikk. Három tesztjüket olvastam végig, az utóbbi idõben mert ezek a játékok érdekeltek: Settlers, Starcraft, Mafia. Mind szar teszt lett.

Amúgy a Mafia 2 simán 8 pontos, minden hibája ellenére

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Skynet
Nyíltan kimondom: Ezt a gamekapocs tesztet egy hozzánemértõ gta rajongó faszkalap írta.
Nálam sem ér többet a játék,de nem ilyen ostobaságok miatt húzom le....Lassú csotrogányok,meg mekkora baromság hogy üldöz a rendõõõõr....Szánalmas,az ilyen ne cikket írjon hanem vágjon eret magán...
Ezt a Free Ride-ot hogyan lehet elöhozni???

Höhöhö...ma olyan volt, azzal a dagi haverral megyünk kocsival. Rendõr megállít, gyorshajtás. Fizetek, erre az a fasz, elkezd lövöldözni, mire a rendõrök ügye nekünk esnek. Hát nem akartam bukni az egészet, leszedtem a rendõröket, és ezután folyamatosan nem tudtam õket lerázni. Nagy nehezen, lehagyom a zsarukat, kocsit váltok ,erre ez a barom megint lövi a valakiket. Nem tudom kikre lõtt, mert rendõr se volt a környéken. Zseniális. De aztán eljutottam ahová kell a küldetésben, és a körözésnek annyi, mert ügye változott a történet. Áhhhh

Prince23
😊 nem akartam bunko lenni es nem irtam le a teljes anyad szot, de ez nem esett le gondolom

Seth
51 MB nekem most a végén. Indítottam másik profillal új játékot,de ugyanannyi ott is

Nem lehetsz valami számítógép-guru ha ennek a megoldását sem tudod. Át kell állítani a hangot sztereóról 5.1-re vagy fordítva. Egyszerû.

A dagadtképûs küldetés után össze kell még rabolni valamennyi összeget hogy ki tudd fizetni Joe-t. De már ezt is ezerszer leírták, nemcsak itt hanem magában a játékban is.
FZoleee
sehol 😊 nincs benne 😄
kalee
Üdv mindenkinek!!
Egy olyan kérdésem lenne hogy a játékban a Dezilia nevû autó (Ferrari 250) hol lehet megtalálni??

Sziasztok !
Megtudnátok mondani mennyi helyet foglal xboxon az elsõ mentés ? Hdd nincs csak memo kártya és így folyton újra kell kezdeni az elejétõl mert nincs hely mentéshez.
Az a téli rész melyik chapterben van amibõl tavaly jöttek ki trailerek? Imádkoznak a templomban, karácsonyi zene szól, hulla hó stb... sehol nem láttam.
DJ bigpapa
Azért mert így elzárt területekre is bejuthatsz és nem állít meg egy nyomorult fal.

Seth
Szintén boxon tolom.Utolsó fejezetben vagyok hardon, de még semmi buggal nem találkoztam.

tommygear
ja ez hatalmas nagy bug
elakad a kocsi és kiírja, hogy a "kocsi nem tudott eljutni a célig" és kezdi elõlrõl
hát bazdmeg
grebber
Mert scriptelt fos ha nem úgy van ahogy õk szeretnék már nem is megy tovább!

morgomedve
anélkül hogy spoilereznék,
gyerekek ez nagyon felcseszett!!!
9 chapter ha jól emlékszem, követtem a fickót a húsfeldolgózoig, ott egy rendõr igazoltatja és ennyi nem tudok kiszálni az autoból semmi(:, megállt a sztori gondolom nem így volt tervezve!( a hülye rendõr)

de ez semmi, ujrakezdem a chaptert most eljutok a húsfeldolgozóig az ipse bemegy és meg keressek utat be!
Na odaálltam autóval a kapu elé és felrobbantottam, hátha kiég a kapu vagy valami de semmi........
nem is ez a lényeg, nagy nehezen végigviszem a küldeést és a végén NEM TUD BEJÖNNI két autó a telepre mert én ellálom az utat😊😊😊
ezért nem fejezõdik be a küldetés😄
Õk lõnnek kivülrõl de hát hiába, nem ennek kéne történnie ezért mindenki marad a helyén😊
fél óra:chapter ujrakezd😊

Ja xboxon játszom

JethroHUN
És a teleportgatásnak mi értelme van?<#conf>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

DJ bigpapa
Mivel legtöbben kijátszották a játékot és a Freeride mód is megjelent, lehet egy kicsit mókázni!

A lényeg, hogy a konzol segítségével lehetõségünk van teleportálni egy megadott helyre, amit ehhez tudni kell az az adott pont koordinátái. A parancs így néz ki:

game.game:GetActivePlayer():SetPos(Math:newVector(x,y,z))

Egy példa:
A házad tetejére teleportál:
game.game:GetActivePlayer():SetPos(Math:newVector(-1300,990, -13))

A változók (x,y,z) egy koordináta pontot jelölnek.
x=vízszintes tengely
y=függõleges tengely
z=magasság

A lényeg, hogy csináltam egy térképet amellyel viszonylag könnyebben kiszámítható egy adott hely koordinátája, mintha találomra írogatnánk!

Itt a térkép elérhetõ

A z tengellyel azaz a magassággal kell egy kicsit kísérletezni attól függõen, hogy a térképen az adott hely kb. milyen magasságban van. De többnyire a 20-as,30-as érték megfelelõ (érdemes God modeban nekivágni a dolognak, mert egy nagyobb esés végzetes lenne).

Lacee86
Neked is van egy stílusod. De legalább ezt írtad volna le hibátlanul... <#levele>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

budos kurva nyaddd spoilerezzel te barom

gergou
Teljesen egyet értek veled 😊

`Take a look to the sky just before you die`

gabo91
Hali.

Átvezetõ videók alatt nincs beszédhang. Valami megoldást tudtok rá? Olvastam, másnak is volt ilyen gondja azt írták neki, hogy kodek miatt van... 3 féle kodeket próbáltam már egyikkel sem mûködik.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Ismét frissíettem, most egy carrepair.lua-val. A parancs hatására automatikusan megjavul kívül belül az autó! <#vigyor>

ZsozS
sziasztok 😊

segítene valaki?
miután kinyírtam a kikötõben a dagadtképû bandáját, (aki megõlte az apámat) mit kell csinálni? semmit nem jelez a térkép...!!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

GP2100
Ha alapból nem jön be a játék világa, akkor minek fikázod? Én sem megyek pl. wow vagy valami jrpg topikjába fikázni az aktuális játékot, csak azért mert rühellem azokat a fantasy mesevilágokat és egyáltalán nem kötnek le. Én jól jártam ezzel a játékkal, mert kissé amerika-buzi vagyok és a 40-50-es évek is bejönnek, na meg a mafiáról szóló történetek <#vigyor2>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Sziasztok, a segítségeteket kérném!
Amikor elindítom a Mafia 2-t kapásból kikapcsol a monitorom és azt írja ki, hogy out of range, mintha olyan felbontásban indulna amit nem tud megjeleníteni a monitor. Legújabb Ati Catalist van fent+ windows 7, nem értem a problémát, ilyen még nem fordult velem elõ. Ha valaki tud, kérem segítsen.<#conf>
Frissíettem a Luascripts.rar file-t egy cartuning.lua file-al! Egy autóba beülve és kiadva ezt a parancsot, az autó 3-as szintre lesz tuningolva! <#hehe> <#smile>

Clark23
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: Nemtudom hanyadik küldetéstõl van egy olyan jel ami a falcon-ba mondja hogy menjek vissza. Ide mikor kell jönni?, mert akármikor ide jöttem nem történt semmi.

Prince23
Sokan nem tudják mi a sandbox stílus😄

mafiahq
Mafia 1 egész más világ, nem érdemes összehasonlítani evvel. Ott már maga a vidéki utak is sokkal változatosabbá tették.

tommygear
gta-ban nem ez van mafia 1 ben nem ez van?
gondolkozzatok néha
Prince23
Ja én meg próbáltam 0 civil killel végig vinni, de a 13. fejezenél, az autós üldözés miatt elgázoltam egyet, mert nekem jöttek hátulról az üldözök. Szal ugrott a tervem. Hiába kiléptem, már az egy civil kill el volt könyvelve a statba, nincs visszaút.😞

Találtam Binkw32.dll, most pedig azt írja ki, hogy az általam használt fájlok biztos elvesztek.