Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyuny01
És?Ha nem lett volna a GTA,akkor kitalálja más ezt a "stílust"!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Nem a Mafia ellen beszélek, de nekem a csili-vili grafika ellenére csalódás. Egyszerûen nem lesz olyan örökzöld mint az elsõ része.
Én most magára a technikai stílusra gondolok nem a történeti stílusra. A GTA3-elõtt tutira nem volt olyan játék amiben beszállhattál egy kocsiba és ami nem volt csakis felülnézetes mint a GTA1 vagy GTA2.
nyuny01
hagyjuk már ezt...nem kötelezõ megvenni!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Ajjj ne legyél már értetlen. Az a stílusa hogy nagyvárosban vagy, kipakolhatod az embereket a kocsiból és ellophatod. Ez kezdetektõl fogva a gta stílusa, már a legelsõ felülnézetes része óta. Azelõtt soha nem volt olyan játék amelyben gyalog és autóval is közlekedhetsz(azaz kiszállhatsz az autóból vagy be), de még olyan sem hogy kocsival arra mentél amerre akartál (kivévve a Midtown Madness, de ott viszont nem szállhattál ki a kocsiból.)
morvaigaben
<#eljen>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Gta egy komolytalan sorozat,ott inkább az ökörködés a jellemzõ.A Mafia nagyon is komoly,és nagyobb a realitása

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,a havas táj nagyon odavág.Ilyent még sehol nem láttam.Ha megállok az autóval,ujra havas lesz az egész,ha elindulok vele,akkor lepereg róla a hó.Eszméletlen a hóban hagyott keréknyomok,meg lábnyomok.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Skynet
Stílusban? Mi a gta 4 stílusa? Mert kb semmi...
A gta elsõ része óta ugyan azok a küldetések szinte zéró változással,csak más környezetben,más szereplõkkel. Megunható bárgyú küldetések.
Tény ez a game nem ér fel a mafia 1-el de a sztori és a küldetések azért messze a gta részek fölé tornyosulnak.
Mafia 2-nek pont a legjobb része maga a sztori és a küldetések sokszínûsége,körítése...Kár hogy magát a körítést, a várost és a szabad kolbászolást,meg pár sztorielemet igénytelenül elcsesztek nagyon...
Gta-ban milyen küldi van amit újrajátszik az ember szívesen? Semmilyen...A GTA4-et az elsõ városrész unlocknál féreraktam annyira monoton szar az egész és kb fél év volt mire végigtoltam,mert nem volt éppen más...
Ezt a baromságot hogy ha nincs gta nincs ez meg az felejtsük már el..
A stílusban. Ha nem lenne GTA, Mafia sem lenne.

Azért csak meglátszik a játékon hogy többnyire már nem az original Gathering és Illusion sws emberkék készítették. Nincs benne olyan küldetés amit mégegyszer végigjátszanék. Ráadásul majdnem minden küldetésen többedmagaddal vagy. A Mafia1 ezerszer jobb volt, megunhatatlan.
Prince23
Most viszem a GTA-t. ég és föld a két játék. Az irányítása az valami piszkosul geciszar. az autók csak lebegnek a levegõbe. 0 fizika. Rohadt idegesítõ az autóvezetés benne, míg a Mafia 2-ben full élvezet vezetni õket.

Skynet
Gta marad az elsõ...Miben? Mert sztoriban qrvára nem,sõt GTA gyakorlatilag szó szerint bárgyú és megunható.
Freeride alatt GTA4 jócskán leszerepelt,taxizz,ülj egy rendõrautóba...Wow...Kb ennyi,ugyan úgy nincs értelme a pénznek sem semminek.
Persze gta elsõ lesz...A hype és a név miatt. Ennyi.
Prince23
Szerintem eleve kész van, csak DLC-nek akarják kitenni. mocskos biznisz

A GTA mindig is elsõ számú marad az ilyen játékok között, mert eleve a GTA alakította ki ezt a stílust - ha jobbra sikerülnek a hasonló játékok, ha rosszabbra, akkor is a GTA az elsõ. Ezen kár vitatkozni.

Ez egy rohadt rövid játék volt, ha csak az akciót számolom, az autókázást, videókat, halálokat nem akkor kb 35-40 perc a játékidõ.

Most jutottam a 15. fejezet végére. Elvileg most kellene lennie freeride módnak? Mert én nem találom sehol.

A Jimmy kiegészítõ is egy tipikus arcade lesz. Végigviszed a küldetést, jön egy statisztika és mehetsz a következõre.

Skynet
"3; Optimalizáció.
Maffia2 fényévekkel vezet."

Nem ha bekapcsolod a physx-et,és még physx-el is jócskán le van maradva fizikában...

Jamaika King akik nem tartanak még ott hálás köszönet a nevükben amiért neked is sikerült nem használni a Spoiler-t....

TINMAN: Sehogy sem éri meg az árát.
-Steam
-1-2 óra játék után feltûnõen "élettelen" város--> se tömegközlekedés,se egy rohadt mentõ vagy tûzoltó,ismétlõdõ jelenetek, ismétlõdõ karakterek nagyon nagy számban (sokszor egy szaros szobában ugyan abból a karakterbõl 4-5 db is van
-Pénznek semmi értelme,a boltok kirabolhatók,1-2 bolt kirablásából ha pénzért akarsz fegyverkezni állíg fegyverezed magad,esetleg autót tuningolhatsz aminek ismét nincs semmi értelme mert se verseny se más nincs amihez használni tudnád a tuning verdát a furikázás megunható hamar.
-Sok helyen igénytelenek voltak a sztoriban is, 5 év alatt például Joe barátunk szobája annyit nem változott,hogy a szaros piros melltartót elvette volna az ágyáról...😄
-Szokásos physx parasztvakítás, missziók alatt procibutítás ezerrel, ha furikázás közben csinálsz étszer több törmeléket és gumitfüstölsz rajta szinte alig esik az fps,holott akár kétszer több törmelék és látványelem van a képen ami elméletileg fiziksz...
-Mellékküldetés nulla,vagy a fõsztorit csinálod vagy semmit.
-8-10 óra játékidõ mediumon maximum és akkor két küldi között kicsit még mászkáltál és ökörködtél is, a kõrözésplakát gyüjtés kb olyan szánalmas mint a gta féle kagyló (vagymiafax) gyüjtögetés.
-Kocsiból kilövés nuku,tûrjük bamba pofával két kézzel markolva a kormányt hogy bárki kilõjön az autóból.
-Úszás nuku,2010-ben vicc kategória sandbox címnél fõleg.
-Sem napszakváltozás sem idõ semmi. Küldinként változnak.

Csak a sztori és az akció miatt 1szer érdemes végigtolni,annyi. Maga a sztori és a hangulat a GTA4-hez viszonyítva überel rendesen, viszont ugyan olyan érdektelen és tartalmatlan a császkálás,ráadásul freeride értelmesen max 2 misszió között van,de kb annyi elég is belõle.
Hagyd a francba amíg nem esik le a felére az ára kb annyit ér az egész game.
Erõs 6/10
GP2100
<#eljen>
Nekem is kb. ez a véleményem a játékról.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

a felhõkarocólós résznél miért ölték meg a gyereket a kocsiba?
joe emiatt sopánkol.

grebber
Ez a másik dolog amit nem értek.Miért ne a GTA-khoz,Keresztapákhoz hasonlítsák a game-et? A stílus hasonló egyértelmû azokhoz mérik.Mihez kéne hasonlítani a Doom 3hoz?? Nem értem!

Next PC upgrade: 2022

Dante73
Kis értékelés.
Eleve amatõr az, aki a GTA4-el hasonlítja össze a játékot. Eleve, 4 dologban lehet hasonlítani, ezekkel kezdek.
1; A város.
Nagy, szép, és a tél miatt tulajdonképp 2 kidolgozott várost kapunk. Respect. A város él, nyüzsög, bár az AI idõnként idióta. Minden textúra éles, az éjszakai téli vezetés egyenesen lenyûgözõ! Mivel a GTA4 városa nagyobb, ellenben a Maffia2-é szebb; DÖNTETLEN.
2; AI.
Idõnként nagyon jó, helyenként idióta, mind a kettõben. Döntetlen.
3; Optimalizáció.
Maffia2 fényévekkel vezet. Össze sem lehet hasonlítani a kettõt. Ennek az optimalizációja mellett a GTA4 egy FOS. Nagyon nyer a Mafia2.
4; Grafika.
Arcok terén a Maffia2 SOKKAL elõrébb jár, cserébe a gyalogos arcok, fõként a sárgák, és a nõk, majdnem mind egyformák. A jármûvek kb egyformán szépek, bár a koszolódás itt szebb, a törésmodell ott jobb, Ellenben maga a város, (és ez szubjektív) nekem jobban tetszik. Eleve az árnyékok is jobbak, a házak, stb textúrái szebbek, stb. DE! Az a GTA4-hez kiadott high-res textúrapakk után nyilvánvaló, hogy ott fejlesztõi nemtörõdömségrõl volt szó; egyszerûen kisebb méretûre konvertálták a textúrákat, újrarajzolás helyett. Így nyer itt is a Mafia2.

Ez 4:2 a mafia javára...

Történet.
Nem Oscar díjas sztori, az tény. De nem is rossz. Rengeteg hangulati elemmel, sok-sok tipikus mafia-filmes elemmel, Szerintem olyan 9/10.
Játékmenet.
Érdekes. Sok-sok autózás, sok-sok lövöldözés. A többi ígényes átvezetõkben elmondva. Az autózás nem rossz, egyetlen bajom vele, hogy idõnként "kitör" a kocsi. Ez nagyon zavaró, egyébként jó. Nagy élmény, hogy 100-110-120-al száguldozunk a hídon, miközben lessük a rendõröket. Lövöldözés, fedezékrendszer szintén tisztességes munka, egyedül tán annyi a gondom, hogy mindig a 2 pixellel közelebbi fedezéket választja Vito, nem azt, amelyik tényleg védené a golyóktól... 8/10
HANGULAT.
Igen, így csupa nagybetûvel! Szinte ott van az ember, engem, legalábbis beszippantott.
Gyûjtögetés.
Playboy képek, körözések. Körözésekkel nincs is gond, ellenben a playboyos képeket csak küldetés-helyszíneken lehet találni, miközben nyaggat a társ, hogy gyerünk már. Ez nem kicsit el van szabva így... (Ellenben a lányok többsége szép)
DLC-k.
A kocsik egy része nem korhû, (Citroen DS? Az nem 60-as évek?) míg a ruhák használhatatlanok, többségükben. Remélem, lesznek jobbak is...

Összkép;
Szerintem egyben van. A hangulat megint jó, magával ragadó. A megvalósításnak vannak hiányosságai, de az sem rossz, bár pl egy G25-belsõ nézet kocsiban-váltó kombónak örültem volna... Bugok is akadnak, de ha az egész játékot nézzük, nálam 9/10.

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
2 eset jut eszembe.
1; Optimalizációnak esett áldozatul a tömegközlekedés.
2; Majd jön DLC-ben, egy, vagy több küldetéssel.
Amúgy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a befejezés olyan, hogy bõséggel jöhetnek küldetés DLC-k, mellék küldetésekkel, sõt, ezzel a motorral, személlyel el tudok képzelni egy Mafia3-at is. A kettõ közé pedig (remélem) jö(het)nnek dögivel a küldetés-pakkok...

http://www.freetvmaci.info/

Magasvasutat sem értem, a videóban látszott hogy járkál a síneken. Itt pedig nem járkál semmi.
Hiába kezdik el fordítani a játékot, ha majd havonta hozzánkvágnak egy dlc-t pluszküldetésekkel... Gondolkozz már logikusan.
De a karácsonyi templomos rész akkor is miért nincs benne amit annyira reklámoztak? Mikor szól a karácsonyi zene, és imádkoznak a misén? Lehet hogy háromszor ekkora lett volna a teljes játék csak megharmadolták? Vagy mi a f.szom?
Prince23
Viszont vannak jó karakterek a játékban, akiktõl pöpéö felvehetnünk küldiket...

grebber
Már sajnos ez nem RPG itt szerintem szart sem ér a free ride nem is értem miért sír emiatt mindenki.Nem ad semmi plusszt.Még ha lenne raklap mellékküldetés amiért érdemes lenne de így semmi.

Prince23
Gondolom csak bemelegítenek😊

Szeptember végére biztos meglepnek minket egy free DLC-vel 😊

grebber
Hát ha így folytatják hogy 0 értelmû autókat meg ruhákat adogatnak ki akkor nem olyan biztos az!

Szerintem karácsonyig fog érkezni hozzá rengeteg plusz tartalom amivel a játékidõ is hosszabbá válik majd. (legalábbis remélem )

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

15-bõl.

Köszönöm szépen.

Akárki akármit mond, szerintem rohadt jó game lett. Jók a karakterek, jók a zenéi (a menüben lévõ zene majdnem annyira jó mint az egyben), a sztory megint szuper lett, egy a hibája szerintem, hogy rövid lett. Amúgy nekem az elsõ rész 10/10, ez 9/10.

Valamelyik fordító banda elkezdte már fordítani a játékot?! Lehet erõl tudni valamit?!
wollnerd
MD5 szerint?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
A trainerek addig fognak mûködni, amíg a steam nem fogja frissíteni a játékot.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Kit--Kat
Mondom, csak belépsz a menübe, ott pedig retry, gyakorlatilag ugyanonnan kezded ahol most vagy, csak most talán már menni fog veled a forma.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

wollnerd
Hát nem tudom. én az avastnál minden biztonságot bekapcsoltam. Windows mappát is valósághûen leellenõrzi legmagasabb szinten.
hisz a másik 2 trainer is ugyanazzal opcióval rendelkezik!
Probléma?

Ami nem csak byte-ra, hanem MD5 szerint is tökéletesen megegyezik azzal, amit linkeltem...

oks thx, nekem se jön senki 2 ember van akik csak ott állnak.
honnan kezdjem újra?

wollnerd
Találtam GameCopyWorld-ön két trainert is ami nem vírusos! <#awink>

<#nyes> <#eljen> <#wave>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

A 9. fejezetbe amikor a vágóhídon kell megmenteni egy ewmbert és azt írja meg kell keresni Lucát. Õt hol találom? Már bejártam az egész hidat és nem találom. de a kocsija még a hídba van. valaki tudja merre kell keresni?
JAVÍTVA

Kit--Kat
Nekem az elsõre bugos volt, mert scriptelve van és elvileg a kopasz öszevert hapsi veled menne egy irodai szobába és bárdal verni az onnannyiló ajtót.

Szóval elsõre nekem nem jött és én sem tudtam mi van. Próbáld újra, a checkpoint úgy is onnan van, hogy kinyírtátok az ellenségeket és meg kell keresni Luca-t.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Mint már írtam, nem vírusos! Téves riasztás, mivel heurisztikus keresést használtok és bizony annak érzékeli. Hagyd figyelmen kívül vagy ne használd.

A NOD SS4 szerint semmi vírus nincs ebben ... :

azbazmeg, malacgyár, milyen suttyó városi paraszt vagy te? Vágóhídról hallottál már-e?

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

A 9. fejezetbe amikor a malacgyárban kell megmenteni egy ewmbert és azt írja meg kell keresni Lucát. Õt hol találom? Már bejártam az egész gyárat és nem találom. de a kocsija még a gyárba van. valaki tudja merre kell keresni?

tobias88
Valaki erre? #8923?
OFF:

TDantes!A Total War oldalon regisztrálva voltál még az összeomlása elõtt.Most egy új ideiglenes fórumon vagyunk, amíg el nem készül az új oldal.Ha gondolod te is csatlakozz!Íme: http://twonline.uw.hu/
hello! ki tudja hová ment a játék, melyik mappába? köszi a segitséget<#conf>