11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • fook
    erről a progiról írnál bővebben ?
  • hiba
    amikor a game vegre elkezd bepörögni, izgalmasabb küldetesek
    és akkor vége is a játéknak
    az utolsó par küldetés jó, de amik előtte vannak azok nudlik sajnos
    ha jönnek a dlck gonodlom azok kulonalloak lesznek nem a storyhoz kapcsolódnak, pedig jólett volna komplettebben
    masfel nap alatt kivegezhető a game, ugyhogy volt olyan karakter akivel csak parszor talalkoztam, az is tök faxsag, hogy storymodban ha visszatoltök egy regebbi allast, akkor törli a többi mentest
    nemtudom miert csinaltak ezt, nem eri meg a penzet
  • Ironman2
    Valaki adjon már bant neki!
  • GP2100
    m2dev konzollal lehet rakni akár a tejeskocsira is 3-as szintű tuningot, amiben benne van a supercharger. Gondolom majd ezt is dlc-ben adják, akárcsak a verseny és hot-rod festéseket, mert alapból én sem találtam őket a játékban.
    Pár saját kép, ami modok nélkül készült, csak a konzolba kellett írogatni egy kicsit:

verseny tejeskocsi :D
  • Jamaika king
    miért? biztos fent lesz vmiylen torrent oldalon
  • Ironman2
    Szemétség
  • Rehom
    Állítólag feldarabolták a játékot! Megvan az 50 játékóra csak még kb. 10 DLC-vel együtt, amit folyamatosan kiadnak 1 hét és jön az első amit már tudtunk sep7
  • tenkenorman
    gondolom láttad azt a hotrodos képet. csak az az egy autó van superchargerrel külön nem tudsz rakni az autókra.
  • newhenry34
    Sziasztok!
    Valaki megtudja mondani, hogy merre tudok Superchargert felszereltetni?
    Van e egyáltalán?
  • morvaigaben
  • tenkenorman
    jó nagy borjú vagy :)))
  • Jamaika king
    csehek cak kínai zsoldosokkal paktaltak le.
  • tenkenorman
    kínai??
  • Jamaika king
    pszt
  • morvaigaben
    Van benne valami XD
  • JethroHUN
    Akkoriban még tudtak kocsiakt csinálni, nem mint ma... csak nem a gamekapocs embere vagy? XD ismerős az a sor
  • fook
    köszönöm szépen :)
  • Jamaika king
    azért mert ocska kocsik vannak meg ocska az irányitás ,ég nem kell bannolni te is tudod.
    Biztos szövetkezel a kínai készítőkkel. Mostmár kezdek durcus lenni.
  • Ironman2
    Elkéne már neked egy topik ban!
  • forzajuve5
    rejtett mappa, arra figyelj
  • fook
    Hol vannak a mentések ? Amit a faq ír ott sehol nem találom :SD
  • Majestic01
    ok:)
  • Jamaika king
    csak a neve. egyikbe szar az irányítás (sim) másikba meg épphogy jó (normal)
  • Majestic01
    Kérdeznék egy olyat, hogy optionsba a driving mod-nál, mi a különbség a simultaion es a normal között? thx
  • JethroHUN
    Soha
  • peter0
    nekem olyan kérdésem lenne, hogy magyarosítás mikorra várható?????? Mert addig nem játszok vele, mert nem értek azért mindent belőle, és az igazi úgy lenne szerintem!
  • Skynet
    Ez tény hogy lesz valami csak gáz hogy ez a befejezés. DLC vagy folytatás szagú. Várjuk xy évet/ hónapot rá ahelyett hogy a teljes programban benne lenne? Köszi....
  • janihunk
    Lehetne mindenki ilyen normális de nem offolok eltűzök. Köszi még egyszer.
  • Kit--Kat
    Tuti meg lesz mentve, nem véletlenül hagyták nyitottan a végét. Nekem nagyon tetszett ez a rendezés, hogy az ő autója lekanyarodik a miénk megy egyenesen, a keresztapában voltak ilyen szintű jelenteke.
  • Bence94
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    végülis ez lenne a legjobb.hisz látni lehetett, hogy nem szarakodnak ha valakire mérgesek ill. likvidálni kell az illetőt.plusz mindig kisegítik egymást.
  • MerlinW
    Elküldtelek, csak udvariasan:D
  • Shep
    Nem, ez direkt így lett kitalálva ilyen félkészre, hogy a játék akkor legyen teljes ha megveszed a DLC-ket, amik igazából már rég kész vannak csak hát ha egybe adják ki az úgy nem üzlet.
  • Skynet
    Ja. Ezért nyírunk ki egy rakat embert bosszúból, nem kis gondot okozva magunknak...:)
    De a legjobb barát megmentése (akinek mellesleg baromi sokat köszönhetünk) az nem fér bele mi?:)
  • Shep
    Hát mert ha objektívan vizsgáljuk kb. annyit érdemel. Az más kérdés, hogy szerinted a világ legjobb játéka.
  • janihunk
    Okés kszi, meg azt is hogy nem küldtél el a fenébe a tört miatt.
  • JSbyMSI8800
    Vagy nincs fent neked a legújabb DirectX, nekem is ez volt a baj, ment minden bejött a menü aztán játszanék és kilép.
  • Kit--Kat
    Ne feledd a Maffia törvényeit, ez a család előrébb való mint vér szerinti család és a barátok.
  • MerlinW
    70-80% jó értékelés, nincs azzal semmi baj. No meg, ki a francot érdekel más véleménye?:)
  • G1nic
    amúgymeggeci mi az hogy mindenhol ilyen 70-80% ot kap a játék? egyik legjobb amivel eddig játszottam. még a max payne 2 től is jobb(maga idejében nézve nem most) meg szerintem a gta 4től is sokkal jobb a hangulata (is)
  • MerlinW
    Akkor tört verzióval játszol. Használd a Skidrow törést, vagy töröld a renegade dlc-t, vagy olvasgasd az OFF topikot.