Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A gta elsõ része óta ugyan azok a küldetések szinte zéró változással,csak más környezetben,más szereplõkkel. Megunható bárgyú küldetések.
Tény ez a game nem ér fel a mafia 1-el de a sztori és a küldetések azért messze a gta részek fölé tornyosulnak.
Mafia 2-nek pont a legjobb része maga a sztori és a küldetések sokszínûsége,körítése...Kár hogy magát a körítést, a várost és a szabad kolbászolást,meg pár sztorielemet igénytelenül elcsesztek nagyon...
Gta-ban milyen küldi van amit újrajátszik az ember szívesen? Semmilyen...A GTA4-et az elsõ városrész unlocknál féreraktam annyira monoton szar az egész és kb fél év volt mire végigtoltam,mert nem volt éppen más...
Ezt a baromságot hogy ha nincs gta nincs ez meg az felejtsük már el..
Azért csak meglátszik a játékon hogy többnyire már nem az original Gathering és Illusion sws emberkék készítették. Nincs benne olyan küldetés amit mégegyszer végigjátszanék. Ráadásul majdnem minden küldetésen többedmagaddal vagy. A Mafia1 ezerszer jobb volt, megunhatatlan.
Freeride alatt GTA4 jócskán leszerepelt,taxizz,ülj egy rendõrautóba...Wow...Kb ennyi,ugyan úgy nincs értelme a pénznek sem semminek.
Persze gta elsõ lesz...A hype és a név miatt. Ennyi.
Ez egy rohadt rövid játék volt, ha csak az akciót számolom, az autókázást, videókat, halálokat nem akkor kb 35-40 perc a játékidõ.
Most jutottam a 15. fejezet végére. Elvileg most kellene lennie freeride módnak? Mert én nem találom sehol.
A Jimmy kiegészítõ is egy tipikus arcade lesz. Végigviszed a küldetést, jön egy statisztika és mehetsz a következõre.
Maffia2 fényévekkel vezet."
Nem ha bekapcsolod a physx-et,és még physx-el is jócskán le van maradva fizikában...
Jamaika King akik nem tartanak még ott hálás köszönet a nevükben amiért neked is sikerült nem használni a Spoiler-t....
TINMAN: Sehogy sem éri meg az árát.
-Steam
-1-2 óra játék után feltûnõen "élettelen" város--> se tömegközlekedés,se egy rohadt mentõ vagy tûzoltó,ismétlõdõ jelenetek, ismétlõdõ karakterek nagyon nagy számban (sokszor egy szaros szobában ugyan abból a karakterbõl 4-5 db is van
-Pénznek semmi értelme,a boltok kirabolhatók,1-2 bolt kirablásából ha pénzért akarsz fegyverkezni állíg fegyverezed magad,esetleg autót tuningolhatsz aminek ismét nincs semmi értelme mert se verseny se más nincs amihez használni tudnád a tuning verdát a furikázás megunható hamar.
-Sok helyen igénytelenek voltak a sztoriban is, 5 év alatt például Joe barátunk szobája annyit nem változott,hogy a szaros piros melltartót elvette volna az ágyáról...😄
-Szokásos physx parasztvakítás, missziók alatt procibutítás ezerrel, ha furikázás közben csinálsz étszer több törmeléket és gumitfüstölsz rajta szinte alig esik az fps,holott akár kétszer több törmelék és látványelem van a képen ami elméletileg fiziksz...
-Mellékküldetés nulla,vagy a fõsztorit csinálod vagy semmit.
-8-10 óra játékidõ mediumon maximum és akkor két küldi között kicsit még mászkáltál és ökörködtél is, a kõrözésplakát gyüjtés kb olyan szánalmas mint a gta féle kagyló (vagymiafax) gyüjtögetés.
-Kocsiból kilövés nuku,tûrjük bamba pofával két kézzel markolva a kormányt hogy bárki kilõjön az autóból.
-Úszás nuku,2010-ben vicc kategória sandbox címnél fõleg.
-Sem napszakváltozás sem idõ semmi. Küldinként változnak.
Csak a sztori és az akció miatt 1szer érdemes végigtolni,annyi. Maga a sztori és a hangulat a GTA4-hez viszonyítva überel rendesen, viszont ugyan olyan érdektelen és tartalmatlan a császkálás,ráadásul freeride értelmesen max 2 misszió között van,de kb annyi elég is belõle.
Hagyd a francba amíg nem esik le a felére az ára kb annyit ér az egész game.
Erõs 6/10
Nekem is kb. ez a véleményem a játékról.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
joe emiatt sopánkol.
Next PC upgrade: 2022
Eleve amatõr az, aki a GTA4-el hasonlítja össze a játékot. Eleve, 4 dologban lehet hasonlítani, ezekkel kezdek.
1; A város.
Nagy, szép, és a tél miatt tulajdonképp 2 kidolgozott várost kapunk. Respect. A város él, nyüzsög, bár az AI idõnként idióta. Minden textúra éles, az éjszakai téli vezetés egyenesen lenyûgözõ! Mivel a GTA4 városa nagyobb, ellenben a Maffia2-é szebb; DÖNTETLEN.
2; AI.
Idõnként nagyon jó, helyenként idióta, mind a kettõben. Döntetlen.
3; Optimalizáció.
Maffia2 fényévekkel vezet. Össze sem lehet hasonlítani a kettõt. Ennek az optimalizációja mellett a GTA4 egy FOS. Nagyon nyer a Mafia2.
4; Grafika.
Arcok terén a Maffia2 SOKKAL elõrébb jár, cserébe a gyalogos arcok, fõként a sárgák, és a nõk, majdnem mind egyformák. A jármûvek kb egyformán szépek, bár a koszolódás itt szebb, a törésmodell ott jobb, Ellenben maga a város, (és ez szubjektív) nekem jobban tetszik. Eleve az árnyékok is jobbak, a házak, stb textúrái szebbek, stb. DE! Az a GTA4-hez kiadott high-res textúrapakk után nyilvánvaló, hogy ott fejlesztõi nemtörõdömségrõl volt szó; egyszerûen kisebb méretûre konvertálták a textúrákat, újrarajzolás helyett. Így nyer itt is a Mafia2.
Ez 4:2 a mafia javára...
Történet.
Nem Oscar díjas sztori, az tény. De nem is rossz. Rengeteg hangulati elemmel, sok-sok tipikus mafia-filmes elemmel, Szerintem olyan 9/10.
Játékmenet.
Érdekes. Sok-sok autózás, sok-sok lövöldözés. A többi ígényes átvezetõkben elmondva. Az autózás nem rossz, egyetlen bajom vele, hogy idõnként "kitör" a kocsi. Ez nagyon zavaró, egyébként jó. Nagy élmény, hogy 100-110-120-al száguldozunk a hídon, miközben lessük a rendõröket. Lövöldözés, fedezékrendszer szintén tisztességes munka, egyedül tán annyi a gondom, hogy mindig a 2 pixellel közelebbi fedezéket választja Vito, nem azt, amelyik tényleg védené a golyóktól... 8/10
HANGULAT.
Igen, így csupa nagybetûvel! Szinte ott van az ember, engem, legalábbis beszippantott.
Gyûjtögetés.
Playboy képek, körözések. Körözésekkel nincs is gond, ellenben a playboyos képeket csak küldetés-helyszíneken lehet találni, miközben nyaggat a társ, hogy gyerünk már. Ez nem kicsit el van szabva így... (Ellenben a lányok többsége szép)
DLC-k.
A kocsik egy része nem korhû, (Citroen DS? Az nem 60-as évek?) míg a ruhák használhatatlanok, többségükben. Remélem, lesznek jobbak is...
Összkép;
Szerintem egyben van. A hangulat megint jó, magával ragadó. A megvalósításnak vannak hiányosságai, de az sem rossz, bár pl egy G25-belsõ nézet kocsiban-váltó kombónak örültem volna... Bugok is akadnak, de ha az egész játékot nézzük, nálam 9/10.
http://www.freetvmaci.info/
1; Optimalizációnak esett áldozatul a tömegközlekedés.
2; Majd jön DLC-ben, egy, vagy több küldetéssel.
Amúgy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.freetvmaci.info/
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
hisz a másik 2 trainer is ugyanazzal opcióval rendelkezik!
Probléma?
honnan kezdjem újra?
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
JAVÍTVA
Szóval elsõre nekem nem jött és én sem tudtam mi van. Próbáld újra, a checkpoint úgy is onnan van, hogy kinyírtátok az ellenségeket és meg kell keresni Luca-t.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?
TDantes!A Total War oldalon regisztrálva voltál még az összeomlása elõtt.Most egy új ideiglenes fórumon vagyunk, amíg el nem készül az új oldal.Ha gondolod te is csatlakozz!Íme: http://twonline.uw.hu/