11769
-
#9567 erről a progiról írnál bővebben ? -
#9566 amikor a game vegre elkezd bepörögni, izgalmasabb küldetesek
és akkor vége is a játéknak
az utolsó par küldetés jó, de amik előtte vannak azok nudlik sajnos
ha jönnek a dlck gonodlom azok kulonalloak lesznek nem a storyhoz kapcsolódnak, pedig jólett volna komplettebben
masfel nap alatt kivegezhető a game, ugyhogy volt olyan karakter akivel csak parszor talalkoztam, az is tök faxsag, hogy storymodban ha visszatoltök egy regebbi allast, akkor törli a többi mentest
nemtudom miert csinaltak ezt, nem eri meg a penzet -
Ironman2 #9565 Valaki adjon már bant neki! -
#9564 m2dev konzollal lehet rakni akár a tejeskocsira is 3-as szintű tuningot, amiben benne van a supercharger. Gondolom majd ezt is dlc-ben adják, akárcsak a verseny és hot-rod festéseket, mert alapból én sem találtam őket a játékban.
Pár saját kép, ami modok nélkül készült, csak a konzolba kellett írogatni egy kicsit:
verseny tejeskocsi :D
-
Jamaika king #9563 miért? biztos fent lesz vmiylen torrent oldalon -
Ironman2 #9562 Szemétség -
Rehom #9561 Állítólag feldarabolták a játékot! Megvan az 50 játékóra csak még kb. 10 DLC-vel együtt, amit folyamatosan kiadnak 1 hét és jön az első amit már tudtunk sep7 -
#9560 gondolom láttad azt a hotrodos képet. csak az az egy autó van superchargerrel külön nem tudsz rakni az autókra. -
newhenry34 #9559 Sziasztok!
Valaki megtudja mondani, hogy merre tudok Superchargert felszereltetni?
Van e egyáltalán? -
#9558 -
#9557 jó nagy borjú vagy :))) -
Jamaika king #9556 csehek cak kínai zsoldosokkal paktaltak le. -
#9555 kínai?? -
Jamaika king #9554 pszt -
#9553 Van benne valami XD -
#9552 Akkoriban még tudtak kocsiakt csinálni, nem mint ma... csak nem a gamekapocs embere vagy? XD ismerős az a sor -
#9551 köszönöm szépen :) -
Jamaika king #9550 azért mert ocska kocsik vannak meg ocska az irányitás ,ég nem kell bannolni te is tudod.
Biztos szövetkezel a kínai készítőkkel. Mostmár kezdek durcus lenni. -
Ironman2 #9549 Elkéne már neked egy topik ban! -
#9548 rejtett mappa, arra figyelj -
#9547 Hol vannak a mentések ? Amit a faq ír ott sehol nem találom :SD -
Majestic01 #9546 ok:) -
Jamaika king #9545 csak a neve. egyikbe szar az irányítás (sim) másikba meg épphogy jó (normal) -
Majestic01 #9544 Kérdeznék egy olyat, hogy optionsba a driving mod-nál, mi a különbség a simultaion es a normal között? thx -
#9543 Soha -
peter0 #9542 nekem olyan kérdésem lenne, hogy magyarosítás mikorra várható?????? Mert addig nem játszok vele, mert nem értek azért mindent belőle, és az igazi úgy lenne szerintem! -
#9541 Ez tény hogy lesz valami csak gáz hogy ez a befejezés. DLC vagy folytatás szagú. Várjuk xy évet/ hónapot rá ahelyett hogy a teljes programban benne lenne? Köszi.... -
janihunk #9540 Lehetne mindenki ilyen normális de nem offolok eltűzök. Köszi még egyszer. -
#9539 Tuti meg lesz mentve, nem véletlenül hagyták nyitottan a végét. Nekem nagyon tetszett ez a rendezés, hogy az ő autója lekanyarodik a miénk megy egyenesen, a keresztapában voltak ilyen szintű jelenteke. -
#9538 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!végülis ez lenne a legjobb.hisz látni lehetett, hogy nem szarakodnak ha valakire mérgesek ill. likvidálni kell az illetőt.plusz mindig kisegítik egymást. -
#9537 Elküldtelek, csak udvariasan:D -
#9536 Nem, ez direkt így lett kitalálva ilyen félkészre, hogy a játék akkor legyen teljes ha megveszed a DLC-ket, amik igazából már rég kész vannak csak hát ha egybe adják ki az úgy nem üzlet. -
#9535 Ja. Ezért nyírunk ki egy rakat embert bosszúból, nem kis gondot okozva magunknak...:)
De a legjobb barát megmentése (akinek mellesleg baromi sokat köszönhetünk) az nem fér bele mi?:) -
#9534 Hát mert ha objektívan vizsgáljuk kb. annyit érdemel. Az más kérdés, hogy szerinted a világ legjobb játéka. -
janihunk #9533 Okés kszi, meg azt is hogy nem küldtél el a fenébe a tört miatt. -
#9532 Vagy nincs fent neked a legújabb DirectX, nekem is ez volt a baj, ment minden bejött a menü aztán játszanék és kilép. -
#9531 Ne feledd a Maffia törvényeit, ez a család előrébb való mint vér szerinti család és a barátok. -
#9530 70-80% jó értékelés, nincs azzal semmi baj. No meg, ki a francot érdekel más véleménye?:) -
#9529 amúgymeggeci mi az hogy mindenhol ilyen 70-80% ot kap a játék? egyik legjobb amivel eddig játszottam. még a max payne 2 től is jobb(maga idejében nézve nem most) meg szerintem a gta 4től is sokkal jobb a hangulata (is) -
#9528 Akkor tört verzióval játszol. Használd a Skidrow törést, vagy töröld a renegade dlc-t, vagy olvasgasd az OFF topikot.