Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezen a képen is simán láccik az a t3tves magasvasúti szerelvény... pedig 3 éves kép... szerintem szétvagdalták a játékot mint a sz@rt, vagy lebutították.

http://www.techarena.in/files/image/guide/022010/Mafia_II_/mafia_2_9.jpg
GP2100
Nekem az a gyanúm, hogy leszünk még a metróban. Az egyik work for eddie fejezetben van egy subway nevû rész, csak persze nem töltõdik be...

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Jó kis tûzoltókocsikat is hiányoltam, azok is voltak az elsõ részben. Itt csak lezárt vasutak, lezárt metrók, teljesen hangulattalan ezeknélkül a város. Hajók, kompok is csalinkázhatnának a partokon. Ilyen 10-20 megányi szarságok kihagyásával besszák el a játékélményt. Legalább DLC-ben kiadnák ezeket.
Azt a gõzöst én is láttam, de én a belvárosi magasvasútról beszélek. Olyanokról amik rendszeresen járkálnak. Ilyen gõzösöket is csak egykét esetben lehet látni, nem rendszeresen járkálnak.
Prince23
Amúgy már elolvastam, na így kell cikket írni, hogy közben a pozitimok mellé felsoroljuk a negativumokat is

Prince23
Igaz😊

tommygear
nyuny01
Ezeket a küldetéseket ti meg csináltátok?

Pl.: A Real Gentleman,One Careful Owner,stb.

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Ebben nincsen olyan freemode, mint az egyben? Vagy csak én vagyok a hülye és nem találom?...

Prince23
IPON teszt 8/10

na végre már, mek és olvasom is

Skynet
Ez kb az elsõ 5 perc...
Sajna ahogy haladunk elõre egyre kevesebb és kevesebb az ilyen "extra. Egy idõ után pedig nem is lesz.
Prince23
Ja amúgy azt bírtam amikor hazafelé tartunk és az otthonunknál egy szürke macsek az ablaknál ránk "sziszeg". azt fogja magát, az ablak párkányról elvetõdik, azt bele a kukába, még kongot az egész. nagyon vicces volt...
hihetetlen hogy menniy különlegesség van a játék elsõ felében.
Meg még beszéltem az egyik boltban egy tinédzser kori szerelmemmel, aki már megházasodott, miíg mi háborúztunk :S

nagyon faszák ezek a részek

GP2100
Na akkor csak bebeszéltem magamnak, hogy alapból nem volt ott.. 😄

Yoda001
második képen az ott balra mi a franc az autó mellett?<#wow3>

http://9gag.com/gag/5135249

ProGabe
tisztán emlékszem, hogy ott van a vonat és szép nagy füstfelhõt pöfékel 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az a vonat az ott megy rendesbe is! plussz még busz is áll oldalt!
Skynet
Feleslegesen izmoltok ezekkel a bugos szar küldetésekkel,szinte biztos hogy alapból a játékban vannak és dlc formájában fognak teljesként érkezni. Addig csak élményrombolás ilyen bugos szeméttel tolni.
GP2100
Elindítottam ebbõl a modolt chapter választóból a játékot.
Most valaki erõsítse vagy cáfolja meg, hogy normális esetben is ott megy-e az a vonat(nem esik jól megnézni😄)

Na mi a furcsa ezen a képen?

sziasztok

Chapter 7 nél vagyok és mikor be akarok szállni egy autóba szétfagy a játék.
eddig semmi baja nem volt és most akármit csinálok ha beszállok egy autóba kifagy....
Van erre valami megoldás?
Elõre is köszönöm

Prince23

😄

Skynet
Az egészben az a legjobb hogy benne vannak részben a játékban (lásd Cod6 dlc-k,BFBC2 dlc-k), ott csücsül valakinek az asztalán a kész változat,és csak hogy elhiggye mindenki hogy plusz fejlesztés volt a DLC ezért hónapokat kell várni...
GP2100
Hm, vannak a work for eddie részek és azokon belül vannak olyanok, amikbõl én arra következtetek, hogy lesznek ebben kisebb mellékküldetések, amik alapból a játék részei lennének, ha nem lenne ez a buzi dlc mánia... <#falbav>

És? Van és kész!:d
De! van benne free ride is! de küldik is amik nagy részbe nem mennek! Da ha majd jók lesznek király lessz!
DarkSector
lehet fura kérdés, de a freeride mod pont azért kell ha nem akarsz küldiket csinálni csak ugy céltalanul marháskodni nem? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
De ezek nem hivatalos küldik:S

ja! sok küldi van! csaknem megy! de majd!
Ember! az újj free ride modba vannak küldik is!
de ha kiválasztaszr eggyet és az nem azelsõ vagy az utcsó el se indúl!
GP2100
Megcsináltam a küldetést, le kellett menni a kikötõbe felrobbantani 4 autót, utána pár majom az életünkre tör, velük is végezni és elmenni egy pontra ahol befejezõdik a küldetés. Sajnos innen nem ad új feladatot 😞 Amennyire örültem az elején, most annyira kezd rossz kedvem lenni, mert a chapter választásnál a nagy részüket be sem tölti a játék...

DarkSector
most ébredt fel 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
de te most mirõl is beszélsz? 😄

ki is akad a game:s majd javított verzióban! De lessz itt valami!
passz! bugos mint állat! de jó lessz ez a késöbbiekben!
GP2100
Lol, elsõnek kipróbáltam a sony nevût.
Save ikon a lakásban, ember fején nincs textúra

Garázsoknál másik ikon, tutorial szöveggel

Csak nem a ps3-as dlc akar ez lenni(legalábbis egy része)? <#guluszem1>

ja nem:d rossz fele mentem! nézzétek meg!
elég xd feladat van a sitten! lõd rád a zsarú de te verd meg!
Prince23
wtf?

a többit meg se tudom nézni mert annyit tölt én azt nem várom meg!
mascarun
Mekkora szar vége van már.......<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

beszarok vannak ebbe free ride-ba pussz küldik! pl megszáljuk a börtönt!
ugyan olyan! Menjetek a 9-es küldi helyszínére! Majd meglátjátok!
Skynet
Nagy stílus,ezt ugyan így megteheted a Mafia-ban is,ettõl nem lesz több...Egyébiránt továbbra is felejtõs ez a ha nincs a gta duma.
Ha nincs a gta akor kitalálja más ezt a fajta stílust. PL a DRIVER már jóval a gta elött nyomatta sandbox stílusban a kocsikázást,csak nem tudtunk kiszállni. Késöbb már ki lehetett,õk is kitalálhatták volna ezt nyugodtan.
Egyébiránt a Driver a mai napig sokkal a többi sandbox cím elött jár ha autós üldözésrõl van szó...
A GTA mostanra csak egy agyonhype-olt unalomig ismételt blõdség lett,pár dolgoban volt képes fejlõdni: fegyvermennyiség,városnagyság,grafika. Ennyi. A gta4 pedig kifejezetten visszafejlõdés tartalomra a GTA San Andreashoz képest..
Azt írják, de személy szerint nem próbáltam!

Valamelyik fordító banda elkezdte már fordítani a játékot?! Lehet errõl tudni valamit?!
Ez jobb mint a másik?
Mafia II Load Chapter Mod

"This is basically a better version of Costa’s freeride mod."

nyuny01
Már meg van,csak bekevert hogy a setup ki volt szürkítve!

Azért köszi!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

DJ bigpapa
BTW frissült a FAQ is. Eltávolítva a demóra vonatkozó részek és új részekkel lett kibõvítve!

DJ bigpapa
Már lehet,hogy nem 100%-osan emlékszem, de a Mafia 1 telepítésénél, látsz egy olyat, hogy (UN)install, ha még nem tetted fel a játékot az Install részre kattintva megteheted, ha már fent lenne szintén ezzel a paranccsal lehetne letörölni.

nyuny01
OFF!

Valaki feltelepítette a Mafia 1-et úgy hogy fent van a Mafia 2?

Mert én csak letörölni tudom,telepíteni nem engedi!