11769
-
#9607 Mondom én banner alá kell tenni ezt ,mert sosem szabadulunk ettől.
Össze kell gyűjteni 27.500 pénzt.ÍRJA IS.Raboljál benzinkutakat/fegyverboltokat! -
mikrofonhead #9606 Sziasztok! Nem tudok tovább jutni annál a résznél, amikor kinyírom a kikőtőbe Derek-et és a főnökét, és megkeresve Derek irodáját 24.000$-ra teszek szert. Itt kisétálok az ajtón, le a lépcsőkön, ott vár az öreg fószer, aki "elmondta" az okosságot - spoiler miatt nem írom le... - ott mond, valamit és ennyi. Semmi következő küldetés vagy ilyesmi. Mit tudok tenni? Előre is köszi szépen! -
#9605 én is free rideban tomboltam, amikor egy kanyarban meghallottam, ahogy kiabál. visszatolattam, aztán tényleg ott volt egy kis ládával az öreg faszi :D -
#9604 Igen! Ha kocsival gurulsz el mellette akkor is lehet hallani,ahogy ordítja: SHOE SHINE!!!44 -
#9603 csak egy kérdés:
ti is találkoztatok az utcán cipőpucolóval? (bocs, csak szakaszosan követem a topicot)
igaz, hogy elég harmatos lett a game, főleg az elvárásokat tekintve, de azért ilyen apróságokkal azért meg tud lepni... -
Gibor #9602 Más helyet még nem nagyon találtam ami jó is :D Mert ez nekem pl tetszett :D Csak jobb lett volna ha a kő szakadék jobban ki lett volna dolgozva. -
#9601 Ki mondta, hogy erre izgulok... De poénnak elmegy! -
#9600 Elég beteges, ha vki erre izgul... -
#9599 Mafia II First Nude mod *beta*
http://mafiascene.com/forum/viewtopic.php?f=90&t=20075
Kép
Van aki megleste már? Segítségével egy leheletnyit alul öltözöttek lesznek az örömlányok, Joe kéglijében! -
#9598 Grat:D
várom már a kocsi módókat:-) -
#9597 BTW a teleportálásoknál figyelni kell, mert ha mapon kívüli helyre teleportálunk főleg, ha túl messziről, egyszerűen nem töltődik be az adott pályarész és zuhanunk a semmibe.
Egyébként tényleg jó hely a -2030, 930, 27 koordináta, de inkább ezzel menjetek át a kapun és gyalog közelítsétek meg a helyet, így remélhetőleg menni fog:
game.game:GetActivePlayer():SetPos(Math:newVector(-1790,1040,02)) -
Csokis #9596 Nézzétek csak az autómat! Na, ki veszi észre?!
-
Gibor #9595 -2030, 930, 28 Akkor így... Én nem zuhanok. -
#9594 A valószínűleg Jimmy, remélhetőleg a dlc-vel elérhetővé válik majd az arca is! :D -
#9593 énis meglestem egy pad és az önfeledt zuhanás xD
De ezek mik ki ez a csóka?
-
Csokis #9592 Meglestem, de beleesek a nagy semmibe. -
#9591 Gondolom már sikerült megoldanod a teleportálás kérdését, mert linkeltél képeket. De figyelni kell ezekre a parancsokra, hogy miképp alkalmazzuk őket, (attól függően, hogy milyen konzol verzióval rendelkezünk)!
Pl..: A devconhoz, ha jól tudom kell a parancs elé a: #lua is! -
Gibor #9590 Egész pofás kis hely :P :D -
Gibor #9589 -2030, 930, 27
Lesd meg :P -
#9588 Sajnos ahová nem tudunk eljutni .....az nincs is megcsinálva :(
-
#9587 nekem a faqban lévö parancsra nem csinál semmit
-
Csokis #9586 game.game:GetActivePlayer():SetPos(Math:newVector(500, 1600, z))
A z értékkel kellene még kisírletezni, hogy melyik a megfelelő magasság. -
#9585 tevagyalegjobb! -
#9584 én kiprobálnám de kellene hozzá az amit bekell irni -
Csokis #9583 Ahha, a FAQ-ban benne van a térkép, azaz ez! -
Csokis #9582 Elméletileg el lehetne, ha tudod a koordinátákat! Itt valaki régebben csinált egy térképet, ahonnan le lehetne olvasni a koordinátákat és ki lehetne próbálni. -
#9581 hallod csokis te benevagy a témába, el lehet teleportálni olyan helyekre ahová elvileg nem lehet eljutni? mondjuk a gáthoz? -
Csokis #9580 A wanted poszterek lelőhelyei scriptes teleportálás formályában elérhető az oldalamon! Csupán csak 158db van. -
Rehom #9579 http://www.mafia2multiplayer.com/ még fejlesztés alatt az oldal, csak türelem!
http://www.modmywhat.com/
itt meg olvasni lehet róla meg egyebeket, és innen van a link is -
kobi14 #9578 hol van ? -
Rehom #9577 multiplayer jön -
#9576 Jó lett az oldalad Csokis!
Szerintem nyugodtan kitehetnénk szépen a FAQ mellé! -
#9575 Szerintem pont ott tölt be másik data fájlt, mint a dvdn, egy sor kisebb részre van bontva, gondolom vmi tömörítés. -
#9574 ismerös.....nálam dettó ezvan, most direkt átraktam az uj vinyó egyik particiojára, de maradt a helyzet, 3GB ramom van nemhiném hogy az miatt, nekem sincs 5letem mi lehet -
#9573 nem éri utol a winchester xDDDDDD -
#9572 Szerintetek mi a gond?:
Tehát megy a játék szép grafikával stabil 35-40 és a fölötti fps-el, és mégis néhány helyen, ahogy végigvittem a játékot megfigyeltem hogy gyakorlatilag ugyan azokon a helyeken akadozik néha jobban néha csak kicsit, de olyan szinten hogy még a hang is akad, elég zavaró, és roppant érdekes és említésre méltó hogy a lehető legszarabb grafikán legalacsonyabb felbontáson is csinálja, és úgyhiszem főleg akkor tapasztalható mikor betölti pl a város egy másik részét, mikor kiírja hogy pl littleitaly-ban vagyok:/
Most 3 dolgot tudok elképzelni:kevés a ram(2Gb), formázni kéne a vinyót mert teli van szarral, szar a vinyó és olyan lassú hogy nem tud lépést tartani a játék igényeivel.
Ha valakinek van ötlete ossza meg... -
#9571 Nagyon nagy pacsi :) -
#9570 m2dev-et letöltöd, megcsinálod ami a readme-ben van és utána lehet írni a parancsokat konzolba, amivel többek között ilyeneket lehet előhozni. Röviden ennyi. -
Csokis #9569 Itt az oldalam! Innen megtudhatsz mindent. -
#9568 Azokból az "ócska" kocsikból csak 1 állhatna a saját garázsodban összetehetnéd mindkét kezed te gyökér...
Szar irányításról meg annyit: Autistáknak nem kötelező a szimuláció.