11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • chatgyerek
    Hello!
    A Chapter7-be miután kijön a börtönből nemtudok beszállni egy kocsiba se mert mindig kilép a játékból.
    Valakinek van valami ötlete hogy miért lép ki?
    Mafia.II-SKIDROW féle verzió van feltelepítve.
  • JaSoN HuNTeR #9846
    Hogy kell fizetni Brunonak mert oda megyek és nem tudok :S:S
  • matthias92
    az nem az a feladat. később van. nyilván miután a nagymutert vagykit a kórházbavittem, valamerre arra :)
  • Hunor1
    basszameg nem jön a vonat...
  • Vlala #9843
    Igen, de ott fegyveres a személyzet, mindenképp ölnöd kell. Az én személyes kedvenceim a ruhaboltok, kirabomol, átöltözöm és megvárom a rendőrt :)
    A hülyének nem esik le. :)
  • Szabi020
    1 Nem lopod!
    2 Gyakorolni kell egy záron ami egy satuba van:D
  • matthias92
    Chapter 3-ban van egy küldetés, amikor kulcsot kell lopni. Na én ott elakadtam, elloptam a kulcsot, de utána nemtudom, hogy mit hogyan merre. Tud valaki segíteni?:/
  • gege97
    Kösz!
  • Lacee86
    Rossz a cracked... Warez topikban van segítség.
  • gege97
    Hali!Pls segítenétek?Mért van az hogy elkezdtem a játékot,és azóta mindig ha megyek,tehát intrókban nem,szinte fekete-fehér a képernyő,és szívdobogás hallatszik?..:SVagy ez így van eredetileg?Segítsetek elég zavaró tényező!..:S
  • kapuor
    Bizony kivágták. Sőt az a vászontetős autó sincs benne a játékban.Pedig jó kis küldetés lettvolna.
  • wollnerd #9836
    A teleportálással megnéztem a Hunterspoint magasvasút állomását,
    Teljesen késznek tűnik:

Nem értem, miért nem tették be az utazási lehetőséget. Ugyanilyen a stílusa mint a Mafia 1-ben!
    Remélem hogy móderek megtalálják a megoldást az utazásra.
    Metróállomás pedig nincs megcsinálva.
  • Encore
    A vége szerintem is ütős lett, látszik, hogy nem akartak maffiafilmes klisét,de igyekeztek, hogy a játékos utána csak nézzen ki a fejéből...
  • Bence94
    sokan bele se szagoltak vagy nem értik ez egészet és leszólják... pedig zseniális története van és a vége egyszerűen filmbe illő csattanó...nekem megérte megvenni! a legrosszabb, hogy azok szólják le akiknek szar toldozott foldozott tört verziójuk van meg.
  • Gibor
    De DLC be ne tervezz olyat hogy a fő sztorit fogja folytatni, olyan nem lesz, esetleg ami elképzelhető hogy pl Henry meg Joe ról kapunk egy sztorit hogy mit csináltak míg börtönbe voltunk, max kiegészítő sztori lesz mint például Half-Life hoz az Opposing Force meg a Blue Shift. Meg kötve hinném hogy DLC ként tennének bele esetleges Túfoltókat meg mentőket. DLC be úgynézki hogy kapunk sztorit de ilyen Jimmy féléket, meg esetleg autókat pl...
  • wollnerd #9832
    #9798-as HSZ-hoz tud valaki segíteni??
    Köszi!
  • Zokni
    Hát, olyan érzésem van, hogy előbb-utóbb erről lesz szó...
    Úgy kb. 1-1,5 év múlva (addig biztos, hogy szívni akarják a pénzt a játékból) megkapjuk a játékot azzal a tartalommal, amivel eleve érkeznie kellett volna. Ott követték el csak a hibát - legalábbis a saját szeszögükből nézve - hogy csomó mindent bennehagytak a játékban, csak "letiltották", ezért lehet most mindenféle hack-eléssel előcsalni rengeteg dolgot. (festések, plusz missziók, tuningok, fegyverek, stb)
  • kapuor
    Rabolj ki boltokat. A fegyverboltokban sok a pénz.
  • Vanek
    hi!
    Chapter 8nál amikor leadom az autot,csak 1950 dollárt kapok,viszont Eddienek 2000 dollárt kell leadnom,hol lehet pénzt szerezni a játékban?
  • Skypack
    Teljesen egyetértek
  • Gibor
    Szép leírás, és adom a véleményed.
  • Encore
    Ha már végigvittem én is írok róla.
    11 óra alatt értem a végére, a játékidő se nem jó se nem rossz. Mivel ma már az átlag játékidő 4-5-6 óra, így a 11 jónak is mondható, de persze jobb lett volna ha 2X ennyi. Egy Sandbox játékhoz hasonlítani ostobaság, a Mafia 1 sem volt sandbox, ez mindig is lineáris játék volt és mind a város mind a járókelők a történet hátteréül szolgálnak. Aki nyomta anno az első részt annak gondolom volt annyi esze, hogy nem GTA-t várt az 50es években....

A történet és a karakterek itt a legfontosabbak és ebből a szempontból zseniális a játék tulajdonképpen egy filmet játszunk végig, a sok átvezető és a autókázós rész közben ismerjük meg a szereplőket. Némelyik jelenet egészen zseniális volt, aki pedig úgy írt véleményét a játékról, hogy nem tud angolul (sokan írták, hogy várják a magyarítást, hogy értsék is a fejleményeket) annak a véleménye sz*rt se ér ugyanis, pont hogy a beszélgetések a legfontosabbak, hogy megértsd mi miért történik és megismerd a szereplőket.

A grafika szerintem gyönyörű, vannak hiányosságok, de az összhang nagyon jó lett én pillanatok alatt beletudtam élni magam. A Zene és a szinkron szintén páratlan, ezek is sokat dobtak a feelingen.

Gameplay: A történet és a karakterek, valamint ezek kibontakozása filmbeillő és ha nem is éri el az első rész szintjét (mivel az első rész olyan szinten felette áll igényességben minden más játék felett, hogy még ha ez a folytatás nem is éri el annak a színvonalát), még így is bőven átlag feletti. Ez egy igényes film, nem egy GoW szerű shooter... Sajnos sok minden kimaradt, illetve hiányzik, ezeket sokan felsorolták már, nem tudom milyen koncepció alapján hagyták ki ezeket az elemeket. :( Ha az a sok apróság itt is jelen lenne, akkor ott lihegne az első rész nyomában.
    Az áráról lehetne vitatkozni, de ha azt vesszük egy átlagos 5 órás game 8990 szokott lenni, ez kb 3-al több,viszont dupla annyi játékidő... Szóval nem vészes egy ilyen igényes játékért.

Várom a DLC-ket, bár kétlem hogy ebből lesz az új GTA!
    9/10
  • McCartman
    de van ennek értelme?:D
    az még hagyján , hogy az első részben szuper , igényes dolgokat nem tették bele , de ami már egyszer benne volt , miért kellett kivenni..:D
    vagy lesz külön DLC amivel fegyverviselési engedélyt szerezhetünk + külön-külön DLCk amiben kést , baseball ütőt , boxert?
  • Mayorpapa
    Ez miből derült ki? Milyen vírusirtót használsz?
  • Zokni
    Plusz ezen a videón szuperül látszik, hogy ott a baseball ütő is, illetve amikor a rendőr ránkfogja a pisztolyát, akkor opcióként ott van az is, hogy bemutatjuk a fegyverviselési engedélyünket. Ezt is mind elszedték tőlünk utólag...
  • Timbu
    Nem tudja valaki, hogy melyik szám szól a Jimmy's Vendetta trailere alatt?
  • a.carkey
    Marha jó. A vírusírtó fogta meg completing installation 1%-nál ...
  • Szabi020
    Azt elhiszem:s De nekem is ez segített mikor csináltam(másik küldinél)
    Majd írj jó lett-e?
  • a.carkey
    Egy ideig nem volt időm, mert sok melóm volt, de van valakinek arra tippje, hogy miért van az, hogy az eredeti demo completing installation 1% (55) hibával nem indult el, de ha kicseréltem a mafia2.exejét azzal a legelső exevel ami már fel volt patchelve és kilőtte az időt (ez működött egészen addig, míg a készítők nem csináltak egy patchet, ami hiv. kilőtte az időkorlátot).

Most, az original! full esetében hasonlót tapasztalok (completing installation 1% (55)), és cseszik elindulni, és most nincs (legalábbis én nem találtam) olyan exe, amivel helyettesíthetném az eredetit.

Volna ötletetek, hogy ez a steames completing installation 1%, majd 55-ös hiba baromság, hogy küszöbölhető ki?

(A hivatalos supportos ötletek, az itteni FAQban lévő ötletek, stb. nem segítettek, de valahogy mégis csak módosíthatott valamit anno a demonál az első időkilövő patch, mert azzal pl. tökéletesen lehetett játszani (bejött, elindult, jól futott, stb.)
  • Dante73
    Rendőr blokád?

Abba bele futottam párszor...
  • Vlala #9817
    Kipróbálom azt is. Bár nagyon el akartam kerülni :)
  • Szabi020
    Chapter restart?!
  • Vlala #9815
    Probléma ugyanaz, háromszori újraindítás nem segített.

Help.
  • fook
    Azért durván sokminden kimaradt a játékból :S Kocsi , Baseball ütő , Kés , Rendőr blokád :S:S
  • Wanille
    A fogalmazás nem helyes.
    Helyesen: A GTA-hoz hasonlítjátok a maffiát. Mivel az volt előbb.
    Amúgy szted mihez kellene hasonlítani? Mert vmihez kell, mivel nem műfajteremtő játékról beszélünk.
  • NB2
    fent jobb sarokban végig csak loading, ugye? Nekem is csinált, én újraindítottam a gépet ilyenkor, aztán folytatta.
  • gyupee
    hali! olyan gondom van hogy visszaadom az 50000-t és lemegy a szöveg és fekete kép és folyamatosan csak tölt, nem csinál semmit. Minek kéne történnie? kilép menübe vagy visszamegy az utcára vagy ennyi sehovatovább?
  • Shep
    Egyáltalán nem kényes, de ez a sim-esdi, meg a bohóckodás a hülye küldetésekkel, hogy a kocsit kellett ugráltatni meg egyéb idiótaságok nekem nem jönnek be.
  • Lacee86
    "egyetlen percét nem tudtam élvezni" -> Hát, kényes ízlésed lehet... Azért a SA-ban elég változatos helyszínek, többféle hangulat megvolt (feka nyomornegyed, nagyváros, vidék, sivatag, kaszinók). Sztem pl. a vidéki meg a kaszinós küldik nagyon hangulatosak voltak. A feka nyomornegyedes részt én se szerettem, a vége meg egyenesen csapnivaló volt, rettenetesen ötlettelen. (Mikor ott a területeket kellett foglalgatni.) De összességében sztem jó kis játék, ami hosszú időre leköt. De a Vice Cityt nálam semmi sem tudja überelni!
  • Shep
    Hát tőlem nyugodtan, de szerintem akkor is a legszarabb része a sorozatnak. Az, hogy milliók szerint jó az engem nem zavar.