11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • GP2100
    Az tényleg olyan pocsék játék, hogy minimum 500-600 órám van benne, amiből kb. 300 óra multiplayer(samp), már amikor megjelent, meg is volt ps2-re, később végigtoltam még xbox-on és pc-n is. Még egy ilyen pocsék játékot ne csináljanak...
  • Shep
    Hát a SA a legpocsékabb GTA rész, egyetlen percét nem tudtam élvezni (nem is játszottam vele túl sokat). Egy dolog tetszett benne, hogy lehetett bringázni :) Egyébként a Mafiában is lehet 100000000000000 órát kocsikázni ha jól esik :)
  • Gibor
    De nemigaz hogy megint GTA t hasonlítjátok a Mafiahoz
  • NB2
    egy ilyen játéktól igenis rövid a 10 óra játékidő!!! GTASA-ban csak 10 órát autóztam és akkor még akció nem is volt:) A játékidő kb a 4x-ese a mafia2-höz képest
  • JencyJasko
    hello!
    a játékba lehet vhogy sima kocsiból hot rodot csinállni? mondjuk tuningal?
  • hapi
    Meg kell jegyeznem hogy a hangulata a játéknak kitűnő. Most toltam végig normálon és már kezdem is hardon. Összehasonlítás képp a GTA IV.-nek kétszer ültem neki de sosem jutottam tovább kb. az 1/4-nél, mert nem kötött le. Ha minden "DLC" és modok meglesznek ütős kis játék lesz, de jelen formájában a sok kihagyott (vagy inkább DLC-re kivágott) rész miatt nem teljes.
  • voodoo98
    Sehol!!!
    Kivágta egy teljes missziót (video), ami a tavalyi Gamescom-on volt és ott lehetett ellopni.
    Reméljük későbbi DLC-kben lesz.
  • kalee
    Na igen!!Ez engem is érdekelne, nem tudom hogy érkezett-e már válasz erre a kérdésre!!!???Visszaolvastam de lehet elkerülte a figyelmem!!!!

Hol a francba lehet összeszedni ezt a kocsit:

Delizia Grandeamerica
  • mandm
    Nem kell a 27500 dollárt mind rablásból összeszedni:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a lövöldözés végén az irodában az asztalon hever kb. 25000 zöldhasú. A maradékot meg autóbezúzásból könnyedén össze lehet szedni. (Mindig ott terem egy ellopható autó a zúzda mellett, csak ki kell menni a telepről, majd egyből vissza)

• wollnerd #9798
    Hogy kell F9-cel teleportálni?
    Hiába nyomom a F98-et és a "key"-t nem történik semmi!
  • DJ bigpapa
    Teleportálás az aktuális helyzetünkhöz viszonyítva:

pos=game.game:GetActivePlayer():GetPos() pos.x=pos.x+10
    game.game:GetActivePlayer():SetPos(Math:newVector(pos.x,pos.y,pos.z))

A fenti sorokat lefuttatva, azt érjük el, hogy a mapon az adott helyünkhöz képest, 10 egységgel előrébb leszünk az X tengelyen!
    A félkövér részben van minden amit tudnunk kell:

pos.x=pos.x+10

A pos.x -eket meg is változtathatjuk pl.: pos.y vagy pos.z-re attól függően hogy mely irányban szeretnénk helyváltoztatás eszközölni!
    A +10 pedig a helyváltoztatás mértékét adja meg, azzal is szabadon manipulálhatunk.: plusz és mínusz irányban egyaránt!

U.I.: A pos.x-el K és Ny irányában mozoghatunk, a pos.y-al É és D irányban mozoghatunk, míg a pos.z-vel fel és le tudunk mozgást végezni!
  • Dante73
    Sajnos, így igaz.
    Hozzá vagyunk szok(tat)va a "casual" gaming-hez, és ha valami nem az, máris kikérjük magunknak... Mi az, hogy nem mutatja a radar a 14. fejezetben, hogy hová kell menni? Miért ilyen a vége? Biztosan folytatják! Miért nincs free ride? Stb...
    Sokaknak nem esik le, hogy ez a játék nem erről szól. Igen, lehetett volna hosszabb is, (Bár én 3x vittem végig, 15, 14, 13 óra alatt, ami sok minden, csak nem rövid) vannak zavaró bugok, (pl a kikötőben nem tudtam felsétálni, csak felszaladni egyetlen lépcsőn, különben elakadt Vito) stb.
    Összességében ez egy nagyon is jó játék, a hiányosságai ellenére is.

Ez NEM GTA. itt a város csak háttérként szolgál, Vito a főszereplő, még csak nem is mi, játékosok. A történet pedig nagyon jó, bár én egy szerelmi szálat hiányoltam belőle. Több ilyen játék kellene!

Egyébként, közvetlen a 3. befejezés után folytattam a GTA4-et, valahonnan a közepétől. Azt kell mondjam, az egy szar, ehhez képest. (Mint játékot hasonlítom össze, lehetne akár a mass effect is, ebből a szempontból)
  • Bence94
    lehet megvan vágva meg kiszedtek mindent belőle de aki azt mondja, hogy nem drámai és ütős a játék illetve a befejezése akkor ott gondok vannak...
  • PaRodEro
    Szerintem nagyon is egyértelmű a befejezése a játéknak és tökéletesen elmondták a tanulságot az utolsó jelenettel. Ezt a szálat lezárták, a lehető legegyértelműbben. Egy egy komoly hangvételű dráma, nem egy B kategóriás akciófilm ahol belerágják a dolgokat a néző fülébe.
    A befejezés igenis sokatmondó volt. Eredetileg 4 befejezése lett volna a játéknak, de a cseh fiúk végül belátták hogy ez az egyetlen ami tényleg tökéletesen passzoló. Aki nem értette az így járt.
  • Bence94
    már miért ne lenne he ? ha megnézed pont azért ilyen csattanó...
  • ToMM23
    Hali! Mitöl van az, hogy az m2dev konzolba irkálva párszor a cartuningot és repairt kifagy a játékom ?? Illetve ha ment akkor nemtölti be többet. Csak loading failed...
  • Skynet
    Ídézek mert látom ez kimaradt:

"Még jó hogy ez csak funny kép"
  • kabel15
    ne már!
    Tényleg ennyi a játék?
    Írtátok itt hogy rövid de ennyire.
    Hát 3 napig jól elvoltam vele.
    10óra 38 perc a játék időm.
    De ez csak azért ennyi mert rohadt sokat szórakoztam és kocsikáztam küldik közben. Ja és közepes szinten toltam.
  • Versace21
    Nekem az lenne a problémám,hogy a duda ahogy beszállok,folyamatosan megy,mintha belenne ragadva a gombom,de nincs pedig.8 chapternél járok,este kikapcsoltam,ma ujra kezdtem egy küldit,és ahogy beszállok bármelyik kocsiba,megy a duda
  • Csokis
    Akinek nem működött az m2dev féle konzol, az próbálja meg ezt!

"Ingame press F1 to select F1.lua
    For Vito and Joe(Godmode) with paint job HotRod-plameny3 and supercharger.

Ingame press F2 to select F2.lua
    For Vito and Joe(Godmode) with paint job HotRod-cucky a stin2 and supercharger.

Ingame press F3 to select F3.lua
    For Vito and Joe(Godmode) with paint job HotRod-cucky a stin4 and supercharger.

Ingame press F4 to select F4.lua
    For Vito and Joe(Godmode) with paint job HotRod-jehly2 and supercharger.

Ingame press F5 to select F5.lua
    For Vito and Joe(Godmode) with paint job HotRod-plameny5 and supercharger.

Ingame press F6 to select F6.lua
    For Vito and Joe(Godmode) with paint job HotRod-TEXT-1 and supercharger.

Ingame press F7 to select F7.lua
    For Vito and Joe(Godmode) with paint job HotRod-TEXT-2 and supercharger.

Ingame press F8 to select F8.lua
    For Vito and Joe(Godmode) with paint job HotRod-TEXT-3 and supercharger.

..........................................................................................................................................................

Ingame PRESS F9 to select F9.lua

For screenshots with Teleporting to various areas, all shops explored on map.
    With hud and player removed.

To Big ship in ocean(Titanic somewhat lookalike,ships moves a little)
    u

To Bridge walkway
    I

To Left side road bridge
    O

To Right side road bridge
    P

To Vinci's mansion
    G

To Dam
    H

To Joe's place
    J

To Villa Scaletta
    K

To Clemente's Processing (other shore, near fisherman)
    V

To Hotel Empire (first floor)
    B

To Hotel Empire (first roof)
    N

..........................................................................................................................................................

Ingame PRESS F10 to select F10.lua

Godmode,weapons,money,paintjob,Henry with manchine gun as bodyguard.

For weapons need to be wanted, smash a car in a cop or something.

Ingame PRESS F11 to select F11.lua

Godmode with paint job and gun
    For weapons need to be wanted, smash a car in a cop or something."
  • Rudi50
    Északon a B betűnél van Bruno bontója, oda vihetsz kocsikat vagy rabolhatsz boltokat, a lényeg, hogy gyűjts 27500 dollárt vagy e körülit amit ír.
  • forzajuve5
    össze kell gyűjteni egy adott pénzösszeget. lopással, vagy viszel autót roncstelepre. ha megvan az elegendő pénz akkor mutatja hova kell menni
  • Sliders
    Sziasztok!

Van egy kis gondom. A 14-ik chapernél járok. Amikor a dokknál van egy nagyobb lövöldözés. Mikor azt az embert kell kinyírni aki a fatert is kiiktatta.
    Ez meg is volt.
    Utána Valami kocsikat kell vinni Brunonak nemtom mekkora összegben pontosan.
    Se egy jel nincs a térképen, se semmi. Nem értem mit kellene csinálni? Valakinek van ötlete? Segítsetek.
  • Gibor
    Nem vesz el semmi...
  • spy803
    Ha újrakezdem hardon az eddigi dolgaim elvesznek? (Playboy, wanted plakát), vagy válasszam a load chapterből az elsőt és úgy kezdjem hard fokozaton a játékot?
  • Ironman2
    Na,ez kemény volt...
  • Lacee86
    "Mindenesetre kicsit fáj a szívem a kiadott 13 ezer forint után..." -> Hát nem csodálom...
  • PaRodEro
    Na ne szórakozzanak már, most vittem végig... Beszarok milyen rövid lett...A gond csak az hogy ennyi idő alatt nem tudtam megszeretni a a karaktereket. Valahogy nagyon elrontották ezt a játékot hogy ennyi ziccert kihagytak. Milliószor jobb lehetett volna ha beleszőnek egy csomó mellékszálat és a főszál lassabban és részletesebben bontakozik ki. Az eleje jó volt, ott lassan mentek a dolgok, aztán úgy felpörgött, hogy amire eszméltem már vége is lett.
    A másik gond a játék nehézsége. Közepes szinten játszottam, egyetlen egyszer haltam meg a játék során. Az utolsó fejezetben is sörétessel leszedtem szépen mindenkit 10 perc alatt aztán csókolom... MI=0
    A gém amúgy hangulatos nagyon, gyönyörűen optimalizált X360-ra, nagyon simán futott és a gép sem melegedett annyira.
    A sztori azért nem egy nagy durranás, megtöltötték jól csengő nevekkel, árulással, becsapással, barátsággal, hősiességgel, meg egy csomó közhelyes dologgal amiket maffiás filmekből szedtek és összegyúrták. Filmként nem állná meg a helyét. Aki látta a Nagymenők (goodfellas) című filmet, vagy játszott az első résszel, na az tudja hogy mi itt a probléma. Minden témából merítenek kicsit, de egyiket sem fejtik ki kellőképp.
    Az első részt 5-6 alkalommal játszottam végig, még a könnyem is kicsordult először a végén. Ezt a játékot 1-2 hét múlva el is felejtem.
    Sztori: 6/10, játékmenet 7/10, játékidő 3/10, karakterek 7/10, grafika 9/10 (közel az Uncharted 2 szintjét is megüti néhol), hangulat 9/10... Egy 7-est ér nálam összességében. Mindenesetre kicsit fáj a szívem a kiadott 13 ezer forint után...
  • Ulvar
    Hát igen, tuti nem lesz folytatása, azért lett ilyen nyilvánvaló befejezése ugye? :).
  • xxxpaulxxx
    hééé:P
  • SötétBarom
    Top10 balfasz befejezés listán dobogóesélyes ez erősen.

FASZOMAT.
  • McCartman
    nekem is pont ez jutott eszembe trailert nézve.
    0:36nél 1az1ben Willis.
  • McCartman
    ahogy énis.
    eggyel feljebb.
  • celza8807
    Amúgy ez a Jimmy egy az egyben Bruce Willis.
  • McCartman
    lol. ennyire mellélőni.
    azér' Jimi Hendrixet ismerni kéne.
  • celza8807
    Félreértés, csak a képet vettem alapul. Szerintem még nem is láttam a dlc trailerét.
  • CamelX
    A dlc trailer akkor is max 1 GTA-s kiiilll frenzyvel ér fel
  • celza8807
  • celza8807
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Úgy gondoltam ez az arc elég ismert, hogy ne kelljen hozzá komment. De így akkor: Jimi Hendrix

És a Jimmy - Jimi nevek hasonlóságából adódik a poén.

• kabel15
    Ez mekkora vicc. Gyors hajtásért rögtön elkezdenek üldözni. De ha egy embert rángatok ki a kocsijából a rendőr mellet az a világ leg természetesebb dolga.