Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én már végigjátszattam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
eredetileg az 50 es 60 as évek járgányainak ülései vibrátorral voltak felszerelve, hogy biztosítsák a kényelmes, és élvezetes utazást, ezt a 70 es évekbe tiltották be. Tehát a fordulatszámmérõ a vibrátor fordulatszámát jelzi. Mikor már tul gyors vito visszább veszi, amikor lassú akkor feljebb.
A játék vége egyébként az lesz hogy A kocsiba Vito lecumizza az öreget a kocsiba, így mégnagyobb spanja lesz, utánna elindulnak Joe-ért, aki hálából Vitot cumizza le. Ezután az öreg ad nekik pénzt (20 ezer dollárt), és elküldi õket szórakozni. Ezután Vito felhívja nõvérét, hogy jöjjön el partizni Joe val és Vito-val. Ezután Joe val elindultunk kocsmázni a bárba. felszedtünk pár csajt, annyira berugott Vito hogy azt mondta Joe nak "mennyé vazze én gyalog megyek menny kocsival" ezután Vito elkóborol, Joe felszedi, és a parti elmarad. Mire hazaérnek hajnalba ott várja õket Vito huga, aki csak ennyit mond: "fákinn gájsz"
Ezután elmondja Vitonak azt is hogy gyereket vár tõle, és elfut. Vito idegösszeomlást kap és leveti magát Joe szekrényérõl, de csak az orrát töri el. Elindulnak hogy kiraboljanak egy bankot, de sajnos útközbe egy vad kiszaladt eléjük és egy fának nekicsapódtak. Meghalltak mindeketten. Közbe Vito huga, aki gyereket vár Vito-tól megszüli a gyereket, és ezzel lesz vége.

gondolom Vito fia lesz a Mafia 3 ba.

MerlinW
Kilométert mutat. Beállításokban Metric az alapértelmezett, Imperial-ra át lehet állítani, ha mérföld kell. A játék Amerikában játszódik, de Csehek készítették😊

[merlinw.org]

Bence94
Üdv! Én is végigvittem a játékot és nagyon tetszett...spoiler!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
miért kellett ilyen szar véget csinálni történetileg ? joe most akkor meg fog halni vagy lehet még esély rá,hogy esetleg a egy folytatásban megmentjük ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

joe végbelébe

mflex
A játék hova rakja a mentéseket?

thx

What about the forests?

Biztosan páran magukra veszik, de:
El kéne gondolkodni azon hogy veszel e DLC-t valaha is az életben!
Magyarul "Hülyegyerekek" (nem csak magyarok) NE vegyetek DLC-t hatalmas pénzekért.

Mivel kurvára megéri nekik a DLC üzlet ezért nézzétek meg mi lett ebbõl a játékból.

1. Az egész elejét kivették. (megtalálták az egész szicíliai térképet, és vagy 8 küldit a játék file-jai között). Majd megvehetjük DLC-ben.

2. Nem fejezték be rendesen a történetet, de majd megtudjuk mi a vége ha megvesszük a DLC-t.

3. Nincs free roam, de majd megkapod ha megveszed a DLC-t.( ez is benne van a játékban, már most is kimoddolható csak nem mûködik rendesen)

AKi még mindig nem érti, ezt saját magunknak köszönhetjük mert a sok barom veszi a 30 dolláros DLC-t a Call of dutyhoz amiben 5 térkép van és szevasz. Ha nem vennénk nem mûködne. Ha olyan játékot vennénk ahol a MOD-dolást támogatják és komplett terméket adnak akkor az lenne a menõ üzleti stratégia.
kár h kihagyták a jókis tini jányokat a játékból

Skynet
Pont olyan sötét vagy mint ami a nevedbõl árad...
Tizenéves takony aki még egy szaros mûszerfalelemmel sincs tisztában...<#idiota>
az nem a fordulatszám!!!
a kopraránusz-kor kijelzõ. tehát vito nõvérlének a közelségét jelzi. egyszer közel van egyszer nem. egyszer meglehet dugni egyszer nem.
akkor is buzi ruhák vannak a szekrényembe!!!!!!!!!!

Skynet
Jézusom te szerencsétlen váltsd át a korod szépen 15 alattira.
Húzd a kézit és nyomogasd a gázt (ez a játékban az ÜRES)
A 12ezres fordulatot te honnan veszed? Nincs kiszámozva a fordulatszám,a számok csak a sebességre vonatkoznak,nem arra hogy milyen fordulaton pörög a motor....
Arról nem beszélve mivan ha igazából beforgatod a kocsit a piros mezõbe? Ha van tiltás semmi,mert rendszerint elötte vagy közben tilt. Ha nincs tiltás akkor legfeljebb akkor van gond ha hosszútávon tartod pirosban amúgy semmi...

Tényleg jéééézusom....
tommygear
takarodj alreg
nem én úgy értettem hogyha igazából is beleforgatod a kocsid a piros mezõbe.

Hagyjátok már ezt a hülyét,nem éri meg vele vitatkozni.Simoncar reinkarnációja

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Shep
Amúgy nem rohadtul mindegy, hogy micsoda?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja, hogy te magadra vetted, na hát akkor lehet nálad tényleg azt jelzi a piros mutató 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem lehet fordulatszámmérõ te mûszaki zseni, mert gyakran 12 esnél vált, akkor 12 ezret forog vagy mi? tuti nem fordszmmérõ. gagyi kínai szar fordulatszámmérõ amit elkalibráltak. a ruhákat is valami buzi tervezte a játékba.

köszi

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

tommygear
nemkell lemenni megvárod még felmennek
Gratulálok a válaszodhoz,nálad már kilengett a piros mutató,nem?

pontosan ez így van barátom jól mondod!!!
igazából is így van, ha beleér a mutató a piros mezõbe akkor egy barom vagy 😄😄😄😄😄

tommygear
ja tényleg kevertem az 1el
ott át lehet állítani km-re
Skynet
Ahogy azt is hogy a másik mutató bizony fordulatszámmérõ.
<#vigyor4>

Skynet
Ki szoba,enyhe bal át az emeleten be lépcsõelött be kisiroda ki ablak.
Célszerû mindenkit elnémítani és akkor nem lõnek rád amikor kimászol.
Shep
Mássz ki a tetõre és onnan ugorj le oda ahol bementél az épületbe.

láccik hógy nem vóttá még a maffia kezíbe. meg nem dógóztá nekík. ezt tuddi kéne.

Shep
Az emberi hülyeség mértékét jelzi a piros mutató 😊

Amikor a 3.chapterban a széfet ki kell nyitni akkor merre kell menekülni? Vazze,engemet szitává lõnek mire leérek.

de nem mert akkor 12 ezret forogna az baromság, és olyan lassan vált hogy... nincs is rá szó 😉

mafiahq
Többször is volt olyen h. villog a sárga, fõleg sport kocsik esetén és idõvel ki is fogy. Illetve annak arányában kell fizetni mennyire volt a üres volt a tank..

Shep
A sebesség limiter meg külön piros pontot érdemel.

Skynet
Mérföldet..😊
A játék amerikában játszódik,alap hogy mérföldet mutat a bezint pedig nem literben hanem gallonban kapod...
mafiahq
mérföldet mutat, szerintem könnyen kivehetõ és jó megoldás az óra.

tommygear
kilómétert mutat
Skynet
Elõször is mérföldet mutat az óra...
Másodszor azért van két mutató mert az egyik a fordulatszám...

Úristen.....
meg az a baromság még benne hogy a km órán 2 mutató van. nem lehet kijönni belõlle.

Kit--Kat
Nekem volt, hogy villogott a kis sárga jel a kijelzõn, mert már a végéhez közeledett a benzin 😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hát ez a játék nem ér 12 ezret. Hamar végigjátszahtó, sokat kell vezetni, nehezen irányítható kocsik, kivéve normal modban, de annak sincs köze a valósághoz, a befejezése is pocsék, egyedül a grafika kap 9 pontot a 10 bõl.

Akkor nem... de mintha emékeztem volna rá a TBoGT-ban <#nemtudom>

Positive Mental Attitude

tommygear
nem lehet
Gta ban is lehet tankolni, asszem 😄 de minek??

Positive Mental Attitude

Skynet
"pl lassuak az autok, odáig okés, de arra akart kijukadni, hogy ha orrbaszájba tunningolod, se látszik meg a változás. (csupán érdekesség)"

-Francokat nem látszik,fõleg egy erõsebb masina tuningja után+ irányításban is,egyébként mit kell várni egy korabeli utcai tuningolsától + 200 lóerõt?

"pl 50-es autok irányíthatatlanok, hát valóban, de csak itt a játékban, és egér+bill-vel."
-Csak itt a játékban egy francot,életben is a virsligumikon a jellegzetes gyér amerikai futómûvel ezek az 1.5-2 tonnás csónakok szószerint billegõ fosok voltak. Nagyon jól van bemutatva,ráadásul itt legalább a sporkocsikon nem csak a sebességen érezni hogy sportkocsi hanem az útfekvésükön is, szemben a gta sportkocsijaival amik billegnek mint a barom.

"pl rendõrök, igen sokszor az irányítás miatt énis elbasztam valamit, tegyükfel ütköztem és már villogtak is, máskor meg leütöttem egy embert vagy loptam egy kocsit azt semmi..."
- Tény az MI néha gyengélkedik,de az lett kiemelve hibának hogy koccanásért és gyorshajtásért utánunk jönnek. Ez nem hiba,így reális.

"pl tankolás ez nem szar, jópofa de valóban nem számít a játékban. csak érdekesség."
Egy jópofa 5let amire rá lett vágva hogy "unalmas" mert az 5let nem a gta-ban szerepel.

"itt a stílussal volt a baj. 😊"
- Nem a stílussal volt a baj hanem azzal hogy egy hozzánemértõ autista balfasz gtafanatikus hülyegyerek írta...

Gamekapocs színvonal.
Shep
Az az elhagyott bár amit szét kellett lõni Derek haverjaival az hol hol is van a térképen?

tenkenorman
dlc.

http://www.tenke.hu

Pacal17
Lehet hogy mediumon kicsit túl könnyû volt, csak a 14. chapter közepe baszott fel kicsit. Majd belelesek hardon is.

Pacal17
Reggel fejeztem be a játékot, majdnem pontosan 13 óra volt. (Beleléve magam - tehát nem rohangálva összevissza, autót normálisan vezetve, összes cutscenet megnézve).

Néhány elmulasztott acsivmentet kiszedek, végigviszem mégegyszer aztán jöhetnek a DLC-k.

Ulvar
A játék legszebb járgánya, számomra 😊.

Annyira megtetszett a játék, hogy minden nehézségi szinten kifogom akasztani szerintem. Kicsit több küldetés is lehetett volna, valamint multi résznek is, de így is nagyon szuper lett.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Shep
A játék egyik erõssége, pont a jó történet erre egy ilyen befejezést löknek elénk, ááááááá.

Grafika: szerintem tökéletes, minden aprólékosan kidolgozva, az ember tényleg elhiszi, hogy egy sikátorban, dokkban, régi házban jár. 10/10

Történet: Teljesen jó, bár a végére kicsit elvesztettem a fonalat, a sok Vinci, Luca, Derek meg akárkik között aminek a fõ oka az volt ,hogy egy csomó szereplõt millió 1x emlegettek de kb 1x ha megmutatták egy fél jelenet erejéig így aztán 2-3 nevet leszámítva nem tudtam összekötni az arcokat a nevekkel. Mindazonáltal kellõen fordulatos és cselekményes volt a sztori, Marty-t, Herryt pl. kifejezetten sajnáltam. 7/10

Játékmenet: na hát ez az ami nagyon érdekes volt számomra, mert a játék olyan semmilyen a nagy részét az teszi ki ,hogy A-ból B-be kocsikázunk, (néha lõnek is ránk) vagy pedig lövöldözünk. A lövöldözõs részek jók és látványosak, de sajnos roppant rövidek, így aztán az egész játék olyan, mint ha valami filmet néznénk, nulla választási lehetõség csak azt lehet csinálni amit elõre megírtak ez így harmat gyenge szerintem. (jó most lehet jönni a kocsi mosással, rablással, meg ruházkodással stb, de hát az nem sokat javít a dolgon) 6/10

Játékidõ: 70%-os lett nekem a végén 10,5 óra ami szerintem nem lenne rossz ha nem errõl a játékról lenne szó (ezt nem pontozom)

Zene: Hát ehhez nem sok hozzáfûzni való van, igazi klasszikusok szólnak a rádióból, ahol meg küldetés alatti zene van azok is úgy ahogy el vannak találva. 9/10

összesen: 8/10

Nem tudom volt már e, de ezen szakadtam 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -