Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Ez azt jelenti, hogy gyík lesz vagy azt, hogy hülyén van megfogalmazva az idézet a 74-es postban? 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hen-tes
akkor kezdõdik 30-ban aztán : "meghalt az öreg" és már 2000-ben vagyunk ??? 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

cSuwwi
Szerintem ahogy alakul a kaland, úgy ugrik az idõ. Biztos ez is egy visszaemlékezés lesz. Vagy a Keresztapa feldolgozása játékban, gyerekkorában ez és ez, majd évekkel késõbb ez és ez... 😉

shit happens

Taranov
Zakit meg lehetne, de nincs itt 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hen-tes
akkor kérdezz meg vki okosat 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Taranov
Ezt én sem értem

hen-tes
hát ez az 😊
mit akar ez jelenteni ??

Taranov
Ez mit jelent????? Nem értem. Ugrálunk az idõben? Mi van????????

hen-tes
"30-as évek gengsztereitõl egészen jelenkorig kipróbálhatjuk a Mafia csöppet sem barátságos, ám annál hatékonyabb kelléktárát"

ez most télleg igy lesz ??????????????

Taranov
Jaja, még 18 év volt a korhatár 😊)

Bandew
Az tényleg oltári volt. Akkoriban egy úttörõ, felháborodást keltõ game volt. Csak kár, hogy nem lehetett benne menteni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Taranov
Szerintem GTA3-nak eléggé GTA hangulata volt. Az elsõ 3d-s GTA szuper 😊)
GTA1-gyel meg baromi sokat játszottam. SZuper volt .😊)

Bandew
Kövezettek meg, de: GTA2
De az 1 is nagyon király. Az újak is nagyon tetszettek, de azoknak szvsz egyáltalán nem volt GTA hangulatok.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Taranov
Én nem tudok ilyen szépet írni mint te, nincs kedvem ennyit leírni, de annyit tudok elmondani, hogy a gta 3 és az 1 tetszett legjobban, 1-gyel kurva sokat játszottam, mafia is atom volt 😊)

gumikacsa
A sok fanatikus...

Renault magnum http://kamionszim.hu

cSuwwi
De mégis: MIKOR JÖN MÁR? 😊)

shit happens

cSuwwi
Én amikor anno átálltam PC-re az elsõ full cd-s játékom az gta 1-volt, még 1998 elején 😉 Szóval ha valaki gtafan, akkor az én vagyok 😉 A gta 1-el legalább többszáz órát játszottam, nem is tudom hányszor végigvittem, a London-t is. A 2 már nem volt akkora durranás, a 3 ismét sziklákat mozgatott meg, hatalmas volt, a Vice City szintén. A gta-s szerelmemet a Mafia elsõ része majdnem félrelépésre csábított. 😊 A maffia is állati jó, és most hogy jön a második része, szóhoz sem jutok... 😉)

shit happens

zaki
meghagyom nektek eme örömöt 😊 úgysem fogok (annyira) játszani a játékkal

Carlos
Akkor csinál neki egyet!!! 😊
Pöttyet mániákus!

Þór vígi þessi rúnar

Taranov
lol :-DDDDDDD

Fefe
Hát én rá kerestem de nem találtam itt az sg-n

zaki
van már topicja? 😊

M@TriX
kamionos, de nagyon kidolgozott gépekkel és területtel. 😉
Beszállok én is a várakozók sorába. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Fefe
De elég ütös lesz.

Fefe
Kamionos

zaki
ez meg mi? mert én még nem hallottam róla...

Carlos
Miért ne reagálnék!!!
Hard Truck POWER!!! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Fefe
Vice City

Fefe
Azt hittem,hogy már nem is reagálsz rá 😄. Az biztos,hogy megint el leszünk halmozva gamekkel

Carlos
Énnekem is megvan min a 4 és a Vice City a legjobb!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jaja!!!

Þór vígi þessi rúnar

zaki
hát ebben nem értek 1et 😊 Vice City a legjobb 😊 pedig játszottam én is mind1ikkel

Taranov
Hát ez biztos.
De azért GTA-ból az 1 és a 3 volt a legjobb eddig na, valljuk be 😊

Fefe
A Rig'n'Roll -t kihagytad 😊

zaki
hát nincs szar ízlésünk, az biztos

Carlos
Jaja!!!

Þór vígi þessi rúnar

Taranov
Nem gyanús egy kicsit, hogy mi 3 hasonló játékot várunk?

Driv3r, GTA: San Andreas, Mafia 2

Carlos
Ja. és jönnek a szkvidik és a szápjaikat ledugják a torkodon, hogy belédikrázzanak és kijön belõled a predátor!!!
Csakhogy keverjük a sztorikat jól!

Þór vígi þessi rúnar

Fefe
Én se nagyon értem azért raktam be hátha valaki jobban vágja .

Taranov
Jaja, fûszert kell csempészni, mert fûszertilalom van, aki fûszert vesz annak 3 üveg vodkát meg kell innia 10 percen belül, vagy halálbüntetés 😊)

Carlos
hehe...

Þór vígi þessi rúnar

Taranov
Nem értem, fordítást kérünk

Bandew
Lézerpisztolyokkal, levegõben repülõ autokkal, legális drogokkal, illegális FÛSZERREL (Dûne 😄).

Carlos
Jaja!!! 😊
Aztán osztozunk!

Þór vígi þessi rúnar

Bandew
Levédetem ezt az ötletemet, és jó kis pénzekért eladom az Illusion Softworknek. 😄

Taranov
Ja, csak a Mafia 2 már Tommy ükükükunokájáról szól 2060-ban Founded Heaven városában 😊)

Carlos
Mekkora fless lenne!
Láttátok a Mafia c. vígjátékot! Az volt a nagyon komoly film!!!

Þór vígi þessi rúnar

Fefe
Ezt most találtam:

EXCLUSIVE: MAFIA 2 CONFIRMED!

Illusion Softworks is hard at work on a sequel to its 1930s-era gangster epic

12:50 Illusion Softworks, responsible for the recent, classy World War II squad-based shooter Hidden & Dangerous 2, has already begun work on a sequel to its 1930s gangster action-adventure Mafia, we can exclusively reveal. Not exactly as shocking as discovering a severed horse's head under your bed sheets, but fantastic news nevertheless.
Confirmation that Mafia 2 is underway came direct from the horse's mouth - sorry, it's horse day today - a spokesperson for Illusion revealing to us: "Yes, we're working on it", when questioned on what was happening in regard to a sequel to its crime epic.

Unfortunately, as far as Mafia 2 details are concerned, the developer is keeping lips firmly sealed. Although it would be natural to assume that Illusion will stick pretty close to the original in terms of setting and style, concentrating on gangster frolics in a fictional city in the 1930s, we'd love to see a sequel that's a little more contemporary.

A videogame paying homage to Goodfellas perhaps, or The Sopranos, would be a real treat.

No release date for Mafia 2 yet, and no platforms confirmed, although we expect it will appear on PC, Xbox and PS2. We contacted Mafia publisher Gathering to try and squeeze out further info, but it declined to comment in any way whatsoever on the sequel.

As ever, you'll be the first to know as soon as we hear more.

Bandew
Arra ott van a Vice City. 😛
De szerintem képtelenség lenne egy ilyen játékot csinálni, ezzel a grafikai megjelenítéssel. Ráadásúl, mint tapasztalhattuk, a fejlesztõk igen sokat adnak a sztorira, de egy 100 éven keresztûl játszódó összefüggõ sztori, az sok lenne nekik. :
Hacsak, nem egy családi vállalkozást kell végigvinnünk, a következõ generációkkal. 😄

zaki
be is toltam a kedvenceim közé a topicot