11769
-
#2431 Jah perszebiztos is. -
Dave0092 #2430 kevés az info aahoz hogy most novemberbe adják ki, nameg jön a gta 4 is... max abba bihattok hogy a pénz miatt adják ki nov-ba, mer karácsonykor mindig több a bevétel -
#2429 Hát nem tudom, szerintem az, de ez persze csak attól függ, hogy ki mit gondol. Mindenesetre ha tartják az ígért határidőket, akkor legalább fél év lesz a két játék között... -
#2428 Sajnos ez nem olyan biztos.. :( -
#2427 Már miért nem? Max a Rockstar járna rosszul... -
Timbu #2426 ...és üzletileg sem lenne túl bölcs döntés a GTA4-gyel egyszerre kihozni... -
Dave0092 #2425 mert 2009 márc-ápr-ra igérték -
#2424 és lehet még a gc-re sem viszik:(
http://www.gc-germany.com/index.php?page=963¶ms -
#2423 honnan todd? -
Dave0092 #2422 biztosan nem... 2009 márc -
#2421 nah megjelenik a gta 4 pc-re november végén.lehet hogy akkorra a mafia 2 is kijön?
-
#2420 Az az igazság, hogy szerintem soha nem tudjuk meg, max ha megkérdezzük a csapattól. Könnyen lehet, hogy lesz ilyen szép az ingame dolog, de ez akkor sem az... -
#2419 sztem inkább outgame:) -
#2418 egyszerűen lerí róla hogy az
ráadásul a screenshot galériában van
rekesz sörben fogadok, hogy ez ingame :) -
#2417 Érdekes lenne, mert ez a leges legelső képek közt volt... Nem hiszem hogy akkor már ott tartottak hogy ingame képeket mutogatnának. -
#2416 télleg ? a fejlesztőknél dolgozol ? :D -
mikiking #2415 Ez in game -
#2414 ez biztos hogy nem render! -
#2413 értem. -
#2412 ez egy render.
persze valoszínűleg van köze az ingamehez. -
#2411 Ez a kép eszméletlen szép, mennyire letisztult. Győnyörű. Remélem marad ilyen a graf, nem sokat butítanak rajta. -
#2410 Hát ez még az első Mafia 2 topik... 2003 óta kitelt ennyi( még úgy is hogy jó ideig zárva volt )... -
#2409 akkor 2400 hszen keresztül csak flame, szpem volt? :D jóaz :D -
#2408 Semmi:D -
#2407 Hú de régen voltam itt! Van valami új hir? Mikor jön, gépigény stb? -
#2406 még úgy az elején :) -
mikiking #2405 ha már volt akkor bocs
-
#2404 hát a semminél csak sűrűbben jöhet, bármit is csepegtetnek :)
tényleg jó lenne már valami, de GC-ig nem igen várható semmi, na de majd akkor! -
#2403 na végre...szerintem most már sűrűbben fognak jönni az infók -
" DeLuca Vendéglője az a hely, ahol a Mafia közösség összegyűlik, hogy megosszon veletek exkluzív interjúkat, és a közelgő játékról szóló legújabb híreket. Képzelj el egy kis olasz bisztrót valahol Empire Cityben, ahová csak azok járnak, akiknek jó kapcsolataik vannak és tudják hova menjenek,– Ez DeLuca Vendéglője. "
Kapott egy kis ráncfelvarrást a közösségi oldal, és hozzá egy rövid történetet is. Gondolom DeLuca Vendéglője valami hasonló szerepkörben tűnik majd fel a második részben, mint egykor Salieri bárja. -
axaard #2401 Az interjút a mafia2game.com-on olvastátok? Bár a játékról sokat nem árul el, nekem azért tetszik... :-P -
#2400 olvass már vissza egy kicsit -
#2399 van már vmi tuddnivaló hogy mikor jelenik meg?:$ -
#2398 link. -
#2397 Mind1 ha be is van jelentve csak irtam h lesz ez a GAmefest és elképzelhető hogy itt mutatnak új dolgokat róla na így már megfelel?:D -
#2396 Jóvan na én csak mondtam hogy lesz ez a Gamefest meg ha annyira be van jelenteve miért nincs dátum meg ilyenek? -
#2395 de milyen 2 játékot? a mafia 2 már be van jelentve, megjelenési dátuma: "veniccdán"
GTA IV PC bejelentésért bármelyik politikus életét odaadnám -
#2394 Jaja -
#2393 Hát akkor holnap kiderül... -
#2392 pont arról volt szó, hogy nem... -.-