11769
-
#2471 elkell hitetni hogy nem sata a winyo hanem ata(bios) -
#2470 floppy nincs, usb-n nemjó, tákolt fost meg rajon fel az aki ...
vista jó, fut rajta nekem minden, -
#2469 sata drivert kéne csak telepíteni XPnek, több mint valoszínű. -
#2468 nekemnem, beteszem xp telepitőt, tölt töt, majd kiirja hogy nincs vinyóm. lol.
vista legalább felismeri. -
#2467 nekem 3 db sata hdd-m van es siman megy xp alatt :D -
#2466 sata:D -
#2465 ha milyen vinyod van hogy nem ismeri fel???? -
#2464 nem lehet mer xp nemismeri fel a vinyót! -
#2463 tegyél fel XP-t a Vista csak 2009-ig van supportolva míg az XP 2012ig
(asszem) -
#2462 Az UAC ki van kapcsolva, a kompatibilitás pedig nem segített. Megjelenik a feladatkezelőben a game.exe de nem csinál semmit csak áll. -
spy803 #2461 Rendszergazdaként futtasd és elindul!
Ha mégsem, akkor a kompatibilitást tedd Xp SP2re és akkor tutira indul. Bár akkor a kocsik árnyékai el-elfognak tűnni. -
#2460 Rá tudta venni valaki az első részt arra, hogy vistan elinduljon? Végigtolnám mégegyszer, de így nem tudom :( -
#2459 katt -
#2458 Meghát van 1 orosz és 1 spanyol verza ahol még van élet, és ennyi. Nekem az angol szinkronos kellene. Meg az eredeti, de erre már kevés az esély :((
Mégiscsak hatéves game -
#2457 Pontosan...
Felvilágosítanál pls? :)
Dc-t meg évekóta nemhasználtam ,már assetom hogykell xD
-
#2456 gondolom ő még ott tart hogy a torrent lassú és nem ismeri azt a fogalmat hogy seed -
#2455 mi baj a torrentel?
akkor ott a dc -
#2454 Somebody help meeeee!!!!
Megszeretném venni a Mafia -t (az elsőt),de se 576, se CDGalaxis, se Gamestart Shop-ban nem kapható már :((((( VAlaki , hol kapható még?
Valaki le tudná másolni és elküldeni?(akár pénzért)Esetleg letölthető vhonnan , ami nem torrent?
Tudom warez tilos, de az eredeti szándék az eredeti, de ha nem kapható sehol sem ;(((
-
#2453 + Ne felejtsük el a LA Noire-t a Rockstartól, szintén ebben a környezetben! ;) Bár egyelőre arról nincs sok információ.. -
#2452 Nyilván az én igényeim túl kicsik (?) , de szerintem teljesen jó... -
#2451 Hát ez max csak jövőre lesz... nem tom a garfika... engem annyira nem zavar, hogy olyam amien, legalább talán megy az én gépemen is... :P -
#2450 elszomorító:( -
#2449 grafikát nézve nem túl jó... -
#2448 Itt az újabb kihívó, idén asszem lesz mivel szabadonmászkálósvárososat játszani =)) -
#2447 Mert a játékról még szinte nulla információ sincsen, és addig az ember megpróbálja hasonlítgatni ahozz a játékhoz ami legikább hasonlít rá. Ha egy fifát emlegetnénk 10 hszenként még meg érteném mi a bajod... -
#2446 Megint egy interjú a community-n, de szintén csak egy fejlesztőt mutatnak be... -
#2445 Ja, Take 2. És? Nem hinném hogy ők rosszul járnának. Na de teljesen mind1. Már alapból hülyeség volt ezt felhozni, ugyanis ezt valamikor 2009-re ígérik. -
#2444 Abból, hogy ez pc-s topik már gyanús lehetett volna... Dátum még nincs.
...boxra is lesz. -
#2443 mikor jelenik meg?pc.re jön? xbox 360ra? -
Timbu #2442 Közös a kiadójuk... -
#2441 Látom nem érted, de lényegtelen... -
#2440 gondoltam kijavítom a hülyeségét. szóval az a plusz egy a te hsz-ed volt -----------------.......----------------- -
#2439 de ott a pc is beleszámított -
#2438 és ? -
Dave0092 #2437 cod4 ből meg több mint 10 milliot -
#2436 Meg nem kéne mindig hozzátenni egyet azzal, hogy "ezt nem kéne itt csinálni"... -.- -
#2435 biztos ezért adtak el 8.5 milliót a 4-ből
amúgy miért kell itt folyton GTA-val jönni? mindegy hogy pozitív vagy negatív értelemben, a lényeg hogy nem kéne 10 hsz-ként előhozni -
#2434 GTA már rég lejárt dolog... san andreastól már uncsi az egész, hiába lesz pár újabb dolog meg szebb grafika... -
#2433 ja, hála a moddignak. -
#2432 Hát érdemesebb késöbb kiadni mivel PC-n minden GTA láz jóval tovább tartott mint konzolon.