11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • norbi56
    Erről lenne szó.
  • norbi56
    okosok*
  • norbi56
    Azért írtam mert az okosaok azt mondják egyszerre fogják bejelenteni a 2 játékot.
  • bertino
    GTA4 topicba menjetek pls, ha arról akartok beszélni.
  • Curesz
    Nem tudjuk h lesz:D csak sejtjük:D meg reméljük:P...meg vmi kósza e-mailezésről gondolják, amibe elszólta magát a ügyfélszolgálatos...
    Nah befejeztem me a GTAIV-ről nem ebbe a topikba kell beszélni:D
  • Hassan B
    Akkor honnan tudjuk hogy lesz? Csak a dátum nem pontos...
  • Curesz
    Nem jelentették be
  • axaard
    Akkor miért ide írta?
    Szerintem megjelenési időpontot akart írni :-P
  • bertino
    GTA4-et akart írni sztem.
  • akyyy
    ??? már bejelentették, nem?
  • norbi56
    Nem.Rosszul irtam bocs
    A Microsoft csinál egy E3-hoz hasonló rendezvényt valami Game nemtom mi lesz a neve nemsokára még asszem a GC előtt lesz és van esély rá h ott jelentik be a Mafiát mert ezen a rendezvényen a PC-s bejelentésekre koncentrálnak.A GTA IV topicban olvastam.
  • axaard
    Nah, attól már előre félek... :-P
    (Egyébként tuti kamu, mert a Microsoftnak nem lenne érdeke PC exkluzív címeket kiadni... XBox exkluzívra hajtanának...)
  • Hassan B
    Pár izé és ly-os jé kimaradhatott volna, de ha jól vettem, a Microsoft készít egy hasonló játékot?
  • norbi56
    Meg lesz valami Game izé is ami úly izé amit a microsoft csinál és elvileg csak pc-re koncentrálnak azért mert E3-on nem volt túl sok PC-s bejelentés(GTA IV Topciban olvastam)
  • axaard
    Kösz!

GTA4-et odaveri, simán... Bár ki tudja, de nekem sosem tetszett a GTA 3d-ben (az 1, és a 2 tök jó volt), a Mafianak meg van egy hangulata...
  • Fido4life
    igen én is arra akartam célozni hogy nem lett akkora durranás, Mafia 2-nek bőven több esélye van arra hogy maradandóbbat csináljon mint a Rockstaros fiúk a GTA 4-el (azt a 3-mal sikerült elérniük, azóta "csak" tartják a színvonalat) viszont ah nem is jön még idén a játék, akkor se kell bánkódni mivel mint mondtam jön a Saints Row 2, aminek az első része szvsz eléggé jól sikerült.
  • Hassan B
    Van benne pár hiba, de jó ötlet volt megcsinálni...
  • Hassan B
    Hát nem tudom... amit eddig tudok a játékről, simán helybenhagyja majd a GTA IV-et, ha az egyáltalán megjelenik PC-re...
    Abban viszont egyetértek, hogy akkor már jóval több médiaanyag lenne a játékból.
  • Fido4life
    hát ha idén megjelenne akkor már bőség zavarában turkálnánk, mivel a Saints Row 2-ig csak egy hónap van durván. Mondjuk én főleg azért tartottam az idei megjelenésről mivel ugye ebben az évben jelent meg a GTA 4 és akkor már felesleges még egy városos játékot kiadni, úgyis az egész év róla fog szólni. De hát ez nem így sült el ugye.
  • axaard
    :-D

Szegény Frankie... Remélem többet megtudunk majd róla a játékban...
  • Risu Führer
    fasza.a végén mindig röhögök akárhányszor megnézem:) kicsit emlékeztet a Nagymenőkből arra a részre amikor a hullát hordozták a csomagtartóban aztán eltemették, aztán később újra előszedték :))
  • axaard
    Sőt már meg is volt a komment írása előtt :-P

Viszont a véleményeteket kérném: Mafia 2 trailer feliratozva. Kösz!
  • bertino
    no problem, gametrailersen 90%, hogy talál azt is, de jogos az észrevétel.
  • Snexi
    De ez a 2,ő az 1-ből kért
  • axaard
    Kössz, GT-n tényleg nem keresgéltem...
  • bertino
    http://www.gametrailers.com/game/5403.html
  • axaard
    Jöhetne néhány, igaz :-P

Majd a GC-n, hátha... :-P
    (Egyébként valaki tudna linkelni egy HIVATALOS Mafia 1 trailert? Kíváncsi lennék rá, de sehol nem találok hivatalosat)
  • Héeder
    Csak már látnám a youtubera fel tett videókat:D
  • axaard
    Tudom, h azért, mert az Amazon azt írja, nembiztos...
    de eredeti hsz-em utolsó sora:
    "Késő 2008, vagy 2009 eleje (legkésőbb nyár) a legtöbb tipp... GC-n többet megtudunk remélhetőleg..."

Csak azt nem értettem, h miért ily' nagy fizikai képtelenség Snexi számára, hogy okt. 31-én jelenjen meg...
  • Hassan B
    Csak mert az Amazon azt írja, az még nem jelent semmit. Simán kitolják a dátumot ha nem akkor jelenik meg.
  • axaard
    Amazon

"This item will be released on October 31, 2008.
    Pre-order now!"

Olvasni tudok...
  • Snexi
    2008 november 1.-én jöhet minimum,maximum 2009 október 31.-én
  • axaard
    2008. okt. 31-re lehet előrendelni Amazonon (X360-ra, de hivatalosan egyszerre jön)...
    Késő 2008, vagy 2009 eleje (legkésőbb nyár) a legtöbb tipp... GC-n többet megtudunk remélhetőleg...
  • Risu Führer
    :D
  • Hassan B
    Szerintem tuti észreveszed ha megjelent... :P
  • Risu Führer
    jó lenne megtudni mikor jelenik meg amert akkora veszek új gépet :))
  • Snexi
    Akkor ott lesz a gta4 is :)
  • ProGabe #2354
    T2 sajtókonferencián mutattak róla pár képet. ennyi :(

állítólag a Games Convention-ön (aug 20-tól) ott lesz a fejlesztőcsapat
  • Dave0092
    hát nem, jó hülyék...
  • 12346
    áh, az biztos nem kell:)