11769
-
#2391 Erről lenne szó. -
#2390 okosok* -
#2389 Azért írtam mert az okosaok azt mondják egyszerre fogják bejelenteni a 2 játékot. -
#2388 GTA4 topicba menjetek pls, ha arról akartok beszélni. -
Curesz #2387 Nem tudjuk h lesz:D csak sejtjük:D meg reméljük:P...meg vmi kósza e-mailezésről gondolják, amibe elszólta magát a ügyfélszolgálatos...
Nah befejeztem me a GTAIV-ről nem ebbe a topikba kell beszélni:D -
#2386 Akkor honnan tudjuk hogy lesz? Csak a dátum nem pontos... -
Curesz #2385 Nem jelentették be -
axaard #2384 Akkor miért ide írta?
Szerintem megjelenési időpontot akart írni :-P -
#2383 GTA4-et akart írni sztem. -
#2382 ??? már bejelentették, nem? -
#2381 Nem.Rosszul irtam bocs
A Microsoft csinál egy E3-hoz hasonló rendezvényt valami Game nemtom mi lesz a neve nemsokára még asszem a GC előtt lesz és van esély rá h ott jelentik be a Mafiát mert ezen a rendezvényen a PC-s bejelentésekre koncentrálnak.A GTA IV topicban olvastam. -
axaard #2380 Nah, attól már előre félek... :-P
(Egyébként tuti kamu, mert a Microsoftnak nem lenne érdeke PC exkluzív címeket kiadni... XBox exkluzívra hajtanának...) -
#2379 Pár izé és ly-os jé kimaradhatott volna, de ha jól vettem, a Microsoft készít egy hasonló játékot? -
#2378 Meg lesz valami Game izé is ami úly izé amit a microsoft csinál és elvileg csak pc-re koncentrálnak azért mert E3-on nem volt túl sok PC-s bejelentés(GTA IV Topciban olvastam) -
axaard #2377 Kösz!
GTA4-et odaveri, simán... Bár ki tudja, de nekem sosem tetszett a GTA 3d-ben (az 1, és a 2 tök jó volt), a Mafianak meg van egy hangulata... -
#2376 igen én is arra akartam célozni hogy nem lett akkora durranás, Mafia 2-nek bőven több esélye van arra hogy maradandóbbat csináljon mint a Rockstaros fiúk a GTA 4-el (azt a 3-mal sikerült elérniük, azóta "csak" tartják a színvonalat) viszont ah nem is jön még idén a játék, akkor se kell bánkódni mivel mint mondtam jön a Saints Row 2, aminek az első része szvsz eléggé jól sikerült. -
#2375 Van benne pár hiba, de jó ötlet volt megcsinálni... -
#2374 Hát nem tudom... amit eddig tudok a játékről, simán helybenhagyja majd a GTA IV-et, ha az egyáltalán megjelenik PC-re...
Abban viszont egyetértek, hogy akkor már jóval több médiaanyag lenne a játékból. -
#2373 hát ha idén megjelenne akkor már bőség zavarában turkálnánk, mivel a Saints Row 2-ig csak egy hónap van durván. Mondjuk én főleg azért tartottam az idei megjelenésről mivel ugye ebben az évben jelent meg a GTA 4 és akkor már felesleges még egy városos játékot kiadni, úgyis az egész év róla fog szólni. De hát ez nem így sült el ugye. -
axaard #2372 :-D
Szegény Frankie... Remélem többet megtudunk majd róla a játékban... -
#2371 fasza.a végén mindig röhögök akárhányszor megnézem:) kicsit emlékeztet a Nagymenőkből arra a részre amikor a hullát hordozták a csomagtartóban aztán eltemették, aztán később újra előszedték :)) -
axaard #2370 Sőt már meg is volt a komment írása előtt :-P
Viszont a véleményeteket kérném: Mafia 2 trailer feliratozva. Kösz! -
#2369 no problem, gametrailersen 90%, hogy talál azt is, de jogos az észrevétel. -
#2368 De ez a 2,ő az 1-ből kért -
axaard #2367 Kössz, GT-n tényleg nem keresgéltem... -
#2366 http://www.gametrailers.com/game/5403.html -
axaard #2365 Jöhetne néhány, igaz :-P
Majd a GC-n, hátha... :-P
(Egyébként valaki tudna linkelni egy HIVATALOS Mafia 1 trailert? Kíváncsi lennék rá, de sehol nem találok hivatalosat) -
Héeder #2364 Csak már látnám a youtubera fel tett videókat:D -
axaard #2363 Tudom, h azért, mert az Amazon azt írja, nembiztos...
de eredeti hsz-em utolsó sora:
"Késő 2008, vagy 2009 eleje (legkésőbb nyár) a legtöbb tipp... GC-n többet megtudunk remélhetőleg..."
Csak azt nem értettem, h miért ily' nagy fizikai képtelenség Snexi számára, hogy okt. 31-én jelenjen meg... -
#2362 Csak mert az Amazon azt írja, az még nem jelent semmit. Simán kitolják a dátumot ha nem akkor jelenik meg. -
axaard #2361 Amazon
"This item will be released on October 31, 2008.
Pre-order now!"
Olvasni tudok... -
#2360 2008 november 1.-én jöhet minimum,maximum 2009 október 31.-én -
axaard #2359 2008. okt. 31-re lehet előrendelni Amazonon (X360-ra, de hivatalosan egyszerre jön)...
Késő 2008, vagy 2009 eleje (legkésőbb nyár) a legtöbb tipp... GC-n többet megtudunk remélhetőleg... -
#2358 :D -
#2357 Szerintem tuti észreveszed ha megjelent... :P -
#2356 jó lenne megtudni mikor jelenik meg amert akkora veszek új gépet :)) -
#2355 Akkor ott lesz a gta4 is :) -
#2354 T2 sajtókonferencián mutattak róla pár képet. ennyi :(
állítólag a Games Convention-ön (aug 20-tól) ott lesz a fejlesztőcsapat -
Dave0092 #2353 hát nem, jó hülyék... -
#2352 áh, az biztos nem kell:)