11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • DJ RX7
    gta-ban sem esik le semmi lökhárító
  • Yoda001
    "As i see it, there are only two cars which are hidden in the demo. These are because the fat man arives in one, and outside the appartment there is another but you cannot steal it while in a mission...

They are both old cars, (Schubert '38) and the Walker Coupe. You can rename

'walter_coupe.sds' or 'shubert_38_destr.sds' to 'lassiter_69.sds' at different times to be able to access them from your garage, it replaces the lassister car though- however, you could always rename them to cars that drive about by pedestrians replacing those cars."

tehát vezethető a dagadt ember autója is/valamelyik fekete, úgy néz ki :)
  • Skynet
    Nem lenne azzal semmi baj ha nem a physx szarra lenne bízva a parasztvakító fizikai effektusok tömkelege. Még physx-el is csekély gta4hez képest a fizika. Egyszerűen hagyni kellett volna a physx-es nvidiás lepénzelést a francba és értelmes fizikai motort rakni a game alá ami a processzort nem butítja szarrá:)
  • Hunor1
    Valaki próbált már a misszió végén a menekülésnél más útvonalon minél messzebb jutni?( a felüljárón ugye zár és befelyező vidi)Vagy idővel máshol is útzár van+vidi?
  • tommygear
    ajjj am meg ha lenne gta szintű törésmodell ami több számítást igényelne akkor meg az lenne a baj hogy szarul optimizált
  • Hunor1
    hogy őszinte legyek nekem a "3 centis" törésmodell is tetszik! Az első résznél még ilyenek sem voltak.Kb pont leszarom hogy hány centit rogy be a tető.A játék hangulata és az egész menete a lényeg nekem, és ez a demós törésmodell is tetszik, főleg hogy a dukkózáson is látszik és nem csak gyűrődik a modell.
  • gergou
    lehetséges, de az viszont röhej, ha a lökhárítódat húzod magad után kis horpadásokkal egy kamionnal való találkozás után. Lehet nekem voltak nagy elvárásaim e téren. Majd a 3. részben talán realisztikusabb lesz :)
  • kabel15
    Csak hogy kötekedjek. Azok nem vadász gépek.
  • RedRiot
    Én is. Gyönyörű darab volt, sajnáltam is hogy feláldozták. :(
  • Hunor1
    azért én mégis az öreg chevy-t választanám! :)))
  • Máté94
    Ilyen jó lenne, csak akkor minden számunkra kis sebességgel való becsapódáskor meg kellene halnunk :D
  • Hunor1
    köszi már megvan, brutál jó! Persze nem god-módban kell használni csak úgy hogy téged is lepuffanthatnak.Nah szóval a PC mappába kell berakni a cuccot(ahol az exe van) majd a játékban az insert benyomása után ha görgetjük a fegyvereket akkor ott az egész arzenál.
  • RedRiot
    Igen láttam, nézd meg te is, meg fogsz lepődni :)

'59 Impala crash test
  • tenkenorman
    így van, és akkoriban még nem gyűrődtek a kasznik hogy elnyeljék az ütést.
  • RedRiot
    Kipróbáltam a Lassiter full törést. Kb. 20 percig kínoztam szegény autót, mikor beszart mindig megjavítottam a motort hogy tovább zúzhassam. Van egy rámpa amiről fel lehet ugratni egy felüljáróra: kb. hatszor ráhajtottam full sebességgel, néha kézifékezve az uccsó pillanatban hogy ferdén érjen földet.

Csináltam screeneket is de vmi gáz volt a fraps-al mert szarok lettek.

A lényeg hogy jobb első kerék leszakadt, tető teljesen összerogyott, futómű megnyekkent, a kocsi majdnem a földön csúszott, kipufogó lógott. Az alváz is meghajlott kissé. Minden sárvédő teljesen eldeformálódott, de az istenért nem akartak leszakadni ahogy a lökhárítók sem pedig dörgöltem őket házfalakhoz, ütköztem hatvanszor, de maradtak a helyükön. :(

A tetőrogyás miatt Vito fél feje átlógott a tetőn: dinamikus törésmodelleknél előfordul az ilyesmi. Összességében véve ha ez lesz a végleges törésmodell, én elégedett leszek.
  • Skynet
    Egyébként mosolygok ezen a törésmodell dolgon,bárki aki hőbörög látott valaha ilyen 1500-2000 kilós amerikai vasat törni? Nem véletlenül ilyen disznónehezek,van bennük anyag gazdagon.:)
  • gergou
    már bocs, de félre érted a real time fogalmát. Ez max annyit jelent, hogy poligon bázisu a törés, és amilyen szögben eltalálsz valamit, a deformáció annak megfelelően kerül számításra. Ez jelenleg is így van. csak az a baj, hogy az autó külsejét (kb 3 cm mélyen) érinti.
  • Prézli
    Ott a pont
  • Prézli
    A törés nem olyan lesz mint a demóban, korábban írták is, hogy van egy fájl amit ha átírsz akk a Lassiter 69-es teljes törésmodellt kap, és ott már tényleg lehet rongyolni az autót, lifeg a teljes első karosszéria etc.
    Rá is kérdeztem a csávónál aki játszott vele, és ő is real-time törésről mesélt, így van remény rá, hogy nem a jelenlegi szinten marad a törésmodell
  • szabii98
    1 linket és megnézem
  • gergou
    Próbáltad is? amiatt kérdezem csak, mert volt nemrég egy fejlesztői tech videó, abban sem törtek jobban az autók. Azt meg kizártnak tartom, hogy a játékot butított törésmodelles demoval akarják eladni...
  • tommygear
    faszák ezek a havas részek
  • Hunor1
    Próbálta már valaki a minden fegyver trainert?Hogyan kell betenni mert nekem semmi változás...????Köszi
  • szabii98
    Ez a havas pálya...hmmm...olyan szovjet kisvárosi érzésem van, a sapkájából a fickónak, nameg...hm nemis tudom.Amerikai katonáknak nem volt ilyen "kalapjuk" ugye?
  • RedRiot
    A legfontosabb mondata az interjúnak szvsz:

"Hogy, a demo valósan tükrözi-e a végleges játékot? Közel sem."
  • Hunor1
    tegnap már belinkelték ide hogy a demóban 1 autó a lassiter 69-esnek benn van a teljes törés modellje!Be kell menni a cars mappába és ott van a lassiter_69-destr file.ezt átnevezed a a: lassiter_69 re(majd a lassiter_69 filét törlöd)utána ha bemégy a garázsba a harmadik(bordó)autód lesz az a tipus amit már rommá lehet törni!
    A teljesben pedig MINDEGYIK kocsinak teljes lesz a törésmodellje.
  • DarkSector
    elég érdekesa videó főleg a vége...
  • TaRka0107
    Aki kipróbálta Franciaországban srác, ugye tőle lehet kérdezgetni és én láttam egy ilyen kérdést hogy milyen lesz a törés, azt írta hogy realisztikus.
  • bgabor
    Érdekes, engem már gyorshajtásért is megpróbálnak lekapcsolni.
  • DarkSector
    jah a srác trénerben belötte hogy láthatatlan legyen a zsaruk számára, és most meg reklamál az AI-re...:D
  • Skypack
    Nem tudom volt-e már de nekem nagyon tetszik havazás, vadászgépek az égen, hókotró :P

• gergou
    hát pl. most volt egy olyan, hogy gyorshajtásért megállítottak a zsaruk, kifizettem a birságot, és nem hogy kikerült volna a szerencsétlen, addíg koccolta az autómat, amíg el nem ment mellettem.
    A törésre visszatérve, nagyon látványosak a pici horpadások az autókon, de annyira kiábrándító, hogy 100 as tempóval ütközöl frontálisan egy teherautóval, és a !!!3 cm mély deformálódás, amit korábban szereztél sem horpad tovább!!! Ezt nagyon nem értem minek kellett, nem hiszem, hogy egy ilyen grafikus engine mellett nem lehetett volna betartani amit igértek.
    mert azt igérték, a legrealisztikusabb lesz ami valaha volt. namost az 1998 as carmageddon 2 törésmodellje felülmúlja ezt.
  • norman001
    na mind1 offba átmek ne ezt offoljam szét
  • Ironman2
  • norman001
    amúgy még mindig nem jó
  • Jamirofan89
    Azt neked kell tudnod! Címszavakat használj! Ne azt,hogy "ez a fránya Mafia 2 demo már megint kilépett exe hibával :@" hanem "game crash exe error" vagy "game blackscreen exe error" stb.
  • Skynet
    "lla. 3-4 cm mély horpadáson és ugrabugráló motorháztetőn és csomagtartón kívül semmi nincs. Ez ma nagyon kevés ahhoz képest amit igértek. A környezetben a gyalogosok primitíven viselkednek, a rendőrök viselkedése még valószerűtlenebb. Ha beléjük hajtok, mint ha semmi nem történt volna, hajtanak tovább."

Nem tudom te milyen verzióval játszottál,de pc-n ha nekimegyek vagy csak megkoccantom a rendőrautót már jönnek is rám,a gyorshajtásról/közúti balesetokozásról nem is beszélve...
    A civilforgalom is nagyon faja,nem csak próbálják kikerüléssel megoldani az akadályokat,de reagálnak is a közelgő veszélyre (PL begangolsz piroslámpán át kereszteződésbe satufékeznek.
    Ilyen téren messze a legjobb idáig ez a game a maga pár AI bugjával is a sandbox címek között...
  • norman001
    képzeld nem az és mit írjak be a Google-ba mi?
  • Jamirofan89
    Szerintem túlzottan akaratos vagy.Gondolom neked sem a Google a kezdőlapod...
  • gergou
    Még annyit, hogy nem tudom csak én tapasztaltam e, de ha leamortizálok egy benzinkutat, vagy egy kerítést, és 2 perc mulva visszamegyek oda, akkor mintha mi sem történt volna ép minden (phiziksz highon).