11769
-
#5713 lehet demo bug, de mikor és hogy lép ki?
mire gondolsz egyszercsak hibaüzenet? -
#5712 új gép -
WinStar #5711 Ezen a gépen hogy tudnám elérni azt hogy ne lépjen ki?Nagyon szeretnék vele sokáig játszani...legalábbis majd a full verzióval.
Pls help..biztos ellehet érni valahogy...
P4 3.06 Ghz,1 GB RAM,Ati HD2400 vidókártya,Sound Blaster Live hangkártya -
#5710 uninstall -
Hunor1 #5709 JÁÁÁÁJJJJ !!!!
Basszus beraktam valami trainert és miután a demóban lelőttek nem lehetett kilépni s játékból csak alt+f4- el...Utáűna viszont már nem indul a játék sehogyan sem, launcherrel sem!
Volt valahol egy eredeti .exe filém azt visszatettem de nem jó így sem!
Mija fenét csináljak??A steam nem tölti le mégegyszer mivel ugye fenn van a gépemen a demó.Lehet valahogy uninstallálni a demót hogy újra letöltse ?
Vagy van valakinek eredeti.exe filéja?
plz help.. -
#5708 halli ne vedd lelkedre, de mi az hogy 2x AF???
még jó hogy közben ültem mikor olvastam, lol 2 AF a minimum hogy felkúrom 16x-re, a mai gépeknek nem az lesz nagy falat, inkább kikapcsolom az élsimítást, a fizikát, esetleg árnyékokat, de a leg lepusztultabb káryámmal is ott indult a dolog, hogy:
1. AF 16x
2. felbontást felbaszni nativba
3. ha mehet akkor textura gyúrás
4. ha lehet árnyék gyúrás
5. nah és itt jönnek az extra beállítások ha még van erő a gépben....
ezt a 2x AF-et szerintem max te használod manapság, vagy te is csak tesztelésből...azért ez elégé megdöbbentő volt számomra....olvasni
bocs ha rosszul hangzik, de főleg ne 460-as karival butítsd a játékot, azt ha feltolod 16x-re, szinte majdnemhogy különbséget se kell látnod fps-ben, de látványban annál többet. -
#5707 cool :D -
#5706 physx nem való gyenge gépekre, meg felesleges is -
#5705 hát ha lerobban a kocsid pl nekimész egy fának és nem indul már el a kocsi akkor kiszállsz odamész a motorházhoz E betű és megjavítja :D -
#5704 #5684 -> ez a physX driver ez gyengébb gépekre való?
Nem. -
WinStar #5703 tehát a gépemmel van a baj? :(
#5635 -> hogy lehet oda kijutni?
#5684 -> ez a physX driver ez gyengébb gépekre való? -
#5702 ha elromlik, kiszállsz oda mész motor elé és az E (default) betűt nyomod meg -
#5701 hogy?:O
a bodyshopban tudom, am? -
#5700 ha ati.m van akkor is érdemes frissíteni a physix drivert? jelenleg medium beállítással használom. -
#5699 az is nagy mikor gyorsan mész kb. 100 felett és kanyarodsz ahogy csak az autó bírja akkor leesik a dísztárcsa. :) -
#5698 sőt a motort is meg lehet szerelni -
#5697 és el is durran és mehetsz gámi nélkül :D
am 1. motorházat meg hátsó csomagtartót fel lehet nyitni :O -
pauly #5696 Ja,meg ha leeresztett gumival megyünk,és mondjuk ugratunk,akkor a gumi olyankor vissznyeri az alakját,mert ugye nem nehezedik rá a kocsi olyankor a levegőben :) Jó hogy ilyenre is figyeltek,és nem csak sima leeresztett gumi modellt tettek a helyére. -
Ironman2 #5695 Ok.Nekem még a 257.21-es driver van fennt -
#5694 nVidia oldaláról. aug. 11-es. -
#5693 Megnyomom hogy Crash, csak a Waterhover, Time izé, Ammo, ammo in clip meg a health van benyomva :I -
#5692 lesz jó pár mellékküldi azt olvastam -
RedRiot #5691 A lényeg hogy jó lenne ha a történet küldetésein kívül is lenne néhány lehetőség komolyabb balhékra. -
#5690 Ékszerüzlet lesz, láttam 1 párat a demóban, csak bemenni nem lehetett. -
Gibor #5689 Lényegébe énis ezt mondtam, annyi változással hogy út közbe ha füstölsz vele egy kicsit utána laposabb lesz és ha kicsit ránehezedik a súly összébb megy... De amúgy tényleg van egykét apróság ami azért nem árt... -
#5688 Nem vágom, kilép magától :/ -
RedRiot #5687 Sajnos nem, de csak a csíkos dzsekisek a gengszterek, akik melósruhában vannak azok a légynek sem ártanak. :)
Rablásnál legközelebb megpróbálom szétlőni a telefont. Remélem a fullban lesznek komolyabb célpontok is, pl. egy szép kis bank, vagy ékszerüzlet... -
Ironman2 #5686 Honnan? -
RedRiot #5685 Gumiról jut eszembe: figyeljétek meg az autót mikor begurul a szerelőhöz és feláll az aknára. Ahogy rugózik a kocsi, a gumi attól függően hogy mennyire nehezedik rá súly, változtatja az alakját! :O Komoly autószimulátorokban is nagyon ritka az ilyen, talán a NetKar Pro-ban van hasonló effekt. Vannak azért itt finomságok dögivel. -
#5684 Felraktam valami új physX drivert és ilyen beállításokkal végre sikerült elérni átlagos 30 feletti FPS-t. :)
-
#5683 Aztán vissza mész és kiabál:THATS MAN!!! vagy mi aztán lőnek rád :D
Négereket nem lehet kikapcsolni valahogy?:/ -
Ironman2 #5682 Ezért kell lelőni! -
RedRiot #5681 Ja, jó móka leszedegetni őket. :)
Az is állat, hogy ha kirabolsz egy boltot/kocsmát/benzinkutat, és életben hagyod a boltost fogja a telefont és bejelenti a rablást. :) -
Gibor #5680 Egyenlőre még nem próbáltam ilyet És tudtad hogy ha füstölöd a gumit utána lapos lesz a gumi és ha arra az oldalra dől a kocsi egy kicsit összelaposodik a gumi :D -
#5679 nah elég jóféle ez a full törésmodell
am tudtátok, hogy le lehet lőni a madarakat? -
#5678 neked a régebbi verzió van meg. szedd le a v. 8-at. -
#5677 nálam megnyomod és megy ...:D -
Gibor #5676 Enable... de nálam csak kilehet pipálni. -
#5675 *waterhover x) -
Gibor #5674 Hol látsz disable weathert? Én sehol :D