11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • DarkSector
    lehet demo bug, de mikor és hogy lép ki?
    mire gondolsz egyszercsak hibaüzenet?
  • tommygear
    új gép
  • WinStar
    Ezen a gépen hogy tudnám elérni azt hogy ne lépjen ki?Nagyon szeretnék vele sokáig játszani...legalábbis majd a full verzióval.
    Pls help..biztos ellehet érni valahogy...
    P4 3.06 Ghz,1 GB RAM,Ati HD2400 vidókártya,Sound Blaster Live hangkártya
  • tommygear
    uninstall
  • Hunor1
    JÁÁÁÁJJJJ !!!!

Basszus beraktam valami trainert és miután a demóban lelőttek nem lehetett kilépni s játékból csak alt+f4- el...Utáűna viszont már nem indul a játék sehogyan sem, launcherrel sem!
    Volt valahol egy eredeti .exe filém azt visszatettem de nem jó így sem!
    Mija fenét csináljak??A steam nem tölti le mégegyszer mivel ugye fenn van a gépemen a demó.Lehet valahogy uninstallálni a demót hogy újra letöltse ?
    Vagy van valakinek eredeti.exe filéja?
    plz help..
  • DarkSector
    halli ne vedd lelkedre, de mi az hogy 2x AF???
    még jó hogy közben ültem mikor olvastam, lol 2 AF a minimum hogy felkúrom 16x-re, a mai gépeknek nem az lesz nagy falat, inkább kikapcsolom az élsimítást, a fizikát, esetleg árnyékokat, de a leg lepusztultabb káryámmal is ott indult a dolog, hogy:
    1. AF 16x
    2. felbontást felbaszni nativba
    3. ha mehet akkor textura gyúrás
    4. ha lehet árnyék gyúrás
    5. nah és itt jönnek az extra beállítások ha még van erő a gépben....

ezt a 2x AF-et szerintem max te használod manapság, vagy te is csak tesztelésből...azért ez elégé megdöbbentő volt számomra....olvasni
    bocs ha rosszul hangzik, de főleg ne 460-as karival butítsd a játékot, azt ha feltolod 16x-re, szinte majdnemhogy különbséget se kell látnod fps-ben, de látványban annál többet.
  • szabii98
    cool :D
  • tommygear
    physx nem való gyenge gépekre, meg felesleges is
  • tommygear
    hát ha lerobban a kocsid pl nekimész egy fának és nem indul már el a kocsi akkor kiszállsz odamész a motorházhoz E betű és megjavítja :D
  • kirol
    #5684 -> ez a physX driver ez gyengébb gépekre való?

Nem.
  • WinStar
    tehát a gépemmel van a baj? :(
    #5635 -> hogy lehet oda kijutni?
    #5684 -> ez a physX driver ez gyengébb gépekre való?
  • DJ RX7
    ha elromlik, kiszállsz oda mész motor elé és az E (default) betűt nyomod meg
  • szabii98
    hogy?:O
    a bodyshopban tudom, am?
  • DJ RX7
    ha ati.m van akkor is érdemes frissíteni a physix drivert? jelenleg medium beállítással használom.
  • DJ RX7
    az is nagy mikor gyorsan mész kb. 100 felett és kanyarodsz ahogy csak az autó bírja akkor leesik a dísztárcsa. :)
  • tommygear
    sőt a motort is meg lehet szerelni
  • szabii98
    és el is durran és mehetsz gámi nélkül :D
    am 1. motorházat meg hátsó csomagtartót fel lehet nyitni :O
  • pauly
    Ja,meg ha leeresztett gumival megyünk,és mondjuk ugratunk,akkor a gumi olyankor vissznyeri az alakját,mert ugye nem nehezedik rá a kocsi olyankor a levegőben :) Jó hogy ilyenre is figyeltek,és nem csak sima leeresztett gumi modellt tettek a helyére.
  • Ironman2
    Ok.Nekem még a 257.21-es driver van fennt
  • kirol
    nVidia oldaláról. aug. 11-es.
  • szabii98
    Megnyomom hogy Crash, csak a Waterhover, Time izé, Ammo, ammo in clip meg a health van benyomva :I
  • tommygear
    lesz jó pár mellékküldi azt olvastam
  • RedRiot
    A lényeg hogy jó lenne ha a történet küldetésein kívül is lenne néhány lehetőség komolyabb balhékra.
  • szabii98
    Ékszerüzlet lesz, láttam 1 párat a demóban, csak bemenni nem lehetett.
  • Gibor
    Lényegébe énis ezt mondtam, annyi változással hogy út közbe ha füstölsz vele egy kicsit utána laposabb lesz és ha kicsit ránehezedik a súly összébb megy... De amúgy tényleg van egykét apróság ami azért nem árt...
  • szabii98
    Nem vágom, kilép magától :/
  • RedRiot
    Sajnos nem, de csak a csíkos dzsekisek a gengszterek, akik melósruhában vannak azok a légynek sem ártanak. :)

Rablásnál legközelebb megpróbálom szétlőni a telefont. Remélem a fullban lesznek komolyabb célpontok is, pl. egy szép kis bank, vagy ékszerüzlet...
  • Ironman2
    Honnan?
  • RedRiot
    Gumiról jut eszembe: figyeljétek meg az autót mikor begurul a szerelőhöz és feláll az aknára. Ahogy rugózik a kocsi, a gumi attól függően hogy mennyire nehezedik rá súly, változtatja az alakját! :O Komoly autószimulátorokban is nagyon ritka az ilyen, talán a NetKar Pro-ban van hasonló effekt. Vannak azért itt finomságok dögivel.
  • kirol
    Felraktam valami új physX drivert és ilyen beállításokkal végre sikerült elérni átlagos 30 feletti FPS-t. :)
  • szabii98
    Aztán vissza mész és kiabál:THATS MAN!!! vagy mi aztán lőnek rád :D

Négereket nem lehet kikapcsolni valahogy?:/
  • Ironman2
    Ezért kell lelőni!
  • RedRiot
    Ja, jó móka leszedegetni őket. :)

Az is állat, hogy ha kirabolsz egy boltot/kocsmát/benzinkutat, és életben hagyod a boltost fogja a telefont és bejelenti a rablást. :)
  • Gibor
    Egyenlőre még nem próbáltam ilyet És tudtad hogy ha füstölöd a gumit utána lapos lesz a gumi és ha arra az oldalra dől a kocsi egy kicsit összelaposodik a gumi :D
  • tommygear
    nah elég jóféle ez a full törésmodell
    am tudtátok, hogy le lehet lőni a madarakat?
  • DJ RX7
    neked a régebbi verzió van meg. szedd le a v. 8-at.
  • szabii98
    nálam megnyomod és megy ...:D
  • Gibor
    Enable... de nálam csak kilehet pipálni.
  • szabii98
    *waterhover x)
  • Gibor
    Hol látsz disable weathert? Én sehol :D