11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • DJ RX7
    Trainer v. 8.0
  • szabii98
    A 2.
    Még változik, elvileg.
  • Skypack
    Igen és mivel a játék nem tartalmazza a teljes várost így nem érne sokat ha lenne terület korlátozás kiiktató patch. A játék 10 nap múlva érkezik Augusztus 24.
  • priluki
    olvastam a hsz-eket látom elég vegyesek.. hát kiprobáltam én is, két lehetöség van.. vagy ilyen lesz a végleges verzio aminek nem örülnék,pedig elég valószinü mivel 10 nap és megjelenik a játék szoval már a sokszorositáson is tul lehet,vagy ez egy előre kidobott demo,még nem a végleges verzioból,ez lenne a megnyugtato. Gondolok itt a "nem tudunk uszni" szindromára,amit én megfigyeltem,egy sikátorba elökaptam a pisztoly ráfogom a járokelőre az meg csak sétál tovább.. az még oké de a járokelők a falbol jönnek elö a sikátor végén.. na elég savanyu fejet vágtam,egyedül ami tetszett a körözés.. körözhetik a rendszámot meg téged is hiába rázod le a rendöröket,grafika se rossz de összeségében az ilyen kis dolgok teszik naggyá a játékot nálam, amik hiányoznak.. pedig nagyon vártam... :S
  • WinStar
    Sziasztok.Télleg csak ekkora a játékban bejárható terület a demoban? :(
    Mikorra várható a teljes játék megjelenése?
  • Palinko
    mire eltolod odáig eltűnnek :(
  • Fehercsoki
    Lesz majd még terület a városon kívül,pl. mint ahogy az 1ben is lehetett menni a városon kívülre,volt vidék,meg emlékszem még egy nagyon nagy gátra is.
  • szabii98
    Én megpróbáltam, láthatatlan fal majd sötétség és csak esek lefelé x)
  • DarkSector
    meg lehet próbálni, de ha jól csinálták a késítők a dolgukat, elvileg ott a keritések korlátok felett láthatatlan falba fogtok ütközni...
  • szabii98
    thx
  • Puhos
    Steam\steamapps\\common\maffia ii - public demo
  • szabii98
    És amúgy hol van a játék főkönyvtára?:)
  • szabii98
    lol :DDD

Megpróbálom, de semmit se ígérek ;DD
  • Hunor1
    egy kis észrevétel amire már nincs most időm lejátszani de próbálgassátok:

Tehát a főúton ahogy a felüljáróhoz érnénk vannak a járdán szemetes küblik, de ez olyan mint az olajos hordó. ha feldöntöm autóval akkor el lehetne görgetni egy korláthoz talán(ott ahol a magasvasút pálya van.Ugyan is ezen a hordón áthajtva megdobja a kocsit és talán átrepülne a korlát felet a vasuti sínekre,,,,
  • tommygear
    jaja :)
    csak nehogy szétlőjjék körülötted a fülkét
  • Skynet
    Apropó kőrözés.
    Ha esetleg rajtunk van a 4 csillag akkor is meg lehet kenni a rendőröket.:)
    Telefonon keresztül,bár elég drága,de ha máshogy nem megy a túlélés..:)
  • DarkSector
    azt hitte a taxis hogy szopással megússza...:)
  • tommygear
    lol :D

• DarkSector
    :P
  • Skynet
    Hallottam,szánalmas 2010-ben,de mégszánalmasabb hogy ezt láthatatlan fallal és partra teleportálgatással oldották meg.
    Mindenesetre a kocsiból kilövéstől jobban félek....
  • DarkSector
    jah amúgy hallottad már hogy úszni nem lehet majd? :)
  • gergou
    Igy hajnal derekán azt mondom, nem kell sokat aludni a full megjelenéséig, s annak ellenére, hogy nem érzem az első résszel egy minőségben (a demo alapján), meglehetősen várom mi lesz a storyból :) Végülis ez fogja meghatározni a folytatást. Ha picit is hozza a story az előző rész minőségét, akkor már érdemes volt rá várni :D ha még nincs is bent az a fizika amit ígértek :)
  • Skynet
    Én már abbafejezem,hiába ugatunk összevissza ettől még sem a gépigény sem a játék fizikai motorja nem fog változni,sem az nvidia üzletpolitikája...Szal beszéljünk a játékról. Már ha még lehet róla beszélni,de komoly hogy egy szaros alapból 10 perces demót napokig nyomnak az emberek,azért ez mutatja hogy a játék szarnak nem szar sőt.:)

/Csak az autóból kilövés legyen az eredetibe,igazság szerint a legnagyobb hibája (sőt buktatója) lenne a játéknak ha nem lenne....
  • DarkSector
    inkább goo ezzel off totyik.
  • Ironman2
    Ez nem teljesen igaz
  • DarkSector
    azt a lowot arra értettem hogy elég kiábrándító volt a mikor leszakadt darabokra a sok fa boltív, és 5 másodperc múlva meg lehalványultak a darabok és köddéváltak...

nah ne kukacoskodj....:)
  • DarkSector
    jó figy mondom nekem fullmindegy mien játékok hol futnak, de ez nem igy megy hogy 3 kifli, meg 4 kenyér az 10 zsömle....
    a cpu összetett feladatokat végez, nem csak fizikát, mondom nem vagyok guru, van olyan játék ami pl jobban tömörített fájlokból dolgozik, vagy éppen tölt valamit, vagy mittoménmi, azt a cpu végzi, ezt csak az tudná megmondani aki ezzel keresi a kenyerét :)
  • Skynet
    Pont a Strangleholdot mondtam én is neki másik topikban, amikor lelowozta a HAVOC-ot...

Nem ezektől az efektusoktól lesz minőségi egy játék ez tény. Csak qrvamód gusztustalan hogy így tudja csak eladni az nvidia a túlárazott szemeteit. Processzor porig butítással,nehogy az ati tulajok kapjanak ebből a pár effektusból. És a vicc,nem csak az ati tulajokkal csesznek ki,a saját fanjaikkal is. Szánalmas hogy a pár effektus miatt a játékban nvidia karival is közel a negyedére esik az fps bekapcslolt physx mellett...
  • DarkSector
    nemvágom nem vagyok fejlesztő....:)
    csak annyit tudok, hogy a cpu nem csak fizikára megy el....
  • Ironman2
    Ezzel én is igy vagyok
  • DarkSector
    nem vagyok fanboy.
    már irtam én nem gépeket szeretek, meg emblémákat, hanem játékot, az érdekel, hogy egy mosógépen fut vagy egy wc üllőkén azt leszarom...:)
  • gergou
    na akkor mesélek. Én jelenleg is konzol párti vagyok, és ez az első játék, ami a multi platformok közül valamivel többet nyújt pc -n. röhej, hogy ezt a phizikszes gyengeséget találták ki ellenségnek, ha az alan waket nézem, ennek a 2*eresét is le tudná generálni a motorja, amit a mafia2 fiziksz szinten csinál. oké, csomó törmelék, miegymás, meg hullámzó szoknya, a hullámzó bőrkabátot már a max payne 2 is tudta hardware nélkül :D
    Azonban a nagy kedvenc példám erre a Stranglehold, na abban minden miszlikre lőhető, és tele van a rom maradványokkal az egész generált világ amiben a játékos pusztít. oké, kisebb térben, de ezt lehetne manipulálni nagyob térre. Mindez x 360on, minden hardwares fizikai gyorsítás nélkül. sajnálom, hogy a mafia 2 konzolos változatából kimarad a leomló vakolat maradványa :D
    de nem ettől lesz egy játék 'minőségi' :)
  • Skynet
    Ez halálpontosan azért baromság,mert a physx-el nem leveszik a terhet a cpu-ról hanem szószerint szarrábutítják.
    A physx nyomott eddig bármiféle komoly effektust törmelékszóráson,zászlólobogáson,és egyéb ilyen nevetséges baromságokon kívül játékokban komoly fps zuhanás nélkül? Nem. Nyomott valamikor is olyan komoly fizikát mint egy jobb havoc motoros játék? Soha.
    Miről beszélünk?:)
    Te még elhiszed hogy egy 4magos (vagy akár 2magos) procinak komoly kihívást jelentene az a pár szaros fizikai effekt,és ezért a physx tehermentesíti?:) Ugyan már..:D

tommygear: ez a vicc,a proci még így butított szálhasználat mellett is simán kinyomja a törmelékottmaradós füstölgős robbanásos törmelékrepkedős effektusokat ati kártya mellett,egyedül a csodálatos 5-10 fázisból álló ruhalobogás akasztja...Érdekes:D

• tommygear
    látom te is nvidia fanboy vagy
  • DarkSector
    mert itt ezt akarták, tudnának mást is....legalábbis sok játékban már prezentálták...
  • Ironman2
    Még nem próbáltam
  • Hunor1
    hö....? :))

#5590 - válasz erre???
  • tommygear
    nem az a parasztvakítás amit te írsz, hanem az, hogy a csodás physx csak ennyi extrát nyújt, egy kis ottmaradó törmeléket :D de azért vegye a paraszt mert az kell neki
  • DarkSector
    capise? :)
  • DarkSector
    nem arról van szó, hogy nem lehet terhelni vele a cpu-t, vagy nem képes megjeleniteni az effect-eket a gép nvidia kari nélkül, csak arról van szó, hogy sokszor 4 cpu is kevés ahhoz hogy szép nagy terjedelmű, és jó fizikával rendelkező játékot tudjanak ugy leosztani a hardware-nek, hogy az normálissan menjen.

és ezért volt ötlet hogy leveszik a terhet a cpu-król, az egy dolog hogy sokan azt hiszik ez parasztvakítás, aztán meg mindenki itt rinyál hogy mien szar mikor high fizika mellett nem birja a 4 magos gépük.
    beszarok, és ez még semmi, ha komolyabban és több effect-et akartak volna, a 2 kártyás rendszer simán elbírna sokkal nagyobb terhelést, az egy másik dolog, hogy itt ennyi van, amit át lehet még hárítani a cpu-ra.

persze fizika, sokan azt hiszik, hogy ha egy játékban egy nagy doboznak megtudják oldani a fizikát, akkor 30-40 törmeléknek is, hiszen a doboz 8x akkora, háát nem.....