Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
hát remélem csak félrebeszél
Tegyék csak bele, a bénák majd trainerrel kilövik....

Pedig az elsõ rész leghangulatosabb eleme volt, hogy nem lehetett ész nélkül száguldozni mint holmi GTAban...

Why so serious?

zzeN
Csak hülye.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Mafia 2 demo preview videó!

A videó vége felé Szeptember 24.-ét szövegel az ürge, mint megjelenési dátum a teljes játéknak! Csak hülye, vagy tényleg eltolták egy hónappal?! <#rolleyes>

zzeN
Lesz sebességkorlátozás, 60-nál gyorsabban mész jönnek a zsaruk😊 (állítólag eléggé sûrûn járõröznek).

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

tommygear
remélem az ilyen sebességkorlátozást meg ilyen hülyeségeket nem tettek a 2be, meg ha átmész a piroson jön a rendõr dolgokat
tommygear
mehetsz innen csá
örülj neki, legalább minimumon meg lesz a 24 fps-ed 😊

tonyr
ok h nem minden textura full részletes, de nem is számit, filingje legyen jo
sokaknak uu krájzisz graf kell !!! de persze a game nem volt jo max tech-demo-nak de az kell ? nem, inkább jo story, élvezetes játék, ennyi
várom, és kötelezö darab a gyüjtibe 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

FlyHigh
Tv-n kell játszani, full AA-AF. Fel sem tûnik az ilyen apróság, amióta számûztem a monitort.

Thrash \'Till Death

tenkenorman
de a tûzhely mögé beesett gyufásdobozon fullhd textúrák vannak😄

http://www.tenke.hu

n3whous3
csávó hátán mekkora textúra, legalább 50*50-es XDDDD

púúúúú

Fehercsoki
Elég ocsmány.Fõleg az a kosz vagy mi a hátán,nagy kockákból áll az egész:S

zzeN
Bal oldalt a disznók😄

Hú... akkor le kell állnom a piával😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Galaxisban frissíthetnék már az árát mert nem nagyon hiszem hogy õk 12500ért akarják adni a játékot amikor platinumshopban a gyûjtõi kerül 15000be az alap meg 9000be.

Why so serious?

bertino
igy van, adjak melle az elso reszt is.

en mar el is kezdtem ujra gamelni vele, meg mindig nagyszeruen osszerakott kis game.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Tud valaki valamit hogy csak a STEAM-en van olyan akció hogy mellé adják az elsõ részt is??

Steam-en pofátlanul drága.(14ezer FT)
Külön meg 8720FT zavviról az Exclusive Renegade Pack + 1600ft külön az elsõ rész.

Next PC upgrade: 2022

Eddig egyszer rendeltem, az 1 héten belül megjött gond nélkül.

Why so serious?

kill3r21
Szokott valaki zavviról rendelni? aki igen irjon pls egy pm-et! köszi 😊
zzeN
A PS3 exc. DLC, a The Betrayal of Jimmy DLC-bõl egy videó: itten

+ Angliában nem lesz CE verzió<#rolleyes>

Penge88
"ha ilyen befejezést akarnak, akkor össze lehetne úgy hozni a történelmi szálakat" -> Ezt pont erre mondtam, hogy befozhatják az öreget a képbe... LEhet Empire Bay nincs is olyan messze LH-tól... :-) Anno a GTA SA-ban is vissza kellett menni Liberty City-be egy küldi erejéig...

Thank God, I\'m a Lada owner!

10.-e van... 😄

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

tommygear
évszám stimmel, salieri meg simán bejöhetne a képbe, hogy felbéreli õket egy munkára
Miafranctörtént, hogy pár nap alatt 160 új üzenet lett?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Kit--Kat
Úgy volt, hogy az ország másik felébe költözött, így stimmelhetne.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Penge88
Hát erre nem hiszem,hogy nagy esély lenne, mivel eleve más a város... City of Lost Heaven volt az 1. részben, itt meg Empire City, vagy mi... Bár lehet elköltözött onnan Tommy. MIndenesetre azt mondta a lövés elõtt, hogy Mr. Salieri sends his regards. Nem hinném, hogy Vito-ék Salierinek dolgoznak. De természetesen, ha ilyen befejezést akarnak, akkor össze lehetne úgy hozni a történelmi szálakat, hogy ez legyen a befejezés. Nagy lenne, ha ez lenne a 2 vége, hát majd kiderül kb gy hónap múlva. Mindenesetre a demót már várom, pláne ha nem fog futni a gépen. 😄

Thank God, I\'m a Lada owner!

a.carkey
No igen! Az Illusion Softworks anno azért odatette magát.

A Hidden and Dangerous elsõ része szinte tökéletes volt. Aztán ugye jött a Mafia, majd a Vietkong elsõ része, melyek szintén nagy kutatómunkára és szinte tökéletességre mentek. Még megcsinálták mindmáig személyes kedvencemet, a HD2-t (apropó, manapság 1290 forintért a két és félnyi HD-t meg lehet venni pl. a Media Marktban ...). Tk. az elqurt Vietkong 2 kivételével mindegyik játékuk nagy élmény volt, és amikor megcsinálták, kicsit más és jobb volt, mint hasonszõrû társaik.

A medve nem játék.

HKS
Ez engem is érdekel nagy poén lenne és egyben szép befejezés

HKS
Azért mert akkor még játék fejlesztés volt és nem játék ipar mint manapság túl sok a játék nagyobbak az igények, régen volt két-három játék azt csá nem volt appeláta hogy neked nem tetszik az volt kész ma meg nagy a választék így megnövekednek az elvárások is.

tommygear
mondom, mi van ha ezzel lesz befejeze a játék?
szerintem hatalmas nagy befejezés lenne, mellesleg az a piros autó sem véletlen az 1 végén... a 2ben is sokszor láthattuk már azzal rohangálni a 2 fickót
na mind1 majd kiderül a készítõk meg azt kamuznak amit akarnak így csak nagyobb meglepetés lenne
köze nincs hozzá.. a teszterek írták volna már ha így lett volna + nem egy interjúban megmondták, hogy semmilyen vonatkoztatás nem lesz az elsõ részhez... na meg az nagy küldetés lenne, kocsikázz el a villanegyedbe, szólítsd meg a delikvenst és luparával lõdd telibe.. Szerintem csak jó gengszter alaknak tartották az elsõ részbõl, és kicsit felturbózva belerakták a 2-be.

tommygear
ja, csak most kapcsolódtam be 😄
Egy párunknak már eszébe jutott a topicban. Többek közt nekem is. 😄

[HUN]FaTaL
Akkor nem tudom miért volt bennem hétfõ. Valaki írta, hogy legyen már hétfõ. De hát a demo az kedd 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

tommygear
nemtudom, lehet hogy lesz
10.én jön a demo a game meg hónap végén vmikor
n3whous3
tudtommal a hónap végén

púúúúú

[HUN]FaTaL
Nem úgy volt, hogy semmilyen kapcsolat nem lesz az elsõ résszel?

Amúgy hétfõn jelenik meg a játék?

http://goo.gl/gd6Zi5

tommygear
itt jobb minõségben
hát nagy lenne ha ez lenne a vége, a másik pali is kicsit Vito-s
tommygear
lol most jutott eszembe egy érdekes dolog
sztem a mafia 2 végén mi fogjuk megölni tommy angelot <#idiota>
nézzétek meg itt egy kép a mafia 1 végérõl, sztem ez vito meg a dagadt haverja 😄 a dagadt hasonlít is a mafia2-bõl a palira
http://imagerz.com/QEJEWUtvAwJSX19LRQVR
tommygear
valami értelmes bannert összehozhatna vki
DeerHunter01
ezt mondod, de ebbe nem kell belekeverni a platformokat.
amíg ilyen zs..kotick félék lesznek a fejesek addig ez lesz a helyzet

\"Erről van szó!\"

tommygear
hát én nem ezt mondom?? a pénzéhség miatt is tart itt nagyrészt az egész
DeerHunter01
had ne mondjam milyen Bobby Kotick és pénhézes társai sodorták ide a játékipart.
nem a minõség hanem a mennyiség a lényeg, és sajnos ez sokkal jobban megéri nekik.

\"Erről van szó!\"

n3whous3
A konzolokon dömping van direkt azért, mert tudják, hogy van pénz benne. Azért, mert 60 csillió hardverre kell dolgozni, kevesebb idõ van tervezni, stb ráadásul már kifogynak az ötletekbõl és igenis a konzolok miatt csökkent a minõség.

púúúúú

n3whous3
A te screenshotod amit mutattál elõtte?

Csak mert én érzem kicsit furának, hogy kezedben egy bétával/demóval nem játszol, hanem inkább kérdezõsködsz, hogy milyen nehéz? LOL

púúúúú

tommygear
de most komolyan, honann tudod, hogy mi lett volna ha? 😄
ez olyan vicces, régen nem volt konzol jöttek 2-3 évente a minõségi gamek és akkor se volt semmi szabály rá, egyszerûen csak nem kapkodtak nem sürgette õket annyira a kiadó
DeerHunter01
Na leírom a véleményemet utoljára aztán részemrõl OFF vége.
Azt mondta tommygear hogy az új játékokat a konzolok miatt tervezik úgy hogy a hülye amcsi gyerek is végig tudja vinni.
Nem a konzol tehet róla hogy egyre lejjebb süllyed az a bizonyos léc.
Ha nem lenne konzol akkor is ugyanaz lenne az "igény".
Tökmindegy a pistikének, hogy tv elõtt joyyal a kezében játssza azt a játékot vagy monitor elõtt billentyûzettel meg egérrel a játék ugyanaz marad a nehézségével és a küldetéseivel együtt.
Talán ha lenne rá egy szabály hogy egy játékot minimum 2-3 évig kell fejleszteni és lenne egy minimum 15 óra játékidõ más lenne a helyzet, de amíg nincs ilyen (és soha nem ie lesz) addig marad ez a helyzet.
Nem az a lényeg hogy min játszod a játékot.

\"Erről van szó!\"

Bence94
vagy 2 évvel a pc-s után pc 2002 és a rockstar portolta 2004-ben.pc-re tervezték.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..