11769
-
Gibor #5673 Nincsen... Az északi rész van benne ahol a demoban nem lehet menni, az se teljesen, az is hiányos... a többi az kivan véve, messziről látod de közelről egy nagy semmi... -
#5672 és a Disable weather vagy az Enable? -
#5671 ez a demo legalább 1 éves leírom még1x
emlékezzetek vissza minden egyes videóban már lassan több mint egy éve ugyanezt a küldetés látjuk folyamatosan minden játékbemutatón -
Ironman2 #5670 Offtopikban ezentúl egy kattintásra letölthető a Trainer,és a patch a demóhoz. -
Ironman2 #5669 LOL! Azért bennt van az egész város a demóban -
Hunor1 #5668 városnézés a levegőből -
Hunor1 #5667 hopp érdekes kis videó! Kamionnal repül át a túloldalra, és még nem volt az a patch ami kilövi a "mission failed" szöveget, hátha ma már működik! de érdekes kis bug nézzétek.
http://www.youtube.com/watch?v=fBKXqu1eA7k -
#5666 thx -
#5665 megnéztem én is ez már sokkal jobbnak tűnik
-
Gibor #5664 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!#5633 hsz ből tölsd le a trainert. #5635 hsz ben lévő patchet tedd fel, utána trainerben a waterhoovert kapcsold be, és játék közben valahol menj a vízre, ajánlom hogy észak felé menj, egyszer úgyis lefogsz esni a kocsival a vízbe és kitesz a partra, de ha eléggé feltudtál menni északra akkor a lezárt területen belül tesz ki valahova.
-
#5663 origo
"Ez a játék tulajdonképpen a GTA IV ötvenes években játszódó változatának tekinthető" -
#5662 nekem nem müxik O_o -
Hegyipapa #5661 Megőrültem :) de ez nem újdonság
-
#5660 Megnéztem ezt a törés megbuherálást, kurva jó lesz a full-ban:)
Valamit biztosan elhagytam...
-
Gibor #5659 Fasza :D Én is kimentem, először a nagy hídon akartam keresztül menni de a híd végénél egyszer csak elfogyott minden :D Utána az északon lévő részt próbáltam meg ott szépen körbe kocsikáztam mindent, találtam autó műhelyt kocsmát fegyver boltot mindent :D -
#5658 azt nem tudom hogyan itt nem a vga-t terheli le hanem akkor valamilyen módon szofveresen a procit terheli... -
#5657 thx...csak remélem lesz elérhető verzió a eső és estéből -
#5656 komolyan mondom ha eljutok kártya vásárlásig lehet visszatérek nvidiára mert elég jól sikerült ahogy látom. -
#5655 én most kipróbáltam és valóban működik! most is bestbuy lenne de ha tényleg ennyire igaz ,hogy "ez közel sem végleges bla bla bla" akkor itt büntetés lesz.most olvastam,hogy elvileg találtak multiplayer kódsorokat a játékban... remélem dlc-ként be fog kerülni mert igen jó móka lenne. -
#5654 A géped: P4 3.06 Ghz,1 GB RAM,Ati HD2400 vidókártya,Sound Blaster Live hangkártya! -
WinStar #5653 oylan kérdésem lenne hogy játszok mondjuk 10-15 percig utána befagy és kidob egy olyan hibával hogy a mafia2 exe hibát észlelt ezért leált...a gépem: P4 3.06 Ghz,1 GB RAM,Ati HD2400 vidókártya,Sound Blaster Live hangkártya -
#5652 meg szep:)
nekem a HD4830-al is megy 30fps-el max physix mellett,pedig ez ATI. -
#5651 Itt, ide írják szvsz elsőként. -
crossy104 #5650 Aki esetleg 460GTX vásárláson gondolkodik annak irom.Full HD-ban PhysX médiumon / társkártya nélkül/ 2x aa,2x af, a teszt 53 fps-re jött ki. -
#5649 upsz ez nagyon jo:D koszi a linket.
atmentem a "tiltott" limit zonaba,bementem egy alagutba,a vegen meg belepottyantam a semmibe -
#5648 valamelyik nap már játszottam a demoval most belépek rá kattintok a start game-re és kilép ez miért van? -
Majestic01 #5647 Ha előző este megittál volna 11 sört és kb 2 deci jack-et, a sikeres vizsga miatt, szerintem te se lennél frissebb...:)
Ám köszi. -
#5646 ezeket merre találtad? -
#5645 ennyi minden benne lenne a demóban amit elő lehet hozni ?:D -
#5644 Látom az értelmezéssel is bajok vannak. Ez a tiéd: "Majestic: #5637" -
Majestic01 #5643 Ezt most nekem linkelted?:) -
#5642 Srácok már próbálkoznak.
eső
éjszaka
Majestic: #5637 -
Majestic01 #5641 Igen, de sok értelme nincs, mert egy idő után kilép... kb 30MP-ig mehetsz máshol. -
GPx8 #5640 Realisztikus törésmodellt akartok? Hány küldetéshez érnétek akkor oda autóval, hm? Egyhez sem... -
bgabor #5639 De akkor még mindíg csak busszal és kamionnal lehet kimenni az ismert módon, ugye? -
#5638 ;DDDD jó lesz
thx
szerk.:
404 Not Failed -
#5637 Nem írja ki h mission failed. -
bgabor #5636 Milyen patch el, mit csinál? Eltünteti a piros határokat, vagy mi? -
#5635 Ni má hova jutottam:
Utolsó képen látható h ott a map vége, de egy jó nagy terület még így is bejárható.
Itt a "patch": patch
Ha meghalsz vagy kiesel a pályáról akkor csak a restart segít. -
#5634 A demó elvileg régen kész volt, tehát egy régebbi verzió. Vélhetően sok minden változni fog a teljes játékig, pl.: autók sérülés modellje, gondolom lehet majd úszni, stb.