11769
-
#5793 Óóóó tirexi...Anno kiröhögtem mert 8 (vagy 16? nem emléxem) giga ramot tett a gépébe és rákérdeztem hogy játékhoz miafrancnak...Erre okosító választ kaptam bő másfél A4-es oldalon,hogyan gyorsítja a soksoksok giga ram a játékokat...:D
Azóta még ha csak a nevét meglátom egy hsz elött inkább "lapozok"...
Igazi idióta buta nvidia fanatikus,nulla önkritikával. -
#5792 jah vágom...:)
nem is figyeltem most esett le...:D -
#5791 ő csinálja őket
gyártja sorra a kritikán aluli videót, de mióta van sg-n topikja kicsit visszavett :) -
#5790 nem de a videohoz hogy kapcsolódik ez a fickó? :P -
#5789 nem ezért linkeltem, hanem hogy ott a teljesítmény a városra megy el, míg itt megoldották, ellenben szegényessebb környezettel...:P -
#5788 nem ismered Tirexit? :O
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1267218367
ajánlom mindenki figyelmébe ezt a 6 részes videót :D -
#5787 -
#5786 mien tirexigeci? az micsoda? -
#5785 Na.
A teljes városban más ruha választék lesz, és még lesznek egyéb üzletek(a felderítésem alapján) de a fegyver bolt, body shop meg a büfé/kocsma választéka nem változott. -
#5784 ugyis megoldódik:) felrakják a valahova a megodását -
-
Csokis #5782 Azt sajnos én sem tudom, pedig kíváncsi lennék rá! -
#5781 loptam egy autót meg egy csajt -
#5780 a jútúbos vidiben látott éjszakát akkor hogyan kell előcsalni? -
Csokis #5779 A VITOPatch! Én is ezt használom. -
Hunor1 #5778 Tudtok olyan patchról ami nem MEGÁLLÍTJA az idő visszaszámlálást hanem teljesen kiveszi??Bár gondolom a missziót így nem engedi majd lejátszani mivel a végén van vagy 2 perc a menekülésre. -
#5777 Csodálkozik, hogy azon a gépen physx mellett úgy ment ahogy, meg hogy a gta4 jobban futott :D hát lol. Ki kell azt a fost kapcsolni és máris 3* annyi fpse lesz... -
Csokis #5776 Elnézést, ha már volt! Mafia 2 teszt autós szemszögből -
Csokis #5775 Persze így nem lesznek fények. -
Csokis #5774 Éjszakai mód:
Menj a steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\sds\skies\ mappába és a 08_01_cigara.sds file-t nevezd át a freeride.sds-re, felüliratva az ottanit! Előzőleg mentsd azért le az eredeti freeride.sds file-t! Kész. -
#5773 Magyarítás szempontjáról nézte már valaki? -
#5772 áá nee tirexigeci -
#5771 remélem ez már a teljes verzióban javítva lesz -
RedRiot #5770 Eh, hogy lehet ezt az éjszakai módot bekapcsolni? Azt a sok dinamikus fényt már tényleg nem bírná szegény gépem attól félek. :/ -
RedRiot #5769 Figyi, Empire Bay ilyen kemény hely: hozzászoktak már az emberek hogy egy stukker csövével kell farkasszemet nézniük. :) -
#5768 nem nem...A GTA4 ben csak az autó fényszórónak dinamikus az árnyéka! minden más statiku(utcai lámpák egyéb fényforrások is statikusak, kivéve a lakásunkban) de itt az utolsó fali lámpa vagy utca közvilágitás dinamikus! amit linkeltél videót az nem dinamikus fény árnyék, csak megvilágitás..nem keletkezik árnyék csak a felületet világítja meg. -
#5767 fény???? -
#5766 nekem az zavar picit ha előveszem a stukkert és ráfogom a járókelőkre mintha mise történt volna...sétálgatnak és néznek rám boci szemekkel, de ezeket lehet javitani...ha foglakoznak a kiadás után a játékkal pathekkel semmi gond nem lesz! -
#5765 A gta4 ben is van ám fény csak ott máshová osztották széjje....
ni e -
#5764 fuhhh dovönload linket :D -
mike01010101 #5763 Az esti video ut mindent, ez tenyleg durva.
Ket dolog nem tetszik a demoban, a semmibol feltuno emberek az utcan es az hogy nem lehet fedezekbol atugrani egy akadalyt. Pedig ez nagyon hasznos es szinte mindegyik fedezekrendszeres jatek tudja.
-
Csokis #5762 -
#5761 Ez az este mindent üt! nézzétek hogy minden fényforrás dinamikus(kocsi ahogy halad alápák alatt)!!! A GTA esetleg a nappali részeken vette fel a versenyt, de ilyen szép éjszkai mególdást még nem nagyon láttam...az esőről nem is beszélve! -
#5760 Gyönyörűen néz ki. Azok a színek meg a fények ahh... -
#5759 jahú én nem értem, érdekes mert az idő se járt le, és mission failed, lehet időlimit kitörlés kell hozzá. -
Hunor1 #5758 Full éjszaka, esővel!!!
mivel 26 perce tették fel a jutúbra gondolom hamarosan lesz leírás is hogyan lehet megcsinálni.
addig is nézzétek:
éjjeli autózás+eső -
#5757 na ez az a játék amin eldöntöttem hogy pc-t fogok ujítani...
Az első része legendás volt...remélem ez is az lesz. :D eddig nagyon jónak néz ki..Bejön -
xido #5756 Azt hittem az a szám azt jelenti,hogy 18.-án jelenik meg..vagy hogy 18 játékos multiplayer van benne -
#5755 lol egyszer csak beestem a semmibe miután átmentem a piros részbe
-
#5754 xboxon is át lehet menni, de ugye ott mission fail :(