11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Skynet
    Óóóó tirexi...Anno kiröhögtem mert 8 (vagy 16? nem emléxem) giga ramot tett a gépébe és rákérdeztem hogy játékhoz miafrancnak...Erre okosító választ kaptam bő másfél A4-es oldalon,hogyan gyorsítja a soksoksok giga ram a játékokat...:D
    Azóta még ha csak a nevét meglátom egy hsz elött inkább "lapozok"...
    Igazi idióta buta nvidia fanatikus,nulla önkritikával.
  • DarkSector
    jah vágom...:)
    nem is figyeltem most esett le...:D
  • tommygear
    ő csinálja őket
    gyártja sorra a kritikán aluli videót, de mióta van sg-n topikja kicsit visszavett :)
  • DarkSector
    nem de a videohoz hogy kapcsolódik ez a fickó? :P
  • DarkSector
    nem ezért linkeltem, hanem hogy ott a teljesítmény a városra megy el, míg itt megoldották, ellenben szegényessebb környezettel...:P
  • tommygear
    nem ismered Tirexit? :O

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1267218367

ajánlom mindenki figyelmébe ezt a 6 részes videót :D
  • TDC Geronimo
  • DarkSector
    mien tirexigeci? az micsoda?
  • szabii98
    Na.
    A teljes városban más ruha választék lesz, és még lesznek egyéb üzletek(a felderítésem alapján) de a fegyver bolt, body shop meg a büfé/kocsma választéka nem változott.
  • samsung123
    ugyis megoldódik:) felrakják a valahova a megodását
  • macleody

• Csokis
    Azt sajnos én sem tudom, pedig kíváncsi lennék rá!
  • woy
    loptam egy autót meg egy csajt
  • samsung123
    a jútúbos vidiben látott éjszakát akkor hogyan kell előcsalni?
  • Csokis
    A VITOPatch! Én is ezt használom.
  • Hunor1
    Tudtok olyan patchról ami nem MEGÁLLÍTJA az idő visszaszámlálást hanem teljesen kiveszi??Bár gondolom a missziót így nem engedi majd lejátszani mivel a végén van vagy 2 perc a menekülésre.
  • TDC Geronimo
    Csodálkozik, hogy azon a gépen physx mellett úgy ment ahogy, meg hogy a gta4 jobban futott :D hát lol. Ki kell azt a fost kapcsolni és máris 3* annyi fpse lesz...
  • Csokis
    Elnézést, ha már volt! Mafia 2 teszt autós szemszögből
  • Csokis
    Persze így nem lesznek fények.
  • Csokis
    Éjszakai mód:

Menj a steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\sds\skies\ mappába és a 08_01_cigara.sds file-t nevezd át a freeride.sds-re, felüliratva az ottanit! Előzőleg mentsd azért le az eredeti freeride.sds file-t! Kész.
  • kirol
    Magyarítás szempontjáról nézte már valaki?
  • tommygear
    áá nee tirexigeci
  • tommygear
    remélem ez már a teljes verzióban javítva lesz
  • RedRiot
    Eh, hogy lehet ezt az éjszakai módot bekapcsolni? Azt a sok dinamikus fényt már tényleg nem bírná szegény gépem attól félek. :/
  • RedRiot
    Figyi, Empire Bay ilyen kemény hely: hozzászoktak már az emberek hogy egy stukker csövével kell farkasszemet nézniük. :)
  • samsung123
    nem nem...A GTA4 ben csak az autó fényszórónak dinamikus az árnyéka! minden más statiku(utcai lámpák egyéb fényforrások is statikusak, kivéve a lakásunkban) de itt az utolsó fali lámpa vagy utca közvilágitás dinamikus! amit linkeltél videót az nem dinamikus fény árnyék, csak megvilágitás..nem keletkezik árnyék csak a felületet világítja meg.
  • akyyy
    fény????
  • samsung123
    nekem az zavar picit ha előveszem a stukkert és ráfogom a járókelőkre mintha mise történt volna...sétálgatnak és néznek rám boci szemekkel, de ezeket lehet javitani...ha foglakoznak a kiadás után a játékkal pathekkel semmi gond nem lesz!
  • DarkSector
    A gta4 ben is van ám fény csak ott máshová osztották széjje....
    ni e
  • szabii98
    fuhhh dovönload linket :D
  • mike01010101
    Az esti video ut mindent, ez tenyleg durva.
    Ket dolog nem tetszik a demoban, a semmibol feltuno emberek az utcan es az hogy nem lehet fedezekbol atugrani egy akadalyt. Pedig ez nagyon hasznos es szinte mindegyik fedezekrendszeres jatek tudja.
  • Csokis
  • samsung123
    Ez az este mindent üt! nézzétek hogy minden fényforrás dinamikus(kocsi ahogy halad alápák alatt)!!! A GTA esetleg a nappali részeken vette fel a versenyt, de ilyen szép éjszkai mególdást még nem nagyon láttam...az esőről nem is beszélve!
  • TDC Geronimo
    Gyönyörűen néz ki. Azok a színek meg a fények ahh...
  • DarkSector
    jahú én nem értem, érdekes mert az idő se járt le, és mission failed, lehet időlimit kitörlés kell hozzá.
  • Hunor1
    Full éjszaka, esővel!!!
    mivel 26 perce tették fel a jutúbra gondolom hamarosan lesz leírás is hogyan lehet megcsinálni.
    addig is nézzétek:
    éjjeli autózás+eső
  • Robez84
    na ez az a játék amin eldöntöttem hogy pc-t fogok ujítani...
    Az első része legendás volt...remélem ez is az lesz. :D eddig nagyon jónak néz ki..Bejön
  • xido
    Azt hittem az a szám azt jelenti,hogy 18.-án jelenik meg..vagy hogy 18 játékos multiplayer van benne
  • tommygear
    lol egyszer csak beestem a semmibe miután átmentem a piros részbe

• akyyy
    xboxon is át lehet menni, de ugye ott mission fail :(