11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Ironman2
    Nem semmi,a youtubon vannak már végigjátszás videók is
  • tommygear
  • szabii98
    De a négerek mindenhol ott vannak, ez normális
  • DarkSector
    kikapcsolt fizikx mellett nyomd, úgy 1680x1050-ben kéne kapnod 33 fps környékit. (AA se fontos)
  • DeerHunter01
    ezt érdemes olvasgatni
  • DarkSector
    én meg próbáltam zúzni, de valamiért csak 2 féle karaktert láttam a játékban a romboláskor, a sapis négereket, meg a zsarukat, meg talán 1-2 civil kislány, és ennyi, fura volt tiszta klónok támadása...
  • McCartman
    Az elég szarul megy akkor.:S
    mennyi RAMod van? let nem ártana egy win reinstall sem.:)
  • szabii98
    én busszal megyek :DD
    Átugrattam a négereken az lol volt :___:
  • DeerHunter01
    googleba beírod:
    geforce 9400GT driver
    kifogja dobni az nvidia hivatalos honlapját ,ott kiválasztod az operációs rendszered és leszeded a drivert ,aztán felrakod.
  • norman001
    már egy párszor újraraktam gamet
  • DarkSector
    pedig van, a kaminyonnal mentem-mentem, egyszercsak megakadt, kiszállok, körbejárkáltam, tovább is tudtam menni, csak kocsival nem....:)
  • norman001
    xp sp3 de deerhunter01 írta hogy állítsam arra meg frissítsem a drivereket a drivereket nem tom hogy lehet frissíteni ja és nekem galaxy nvidia gefore 9400gt-m van.Azon alpból van physx?
  • szabii98
    Ja, én eddig 1el se találkoztam O_o
  • DarkSector
    érdekessek ezek a láthatatlan falak!!! O_o
  • tommygear
    ja igen milyen oprendszered van?
  • szabii98
    lol, SP2-t van vagy mi a rák?
  • tommygear
    sehogy nem az a baja biztos egy 2010es játéknak
    telepítsd újra az lesz a megoldás
  • norman001
    na szal még egyszer hogy állítsam be xp sp3 ra az exét?
  • GPx8
    Ez hatalmas probléma.
    Én például lecsuktam az autószerelgető bácsinak a motorháztetőt és vígan szerelte tovább. Érted? Még rászántak volna pár évet a srácok, akkor nem lennének ilyen bugok...! :P
  • Jamirofan89
    Eddig egyszer sem kapcsoltam be a Physx-et.
  • DarkSector
    hát ezeket tök felesleges így hasonlitgatni, ahhogy írtad is, az a vicces, hogy egy mai pc-t akarnak versenyeztetni 5 éves konzolokkal, a pc-n 1 eltérés van, több élsimitás, és a PHYSX ha bekapcsolod, ennyi.
    konzolon meg van fizika, csak a részecskék nem maradnak meg, valószínüsithetően a memoria hiányának.

ezek eléggé vicces dolgok. én eleve azt nem értem hogy mien alapon kezdik el összemérni, egy fullos pc-n futattot demot az 5 éves gépekkel....de legyen.

konzolról senki se állítja, hogy többet tud mint egy mai pc, csak éppen ár-értékben alázza porig, hogy ez kinek jó, kinek nem az egyéni igény szerint kell eldönteni.
  • grebber
    Csávókám szereli az út mentén a kocsit közvetlen melléállok a robbantás végett.Közben tovább gyűjtögetem halomba az autókat egyszer csak azt veszem észre,hogy a csók az ő autója mellé tett autó alatt matat.
    Az odatett autón keresztül bütykölte az övét Bugok vannak rendesen!
  • [HUN]FaTaL
    Tisztában vagyok vele. Mondom ha tudnánk segíteni a problémáján akkor már megtettük volna..
  • norman001
    és hogy állítsam át sp3ra?
  • Skynet
    Pár oldalnyit olvass vissza megtalálod.

CSEKKOLD!
  • balint1111
    Physx tweak?? Bővebben kérlek.
    Megpróbálni megtudom ha nem sikerül hát ez van.(gép miatt)
  • Ironman2
    5401-ben leirta már
  • [HUN]FaTaL
    Vagy csak vak vagy. Újraindítottad már a játékot amióta beállítottad?:)
  • balint1111
    Érdekes nekem be van állítva és így se akad.Komolyan mondom csoda.
  • Skynet
    Azt írd mibe segítsünk ne a nyavalygást meg hogy "segítsen valaki pls"....

Balint1111: Ha erősebb lenne a vasad mondanáám hogy próbázd a physx tweak-et.
    Én 1920*1080-ban futtatom minden koxon (Kivétel AA,de az úgysem látszik csak ha nagyítóval szemlélek), beleértve physx opciót is. Kivettem a ruhalebegős modelt,így vidáman szaggatásmentesen fut a game még a nagy törmelékes akciózásos gumifüstölgéses részek közepette is (Nem is értem hogy az amúgy gagyi ruhalibegés mitől komolyabb mint a törmelékrepkedés,füstfizika,stb,de ez maradjon a parasztvakító physx dolga:D), mindezt egy 4magosított x2 55-ös amd és egy 5770-es radeon társaságában.
  • tommygear
    nvidiánál se sokkal több a változás ha van physx, mint ha anélül jáccanál
  • tommygear
    telepítsd újra
  • DeerHunter01
    próbáld meg átállítani az exét windows xp sp3 módba , ha így is elszáll hibaüzivel próbáld meg frissíteni a drivereket , töröld le a demót , szedd le újra.
  • [HUN]FaTaL
    bazzeg, ha tudnánk akkor már rég segítettünk volna...
  • norman001
    Hali valaki segítsen meg van a demo játszottam is vele már mióta kijött megvan de tegnap óta van egy hiba hogy nem tok játszani megnyitom bejön egy fekete ablak és exe hiba de még mindig rossz néha csinálta játék közben is.Valaki pls help nagyon kéne a segítség!!! Itt van az alján volt az oldalnak
  • norman001
    na végre egy ember aki segít
  • norman001
    egy rohadt fórumon ennyire lehet számítani segítségre a sok ember között akik mindenre tudnak válaszolni de arra amire kéne nem minden szarságra írtok de valaki segítséget kér azon nem tudtok segíteni hiszen titeket ez nem is érdekel mert nektek megy a játék nekem nem akkor én le vagyok szarva akkor így jártam biztos ezt gondoljátok
  • [HUN]FaTaL
    Van, csak prociból számolja.
  • balint1111
    Atinál kár hogy nincs physx(ha jól tudom). Nekem 1280X1024 Minden full max AA. És simán fut. Nincs szaggatás meg semmi se. A physxet betettem highra de gondolom semmit se ér.
  • tommygear
    talán kapcsold ki a physx-et