11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • DarkSector
    nekem 11...:)
  • RedRiot
    Ez egy 2008-as vagy 9-es szám, de azt hiszem simán illene a soundtrackbe :)

Mystery Gang: Gang Up
  • szabii98
    Ezen a videón a II. fegyvert sikerült elérnie már valakinek?(rajta kívül:D)
  • szabii98
    13 nap:D
  • fook
    az nem fenyeget :D csak gondoltam megdobhatnának valami exklúzív tartalommal , vagy egy új konfiggal :D
  • Prézli
    Egyébként írták már itt fórumon, hogy a mafia2.hu egyik szerkesztője játszott a teljes játékkal, és lehetett tőle kérdezni is, én javallom mindenkinek ezen lehetőséget, nekem válaszoltak, ezúton is nagyon köszönöm.

Ide postolják a már megválaszolt e-maileket

és

Itt lehet kérdezni
  • Met
    Ez milyen már, hogy elütök egy járókelőt és ahogy menekülök a zsaruk elől a járókelők is lőnek rám? :)
  • DarkSector
    USA : augusztus 24.
    Japan, EU: augusztus 27.
  • bertino
    nm.
  • Gyocsika
    köszi!
  • DJ bigpapa
    A youtube videó linkjét egy kicsit elcsesztem, de sebaj:
    http://www.youtube.com/watch?v=h9kChZ77dCg&feature=player_embedded
  • Majestic01
    Hát én már annyira várom a game-et, hogy nem bírtam, és fölraktam az első részét...:)
  • DJ bigpapa
    <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/h9kChZ77dCg&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/h9kChZ77dCg&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>

Nem tudom, hogy volt e már a konkrét megoldása a dolognak, de azért leírom, hátha újat mondok vkinek:
    A lényeg annyi, hogy a mafia 2 mappájában:
    Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\sds\cars\ két fajta lassiter_69 fájl van, pontosabban:
    lassiter_69.sds és a lassiter_69_destr.sds, melyek közül az egyik tartalmazza az adott auto normális törésmodeljét. Ahhoz, hogy ezt előcsaljuk annyi a teendőnk, hogy az alap lassiter_69.sds fájlt átnevezzük vmi másra, az is elég, ha teszünk egy alulvonást a nevébe. A másik fájlt pedig: lassiter_69_destr.sds szépen átnevezzük erre: lassiter_69.sds.

Ha mindezt sikeresen végrehajtottuk már csak annyi a dolgunk, hogy indítjuk a játékot és a garázsunkban meg is találjuk a lassiter 69-es modelt (a piros verda az). Innentől kezdve neki lehet állni úgy leamortizálni a járgányt ahogy csak lehet! :D
  • bgabor
    Jaja. Mi magyarok pedig ezalatt megismertük az egyetemes szegénységet a szocializmusnak köszönhetően. És amíg mi anyagilag és erkölcsileg is lezüllöttünk, amerikában a mafia 2-ben látható földi paradicsomban életek az emberek.

• Jaka923
    Igen, méghozzá azt, hogy eltolják a megjelenést 29.-ére, hogy ne rontsd el a szülinapodat, az egész napos kockulással :D
  • szabii98
    Enyém 26(télleg, ami profilban van hamis :D)
  • fook
    augusztus 27 :) Pont a 18 szülinapomon :D:D Szerintetek fejlesztőknek ez jelent valamit ?:D
  • szabii98
    ok,
    és index?:D
    Mer én nem tok indexelni xD
  • balint1111
    Sziasztok.
    Az egész mikor jelenik meg?
  • Drephis
    fegyver trainer volt már linkelve?

http://www.mediafire.com/?ien0co8go2lo7kn

összes fegyvert beadja(gránát, mp40 stb) :D
    szerk: látom linkelték, de azért benn hagyom
  • McCartman
    miért kérdeztek fsságokat? hány évesek vagytok?
    b+ ez nem is forum hanem chat.
  • akyyy
    autóverseny lesz benne? meg vidék?:D
  • GPx8
    Kérj anyucitól! :D
  • DeerHunter01
    rabold ki a boltokat
  • GPx8
    50 különböző autótipus lesz.
    A demoban talán kevesebb van... Tudod: demo!
  • szabii98
    És Moneyt hol szerezzek?:D
  • Jamirofan89
    Nem hinném.Állítólag lesz benne Ferrari hasonmás is (álnéven persze)! Még pedig ilyen:
  • szabii98
    nm;)
  • bertino
    steampowered.com
  • Gyocsika
    Hali!

A demót honnan tudom letölteni ?
  • DannyL
    Köszönöm!!!
  • RedRiot
    Egy-két harmincas évek végi verda még felbukkanhat, de T-Modellek nem lesznek.
  • szabii98
    Nem lehet belsőnézetből nézni a kocsit?:D
  • szabii98
    2. oldalon fenn van, de hogy ne keljen keresgélned itt töltheted
  • DannyL
    Honnan lehet leszedni?
  • szabii98
    Megy én most aktiváltam
  • OrioN the S
    :\ akkor bukó
  • DeerHunter01
    Nagyon
    Igen
    Nem árt semminek
  • RedRiot
    A háború után olyan hihetetlen gazdasági fellendülés volt az USA-ban hogy még a csóróknak is volt pénzük a legújabb V8-as, krómdíszektől roskadozó csodákra. Ritka volt az öreg autó, tényleg csak a legreménytelenebb arcok jártak 4-5 évestől régebbi kocsival.
  • RETROB0Y
    Ez a végtelen idő peccs mennyire jó?

Mármint tényleg megy rendesen?

Ez ugye semmit sem tud a remdszernek mg a STEAMnek ártani csak a Mafia II-t módositja?