Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(jelenleg egy nvidia 8800 gtx-nek 768mb vagyok boldog tulaja és maximálisan meg vagyok vele elégedve.Fölösleges ennél jobb kártyát venni:nvidia-ba szerintem jelenleg nincs, vagy kevés a különbség, atiba lehet van, de minek vegyek újat mikor ez is tökéletesen elég mindenhez), mindent elvisz még a legbrutálabb játékokat is: megelégszem az 1024-768-as beállításokkal és akkor sem sírom el magam ha közepes szintre kell raknom a csúszkákat. Off vége)
Egyszóval nem lényeg milyen alkatrészed van a gépben csak az megfeleljen neked. Ezt a hü...lye térítõ rizsát ati-nvidia részérõl meg más topikba kérjük szépen.
Amúgy az egyik videóban láttam, hogy a fõszereplõ a lakásában várakozik valamire és be tud nyúlni a hûtõbe. Ott van sör, üdítõ, kaja, miegymás.
Szerintetek ezeknek lesz valami játékbeli szerepe (elfogyasztható, ad valami +-t) vagy csak hangulati elem.
Remélem az elsõ részben is mûködõ kocsilopási mechanizmust (gyakorlatilag meg kellett tanulni, hogy lehet elkötni az adott modellt mielõtt ténylegesen meg tudtad fújni) itt is fogják alkalmazni. Kicsit hihetetlen is volt utána más játékokban (pl.: gta-kban, hogy a fõszereplõ minden kocsit meg tudott fújni minden elõképzettség nélkül, pedig azért kocsi és kocsi között van különbség) Mindenesetre Mafia-s kocsimegfújás reálisabb volt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Gainward GeForce GTX 460 GS-GLH 1 GB
Palit GeForce GTX 460 Sonic Platinum 1 GB
ECS GeForce GTX 460 Black 1 GB
Galaxy GeForce GTX 460 Super OC 1 GB
A többi az lószar!
De részemrõl is off vége!
Next PC upgrade: 2022
De tényleg fejezzük be, részemrõl egyetlen vágyam, hogy a minden topikban kitárulkozó ez irányú vita egy topikban összpontosuljon... ott ahol a helye van! 😉
www.smart-bus.hu
(75 ezer környékén sok helyen egálbanvan/veri a 100 ezres gtx 470-et!)
Lassan pedig tényleg fejezzük be ebben a topikban ezt a témát...
www.smart-bus.hu
<#eljen>#eljen>
http://goo.gl/gd6Zi5
A 8800GT volt az utolsó valamire való nv vga... azóta szinte kizárólag marketing és akna munka folyik... :S
( ez meg senkinek nem jó... az ati mániásoknak sem... csak meg köll lesni az árakat! 😉 )
www.smart-bus.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.smart-bus.hu
merjetek le, kinek lovell messzebbre, aztan tegyetek kozze ott.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De köztudott hogy egy 4 magos proci sokkal gyorsabb physx alatt mint a GPU physX ha megfelelõen van támogatva.Errõl neten elég sok helyen lehet olvasni.
1. telepítettem az 1.1-es patchet, mert enélkül még Nvidia kártyákon se fut a hardveres PhysX
2. A játék beállításaiban a legmagasabb hardveres PhysX beállítást választottam.
3. Az Nvidia Control Panelben a PhysX beállításoknál a CPU-t választottam ki.
4. A processzor kihasználtságának mérésére pedig a Windows Feladatkezelõjét használtam (a processzor egy Core2Quad Q9550-es volt)
5. A teljesítménymérésre a játék beépített sebességmérõjét használtam (10 fps)
6. A mérés után megnéztem a feladatkezelõt és kb. 60-65 százalékos processzorhasználatot mutatott mind a négy magon.
A méréseket elvégeztem kikapcsolt hardveres PhysX-el is. Ekkor a processzorhasználat csak 40 százalékos volt és meglepetésemre azt vettem észre, hogy az egyik mag 100 százalékra ki volt használva a maradék három pedig csak kb. 20 százalékra.
A mérésekbõl nekem az jött le:
1. a hardveres PhysX nem korlátozza le a processzor teljesítményét
2. a játék bekapcsolt hardveres PhysX esetén nem futna el vígan egy erõsebb 4 magos processzoron se, ha az 100 százalékosan ki is lenne használva, nemhogy egy átlagos 2 magoson.
facepalm.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
de az nvidia felütötte a labdát.
én CG-zek már több éve, és látom, igenis szép a physix
http://www.tenke.hu
http://www.tenke.hu
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
* Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7
* Processor: Pentium D 3Ghz or AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) or higher
* RAM: 1.5 GB
* Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro or better
* Hard Disc Space: 8 GB
* Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
* Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepad
Recommended System Requirements:
* Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7
* Processor: 2.4 GHz Quad Core processor
* RAM: 2 GB
* Video Card: nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870 or better
* Hard Disc: 10 GB
* Sound Card: 100% DirectX 9.0c compliant card
* Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepad
PHSYX & APEX ENHANCEMENTS SYSTEM REQUIREMENTS
* Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7 Minimum Processor: 2.4 GHz Quad Core processor
* Recommended Processor: 2.66 GHz Core i7-920 RAM: 2 GB
Video Cards and resolution: APEX medium settings
* Minimum: NVIDIA GeForce GTX 260 (or better) for Graphics and a dedicated NVIDIA 9800GTX (or better) for PhysX
* Recommended: NVIDIA GeForce GTX 470 (or better)
Video Cards and resolution: APEX High settings
* Minimum: NVIDIA GeForce GTX 470 (or better) and a dedicated NVIDIA 9800GTX (or better) for PhysX
* Recommended: NVIDIA GeForce GTX 480 for Graphics and a dedicated NVIDIA GTX 285 (or better) for PhysX NVIDIA GPU driver: 197.13 or later.
* NVIDIA PhysX driver: 10.04.02_9.10.0522. Included and automatically installed with the game.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De még azok amik mennek hirek, hogy mitcsinál a fizix a procival...
Majdha kiforr a dolog náluk, akkor talán veszek egyszer egy nv-t, de nálam a pénztárca és a tesztek fognak számitani!
És azért lássuk be, hogy az nv...amit elkér, azért nemad annyi +t!
De hagyjuk ezt, mert csak off lesz!😊
Nem csak a physx lenne képes ilyenekre de hát ha nem képesek mással belerakni akkor sajnos nincs más.
De ati mellé is lehet tenni physxnek nv-t szóval nincs itt gond!
"Gyáá láttad!? ez a tégla széttört gyáááá, fúúdefaxa!"
Szerintem nemkéne tirexi után menni!😄
De amugy ha kijön ez a gém, én esküszöm kölcsönkérem a haveromtól a zõd kártyáját, és lecsekkolok ilyen "fizix" effekteket a gépemen az ati után, addig is amit eddig felmutattak a zõdek vele...