11769
-
#5393 nekem 11...:) -
RedRiot #5392 Ez egy 2008-as vagy 9-es szám, de azt hiszem simán illene a soundtrackbe :)
Mystery Gang: Gang Up -
#5391 Ezen a videón a II. fegyvert sikerült elérnie már valakinek?(rajta kívül:D) -
#5390 13 nap:D -
#5389 az nem fenyeget :D csak gondoltam megdobhatnának valami exklúzív tartalommal , vagy egy új konfiggal :D -
#5388 Egyébként írták már itt fórumon, hogy a mafia2.hu egyik szerkesztője játszott a teljes játékkal, és lehetett tőle kérdezni is, én javallom mindenkinek ezen lehetőséget, nekem válaszoltak, ezúton is nagyon köszönöm.
Ide postolják a már megválaszolt e-maileket
és
Itt lehet kérdezni -
#5387 Ez milyen már, hogy elütök egy járókelőt és ahogy menekülök a zsaruk elől a járókelők is lőnek rám? :) -
#5386 USA : augusztus 24.
Japan, EU: augusztus 27. -
#5385 nm. -
#5384 köszi! -
#5383 A youtube videó linkjét egy kicsit elcsesztem, de sebaj:
http://www.youtube.com/watch?v=h9kChZ77dCg&feature=player_embedded -
Majestic01 #5382 Hát én már annyira várom a game-et, hogy nem bírtam, és fölraktam az első részét...:) -
#5381 <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/h9kChZ77dCg&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/h9kChZ77dCg&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>
Nem tudom, hogy volt e már a konkrét megoldása a dolognak, de azért leírom, hátha újat mondok vkinek:
A lényeg annyi, hogy a mafia 2 mappájában:
Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\sds\cars\ két fajta lassiter_69 fájl van, pontosabban:
lassiter_69.sds és a lassiter_69_destr.sds, melyek közül az egyik tartalmazza az adott auto normális törésmodeljét. Ahhoz, hogy ezt előcsaljuk annyi a teendőnk, hogy az alap lassiter_69.sds fájlt átnevezzük vmi másra, az is elég, ha teszünk egy alulvonást a nevébe. A másik fájlt pedig: lassiter_69_destr.sds szépen átnevezzük erre: lassiter_69.sds.
Ha mindezt sikeresen végrehajtottuk már csak annyi a dolgunk, hogy indítjuk a játékot és a garázsunkban meg is találjuk a lassiter 69-es modelt (a piros verda az). Innentől kezdve neki lehet állni úgy leamortizálni a járgányt ahogy csak lehet! :D
-
bgabor #5380 Jaja. Mi magyarok pedig ezalatt megismertük az egyetemes szegénységet a szocializmusnak köszönhetően. És amíg mi anyagilag és erkölcsileg is lezüllöttünk, amerikában a mafia 2-ben látható földi paradicsomban életek az emberek.
-
#5379 Igen, méghozzá azt, hogy eltolják a megjelenést 29.-ére, hogy ne rontsd el a szülinapodat, az egész napos kockulással :D -
#5378 Enyém 26(télleg, ami profilban van hamis :D) -
#5377 augusztus 27 :) Pont a 18 szülinapomon :D:D Szerintetek fejlesztőknek ez jelent valamit ?:D -
#5376 ok,
és index?:D
Mer én nem tok indexelni xD -
#5375 Sziasztok.
Az egész mikor jelenik meg? -
#5374 fegyver trainer volt már linkelve?
http://www.mediafire.com/?ien0co8go2lo7kn
összes fegyvert beadja(gránát, mp40 stb) :D
szerk: látom linkelték, de azért benn hagyom -
McCartman #5373 miért kérdeztek fsságokat? hány évesek vagytok?
b+ ez nem is forum hanem chat. -
#5372 autóverseny lesz benne? meg vidék?:D -
GPx8 #5371 Kérj anyucitól! :D -
#5370 rabold ki a boltokat -
GPx8 #5369 50 különböző autótipus lesz.
A demoban talán kevesebb van... Tudod: demo! -
#5368 És Moneyt hol szerezzek?:D -
#5367 Nem hinném.Állítólag lesz benne Ferrari hasonmás is (álnéven persze)! Még pedig ilyen:
-
#5366 nm;) -
#5365 steampowered.com -
#5364 Hali!
A demót honnan tudom letölteni ? -
#5363 Köszönöm!!! -
RedRiot #5362 Egy-két harmincas évek végi verda még felbukkanhat, de T-Modellek nem lesznek. -
#5361 Nem lehet belsőnézetből nézni a kocsit?:D -
#5360 2. oldalon fenn van, de hogy ne keljen keresgélned itt töltheted -
#5359 Honnan lehet leszedni? -
#5358 Megy én most aktiváltam -
#5357 :\ akkor bukó -
#5356 Nagyon
Igen
Nem árt semminek -
RedRiot #5355 A háború után olyan hihetetlen gazdasági fellendülés volt az USA-ban hogy még a csóróknak is volt pénzük a legújabb V8-as, krómdíszektől roskadozó csodákra. Ritka volt az öreg autó, tényleg csak a legreménytelenebb arcok jártak 4-5 évestől régebbi kocsival. -
#5354 Ez a végtelen idő peccs mennyire jó?
Mármint tényleg megy rendesen?
Ez ugye semmit sem tud a remdszernek mg a STEAMnek ártani csak a Mafia II-t módositja?