11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • szabii98
    miki?:D
  • tommygear
    jó csak ne írogasd már ezt naponta 10x pls
  • tommygear
    haggyukmár ezt a dumát
  • Skynet
    Az se érdekelne ha kapálózva megfulladna (bár kicsit nevetséges egy hadsereget megjárt maffiózótól), de ez a láthatatlan fal/teleport/eltünés kifejezetten szánalmasan gagyi.
  • Ironman2
    Nekem az tetszik hogy már ott 8-ast adott a játékra.
  • Skynet
    PC WIN.
    De akkor most nézzük meg hogy fut a játék egy x360 megjelenésekor összerakott szgépen, akár dupla annyi pénzből...Nocsak. Pc fail
  • szabii98
    :/
    az igaz, az autó legalább süllyedhetne
  • Skynet
    Menekülés,hülyülés,ha neadjisten vízbe ugratsz...
    Nem létfontosságú,mezei egyszerűséggel nagyfokú igénytelenség,nem hiába zajong tőle a net,és nem hiába ment anno az összes játéknál a sírás. Kifejezetten gagyi,ha bármi beesik a vízbe egy szempillantás alatt eltűnik.

//Nagyon beúgni nem fogtok tudni a játékban,12 whiskey után is csak annyi volt mint 3-4 whiskey után, el el mosódik a kép,ennyi. Nem lesz dülöngélés meg felborulás.
  • Ironman2
    Nincs szebb látvány,mikor egy maffiózó úszik a vizben
  • RedRiot
    Jó lenne ha a fullban lenne egy mission amit kötelező lenne részegen megcsinálni. :)
  • szabii98
    3tól annyi volt hogy dölöngélt a gyerek :D
  • Skypack
    nem igazán értem miért olyan rohadt fontos dolog ez az úszás miért akarnál úszni benne ? nem sok értelmét látom GTA IVbe is volt sose használtam
  • Ironman2
    És ezt még moddal se lehet megcsinálni.
  • RedRiot
    Már a kezdéskor a hűtőszekrényben is van pár üveg sör, alapozásnak nem rossz. :))) De mondom igazán berúgni még nem sikerült mert a kocsmában megzavartak. :)
  • szabii98
    LOL :D
    a berúgást még nem próbáltam, kösz a tippet :D
  • Skynet
    "-A teljes játékban lehet-e úszni?
    - Jelen állás szerint nem"

Na itt kezdődik a szánalmas kategória,lehet ezt magyarázni,meg szépíteni,2010-ben szánalmas hogy egy szaros úszásanimációt nem voltak képesek összedobni,inkább láthatatlan fal,kiteleportálás.
  • tommygear
    ja olvastam énis ezt, de nemtom miért lenne a mafia 2 mass effectes :D
  • Ironman2
    szerintem is
  • Ironman2
    kérdés:"3. Milyen játékhoz hasonlítható leginkább a játékmenet?"

válasz:"3. Mass Effect 2"
  • tommygear
    pc élesebb meg színesebb sztem
  • tommygear
    szerintem hülyeségből írták azt :D
  • grebber
    A tükörnél meg a Physx végett látom másnak a többi szerintem full ugyanolyan!
  • tommygear
    talán a tükörnél látni ezt a legjobban
  • Ironman2
    RPG
  • tommygear
    PC WIN
  • RedRiot
    Király, azt még nem próbáltam. De más helyeket már kiraboltam! Véletlenül jöttem rá hogy kell.

Elmentem egy benzinkúthoz. Gondoltam megnézem belülről is. Bementem az épületbe és ilyen idegesítő feje volt a kutasnak meg pampogott valamit. Shotgunnal bekussoltattam. Aztán nézem hogy megjelenik egy opció: ki lehet venni a pénzt a kasszából! Király, zsebre is vágtam, utána látom hogy lehet használni a telefont: "Bribe police".

500 dollárért meg lehetett volna őket vesztegetni, de mivel a kutastól kb. 20 dodót raboltam nem láttam rentábilisnak. :))) Inkább rárobbantottam a kiérkező járőrre a kutat pár jól irányzott lövéssel. Az nem került egy centbe se'. :))

Ezután beugrottam egy kajáldába: berúgtam az ajtót, adtam a pultos nyanyának egy sallert, elvettem a pénzt, és ha már ott voltam elkezdtem elkezdtem eszegetni mindenfélét. Annyira elmerültem a kajálásban hogy észre se vettem hogy beállt a hátam mögé egy rendőr. :D Nem baj, adtam nekik zsebpénzt és mentünk a dolgunkra.

Én pl. az egyik ruhaüzletbe. Pofán lőttem mindenkit aki ott volt, kivéve az eladónőt. Pénzt elvettem meg egy szép öltönyt aztán spuri. Szerváltam egy jó verdát, lefújattam fehérre, plusz szép kerekeket rá. Gondoltam visszanézek a ruhaboltba, mi a pálya. Bent volt két rendőr épp a pultos néni mesélt nekik vmit - mikor bementem a boltba néni megszólalt: "That's him!!!" és a fakabátok elkezdtek lövöldözni rám. Lelőttem őket és mentem a dolgomra. Ja a nénit is pofánlőttem, a f*sznak kellett árulkodni...

Elmentem egy kocsmába ahol csak niggerek voltak. Levadásztam mindet, utána elkezdtem piálni. Sajnos nem sikerült rendesen beb*szni, mert jött a rendőrség, meg a feka erősítés is. Próbáltam elmenekülni, de már kevés volt a skulóm, így véget érte a kis kalandom.

Egyre jobban tetszik ez a játék!
  • Micsu
    lőni kell állandóan
  • tommygear
    mér az milyen?
  • Ironman2
    LOL.Itt azt irják a MASS EFFECT 2-höz hasonló a játékmenet.Ez komoly?
  • norman001
    igen.De nekem is segítsen már valaki.
  • Tomika boy
    Hali!
    Ugyebár a demó verzioba van ez a visszaszámlálás 10 percröl de ha berakok valami modoot amit nem rég linkeltek akkor annyit gamelek vele amennyit szeretnék?
    Köszi a választ!
  • szabii98
    Lol, megöltem a fegyverárust és lezárták a boltot Oo
  • norman001
    Hali valaki segítsen meg van a demo játszottam is vele már mióta kijött megvan de tegnap óta van egy hiba hogy nem tok játszani megnyitom bejön egy fekete ablak és exe hiba de még mindig rossz néha csinálta játék közben is.Valaki pls help nagyon kéne a segítség!!!
  • Prézli
    A kamion ezen a képen látható, a karakter feje pont takarja

De ha már érdekességek, akk ezen a taxi előtt vki kutyát sétáltat
  • szabii98
    igen :)
  • DarkSector
    jah tudom, énse irok róla, csak finoman utalok, aszthittem az usa dátumozás egyértelmű lesz...:)
    amugy töbség más forrásból kipróbálja először.
    ien nyúlfarknyi demoból, főleg hogy korlátolt, és ugye mint írják is bugos,nehéz leszürni sokat.
    szerintem a többség, azért meg fog bizonyosodni aképpen is, hogy jó vásárt csinál/csinált-e...:)

többekközt jómagad is...:)
  • szabii98
    :)

én nekem két forrás létezik, és az egyiket ezen a fórumon tiltják :)
  • Yoda001
    "-Egy képen lehetett látni vontatmányos kamiont, ez végül bekerült-e a játékba?
    - Igen"

merre lehet ezt a képet találni?
  • DarkSector
    nem máshonnét, sőt valszeg előbb meglesz, ne légy álszent, aki megrendelte, azis kipróbálja előbb más forrásból...nem kell a rizsa...:)
  • szabii98
    ?:)
    Talán Amerikából rendelted?