11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • tommygear
    írd már le ember hogy miben segítsünk
  • grebber
    Na itt a robbanós videóm remélem berakja!

• n3whous3
    loooooooool

nálam 30 fps körül van, amd am2 5000+, ati hd2600xt 512 mb ddr3 és 4*1 giga ddr2-800 ram.
  • Jamirofan89
    Az komoly... nálam C2D 2,66Ghz + 8800GTS 1280x1024-ben mediumon 10-25 fps között megy
  • Skynet
    Segítek: Az x360 megjelenésekor a csúcskártyák a 6600gt,a 7300gt,7800-k voltak a csúcskártyák,ezektől hol van időrendben a 8800gt-d? Köszönöm.
  • Ironman2
    Nekem is visszaforgatta
  • McCartman
    ugy parkoljátok le a kocsit , hogy a benzintank felőli szája nézzen a robbanás felé és sztem menni fog.

ti fejre tudtátok már állítani a kocsit , hogy ugy maradjon?
    nálam a már lelassult ,tetőreállt kocsit is simán visszaforgatta állóhelyzetbe.
  • grebber
    Most konvertálja a robbanós videómat,de akad mint az állat de jól látható minden.De érdekes a robbanás sorrendje,nem a közvetlen mellette levő robban hanem a 2-vel odébb lévő
  • McCartman
    ebben azért ne legyél biztos.
    Egy lassan 3 éves 8800Gtvel + 3Ghzre huzott core2duoval magasabb felbontason jaratom (1600x1200) mindent maxra huzva. (Physx nelkul)
  • n3whous3
    igazán nincs mit
  • norman001
    kösz hogy segítetek
  • szabii98
    1 próba nem robbant, jön a 2.
  • Skynet
    Nem próbáltam még....Ha felborul az autó ugye nem robban fel???:D

Tegnap kiakartam próbázni de sajna mire kiteleportáltam a tetőreállt kocsiból szétlőttek a fekákok,mert nem tetszett nekik hogy a kocsi teteje 2-3 társukra került...
  • tommygear
    hát az nincs :D
  • grebber
    Na kipróbáltam egy autó köré raktam csontra 4-5 kocsit felrobbantottam a középsőt és most érdekes módon robbant futótűzként mindegyik.Ezekszerint nem mindegy hogy állsz oda a másik kocsi mellé!
  • Skynet
    Értem. Ezért írtam hogy ritka.
    Nem próbáztam így beparkolással,mindenesetre nincs akkora hálivudi túlzás mint a gta-kban ahol a forgalom közepén elröttyentett autótól felrobban még 4-5 másik...
  • tommygear
    mondom h felrobban nem érted? :D
    lehet h nem minden esetben de amikor én próbáltam felrobbant
  • tommygear
    direkt azért próbáltam ki mert írtad, leparkoltam 2 kocsival egymás mellé, belelőttem az egyik tankjába utána felrobbant a másik is pár mp múlva...
    próbáld ki
  • Skynet
    Ahogy írtam nem véletlenül,mivel így hitelesebb, hacsak nem erős robbanószerrel robbantasz oda.
    Ritka a játékban hogy 1 eldurranó kocsi mellett eldurranjon egy másik is hálistennek.

• norman001
    nekem is segítsen valaki pls
  • grebber
    Tegyél már fel videót erről a felrobban a másik kocsi is témáról mert nálam még véletlenül sem robban fel csak azt amelyiket lőttem!
  • izmos13
    nem
    baktatok haza a játékban egy bőrönddel
  • Ironman2
    Eltévedtél?
  • tommygear
    lelőni le lehet őket
  • izmos13
    nahh feltörtem a játékott

kezdem is az első küldetést
  • xido
    tényleg..lelőni sem?..azt nem próbáltam velük?:))
  • tommygear
    ja azokat tényleg nem lehet
  • xido
    Ennyi idő alatt nincs az az isten..amúgy meg nem olyan hiányosság,hogy ezért patchet gyártsanak rögtön:)
  • Ironman2
    Majd kijavítják...
  • xido
    Ő a kényelmesen kávézó öreg házaspárra gondolt a kertekben pl:)
  • Skynet
    Jó ez a demo csak már itt is beindult a fanboykodás,még a gagyi hiányosság felett is szemet hunynak egyesek és 10/10 a játék.

Ironman lökd be a pecásokat a stégről. A semmibe eltünnek,akárcsak bármi ami vízbe esik.

Grebber bármilyen hihetetlen élőben sem robban fel egy autó attól ha felrobban mellette egy másik, max bivalyerős robbanóanyagtól,vagy szivárgó naftától, amíg a másik kocsi üzemanyaggal ellátott részeit nem éri tűz addig lófax nem fog történni....

Solt sry részemről ennyi volt,csak korrigáltam a hülyeséget.
  • tommygear
    -Egymás mellé tett autók nem robbannak fel csak éppen az amelyiket kilőtted

felrobbannak

-NPC-ket nem lehet megütni sok helyen mintha ott sem lennének.

?
    ilyet nem tapasztaltam
  • Ironman2
    Sőt,direkt azért van a stég,hogy be tudd őket vezetni a vizbe.
  • Solt
    Van ennek egy szánalmas topikja... pc vs konzol téma inkább ott, ha lehet... így is eléggé borzalmas kezd lenni ez a topik!
  • Ironman2
    Nem tudom,de én láttam olyan videót,ahol elsüllyedt a vizben a rendőrautó.Nem tudom miről beszéltek!
  • xido
    Azért milyen szép lett volna az esetleges,akár scriptelt jelent,hogy belelököd a téged üldöző zsarut mondjuk a stégről..és akkor elkezdene kapálódzni és a többiek próbálnák a parton felhúzni..mint a klasszikus vígjátékokban:)
    Meg mondjuk ha a víz nem úgy nézne ki,mintha 10 centi mély lenne csak egy totál iszapos talajon...meg ha a szökőkutakban is látszódna,hogy vízben mész..placcsanna,fodrozódna...meg ha nem helyettem döntené el,hogy a 3.ról már nem tudom átugrani a korlátot és leugrani a mélybe,csak a 2.ról,mert ott még megúszhatom...meg ha a kertváros sövényein nem úgy szaladnék át,mint a levegőn...meg ha legalább a tűzlétrákon fel lehetne mászni a tetőkre..:)
  • grebber
    Engem ezek zavarnak csak:

-Nincs úszás
    -Egymás mellé tett autók nem robbannak fel csak éppen az amelyiket kilőtted
    -NPC-ket nem lehet megütni sok helyen mintha ott sem lennének.
    -AI néha egészen foshalmaz

• Ironman2
    5388-ban
  • szabii98
    Gondoljunk bele, nem is olyan jó ez a demó:(
  • Skynet
    Miért,mert tény?:)
    Még egy 2 évvel idősebb pc-n is csak konzol szintű grafon nyomhatod pc-n...Felesleges az összehasonlítás, szép lenne ha egy évekkel fiatalabb hardveren szarabbul nézne ki.

Ps3 vs X360 rész is baromság,mivel a demo-t hasonlítják,a demo ps3-on pedig valami preprepre változat.