Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mafia 2-ben lesz kormány támogatás azt tudni de manuális váltó az nem biztos.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Thank God, I\'m a Lada owner!
Én rendeltem hosszú keresgélés után,és ahol vettem ott ez volt az utolsó
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
csabi:ezt kormánnyal kell játszani.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Más:
Én a Mafia 1-et sem ismerem, de kicsit szomorú vagyok, hogy nem lehet "csak úgy" gengszerkedni az utcán, mint a GTA IV.-ben... <#zavart1>#zavart1>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
No meg persze hogy fog futni rendesen. 😊 De szerintem a procim édes kevés lesz neki. :S
AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz
Next PC upgrade: 2022
ha nem megy rendesen akkor megveszem xboxra. Mert sztem ezt a játékot pc-n kell játszani (egér, bill
kombó miatt, a kocsis részeket meg xbox joyyal).
A 2K megérdemli hogy megvegyük ezt a gémet, mert ez nem egy 4órás CoD lesz. 😊
A demo gépigényére én meg nem adok mert az csak demo lesz. Lehet még optimalizálnak még rajta, vagy
nem. 😊
De tuti 100% hogy ugyanúgy fog menni mint az eredeti!
Szerintetek ha valaki warezos verzióval fog játszani az fog olyan jól futni mintha megvenné eredetibe?
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ebben is lehet terrorizálni a járókelõket össze-vissza <#zavart1>#zavart1> mint a GTA-ban, vagy ez teljesen lineáris játék?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Intel Core 2 Duo 2,2 Ghz
Nvidia Gforce 8600 GT
2 GB Ram
Néztem a gépigényét de nagyon magasnak tûnik, valaki azt írja sokkal gyengébben is menni fog, valaki meg hogy kell amit írtak. Meg nekem nem is kéne az Apexes extra hozzá.
De aki teheti GTX 260nál alább ne adja!
itt megy egy ph-s emberke be is mutatja
http://www.tenke.hu
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ha az Apex+Physx-et nem kapcsolod be hasít mint az állat kisebb gépeken is.