11769
-
#5473 írd már le ember hogy miben segítsünk -
#5472 Na itt a robbanós videóm remélem berakja!
-
n3whous3 #5471 loooooooool
nálam 30 fps körül van, amd am2 5000+, ati hd2600xt 512 mb ddr3 és 4*1 giga ddr2-800 ram. -
#5470 Az komoly... nálam C2D 2,66Ghz + 8800GTS 1280x1024-ben mediumon 10-25 fps között megy -
#5469 Segítek: Az x360 megjelenésekor a csúcskártyák a 6600gt,a 7300gt,7800-k voltak a csúcskártyák,ezektől hol van időrendben a 8800gt-d? Köszönöm. -
Ironman2 #5468 Nekem is visszaforgatta -
McCartman #5467 ugy parkoljátok le a kocsit , hogy a benzintank felőli szája nézzen a robbanás felé és sztem menni fog.
ti fejre tudtátok már állítani a kocsit , hogy ugy maradjon?
nálam a már lelassult ,tetőreállt kocsit is simán visszaforgatta állóhelyzetbe. -
#5466 Most konvertálja a robbanós videómat,de akad mint az állat de jól látható minden.De érdekes a robbanás sorrendje,nem a közvetlen mellette levő robban hanem a 2-vel odébb lévő -
McCartman #5465 ebben azért ne legyél biztos.
Egy lassan 3 éves 8800Gtvel + 3Ghzre huzott core2duoval magasabb felbontason jaratom (1600x1200) mindent maxra huzva. (Physx nelkul) -
n3whous3 #5464 igazán nincs mit -
norman001 #5463 kösz hogy segítetek -
#5462 1 próba nem robbant, jön a 2.
-
#5461 Nem próbáltam még....Ha felborul az autó ugye nem robban fel???:D
Tegnap kiakartam próbázni de sajna mire kiteleportáltam a tetőreállt kocsiból szétlőttek a fekákok,mert nem tetszett nekik hogy a kocsi teteje 2-3 társukra került... -
#5460 hát az nincs :D -
#5459 Na kipróbáltam egy autó köré raktam csontra 4-5 kocsit felrobbantottam a középsőt és most érdekes módon robbant futótűzként mindegyik.Ezekszerint nem mindegy hogy állsz oda a másik kocsi mellé! -
#5458 Értem. Ezért írtam hogy ritka.
Nem próbáztam így beparkolással,mindenesetre nincs akkora hálivudi túlzás mint a gta-kban ahol a forgalom közepén elröttyentett autótól felrobban még 4-5 másik... -
#5457 mondom h felrobban nem érted? :D
lehet h nem minden esetben de amikor én próbáltam felrobbant -
#5456 direkt azért próbáltam ki mert írtad, leparkoltam 2 kocsival egymás mellé, belelőttem az egyik tankjába utána felrobbant a másik is pár mp múlva...
próbáld ki -
#5455 Ahogy írtam nem véletlenül,mivel így hitelesebb, hacsak nem erős robbanószerrel robbantasz oda.
Ritka a játékban hogy 1 eldurranó kocsi mellett eldurranjon egy másik is hálistennek.
-
norman001 #5454 nekem is segítsen valaki pls -
#5453 Tegyél már fel videót erről a felrobban a másik kocsi is témáról mert nálam még véletlenül sem robban fel csak azt amelyiket lőttem! -
#5452 nem
baktatok haza a játékban egy bőrönddel -
Ironman2 #5451 Eltévedtél? -
#5450 lelőni le lehet őket -
#5449 nahh feltörtem a játékott
kezdem is az első küldetést -
xido #5448 tényleg..lelőni sem?..azt nem próbáltam velük?:)) -
#5447 ja azokat tényleg nem lehet -
xido #5446 Ennyi idő alatt nincs az az isten..amúgy meg nem olyan hiányosság,hogy ezért patchet gyártsanak rögtön:) -
Ironman2 #5445 Majd kijavítják... -
xido #5444 Ő a kényelmesen kávézó öreg házaspárra gondolt a kertekben pl:) -
#5443 Jó ez a demo csak már itt is beindult a fanboykodás,még a gagyi hiányosság felett is szemet hunynak egyesek és 10/10 a játék.
Ironman lökd be a pecásokat a stégről. A semmibe eltünnek,akárcsak bármi ami vízbe esik.
Grebber bármilyen hihetetlen élőben sem robban fel egy autó attól ha felrobban mellette egy másik, max bivalyerős robbanóanyagtól,vagy szivárgó naftától, amíg a másik kocsi üzemanyaggal ellátott részeit nem éri tűz addig lófax nem fog történni....
Solt sry részemről ennyi volt,csak korrigáltam a hülyeséget. -
#5442 -Egymás mellé tett autók nem robbannak fel csak éppen az amelyiket kilőtted
felrobbannak
-NPC-ket nem lehet megütni sok helyen mintha ott sem lennének.
?
ilyet nem tapasztaltam
-
Ironman2 #5441 Sőt,direkt azért van a stég,hogy be tudd őket vezetni a vizbe. -
Solt #5440 Van ennek egy szánalmas topikja... pc vs konzol téma inkább ott, ha lehet... így is eléggé borzalmas kezd lenni ez a topik! -
Ironman2 #5439 Nem tudom,de én láttam olyan videót,ahol elsüllyedt a vizben a rendőrautó.Nem tudom miről beszéltek! -
xido #5438 Azért milyen szép lett volna az esetleges,akár scriptelt jelent,hogy belelököd a téged üldöző zsarut mondjuk a stégről..és akkor elkezdene kapálódzni és a többiek próbálnák a parton felhúzni..mint a klasszikus vígjátékokban:)
Meg mondjuk ha a víz nem úgy nézne ki,mintha 10 centi mély lenne csak egy totál iszapos talajon...meg ha a szökőkutakban is látszódna,hogy vízben mész..placcsanna,fodrozódna...meg ha nem helyettem döntené el,hogy a 3.ról már nem tudom átugrani a korlátot és leugrani a mélybe,csak a 2.ról,mert ott még megúszhatom...meg ha a kertváros sövényein nem úgy szaladnék át,mint a levegőn...meg ha legalább a tűzlétrákon fel lehetne mászni a tetőkre..:) -
#5437 Engem ezek zavarnak csak:
-Nincs úszás
-Egymás mellé tett autók nem robbannak fel csak éppen az amelyiket kilőtted
-NPC-ket nem lehet megütni sok helyen mintha ott sem lennének.
-AI néha egészen foshalmaz
-
Ironman2 #5436 5388-ban -
#5435 Gondoljunk bele, nem is olyan jó ez a demó:( -
#5434 Miért,mert tény?:)
Még egy 2 évvel idősebb pc-n is csak konzol szintű grafon nyomhatod pc-n...Felesleges az összehasonlítás, szép lenne ha egy évekkel fiatalabb hardveren szarabbul nézne ki.
Ps3 vs X360 rész is baromság,mivel a demo-t hasonlítják,a demo ps3-on pedig valami preprepre változat.