11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • DarkSector
    jah és a patch valóban egyszerübb, viszont a buszos téma az jó mind3 platformhoz....:P
  • DJ bigpapa
    A vizenátmenős mutatvány nem csak busszal megy, hanem kamionnal vagy teherautóval is a lényeg, hogy ne személygépkocsi méretű legyen a jármű!
  • DarkSector
    jah a tálalás volt biztos rosz, és sokan átsiklottak a képeken, nem foglalkozva az alatta lévő szöveggel.

amúgy megjegyezném, hogy ebből kiderülhet mindenkinek, amit régebben tárgyaltunk, hogy igen .... a térkép benne van és belefér ebbe az 1GB-ba.
  • Jamirofan89
    Az a poén,hogy alapból 16x-osra állította be a játék az AF-et egyből 2x-re raktam a sebesség érdekében.Most kipróbáltam 16x-al és benchmarkban 1-2 fpsel több az átlag,de a legjobb,hogy nem szaggat már hanem stabilan megy.lol
  • akyyy
    hol lelek buszt gyorsan?
  • zzeN
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1071596559&no=5635]#5635[/URL]
    Ma iktatták ki, h ha átmész ne írjon mission failde-t. E nélkül semmi értelme átmenni a "határon".
  • akyyy
    ha nincs virusirtód és tüzfalad sincs bekapcsolva akkor olyan vírusos lehet a géped, hog ynem is csoda, hogy hibát észlel és leál. win reinstal é s megoldja. nem írtad az oprendszert de szerintem xp, az egy particion lehet több is (nekem is kettő van most fent) ha annyira nem akarod újrahúzni az egészet, elgé csak feltenni egy újat a régi mellé.
  • DJ bigpapa
    Erre is ki tudsz még menni:
    Videó
  • DarkSector
    azért másrészről erre túl büszke nem lennék, mert nézitek itt hogy sokan már napok óta evvel szenvednek hogy lehetne átmenni, és akkor senki nem tud egy nyamvadt linkkel segíteni nekik...ez tök szép dolog. :P
  • DarkSector
    Jó az a 2-3 ember akkor ne nézze meg ez annak szól akit érdekel...
    van akinek kell mert nem tudta.
  • DarkSector
    nm :P
  • zzeN
    Hűha ezt már egy hete tudtuk...
  • tommygear
    ó kössz :D
  • szabii98
    lol xD
  • DarkSector
    [szin=red]TELJES TÉRKÉP GLICCS!!![/szín]
    Így tudtok átjutni a térkép többi részére....!!!!
    JÓ játékot mindenkinek!!! :)
  • szabii98
    valami peccs szarság kell de neekm nem müxik :D
  • woy
    hát nincs mindenütt szép textúra . ez is érdekes kép :D
  • tommygear
    de hogy lehet átmenni a piros falon??? :D
  • DarkSector
    ha irtad hogy elindul csak percek múlva kilép, akkor nem sp3 a gond, nem lehet azért lép ki, mert 10 perces limitet nem ütötted ki?
    :P

mert van a demoban time limit ám...
  • balint1111
    Vagy egyszerűen fogod és átírod regeditbe
  • DJ bigpapa
    A várostól nyugatra is vannak érdekes helyek:

• DJ RX7
    de. janem.

ha nagyon szemetes a mostani windows-od felesleges rá sp3-at tenni. reinstall és utána rá az sp3. vagy telepíts integrált sp3-ast.
  • WinStar
    töredezettség mentesítést megcsinálom...az oké,vírusírtom nincs,tűzfal kivan oldva a játéknál.Új rendszert...háát nemtudom.Nem lehetséges hogy az a probléma hogy nem SP3 hanem SP2 van rá telepítve? :S
  • DJ RX7
    végül is szakmunkás is kell
  • FZoleee
    annyira túlmentél, hogy erre már a házak szarabb textúrája van csak meg? :)
  • woy
  • DarkSector
    :D
    az is egy meoldás....leveheted a felbontást, meg helyette vihetsz árnyékot, de az AF-en mit akartok spórolni?

te szerintem amúgyis kevered az AF-et ami a textúraszűrés az AA val, ami az élsimítás.
    az AF-től nem lesz éles kép.
  • szabii98
    Melyik volt az a film?:D 6 éve volt a TV2ön az Ace ventura 2 után, valami gyilkos bezárta magát az egyetemre.De ugyanmár, rólam aztgondolod hogy egyetemre fogok járni?
  • Gibor
    Ühhhüüüm.
  • tommygear
    csak nehogy te is egy gyilkos egyetemista legyél
  • tommygear
  • ViniSoundz
    Hát énmeg inkább játszok 640*480ban, de legyen már árnyék. Nekem jobb a recés részletességet, mint a ku*va éles nagy kockák :) Ezvan :)
  • szabii98
    az csak 1 szám :D
  • DJ RX7
    ezt betartjátok igaz?

• Barny

• DarkSector
    én ien esetben azt tenném, hogy letörölném a steam-et, a játékkal együtt, újratelepíteném, és megnézném jelentkezik-e még a hiba, ha igen akkor valszeg a win lehet a baj, valami töredezettségmentesítés stb, ha nem akkor én játékhibák esetén végleges megoldának újra szoktam tenni a rendszert, hogy tisza oprendszeren megpróbálhassam, eddig a win reinstall minden hibára megoldást jelentett, amit más megoldásokkal nem tudtam helyretenni.

az a fontos hogy a gépeden elindul szóval nem beszélhetünk kompatibillitási hiányról, szerintem valaminek az újrainstallálása megoldaná.

illetve próbálkozhatsz, tüzfal kikapcsolásával, virusírtók kikapcsolásásval játék alatt. lehet bezavarnak....
  • DJ RX7
    windwos reinstall.
  • tommygear
    nagyon szivesen máskor is
  • WinStar
    nem mindenkinek van új gépre pénze,és én ezzel si megvagyok elégedve,de köszi a gyors és segítőkész válaszodat :)
  • WinStar
    játszok vele kb. 15 percet,és utána kidob...pedig csak kóborolok a városba...de leginkbáb a partnál lép ki,amikor a rakparton vagyok...És akkor megakad a kép,hang és kidob hibaüzenettel hogy a mafia2 exe hibát észlelt ezért leáll...