Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Két dolgot próbáltam ki:
- directx9 telepítését a heroes5 dvd-rõl
- fast writes bios-ban kikapcsoltam
Nem megy a játék kilépés nélkül.

Cobra.
Fawcet neked tippek:
alaplap biosát nézd meg a legújabb-e, fastwrites-ot kapcsold ki
alaplapi driver mondjuk elég régi, szóval nagy valószínûséggel az 5.10 van fent, de ellenõrízd
videókártyához legújabb drivert rakd fel
legyen legalább 1Gb swap file-od, biosban a videóhoz engedélyezett memóriát rakd 128Mb-ra
audio driverbõl rakd fel a legújabbat, ami az Asus oldalán van, és próbáld ki azért hang nélkül is
HW cursor lehet bekapcsolva, az nem hinném ,hogy gond (akkor kellene kikapcsolni, ha nem megy rendesen az egér)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

b-type
asszem a kis 'tündér' tud tisztítani a varázslataiból..akár szét is lehet pakolni õket ha van helyed.
Én a sorcery-bõl megéltem, ott Magic Insight-ból megkapod az összes 3. szintû varázslatot, beleértve úgye a Phantom Force-t is.
Ennek ellenére az sem baj ha mágiázól (bár akkor kellene szvsz a Sorcery is a sorrakerülés sûrûsége miatt), mivel sztem elég magas spell power-t lehet összeszedni a történetében.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Cobra.
Lvl2-ig megkapod a varázslatokat mastery nélkül is, a Dispel meg ha jól tudom lvl2-es. Defense-nél meg Luck-nál kell a mágiavédelem és akkor jobbak a túlélési esélyeid. Bár most látom hogy a Luck-os mágiavédelem nem fér be, ha kell az ultimate skill. War Machine-t vagy Leadershipet vegyél fel szerintem, esetleg Summoning magic-et.

dr Kotász
Sylvan campaign-hez kérnék tanácsot. Az elsõ pályán vagyok még, a hõsöm skilljei: avenger, attack, defense, luck, logistics.

Kérdésem a következõ: az utolsó skill slotba light magic menjen vagy teljesen lemondhat a Ranger hõs a varázslatról? Ha igen, az imbue ballista miatt a war machines-re gondoltam. Csak attól félek, hogy ha nincs semi mágiám, mihez kezdek, ha jön egy dark magices hõs és nyomat a lényeimre egy mass confusion/mass slow/frenzy-t?
ma ráérek kb 10-ig az A csoportból játszani vkivel..
j0nNyKa
helyes

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

I love Techno
Talán ma meg holnap még 1-2 mecs c csoportból lemegy azt szerintem akkor külgyük.

j0nNyKa
eddig 1 darab eredmenyt kaptam

Holy75
J0nNyKa, a táblán látszani fognak az eredmények??? Mert már olvastam hogy ez is játszot meg az is. Csak kiváncsi lennék rá eddig ki az aki vezet.

Holy75
Ha nekem nem tetszene akkor nem nem venném rá a fáradságot, hogy keressek 1 fórumot, és ott elmondhassam, hogy mennyire szar.
De a te dolgod ha nem tetszik ne játsz vele.

I love Techno
hát itt már volt néhány dolog felsorolva mien hibák vannak a játékban és többségben olyanok is mondták akiknek ezen hibák ellenére is nagyon jó a játék , de ilyet hogy gyenge a grafika szerintem még senki nem mondott és ezzel szerintem csak jó nagy hüjeséget mondtál.(de nyilván mindenkinek más az ízlése....)

uniu
nem a te eszednek valo ez!

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Sziastock aki velem egy csoportba van (😎 a versenyben lécci privátban msn címet adjon már meg v hamachi szervert! thx

CSÁ! nekem nem tetszik a H5!:-(
azt hittem jó lesz erre meg.......... gyenge grafika stb MAJD A 6 jó lesz😊 ha lesz olyan😛
Amit ma kifogok még próbálni:
- kikapcsolom az alaplapi hangkártyát
- videókártya:
drivercsere
fastwrite off
- dirext9 reinstall a játék dvd-jérõl
- videóbeállításnál mi az a HW kurzor? (korábbi hozzászóló)

Jó leírom a konfigot:
GeForce 6600GT 128MB
Asus A7N8X-E Deluxe (AMD)
Barton 2800XP+ processzor
512MB DDR RAM
SWAP: Rendszer kezeli (stabilabb de még mindig kilép) elõtte 384 fixre volt min-max

NVIDIA driver:
- gyártói cd drivere
- minden letiltva: AA és társai
- függõleges szinkron kikapcsolva
- Fast Write bioS-ban be van kapcsolva
- minõségi a beállítás

Játék:
- Minimum beállítás.
- patch + nodvd crack (mind a 3 félét kipróbáltam)

És köszönöm hogy ennyien segítetek!!!!!

Holy75
Álitsd a fizikai 2x esére és a minimumot és a max-ot egyformára.

Holy75
Álithatod akár mennyire de általában a fizikai 2x ese szokott lenni

Igen! Valószínû, hogy memória probléma! A 384 mb virtuális memória tényleg kevés.Sztem állítsd jóval magasabbra! Bár nem tudom a gépedben mennyi ram van

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Cobra.
Természetesen nem kell neki AA, de egy DirectX9-es kártya igen. Vedd le minimumra a grafikát és próbáld úgy is, még ha jobb kártyád is lenne. Aztán ha úgy jó, akkor lépésenként növelheted a képminõséget. Ha van 1Gb ramod, akkor sem árt legalább 2Gb swapfile.
Nekem menet közben szerencsére még sose szállt el (illetve talán egyszer), ezért nem tudom mi okozhatja ezt a gondot.

Kérdésem az lenne hogy Heroes 5 igényli AA-t és társait? Mert a cod2 miatt le van tiltva globálisan videókártya driverében.

Úgyanúgy kilép patch-el és anélkül is.

Kizárólag ezen múlna akkor tegnap nem csinálta volna az elsõ pálya 2/3-nál. (Rendszer kezeli a virtuális memóriát)

Cobra.
A H5-nek egy idõ után jóval több memória kell, mint a COD-nak, szóval ott lehet a gond, hogy kifogysz a virtuális memóriából.

Még fogok kísérletezni vele. Tegnap fix 384mb virtuális memóriát átállítottam rendszer kezelje a partíció-t (másik meghajtó nehogy a játék és win partíciója töredezzen emiatt.) Kicsit tovább ment a játék mint szokott.
Most hétvégén volt feldobva az xp.
Akitõl kaptam a dvd-t az meg directx reinstalálását javasolja a dvd-rõl. Remélem közelebb jutok hozzá a rendes megoldáshoz.
CPU, procihõmérséklet játék után 58 fok szokott lenni.

Patch rajta van ? Rendszerkövetelményeknek eleget tesz a géped ?
Töredezettség mentesítés, windows "pucolás" biztos jót tesz !
Ha gyakran leáll, használd az autosave funkciót.

Ha valakinek volt ilyen hibaüzije, és utána megoldódott leírhatná, hogy mit változtatott.

Hali!
Szeretném heroes 5 vásárlása elõtt kipróbálni a gamét. De sajnos kilép egy idõ után hogy heroes5.exe-vel gondja van sajnálja...

Van valakinek tippe, hogy mi okozhat ilyen jellegû hibát? 1 pályát sose tudok végigtolni mikor errorral leáll. Más játékot csak cod2-vel tolom az meg nem csinál ilyesmit.

MSN

b-type
nekem 800.000 rémlik.
A Findan utolsó pályáján a 33-as szint teljesen elérhetõ, és kis szerencsével a 34-es is.
Az lenne a lényege, hogy a pályán két artifact piac van, ha valamelyikbe besorsolja a +20% Xp-s cuccost, akkor az elsõ szint bõven kiléphetõ ölésböl, a következõ két szintre pedig van szintlépõ fa (szellem..mittomén), szal azt némi aranyért, drágakõért kilépi.
és így 34es szinten fejezhetné be.
..Talán még akkor is kiléphetõ ha csak a második hónapra sorsolja be.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

I love Techno
c csoportból vki vmikor?<#integet2>

I love Techno
gondolom nem rohantak le az emberek<#buck>

Agamemnon
nem is 200.000, ha jól emlékszem a 30. szint után vagy 1 misi xp kellene...

SLICK
kis szerencse 😛 olyan könnyedén gyilkoltál h namég -.-

dr Kotász
Cerberus a kulcsszó. Impek, horned demonök lényegtelenek.
j0nNyKa
kuldeni kell nekem az eredmenyeket
tenyleg, aki mar jatszott le meccset, az kuldje el az eredmenyt nekem
[email protected]

Okés, ha a megadott címre elküldöd akkor köszi
Hali!
Végre sikerült Slick barátommal lejátszani a meccset, és nagy küzdelemben kis szerencsével nyerni is!
Egyébként hol lehet megnézni a verseny állását, eredményeit ?
Köszi!

Kodlovag
Leghamarabb holnap. De lehet, hogy a pálya elejérõl már nincs mentésem, mert mindet felülírtam. Elég gyakran mentek...

DJ Bee18
visszaolvastam, megvan, bocs

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
FAQ:
A wait a 'W' billentyûvel mûködik, illetve 1.1 patch-tõl fölfele gombot is kapott

Létezik már ez a patch? mert a hivatalos oldalon nem találtam

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Kodlovag, ez mind nagyon szép de nem oldja meg a problémám, el tudnál-e küldeni egy mentést a 3. pálya elejérõl, mivel nekem még mindig nem mûködik. cím:
[email protected]

Köszi
Kodlovag
Most én is éppen a wizard 3-ik pályát játszom. Már ott járok, hogy meg kell ölni Markalt. De hogy ez egy mekkora szivatás. Utálom az olyan pályákat, ahol már rég kinyírtam az ellent, csak az utolsó brutál hõs a még durvább seregével áll az utolsó várban, és a játékidõ fele arra megy el, hogy elég pénzt gyûjtsek megfelelõ hadsereg felállításához. Unalmas. Itt meg ráadásul nem is egy sereget kell állítani. Úgyhogy hajnali egykor, mikor megpróbáltam nekimenni Markalnak, és rájöttem, hogy miféle csata lesz itt, szépen el is napoltam a problémát.

Kodlovag
Inferno 1 Azon a pályán nincs vár. Futni kell az üldözõ hõs elõl, és kijutni a területrõl. Mindenképpen legyen logisticod. Menet közben gyûjts sereget. Úgy emlékszem, a pályán lévõ inferno egységek beállnak hozzád, de ezt a játék is közli.

Vanek
hi! inferno elsõ pályán elakadtam:S... nemtom hol a vár,mindenhol ellenfélbe ütközöm,a csapatom meg elég gyenge,nemtom legyõzni õket...

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Hali, na újra kezdtem a wizard 3. szintet ki is szabadítottam Godricot, majd jött az ellenfél és levert. Semmi hibaüzenet nem jelent meg, ez normális? Most ott rohangálok a varázslóval, és sehol Godric. Ha valakinek van megoldása vagy egy olyan mentése, amivel a 4. szint elején van az dobjon már meg vele, legyen olyan kedves
Magyar heroes V mennyire jól fordított játék?

Saga Jr. az normális ha kiszabadítom Godricot akkor nem ír ki semmilyen küldetés teljesítést?
Mégis mit kezdenél 1500 xp-vel egy olyan pályán, ahol már 200000 kell egy szintlépéshez?

Jóhogy scriptelt láda, custom gameben nincs ilyen...