Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- directx9 telepítését a heroes5 dvd-rõl
- fast writes bios-ban kikapcsoltam
Nem megy a játék kilépés nélkül.
alaplap biosát nézd meg a legújabb-e, fastwrites-ot kapcsold ki
alaplapi driver mondjuk elég régi, szóval nagy valószínûséggel az 5.10 van fent, de ellenõrízd
videókártyához legújabb drivert rakd fel
legyen legalább 1Gb swap file-od, biosban a videóhoz engedélyezett memóriát rakd 128Mb-ra
audio driverbõl rakd fel a legújabbat, ami az Asus oldalán van, és próbáld ki azért hang nélkül is
HW cursor lehet bekapcsolva, az nem hinném ,hogy gond (akkor kellene kikapcsolni, ha nem megy rendesen az egér)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Én a sorcery-bõl megéltem, ott Magic Insight-ból megkapod az összes 3. szintû varázslatot, beleértve úgye a Phantom Force-t is.
Ennek ellenére az sem baj ha mágiázól (bár akkor kellene szvsz a Sorcery is a sorrakerülés sûrûsége miatt), mivel sztem elég magas spell power-t lehet összeszedni a történetében.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Kérdésem a következõ: az utolsó skill slotba light magic menjen vagy teljesen lemondhat a Ranger hõs a varázslatról? Ha igen, az imbue ballista miatt a war machines-re gondoltam. Csak attól félek, hogy ha nincs semi mágiám, mihez kezdek, ha jön egy dark magices hõs és nyomat a lényeimre egy mass confusion/mass slow/frenzy-t?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
De a te dolgod ha nem tetszik ne játsz vele.
azt hittem jó lesz erre meg.......... gyenge grafika stb MAJD A 6 jó lesz😊 ha lesz olyan😛
- kikapcsolom az alaplapi hangkártyát
- videókártya:
drivercsere
fastwrite off
- dirext9 reinstall a játék dvd-jérõl
- videóbeállításnál mi az a HW kurzor? (korábbi hozzászóló)
GeForce 6600GT 128MB
Asus A7N8X-E Deluxe (AMD)
Barton 2800XP+ processzor
512MB DDR RAM
SWAP: Rendszer kezeli (stabilabb de még mindig kilép) elõtte 384 fixre volt min-max
NVIDIA driver:
- gyártói cd drivere
- minden letiltva: AA és társai
- függõleges szinkron kikapcsolva
- Fast Write bioS-ban be van kapcsolva
- minõségi a beállítás
Játék:
- Minimum beállítás.
- patch + nodvd crack (mind a 3 félét kipróbáltam)
És köszönöm hogy ennyien segítetek!!!!!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Nekem menet közben szerencsére még sose szállt el (illetve talán egyszer), ezért nem tudom mi okozhatja ezt a gondot.
Most hétvégén volt feldobva az xp.
Akitõl kaptam a dvd-t az meg directx reinstalálását javasolja a dvd-rõl. Remélem közelebb jutok hozzá a rendes megoldáshoz.
CPU, procihõmérséklet játék után 58 fok szokott lenni.
Töredezettség mentesítés, windows "pucolás" biztos jót tesz !
Ha gyakran leáll, használd az autosave funkciót.
Szeretném heroes 5 vásárlása elõtt kipróbálni a gamét. De sajnos kilép egy idõ után hogy heroes5.exe-vel gondja van sajnálja...
Van valakinek tippe, hogy mi okozhat ilyen jellegû hibát? 1 pályát sose tudok végigtolni mikor errorral leáll. Más játékot csak cod2-vel tolom az meg nem csinál ilyesmit.
A Findan utolsó pályáján a 33-as szint teljesen elérhetõ, és kis szerencsével a 34-es is.
Az lenne a lényege, hogy a pályán két artifact piac van, ha valamelyikbe besorsolja a +20% Xp-s cuccost, akkor az elsõ szint bõven kiléphetõ ölésböl, a következõ két szintre pedig van szintlépõ fa (szellem..mittomén), szal azt némi aranyért, drágakõért kilépi.
és így 34es szinten fejezhetné be.
..Talán még akkor is kiléphetõ ha csak a második hónapra sorsolja be.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
tenyleg, aki mar jatszott le meccset, az kuldje el az eredmenyt nekem
[email protected]
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Végre sikerült Slick barátommal lejátszani a meccset, és nagy küzdelemben kis szerencsével nyerni is!
Egyébként hol lehet megnézni a verseny állását, eredményeit ?
Köszi!
A wait a 'W' billentyûvel mûködik, illetve 1.1 patch-tõl fölfele gombot is kapott
Létezik már ez a patch? mert a hivatalos oldalon nem találtam
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
[email protected]
Köszi
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Jóhogy scriptelt láda, custom gameben nincs ilyen...