Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"az eredeti fájlokat ugye megtartottad ?"

Lehet, hogy félreérthetõ voltam, de EZEK az eredeti fájlok. Megvettem a játékot, de nem figyeltem arra, hogy magyar verzió /korábban sosem találkoztam ilyesmivel, ezért nem is nézegettem nagyon/, csak mikor végre rátaláltam az egyik polcon, gyorsan lekaptam nagy vigyorral a szám szélén... 😊
horpeti
kösz. Akkor áttanulmányozom azokat a bizonyos skilleket 😛

annyira sok nincs, csak rátalálok 😊

j0nNyKa
hat nem, hanem szintlepesnel bizonyos skillek megadhatjak a mass varazslatokat (dupla manaert)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

horpeti
Ahan. Majd rájövök. 😊)

Hála az égnek ez nagyon hasonlít a heroes 3hoz, visszahozza a feelinget.

A heroes 4 nekem annyira nem tetszett, de ezzel újra Heroes fan leszek...Gondolom nem csak én vagyok egyedül ezzel 😊)

Anno az elfeket csíptem, majd kipróbálom a dolgokat... egyelõre nem túl csípás ez a haven.. nemtom magyarul mi, emberek 😛
No de már lenyomom a normal enemyt, legalább gyakorlom. 😄D

Itt is úgy van, mint h3ban, hogy ha pl. Light magicbõl megvan az expert, akkor az összes lényre hatnak a varázslatok???

dr Kotász
Persze, különben túl táp lenne. Minden fajnak van egy speciális épülete, amit csak az adott típusú hõs használhat.
horpeti
köszi!

Jah, rájöttem. De van, amihez nem is rak ilyen upgrade jelet.

griffinné sose tudok upgradelni😛 Pedig vártam, de átugorja.

ill. Lovasból se lehet angyalt, ugye?

Szal ennyi a kikötés..

Amúgy jól láttam, durván 2* annyiba kerül egy training, mint maga a sima egység?

pedig fel van építve a 40%kal olcsóbb épület, no meg a training skillek maxon vannak a hõsön...

elég költségesnek tûnik a dolog... 😊

dr Kotász
Mert nincs meg a szükséges épület/nyersanyag az upgrade-hez.
horpeti
peasant archer cserét megint beadta, de semmi mást nem tudok csinálni..

kattintgatni se, hogy milyen upgrade legyen, stb.... Pedig ahogy elõbb leírta a kedves hozzászóló, sokféle ilyen tréning létezik... de nekem nem adja be.. miért?

horpeti
A sima upgradet megtaláltam, köcce mindenek ellenére is. 😊) Kb. vak voltam.

Viszont a trainingre azt írja a az egységnél, hogy impossible, mert vagy a hõs nem rendelkezik training skillel (expert trainert most vette fel, bár az nem ezt befolyásolja, ill. KNIGHT), vagy pedig a kastély nem rendelkezik a szükséges épülettel.

nyers magyar fordításban. 😊

Nyilván elõször ti is találkoztatok ezzel. Pontosan mi is a nyitja annak, hogy trainingelni lehessen? Gondolom ez a havenek nagy egyedi cucca, úgyhogy nem ártana megtanulni. 😄

Jobb gombbal csak infót kapok az egységrõl, hogy mi a neve, ill. néha írja ezt a cannot dolgot mellé.
bal gombra dupla klikkel sem csinál semmit...

Vmi akkor mégis hibádzik a traininghez... pedig van training ground, knight... hm...

Tudtok ebben segíteni?

Hali,

Még egyszer kérném valaki segítségét. a probléma: a wizard 3. pályáján bármit is csinálok nem tudom teljesíteni. Kiszabadítottam Godricot, elfoglaltam az összes angyal várat, majd elindultam lefele és semmi nem történt😞 Ha elvesztem Zhert (vagy kit), akkor sincs vége a játéknak minden további nélkül játszhatok tovább. Már 2x megcsináltam a 2. pályát, hátha utána majd normálisan mûködik, de nem. Pláne mivel utoljára foglaltam el azt a várat, ahol a fõnix idézést meg lehet kapni, azt sem kaptam meg mivel rögtön kiírta, hogy ott Mission Comp.
Szóval tud-e valaki olyan mentést felrakni ami vagy normális wizard kampány 3. pályakezdést tartalmaz, vagy olyan ötlettel szolgálni, ami a jelzett problémámra megoldást szolgálttathat.

Elõre is köszi.
j0nNyKa
legyszi probald meg 1 hszben leirni a bofognivalodat

"trainig ground" az barmilyen haven egysegbol 1el nagyobbat csinal, nemcsak peasant - archer, tehat nem "lál"
lehet upgradelni, kb 26 felekeppen, pl 2 klikk az egysegre, es upgrade gomb

horpeti
jah, és, amit nem láttam, de tutira van ilyen.

nem lehet egy gyengébbiket upgradelni magasabb szintû egységgé?

pl. archert Marksmanné?

az épület megvan, de vhogy nem jöttem rá, hogy lehetne... Vagy amit megvettem archernek az szevasz marksmannek??

régen nem így volt, csak azért kérdem.

köcc.

horpeti
nem értem, Peasantból engedett 1 gombnyomásra Archert upgradelni. Lál? 😊)

ez így megy?

Akkor ez a training mire is jó? peasantból archer, vagy valami többet is tud? és mind 1 gombnyomásra? 😊

horpeti
figyi, ez nem volt benne FAQban, de érdekel! 😊

Training ground az mit is csinál az egységekkel, ha berakom?ill. meddig kell annak bent lennie?

Beraktam egységet, de ezt nem nagyon láttam, hogy mit is csinál belõle... gondolom nem ingyen upgrade vagy az??? És mennyi idõ?

Már egy ideje nem követem ezt a topicot.
Jelent már meg vagy várható végre olyan patch, amivel a játék játszató lesz normális méretû (6-8 player) térképeken is? Mert mikor legutóbb játszottam az
1.01-es patch idején, akkor ekkora térképek esetén a játék 2-3 percig end turn-özött, és ezzel játszhatatlan volt. Viszont a heroes mindig is a sokszemélyes custom mapokról szólt, nem a hadjáratokról.

Neuman
Ez ma derült ki! Sajnálom!

Jonnyka nem mondtam hogy szemét szar vagy!

!!!HALA MADRID!!!

még ma 😊

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

még ezen a héten elkezdõdik a verseny?
legyen mindenki mindenkivel, sztem is! Könnyebb összehozni a meccseket!
Aztán ha nem húzódik el annyira, lehetne egy rájátszás az elsõ 4 között vagy elödöntõ, döntõ párosítás.

Szaruman
Szvsz mindenki mindenkivel. Hosszú a nyár😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

ja valahogy így kéne, de úgy kéne, hogy mindenki kiválaszthatja, hogy ki ellen akar elõször harcolni, persze csak akkor ha mind2 fél megegyezik abban, hogy õk egymás ellen játszanak elõször.
j0nNyKa
meg mindig ott tartok, hogy hogy szeretnetek a csoportbeosztast
az jo, hogy mindenki kap maganak 1 ellenfelet, aztan a gyoztesek jatszanak 1-1 meccset, innen a 2 gyoztes a dontot jatsza, a 2 vesztes a 3. helyert ?!

Jonnyka nem lehetnék IceTommal egycsoportba?mert megbeszéltük vele, hogy mi egymás ellen szeretnénk elõször
j0nNyKa
eddig is latszott, hogy o nem gondolja komolyan
csak ugye en voltam a szar szemet, mert eszrevettem.

Ezt nem tudtad eddig ?
Tényleg csak olyanok jelentkezzenek akik komolyan gondolják a versenyt!

j0nNyKa
milyen nyilakra jott be ? 😄

horpeti
jah, köszi.

kattintottam rá, de nem jött be. 😛

aztán a nyilakra már bejött😛

robotnyk
faq
horpeti
Hali, egy kérdésem lehet?

Hogy lehet multiban játszani?
Biztonsági másolatom van, melyet Reloaded haverunk készített nekem, ezzel lehetséges? IP alapon, vagy hogy? Vagy egyéb infó a multiról?

köszi! 😊

Neuman
Nekem van egy problémám!
Jövõ héten elutazom és nem jövök haza csak szeptemberbe, így szerintem helyettem jöhet más, mert nem hiszem hogy jövõ hétig lejátszuk!

!!!HALA MADRID!!!

Ha ez a 8 ember biztosan játszik, és van is ideje, akkor lehet az is , hogy mindenki mindenkivel.(Márpedig remélem csak olyanok jelentkeztek akik tényleg komolyan gondolják) Tul.képpen ez lenne az igazságos ! Én ezt támogatom!
Így mindig lehetne meccs !

j0nNyKa
nekem az alap kene, hogy mindenki mindenkivel jatszon, vagy legyen 2 csoport, ilyesmi
ti jatszotok, ti talaljatok ki

blackparty
Sziasztok a memória órajelét hol és hogyan kell visszavenni?

sorsold ki! De, ha lehet I love-val egy csoportba legyek, mert vele már elkezdtük.Köszi!

mit kell csinálni academi 3dik pályáján?
minden ellenfét megöltem még sincs vége a pályának.
j0nNyKa
gallik, I love techno, mzprox, Icetom, Celeronikus, neuman, turboraider, Szaruman
megvan a 8 ember, okoskodjatok ki, hogy hogy szeretnetek a csoportbeosztast

SLICK
ok nyugodtan 😊 htx h azért az elsõben részt vehettem 😄

az eredeti fájlokat ugye megtartottad ?

Sziasztok!

Nem tudja esetleg valaki, hogy lehetséges-e a magyar verziójú játékot "visszaangolosítani"?

Egyelõre jól szórakozom rajta, nem tudom, ki végezhetett ilyen munkát... 😊

De ha meguntam, jó lenne, ha tudnék angol verzióval játszani.
Bizony...<#wink>
j0nNyKa
szerintem mxprox jon a helyedre szivesen, jol mondom ?

Agamemnon
<#fejvakaras>

nem emlékeztek ,hogy hogy lehet elöhozni azokat a rejtett pályákat(egyik mappába vannak elrejtve)?amik elvileg hibásak..vagy hol kell letölteni öket??

Neuman
Ez lenne a legjobb mert megint tele van.

!!!HALA MADRID!!!

SLICK
hi all! látom a verseny újra indul, meghogy én megint fent vagyok. az a baj hogy nekem mostmár nem nagyon lesz idõm játszani, szal j0nNyKa légyszíves engem húzz ki, biztos lesz a helyemre jelentkezõ ember. és köszi az elõzõ játékokat!

Esetleg egy jelszóval be lehet állítani verseny idejére. DM-kupán a cod-on úgy volt megszervezve, hogy jelszó meg volt változtatva a szerveren és akkor kapta meg mindenki az aktuálist az msn-ben vagy mirc-en.

j0nNyKa
elnezest, kivetel nelkul mindenkit kiraktam, hogy legyen hely az uj versenyzoknek
azert nem kezdtem el valogatni, hogy ki volt aktiv, ki nem, mert abbol sertodesek lettek volna
szoval akkor toled mindenesetre elnezest kell kernem, tudom jol, hogy aktiv voltal, de nagyon sokan meg nem

vagy csináljatok egy újat..
ez tényleg így van mert egy csomóan beléptek olyanok is akik nem versenyeznek. asszem a szoba létrehozója kiteheti ezeket az embereket...
Neuman
Nekem a Hamchival csak annyi gondom van hogy nem tudok bejelentkezni mert állandóan ele van!

!!!HALA MADRID!!!