Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem kicsit át kéne szervezni ezt a versenyt...
Javaslatom: kezdjük újra regisztrációt, 4 csoport max 4 fõvel (vannak itt olyanok, akik ide se szagoltak a jelentkezés óta sztem jó ha 16-an megvagyunk...)
ezután a csoportokon belül osszuk ki a versenyidõpontokat "fixre", ami egy 3-5 napos intervallumot jelentsen. Ha ezen belül nem jelentkezik játékra valaki, akkor automatikusan veszített.
Ha így marad a dolog, ahogy van kiszállok, persze csak szimbolikusan, hiszen nincs is mibõl 😊. napok óta kb senki nincs fent a versenynek létrehozott hamachi szervereken..
uff 😊
Holy75
A tûndéknél mikor a sárkányokat kell összeszedni, tudna valaki valami jo taktikát mondani mert az infenos baromi nagy sereggel jön.😞 Mi lenne a jobb taktika a sárkányokat szedni elõbb, vagy a várakat lerohanni minnél hamarabb????

b-type
Nem tom, sajna most nincs sok idõm nyomni, de szvsz ez lesz a legbrutálabb, mindjárt 31-es, és még csak egy várat foglaltam, ez szinte csak mobokból jött össze, volt egy gyûrû amit pl. 600db Wraith örzött, szal a fát hagyom persze legutoljára, de sajna uaz lesz majd mint a régi részekben, megvannak a skill-ek mind, és dobálgat majd csupaszon defense-t vagy attack-ot, spell Power, Knowledge-t 😞
Mindegy érzésem szerint ez lesz a legjobb, sajnálom kicsit hogy nincs Light magic, a mass támogató varázslatok büntetnének, de ez így is elég atom. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Cobra.
Na megvolt az elsõ komolyabb kihívás a Necro utolsó kampányával. Érdekes, hogy odásig tiszta sétagalopp volt a Necroval, de Godric megizzasztott (fõleg, hogy elég erõsre sikerült megcsinálnom, meg hogy még benyomta a 2. sereget is).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Koszonom tenyleg ott volt

I love Techno
szerintem láccik a minimapon , de amugy a bal alsó sarok

Hi!

A boszorkanymester utolso kuldejenel hol keressem meg a hatarokat mert mar minden varat ledontottem mindent elfoglaltam?

I love Techno
úristen....

Én csöppet elqrtam, mert nem néztem, h a tactics skillel kezd Findan, és így rágyúrtam a Nature's Luck-ra. De ugye így nem lehet megtanulni, szal kicsit szopacs lett a hõsöm, még Godric is erõsebb lett😊)

Viszont a másik két hõs, akit ki kell szabadítanod (Dirael és Talanar talán?), õk erõsek.. alapból kezdenek a Nature's Luck-kal, szóval én az 5. pályát velük vittem végig, Findan meg hordta a sereget😛

Ch_Slater
köszi

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Ch_Slater
uhh, ezektõl a flash linkektõl a bannerban teljesen behalt a firefox (100% proci), úgyhogy ki kellett lõnöm õket adblock-kal. viszont így nem tudom a faku-hoz a linket. valaki beszúrná ide normál linkként?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Holy75
Nem tudom kinek , hogy van de nekem az 5-ik ebizodtó van szájmozgás az átvezetõ animokban. Ez most vajon a pach miatt van vagy csak erre volt idejuk a srácoknak?😊

I love Techno
nah vki ráér ma c csoportból?

SLICK
na holnap ki hogy ér rá a C csoportból? mert akkor elkezdenék mással játszani, h megnézzem akkor is desyc lesz e... ha jó akkor gallik felõlem kezdhetünk új gamet is

Szóval miután engem nem tudsz megverni más ellenfelek után néztél.. hmm...
😛
Tõlem kapnak ki Orionban, Heroes helyett 😛
nem halad a verseny... hol vannak a játékosok ? 😊
I love Techno
én is ezen a véleményen vagyok , sõt én mikor elõször megcsináltam nálam nem is volt bent a seregben fõnix kitettem mert szart sem ért volna és simán meglett a pálya , és mindkétcer mikor végigvittem csak a spectral dragonok leirtása után halt meg végleg nicolai , ezért is csodálkoztam mikor vki irta eccer hogy hiába irtota le a dragonokat ujraéledt nicolai , bár lehet csak nem találta meg mindet.

Egyszer lefagyott.de újratöltöttük.és utána már jó volt.

Nincs mindenkinek routere 😊
Töltöttétek vissza többször is, vagy egy az egyben játszottátok le?
Milyen netetek volt ?( mennyi a le és feltöltési sebesség)
Köszi!

Nandq
nagyszerû! nagyon úgy néz ki, hogy a catalist controll centerrel akadt nekem a Heroes 5! 😞
nincs valakinek ötlete, hogy CCC nélkül, h lehet kiklónozni a képet a tv-re?

http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)

tuzfal kikapcsolva, sajat hamacsi-halozat, router biztos volt, gondolom (anelkul, hogy?)
egyszer fagyott csata kozben, ugy hogy mindkettonk azt latta, hogy meg a masik lep, szoval vartunk a vegtelenbe. Egy idezett vizelemental volt soron akkor.
Akkor nálatok nem volt probléma! router , tûzfal volt-e ?

b-type

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Pont ezen a pályán vagyok, és nézek kicsit magam, mert az elõzõ Warlock történetben Raelag lvl31 lett az addigi legmagasabb szint amit el tudtam érni, itt pedig már a 4-es pályán 30-as lett a Sylvan hõs, és ezen az utcsó pályán is van egy szintlépõ fa, tehát ha mobokból összejön a 31, akkor a fával kiléphetem a 32-es szintet...kiváncsi leszek hogy az Academy történetben mi lesz, mert Raelag is elég bitang 31-es szinten, de ez a elf csávó ez szvsz ütõsebb.

Pedig ez nem feltétlenül igaz..

Nálam a fõnixek már nem értek semmit (5db? wtf? még a hülye zombijai is visszatámadásból ölték mindet...), úgyhogy nem _kell_ életben maradniuk.

Ha a Spectral Dragon-okat kinyírod, akkor felkel a nap, és Nikolai újra ölhetõ lesz.

Gigaszi es fordulatos csataban, de vegulis:
IceTom - szuso 0:1

Na megcsináltam.Mondjuk azt nem értem mért kellet életben maradniuk, de mind1.Lényeg h sikerült megcsinálnom.Sztem ez volt az eddigi legnehezebb pálya.
Megszereztem a fönixeket kinyirtam Nikolait de megint ujjáéled.A madárkáknak életben kéne maradniuk?
Neked is csak azt tudom mondani, mint a tudatlan Kexx kollegának. El kéne olvasni a Quest log-ot!

Itt van, tessék.

Secondary Objectives:

Find ancient dwarven artifacts
Night Everlasting envelops the lands controlled by the Undead, allowing Nicolai to rise again and again. The Seer says that this problem can be solved if Phoenix are present in the army. He has some and can give them to Findan if the latter fulfils his condition and finds the ancient Dwarven artifacts: Dwarven Mithral Cuirass, Dwarven Mithral Greaves, Dwarven Mithral Shield and Dwarven Mithral Helmet - The Seer believes that only the hero who can manage to collect all these artifacts deserves possession of such majestic creatures as Phoenix.
Show artifacts to the Seer
Now that all four dwarven artifacts have been found, it is time to visit the Seer again and add Phoenix in your army, to beat Nicolai

Majd írd már le légyszíves, hogy volt-e gondotok a szinkronnal.
Köszi!

A hétvége a pihenésé és a gyerekeké, de hétfõn játszhatunk, ahogy látom egy csoportban vagyunk.Keress MSN-en ! [email protected]

Nandq
még szerencse, hogy rosszul írtam le, szóval shappire, de lényegtelen 😊

driverbõl a legújabb van, nforce 3 és az ehavi ati catalist.
de tuti, hogy a vid kari a ludas, mert más játékoknál is szivat 😞

http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)

Cobra.
Nandq, ilyen noname videókártyánál bármi elõfordulhat. Nézd meg a Device Manager-ben (nem tudom magyar XP-n hogy hívják), hogy van-e valami más is a videókártya IRQ-ján.
Driverekbõl rakd fel a legújabbakat (alaplapi 5.10 v .11, ebbõl a szempontból mindegy, hangkártyához is nézd meg van-e újabb, a videókártyához meg talán egy régebbi, pl az 5.12-es lesz jó).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Elakadtam az elfek uccsó pályáján, amikor Nikolájt kéne kinyirni.Akárhányszor kinyirom mindig 1 új vár közelében élled újjá.Mit kéne csinálni?Nyirjam ki folyamatosan és egyszer végleg megdöglik?Vagy vmit kéne csináljak?
uniu
tényleg mi értelme a red bordernek, ha a föld alatt csak egy purple key ten van.... ?

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

uniu
en lecsaptam a 100 titánt.. (Sandro köpenyével mass confusion-t tudtak kapni, majd az unikornis ijja segitsegevel tavolsagi buntetes nelkul lenyilaztam oket.)

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Nincs necro vár, akkor lesz, ha Lorekeep-ben csinálsz asszem citadel-t, de ez le van írva magyarul a quest logban, nem tudom, miért nem vagy képes elolvasni! Ezek után el fog tûnni a 100 Titán!

Hali

Elakadtam a nekro kampány második pályáján, nem találom a nekro várat sehol, van egy portál amit pedig kb 1000 titán õriz és nem tudom merre kell menni. tud valaki segíteni?
Nandq
sziasztok! elõször is olvastam a FAQ-ot és tudom, hogy sok gond van a kompatibilitással, de engem nem kivág a halálba a rendszer, hanem kikapcsol a monitor és a hang is beakad, csak egy reset segít. esetleg nálatok is volt hasonló probléma? csak azért érdeklõdöm, mert elõfordulhat nálam hardveres hiba is, ez is ismert tünet?

(amd64 2800+ Gygabyte k8triton (754), sharpe9600pro 256md.)

Ha valaki meg raer ma a csoportombol, belefer meg par nehany a napba
Heroes verseny:
IceTommal elkezdtunk csutortokon egy meccset, remelem ma be tudjuk fejezni...
I love Techno
és ki is ástad a kincset? és haza is vitted a kezdõ városba? és fel is építeted a hozá tartozó épületet?

Warlock the expansion küldetést hogy lehet meg csinálni elenség már nincs ,az összes pazül meg van ,nem lehet a kulcsos ajtot ki nyitni se segitsen valaki légyszives
I love Techno
ténleg vajon az gáz lehet , hogy vki magyarításal tolja vki meg az angol verzióval?

I love Techno
ha ráérsz hétvégén én szivesen tesztelem hogy megy e vagy nem <#wink>

😞

j0nNyKa
desync

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

De függõben van, igaz ? Vagy desync hibák miatt abbahagytátok ?