Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én a 3-al játszottam rengeteget és ott tuti,hogy nem volt ilyen értékû,de szerintem a 4-ben sem,bár azzal jóval kevesebbet nyomtam.

Agamemnon
Ezt már kérdezni akartam, de most legalább nem felejtettem el fotót is készíteni:

A korábbi Heroes-okban is volt ilyen értékû kincsesláda? Mert az 5-ben kb most találkozom ilyennel harmadszor...

Végre le tudtam verni Godric-ot a Nekrok 5-dik küldetésében erre mikor kiírja a veszteségeket akkor dob ki az asztalra.Hát kész vagyok,pedig baromi hosszú harc volt és megizzasztott rendesen.Teljesen kész vagyok tõle.Egy ideig nem is próbálom meg újra az tuti

I love Techno
szolj majd ha ráérsz gamelni<#wave>

I love Techno
pár kincsesláda meg egy kinyírható elementál tanya , asszem csak enyi kb.

dr Kotász
Ne kezdd, én tegnap fejeztem be azt a pályát, ugyanez volt a probléma. Simán megcsinálható.
OK. Köszi, meg kell nézni akkor, hogy át lehet-e írni valahol...bár ezért nem fogom asszem újrakezdeni.

Vanek
pls segítsetek,kéne nekem egy 100% save,vagy vmi,amivel tok játszani az össszes hadjárattal. nemtaláltam faqban.

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Cobra.
Igen, hibásan van megadva a Keymaster és a kapu, de a játékmenetet nem befolyásolja, mert nincs mögötte semmi, ami kellene a pálya befejezéséhez. (azt nem tudom mi van mögötte, mert én se jutottam be).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

3P
Azért elérhetõ az hazai helyrõl is...
A hivatalos magyar forglmazó.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Elindulsz a mágussal. Lemész a föld alá és kiszabadítod Godricot. Vele elmész a fenn lévõ kapuhoz és elhozod onnan az õrséget. Lemész Godrickal az elsõ városhoz (haven) és elfoglalod. Aztán szép sorban elfoglalod az összes Haven várost amit találsz.
Ha mind a tied már, akkor elindulsz lefelé az úton és bejön egy videó ahol újabb hõssel találkozol.
Eztán elfoglalod a DK-i sarok közelében lévõ nekró várost és megerõsített seregekkel elindulsz az utolsó nekró város felé.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Emberek!Az normális, hogy a Dungeon kampány 2. pályáján van egy Keymaster tent, ami pirosnak látszik, de tan van ráírva? Ezek után pedig csak egy piros guard van, ami persze nem enged át, minden más az enyém a pályán már.
Ez bug vagy én vagyok nagyoon vak és van valahol ezeknek párja?

Mennyiért vetted?

Na jól van googléba végre találtam egyet ahol nem kell várakozni. De az is valami külföldi. Érdekes, hogy egy magyar verziójú patchet csak külföldi oldalakról lehet leszedni....

Na sikerült felcseszni az agyamat ismét. De nem fárasztok ezzel senkit. 😊 Lényeg, hogy valaki nem tudna mondani egy normális linket ahonnan le lehet szedni a kifejezetten magyar példányhoz készült patchet? Mert ma elmentem megvenni a gamet de álmomban nem gondoltam volna, hogy ezzel azonkívül, hogy pénzt költök még jól be is szopatom magam és órákat várakozok játék helyett különbözõ amerikai oldalakon, hogy a kifejezetten magyar kiadáshoz készült patchet levadásszam. 😞((<#csodalk><#duhos2><#action>

Hali, valaki tudna abban segíteni , hogy az Wizard kampány 3. pályáját hogyan kell megcsinálni? Minden elfoglaltam, de a célok közül semmi nem lett kipipálva, valamint Godricon kívül semmilyen más hõst sem találtam. Lehet, hogy csak nálam mûködik rosszul a pálya. Ha esetleg valaki tudja orvosolni ezt a problémát annak nagyon örülnék, vagy esetleg egy olyan játékmentést tudna felrakni, amelynél a 4. szint eleje van.
Köszi elõre is
En mar az 5. kampanynal tartok, de a kozepso szuper skillt meg soha nem sikerult kifejlesztenem. Pedig 3-szor ki is akartam fejleszteni. A kedvencem a Necro kampany volt, ahol a 4. map-on level cap volt, az utolso map meg idore ment. Es annyi ido alatt en nem birtam olyan magas szintre huzni a karit, hogy meglegyen a superskill.
Nandq
FAQ!

de lásd kivel van dolgod!

http://heroes-tower.uw.hu/skillwheel.swf

kattints a középsõ "szuper" skillre.

http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)

Engem egy jó leírás érdekelne hogy érdemes fejlesztgetni a skilleket.
És köszi Bull a tippet.

ok
játszhatunk

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

SLICK
holnap reggel 10 tõl du 3ig ráérek... remélem nem alszok el 😄
C csoportból ha vki ráér akkor az írjon htx -.-

Vanek
hi! ne tessenek megenni,de hiába a google a haverom,meg a fórumkeresõ,meg a faq,kéne nekem egy használható trainer link,mert nem megy az egyik pálya.

R U Ready?!?!? ...broken soul...

NeoMaN
VB bronzmeccs, VB döntõ, nyári hétvége van.
Mégis mire számítottál?
😊)

NeoMaN
igen

Egyébként marha nagy élet van ezen a topicon<#zavart2>
Ha a homokóra fölé viszed a kurzort gyorstipp szerüen kiirja
Hali!
Engem az érdekelne hogy lehet nézni a napokat mert sehol nem írja ki?
Másik meg hogy másoknál elõfordul hogy kilép a játék menet közben magától?

Hallo!
Hamachival nyomjátok a versenyt?
Nandq
vagy angol, tökéletes tükörfordítása az angol passzív szerkezetnek... nem kéne!

http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)

OliApa
Vagy német anyanyelvû volt. . . <#ravasz1>
Nandq
azért némi odafigyeléssel sokkal kevésbé idegesítõ fordítást is lehetett volna kreálni, nem kellett volna hozzá diploma.

"a bánya már el van foglalva", "ez már maximumon van"

ebbõl látszik, h aki fordította, qrvára nem érdekelte az egész - a pénzen kívül...

Jólenne. Van a kristályjég pajzs (asszem), annál tök más szöveget ír, nem tárgy leírást, hanem vmiféle történetet. + hát van egy-két aprócska hiba. De egyébként nem nagyon lehet panaszunk mer pár száz oldalt szépen lefordtottak.

3P
Remélem lesz HUN patch is, amiben végre javítják a magyar szövegeket is. Most nem feltétlen a helyesírási hibákra és a sok esetben magyartalan fogalmazásra célzok, hanem az angolban is az elején hiányzó tárgy leírásokra és stb...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Hol lehet megnézni hogy mennyi napnál tart a játék. Van valami jó leírás errõl a játékról?

még semmi😄 csak hogy nemsoká jön😊

j0nNyKa
Na up, lehet jatszani

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SLICK
és vmi infó róla még? 😄

Közeleg az 1.2-es patch

NeoMaN
Én vagyok!

I love Techno
c csoportból vki hétvégén akar jáccani?

Szaruman
kezdtem 1-et mz-vel, kb a 3. héten kivágott a "A(z) Heroes of Might and Magic V hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük." szöveggel. Jee^^

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szaruman
Nah, én fönn vagyok hamacsin, RP néven. 1-es csoportból várom az embereket😊

Microtus
Szia, ne haragudj már, hogy zargatlak de továbbra sem értem a Maahír-os mapon hogyan lehet összeszedni Sar-issus cókmókját. Miután a minap felkerestem ugye a térképészt, onnantól nem jött többé üzenet a küldetés sikertelenségérõl. Örültem, pedig most látom, hogy a köntös ott forog Zoltán várától nem messze és senki nem õrzi. Ma mondom akkor folytassuk a küldetést, erre Zoltán fogja magát kényelmesen odaporoszkál és felveszi a köntöst...küldetés vége 😞 Esélyem nincs odajutni idõben, hacsak már az elejétõl nem kezdek futni oda, sereg nélkül a teleportkapukon át, a térkép meg hemzseg az ellentõl😞((

Szaruman
Hopp, föl kell telepítenem😄

Szaruman
béjelentkeztem😊

én ráérek, jelentkezz be a hamachi serverre
Cobra.
Az elsõ héten el kell foglalnod egy várost, nem értem ebbõl mit nem lehet megérteni. Ugye egy kör egy napnak felel meg, tehát mielõtt a kék csík a homokóra körül végig nem megy, addigra kell elfoglalnod egy várat.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Szaruman
1. csoportból akar vki most játszani?😊

Eagle16
Sziasztok!
Na most lenne egy hülye kérdésem:eddig egyik heroes-al sem játszottam csak ez nagyon megtetszett és úgy gondoltam hogy most elkezdem ezért nem igazán értek hozzá.a kérdés: a második pályán<#idiota> 1 "hét" alatt kellene meghódítani a várost.Ezt hogy kell??? nekem mindig elfogy a homokóra és kiírja ugye hogy ennyi vége vesztettél.<#nemtudom>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

vagy probáltad egérrel??😊