Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
gamecopyworld, es keruljuk a warez jellegu kereseket, thx

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Magic Boy
Tudna adni valaki egy normális linket(ahol kattintok és jön)az 1.2-es patch-ez?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

j0nNyKa
eleg kemeny bugokat javitottak
- Vampires and Vampire Lords no longer restore their health when attacking Undead creatures.
norbi: esetleg telepits dx9et 😄D
horpeti: hasznalhato, crack-el, tibb palyat latunk, es nincs ally
3p: mapeditor 1.3-al jon

littleNorbi
Vki el tudja küldeni ezt a fájlt d3dx9_25.dll ?

horpeti
ez az 1.2es patch használható biztonsági másolattal is, vagy oda már nem jó az exe? 😊

ill. multiplayernél ti is csak 10 pályát láttok? Single customnál több van..

mert nekem ennyit enged hot seatelni, ha haverral akarok játszani...
És nem látok semmi pipát, meg egyéb...

ja, és mind FFAs... nincs ally??

kösz!

Cobra.
Már bocs, hogy kinevetlek, de te erre a 27k XP-re vagy ennyire büszke? Sima térképen is lazám el lehet érni ennnyit, campaign alatt meg már többen raktak be 80k körüli XP-rõl képet.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

3P
Hát ahogy nézem az új patch-el kaptunk 2 új térképet, de map editor még mindig nincs... 😞. Javították a hiányos leirásokat és még néhány apróság, és sok bug fix.
Map editor most akkor mikorra várható? Eddig úgy tudtam, hogy az 1.2-vel jön.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Jóó szar volt a cím... 😄

http://feree.deadplanet.hu/Resit%f5l/H5_Game%202006-07-16%2022-42-15-49.JPG
Csekkoljátok ki tud egy meccs alatt ennél több xp-t szerezni? 😄

ftp://[email protected]/feree.deadplanet.hu/Resitõl/H5_Game 2006-07-16 22-42-15-49.JPG
dr Kotász
3P
Az 1.2-es patch kompatibilis lefelé a játékállásokkal?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

horpeti
kösz!

Ez a részletes leírás honnan van? Linket tudsz adni?

az amivel increaseli az nekem nem jelent meg sehol 😊

köszi!

De ha úgy érzed, hogy ne terheljük a fórumot, küldd el priviben, úgy is jó, talán még jobb, mert megmarad. 😊)

köszike!

dr Kotász
endurance:
Increases the selected friendly unit's defense strength. Spellpower determines the duration of effect. Defense of the target in increased by 3, 6, 9 or 12, depending on Light Magic mastery.

divine strength:
Causes the selected friendly unit to inflict higher damage in combat. Spellpower determines the duration of effect. Divine Strength increases the target minimum damage to min+t*(max-min), where t is 50%, 65%, 80% or 100%, depending on Light Magic mastery. Thus, at Expert Mastery, damage is always equal to maximum
j0nNyKa
megprobaltad mar elolvasni a faqt, azt a 72-es betumeretut, ott fent, ami mozog
igaz ?

Sziasztok! Néhány napja kezdtem el a gamét, lenne egy kis help kérésem. Még igazán nem akadtam el csak már lassan négy hónapja karistolok a pályán, méghozzá a "királynõ kiszabadítóson", ahol a Tears Of Asha-t kellene valahonnan kiásnom. És már szinte bejártam mindent, de sehol semmi ezzel kapcsolatban csak ölöm az ellent. A korábbi részekben obeliszkekrõl gyûjtöttük az adatokat puzzle formájában, de itt még nem találkoztam ilyennel. Legyetek szívesek segítsetek!
Elõre is köszi.<#dumcsi>

Blood & Honour. No Mercy!

horpeti
Igen, látom.

Sajna azért eléggé korlátozottak a lehetõségek, jóval kevesebb varira lehet így tenni a masst...

bár az endurance az már egy jó pont. 😊

Az endurance annyi defense skillt ad, amennyi a spellpower, vagy ez fix érték?

ugyanez a divine strenghtre?

sajna nem tudtam pontosan átlátni ezeket a dolgokat... 😊

j0nNyKa
akkor jo, lehet kezdeni
megkernek mindenkit, hogy a lejatszott meccsek utan mind2 fel kuldje el az eredmenyt a [email protected] -ra
koszi

I love Techno
igen közben rájöttem <#buck>

jazzy
Amint latod fent van egy tablazat ami szerint mindenki mindenki ellen jatszik.
I love Techno
most olvastam újra a szabájokat , gallik-al már kb féltávnál tartunk egy egész jónak tünõ csatában szal ha még a csoportbeosztás nem alakult ki szeretném kérni (ha galliknak is okés) , hogy újra egy csoportban legyünk , így legalább 1 csata már le is fog menni.

I love Techno
ha ma ráérsz , akkor keress meg pls , mert 10 napra megyek el nyaralni és ez az uccsó napom itt elõtte.Ezután viszont már bármikor bármeddig ráérek nyár végéig. csá!

Nenrandil
ALOHA!!! Sajnos nekem nem lenne idõm a versenyre..de szurlkolok... Hajrá egyik gyõzzön a másik...Dejrünk!!! Gyõzzöna legjobb!

\"A book is a book\" Clive Barker

Nézd meg a skill kereket ! Ott pl: light magic "2. sorában" Master of Blessings
(Dark magic-nél is vannak mass varázslatok)

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

horpeti
Hali, nem találtam meg. Melyik képesség az, amivel egy védõvarázslatot pl. minden egységemre fel tudok nyomni?
Ha van ilyen. 😊

köszi!

Köszi!
Jó lett !

j0nNyKa
csekkolj privit, tablazatot, ilyesmit...
:]

turbórágó aztmondta hogy valaki vissza lépett akkor jelentkeznék rá. /ha igaz/
Sztem mindenki adja meg az msn címét vagy emiljét, aki a versenyre jelentkezett.Az enyém : [email protected]

Neuman
Én átadom a helyem, mert nem érek rá.

Jonnyka így ok?

!!!HALA MADRID!!!

igen annyi! De remélhetõleg olyan emberek jelentkeztek akik tényleg ráérnek és le akarják játszani a meccsüket

Új nickkép

Akkor már megtelt a létszám ?
Ki játszik ellenem elõször?aki úgy dönt hogy ellenem szeretne elõször az vegyen fel msnre: [email protected]
j0nNyKa
hat nezd, 8 embernel a mindenki mindenkivel az eleg sok, 8+7+6+5+4+3+2+1 meccs, ami ugye 36
de ha ti ugy gondoljatok, hogy ez nem okoz gondot, akkor kezdjetek el holnap, es akkor osszedobok 1 tablazatot az eredmenyeknek

Ok! játsszunk holnap! Sztem felesleges megvárni az 1.2-es patchet.Meg egyébként is el lehet menteni a játékot és folytatni a patch után is

Ennyire nem egyszerû a dolog, lecseréltem, de semmi észrevehetõ nem történt.

Mindegy, most nincs kedvem ezzel foglalkozni, vár a Sylvan 2. küldetése heroicon 😊
1.3 patchben duel modot fogja kicsit átalakítani..és ebbe várható a map editor!!!

oh sry ezt kifelejtettem..ugyebár holnap jön az 1.2 patch azt várjuk meg és utána sztem elkezdödhet

sztem akkor már elkezdhetitek..vagyis én már holnap elkezdem..vki esetleg akar ellenem?

Johny nem lehetne még kicsivel több a létszám h én is beférjek?
Akkor hogy lesz a verseny ? Jó lenne minél hamarabb elkezdeni

Szevasztok nah!Lehetmég jelentkezni a versenyre Jonnikha?Ne verjé meg -<#ejnye1><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>
HOLNAP JÖN AZ 1.2-es PATCH!!!!!!!!

pontosabban: texts.pak

a szöveg ha jól tudom a text.pak fájlban van, tehát, ha ezt lecseréled az angolra, akkor sztem jó lesz. Ki kellene próbálni!

Bocs az újabb hozzászólásért, de eszembe jutott valami:

Kalózverzióm is van /naná! 😄/, szóval csak annyit kellene tennem, hogy bizonyos fájlokat lecserélek, vagy nem így mûködik, hanem mélyebben is bele kellene mászni a dologba?

Mindegy, addig megnézem, találok-e valahol magyarítást, hátha abból kiderül, mit kellene tenni. Ha valakinek van ötlete, ossza meg velem legyen szíves 😊