Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
nem sikerult sajnos

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Az biztos, hogy pl: a windowsos tûzfal nem tetszik neki!
A routert nem tudom. A lényeg, ping legyen meg mindkét oldalról, és a válaszidõk ne legyenek magasak.Tehát ezért azokat a programokat amelyek a netet használják ajánlatos kilõni arra az idõre.
Nekem a nod32 azért ment, legyen vmi védelem a gépen.Más vírusírtók, féregirtók, stb. bekavarhat, de nem biztos, ki kell próbálni.
Az, hogy Slick-kel miért nem ment nem tudom, sõt a próba vele is jól ment, a ghost módot próbáltuk.Aztán élesben kétszer is desync lett a vége.
De sztem a játék sincs nagyon jól optimalizálva multira.Lehet, hogy mzprox-al csak szerencsénk volt.Ti még nem játszottatok végig egy meccset ?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Köszönöm szépen, ez megoldotta gondom!!! Ezer hála! 😊 És jOnNyKa-nak is köszönöm, hogy foglalkozott a kérdésemmel!
http://www.heroesofmightandmagic.com/heroes5/mods_and_fixes.shtml
Unlock Campaigns Mod

j0nNyKa
FIGYELEM! AZ ITT LEÍRT MÓDSZERT SAJÁT FELELŐSSÉGRE PRÓBÁLD KI, REINSTALL IS LEHET A VÉGE!
Megkeressük Total Commanderrel a 'játék mappája'\data\data.pak filet
Szépen rányomunk 2t, mintha 1 tömörített állomány lenne, bemászunk a Campaign "mappába"
C2...C6.xdb fileokat kimásoljuk 1 általunk választott mappába
Levesszük róluk az írásvédettséget
Megnyitjuk õket egyesével, és valahol az elején keresünk bennük 1 olyan részt, hogy
<i>"DependentCampaigns
Item href="C'x'.xdb#xpointer(/Campaign)"/
/DependentCampaigns"</i> (ahol az x 1 szám)
Ezt a részt úgy módosítjuk, hogy az elsõ 2 sort töröljük, a 3.ban pedig a perjelet a végére tesszük
Tehát ennyi marad belõle: <i>"DependentCampaigns/"</i>
Miután az összes filet igy végigmódosítottuk, a data.pak/Campaign-ban lévõket töröljük
A módositott file-jainkra visszarakjuk az írásvédettséget
Visszamásoljuk őket a data.pak/Campaign-be
Elindítjuk a játekot, innentõl elvileg az összes kampány elérhetõ

ööö... ezt kifejtenéd nekem picit részletesebben? Vayg egy link is jó (ha van) aghol le van ez írva...
j0nNyKa
igen, fileokban kell turkalni

Sajnos nem mûxik, de azért köszi a tippet... 😞

Az megoldható szerintetetk vhogy, hogy "kilockoljam" az elsõ két kampányt, azaz elkezdhessem rögtön a harmadikat?
dr Kotász
Hõs-szint kell hozzá:

Vessel of Shalassa *** 5
Summon creature *** 10
Instant travel *** 15
Town portal *** 20
indíts egy új játékot és cseréld le utána a champaign.sav filet
(csak egy ötlet)
T. Hölgyek & Urak!

Segítség kéne, mert igen nagy bajban vagyok! Befejeztem az elsõ 2 kapmányt, és épen elkezdtem volna a 3-as (necro), amikor technikai okok miatt (alaplaphalál) újra kellett telepíteni a vindózomat. El is mentettem a save fájlokat (save_x.sav), ill. a campaign.sav fájlt, most visszamásoltam, de nem ismeri fel õket, és nem tudok visszatölteni elmentett állást, csak az egészet újra kezdeni az elsõ kampány elejétõl <#szomoru1><#szomoru1>... .

Ha van vmi ötletetek, lécci írjatok, nagyon fontos lenne!

Elõre is THX!
Közben megtaláltam a választ:
4-es mage guild és 15-ös hero level kell..
a townportalnal ugyanez 5 ill. 20
town level 20?
jazzy
lvl20 utan megadja mind
b-type
Hát az AI-nak van baja rendesen...
Most a kedvencem mikor a Sylvan õrtorony lövi a Ghost csoportot...persze hiába (még nem próbáltam már maxos Warmachine Katapult tulajdonsággal sem lehet írányítani a lövegtornyokat? ).

..vagy mikor a Warmachine Ballista képesség nélküli hõs nyílvetõje belelõ 100 Succubus Mistress-be...brilliáns.
..vagy mikor nyílegyenesen hajózik/jön a váram felé...pedig annyi erõvel én is tudhatnám igazán merre van az õ vára..
..ezek mellé tud olyan döntést hozni hogy brutál egységével elgyalogol a megamradt 2 alaplényem mellett és betámadja a 'hadtápkocsit' 😊))
..stb..stb.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lenne két klérdésem:
-az instant travel varázslatot hogyan lehet megtanulni? Egy adott szint után mindegyik varázslótorony megadja?

-miért van az, hogy az sg forum egy idõ után elkezd valami zenét játszani?<#circling>
<#smile>

\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"

I love Techno
a c csoportból vki? fél 5-5-ig ráérek.

uniu
A H5 ben az Ai azert hagy nemi kivannivalot maga utan. Tegnap a warlock-os kampanyt csinaltam, eleg eros seregem volt, es egy neutral unikorn csapatot akartam lecsapni. Voltak kb 30-an. Raallitottam a csatat auto combat-ra, hogy addig is tudjak enni, es ez egy rutin volt a seregnek😊 Nos, a hosom egy enpowered Armageddonnal kezdett😊)ami azonnali visszatoltest vonzott maga utan😊)

elegge ongylkos meg az AI...

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

j0nNyKa
hm
mivan, ha hardwaresen nem tudja kezelni rendesen a h5 a dolgokat?
ertsd: router, tuzfal, ezek nincsenek, akkor jo ?
nalatok van ?

mzprox-al semmi probléma nem volt, tudtunk csatázni is.
Ki érti ezt ?

SLICK
nah C csoport a héten már nem leszek egyéb elfoglaltságok miatt, szal csak majd hétfõn tudok újra játszani, gondoltam szólok.

nah további jó versenyzést!
gallik: remélem legközelebb enm lesznek problémák és végképp csatázhatunk is 😄

persze
melyik hamachi hálózaton vagy?
na, én szólok 😊 Legalább kipróbáljuk, hogy mással megy-e a játék.Persze, ha van kedved.

Az jó! És végigjátszottátok ?

hát úgy tûnik csoportjátékra ma nem lesz lehetõségem, de ha valaki akar játszani versenyen kívül az szóljon 😊
nekünk eddig ment ilyen probléma nélkül. csatázni is tudtunk
NeoMaN
ha ez igaz, akkor a fene megette az egészet....

Én is játszanék valakivel (A csop)
I love Techno
még nem jácottunk.

I love Techno
C-csoport a vb mecsidõpontok , meg a most szombat vasárnap kivételével ráérek bármikor , vki ráér mongyuk holnap vmikor? 16:35-ig ráérek egész nap.

Neoman: nektek megy jól a játék ? Nincs desync ? Mert nálunk megint az volt!
És csak akkor vesszük észre amikor egymással csatáznánk!
Így már 4 napja játszunk eredménytelenül 😞
Vmi megoldás kellene! Volt jó ping mindkét részrõl, nem "alttaboztunk" egyszer sem.Teljesen tanácstalan vagyok most már!
Szóljál már légyszíves, hogy Nálatok mi a helyzet.
Köszi!

I love Techno
ha az egyik ördög várat elfoglalod akor kapsz egyet és ez után bead egy filmet hogy az obelix-ek mutatják meg a sárkányok lelõhelyeit , azt viszont nem tudom hogy csak felkell szedegetni-e a 20-at és így nem lenne probléma hogy 1-2 õt elvesztesz a csaták alatt vagy konkrétan egybe meg kell-e lenie a 20-nak , szal azt tanácsolom ne nagyon veszíts smaragdsárkányt , ha lehet , mert nem sokal van több mint amennyit fel kell szedni.

Nekem az lenne a kérdésem hogy az elfek 2. pályáján hogy tudnék smaragd sárkányokat szerezni?(Ha vki adott már rá válasz szívesen visszaolvasok, de akkor legalább körülbelül mondjátok meg melyik lapon lehet.126 oldalt nincs kedvem elolvasni<#idiota>
j0nNyKa
modositva

NeoMaN
jó, akkor kámon hamacsi, szólunk johnnynak, és már tolhatjuk is!

I love Techno
ha lenne rá mód én szívesen beugranék helyetted (szabadidõm is van mostanság elég) kérdés ki mit szól hozzá?

NeoMaN
C csoport!
Szabad vagyok, tolhat velem valaki....

Hello

Mindenki aki a B csoportba van vegyen fel msnre és ott megbeszéljük ,hogy ki mikor ér rá arra, hogy lejátszon ellenem egy meccset.
j0nNyKa
40 a maximum szint

kössz
kb 30, asszem

Nemtudjátok, hogy a heroes 5 játékban mennyi a makszimum szint a hõsnél?
Cuchulainn
Sry mindenkitõl, de az a helyzet, hogy nekem közbejött pár dolog, szóval emiatt nem tudtam eddig játszani, és valószínûleg még legalább egy hétig nem is fogok tudni...😞
Szóval sztem helyettem kereshettek valakit, ahogy látom még úgysem nagyon indult be a dolog.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Majdnem ...Eger mellett 😊 hegyvidéken.Igen itt errefele most nagy viharok voltak.Nem is nagyon láttam eddig ilyen erõseket.Fákat csavart ki a szél, jég, stb.Durva ! Esténként akkorákat villámlik és dörög az ég, hogy még én is megijedek.

Most szép napos idõ van, kevés a felhõ 25 fok ! 😄
Off

mooo
Miskolcon laksz?Mert itt az utóbbi idõben igen sok áramszünet volt a sok vihar miatt... :@
Majd akkor derul ki , hogy problémát okoz-e, ha összetalálkozik a két hõs!
(Minden éjszaka izgulni kell, hogy ne legyen vihar, villámlás, ami most sajna elég gyakori)

3 perc limittel játszunk, de egy hosszú csatánál a végén kiírja, hogy lejárt az idõ.Tehát, mindig az építkezéssel kell kezdeni, a csatát a legvégére hagyni.
Két vagy három hosszú csatát már nem is lehet lejátszani, hiába tudna még lépni a hõs.
Na majd ma folytatjuk...talán be is fejezzük 😊
Valaki már játszotta végig ?

SLICK
eddig a C csoport a legaktívabb <#hehe>
amúgy nemrég fejeztük be kb fél órája ma reggel újra foyltatju ka gamet szerencsére nagyobb fennakadások nem voltak, gallik gépe 2szer is leállt áramszünet miatt... nem to mez emynniben okoz problémát :|
midnegy kicsit pörgõs a játék 😄 errõl galli ktöbbet tudna mesélni azt hiszem 😄

Lehet láma vagyok de a magyarositas megy mindenkinek?? Be kell masolni es felulirni ennyi???