14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#11152 küldetéseknél ha megnézed mit kér, valszeg ugyanaz lesz kiirva mint a lény neve magyarul..nem értem a problémát -
#11151 sziasztok - magyarítva játszom, és mivel ott nem használatos az elf kifejezés, nem tudom, hogy melyuk lényre gondol a játék, amikor 100 íjjászt és 100 elfe5t kell az árnysárkánynak felajánlani. A magyarítás druidát, meg pengetáncost meg hasonlókat használ. Segítene valaki? -
#11150 Biztos lesz még 1-2 kiegészítő, ha nem több. -
IceTom #11149 hát ha már ezt csinálták meg az elsö kiegészítönek..akkor gondolom több is lesz..mivel ha ugynézzük..ez csak egy új faj,olyan mintha beraktak voltn 5 db lényt.. -
#11148 Valszeg nekik is több fajta hírójuk lesz... A törpök meg mind egyformák. :D -
G_ArchAngel #11147 még mindig jobb, mint a kék/zöld/fehér/narancs elementál:) -
#11146 nemtom figyelitek-e a kepeken, de.. szoval... nem tul magas a felhozatal
van macistorp, oriastorp, tuzestorp, baltastorp, pajzsostorp, szorospacis torp(hiro), pengestorp, meg torptorp
tokre tokjo. -
#11145 megint tul sokat igernek
kivancsi vagyok, mi fog ebbol kisulni -
G_ArchAngel #11144 Wow, törpe gyapjasmamut, vagy óriástörpe?:) -
#11143 vééééégre -
r4pt0r #11142 Heroes 5 kieg. -
#11141 Turn-based strategy fans can get ready for another helping of Heroes of Might and Magic V, as Ubisoft today announced that it will publish an add-on for the game later this year. Subtitled "Hammers of Fate," the expansion will feature a new faction in the Dwarves. The stout warriors and practitioners of rune magic will reside in the world of Ashan's most hostile regions. In addition to the Dwarves (who bring the game's playable factions up to seven), Hammers of Fate will also feature new spells, abilities, buildings, artifacts, single- and multiplayer maps, and a campaign with 15 new missions. And if the pre-made content ever gets dull, developer Nival Interactive is also including a random map generator. Hammers of Fate is set for a November release.
-
hgerg #11140 A save-eket hogy lehet kiszedni?-->a mapokat meg betenni? -
#11139 ok, kösz...vakoskodtam csak -
#11138 Nagyon várom ám én is, ha megjelenik, legyen itt nagy spangás, hogy észrevegyem :D -
#11137 Nah, még senki nem hallott 1.3-as release datet? :P -
#11136 Azt nem tudom pontosan hogy mennyi lesz belőle, valószínűleg a halottak HP-ját "támasztja fel" az ördög. Csata után eltűnnek az idézett lények.
Maak te meg olvasd el a FAQ-ot, ott találsz választ. -
#11135 Feltettem az 1.2-es peccset, most erre mit kell felraknom, hogy 1, elinduljon, 2, magyar legyen? -
#11134 felvettelek. -
John Angel #11133 Én akarok!
Vegyél fel MSN-re, vagy küldjél e-mail-t.
[email protected] -
#11132 senki nem akar multizni? :(
Csak egy srác írt eddig. :) -
fawcet #11131 Másik kérdés az csata után megmarad? -
fawcet #11130 Hogy kell számolni? Ha megdöglik 10 imp és 5 főördög van, akkor 5 veremurat nyomhat rá? -
#11129 Komplett kupac kinyiffant saját lényre tud ilyet. -
fawcet #11128 Csáó mindenki! Kérdésem az volna hogy a Főördöggel hogy az ördögbe lehet veremurat csinálni. Egyszer sem adta meg nekem a lehetőséget. Nem látok semmi varázslatot, ikont erre. -
BlueGold #11127 Megoldottam a problémát: Nem elég Raelag-al átmenni a "bal alsó" sarokban található kapun "Shadya"-val is át kell menni rajta.
Miután mind a kettő átért, "bejön" Izabella, Markal és démon Verlag. A démon legyőzése után: film és már adja is a következő küldetést. -
BlueGold #11126 A F.A.Q.-ban ajánlott magyarlapon a Dungeon ( kazamata ) küldetésből csak az első van fent az angol +1 nagy 0-a. -
BlueGold #11125 Nem a sajátom. Én elakadtam a Kazamata küldetés 5. pályáján. Mindenkit megőltem és nem találom a "kijáratot" a pályáról, ha valaki tudja az irja le legyenszíves. Kösz.
Más mentésével játszani "nem az igazi" szerintem.
-
BlueGold #11124 Innen letudod tölteni: Minden pálya -
jocika #11123 Az mormális, hogy az elfek utolsó küldijében, mikor Nyikolájt kell sírba tenni, hogy ott az élőholt hősök több ezer íjásszal rohángalnak? Össze akadtam Nyikolájjal is, csonti íjásza 9k felett volt.
Elrontottam valamit? -
jocika #11122 Melyikről is ? -
#11121 Van itt vki, aki multizik? MSNét megírhatná nekem priviben, és akkor esetleg játszhatnánk mi is.
Köcce! :) -
#11120 nemrég játszottunk 1.2es meccset, egyáltalán nem volt vészesen lassú... Csak picikét, főleg harcnál... De annyir anem volt gond.
1.0nál viszont szinkronhiba miatt kezdhettük előlről a játékot... -
kene84 #11119 Nekem is mindig kilép.Kipróbáltam 3Dmark05-öt és 4 próbálkozásból egyszer sem ment végig,szóval nagyon esélyes nálam is a kártyahiba. -
#11118 Ha 3DMark is kifagy, akkor 99%, hogy videókártya. -
fawcet #11117 Dx9-el problémám van. Csak azt nem tudom milyen tesztet kéne nyomnom hogy rájöjjek hogy vidkarival vagy az alaplappal van e gond. -
fawcet #11116 Nekem még mindig szar a gépem heroes5re.
3dmark06 features teszteknél lép ki. Ez demó módban nem állítható be. Így kaptam serialt és azzal néztem. Amúgy most játszani 30 percet tudok utána mindenképpen kilép. Volt hogy pár mentést is elrontott kilépés előtt. -
Light #11115 Hello!
Egy mentést kérnék, please! Vagy senki se játszotta még végig?:)
Köszi -
#11114 Winamp alapból nem tud Ogg-ot lejátszani, csak ha fent van a CoreVorbis. Viszont teljesen értelmetlen átalakítani az Ogg-ot Mp3-ba, hacsak nem akarod Mp3 lejátszóval is hallgatni (és a lejátszód nem kezeli az Ogg-ot). -
fawcet #11113 WinAmp nem jó saját zenére?