Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
D csoportbol vagyok, es elfogadom a kihivast 😄
szucssp*kukuc*gmail-pont-com emailcimen gyakrabban/konnyebben elerheto vagyok.
(csak ne reklamlevelekkel, please 😉)
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Sajna nekünk is újra kell kezdenünk, mert a végén amikor támadtam volna a várát kiakadt a játék, közben kiderült az is, hogy szinkronhiba miatt.
3 nap után újrakezdjük.De nem gond, jó játék azért, meg legalább gyakoroltunk egy kicsit. 😊
Tutilevi : Ti, hogy tudtátok az elején hogy desync van ?
Ja, csak akkor van esély a játékra, ha a Hamachiban mindkét oldalról megfelelõ a ping. Ehhez általában a tûzfalat és egyéb dolgokat ki kell kapcsolni!
folytatása következni fog...
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Cset megy normálisan, és a körök is folnyak tovább... Hogy lehet észrevenni ezt a szinkron hibát?
vagy akárkivel a C groupból
\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"
<#wilting>#wilting>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Az 1-2-es szintû varázslatokat bárki automatikusan megtanulja amint belép a városba. A 3. szintûekhez már kell vagy sorcerybõl az a skill, ami ezt engedi vagy az adott varázslathoz tartozó skill basic szintû ismerete. A 4. szinthez már komolyabb skill kell, míg az 5. szintû varázslatokhoz az adott iskolából ismerni kell az expert szintet. Ha nincs meg az adott szint, akkor nem tudja megtanulni a hõs az oda tartozó varázslatokat.
A Haven kampány 3. küldetésében meg még nem lehet varázsolni. Majd a 4. szól arról, hogy tanulnia kell a hölgyeménynek varázslatokat, miközben majd találkoznia kell Findan seregével. Addig nem fog tudni varázsolni a kampányban, míg el nem jut ehhez a küldetéshez.
De amúgy meg a késõbbi pályákon vannak épületek, amikbe betérve 1-2-3-as szintû varázslatokhoz jut automatikusan a hõs. Persze itt is él a korlátozás, hogy a 3. szinthez már skillek kellenek.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
steam, origin: ACE_hun
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
De megfigyeltuk akkor lép ki, ha olyan egységet tamadunk meg amit a jatek rak ki a het elso napjan és hagyjuk futni, ha csatazunk megis veluk akkor jo
\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"
(puppet master, raise dead sokat segíthet)
Remélem ma jó lesz !
Egyébként hol vagy ? 😊 Folytathatnánk...
vagy h5verseny2 pass: competition
vagy létrehozol Te egyet 😊
Ha nincs akkor én szivesen létrehozok egyet 😉
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
a screen shoto a bugról en mtudtam elküdleni emrt áramkiamradás volt és enm tettem paintbe :|
mindegy amúgy jó játék csak ne bugozna :|
arra probaltunk folyamatosan rajonni, hogy tenyleg az alttab okozza-e, tehat ha egyikunk sem alttabol, jo lesz-e a szinkron
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
<#eljen>#eljen>
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.