14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#1041 vlahogy jobban tetszett 2D-ben -
#1040 mert nákolsz ! :D -
#1039 Mielőtt válaszolok a kérdésre, egyet én is felraknák, speciel neked. Miért raktál a mondatodba 6 kérdőjelet és 3 felkiállítót? Spontán a kíváncsiság vezet. -
#1038 Starforce védelme lesz a játéknak?????? Ez a legfontosabb kérdés számomra!!!! -
#1037 a forumozásra írom hülye!
:ÐÐÐ -
Szid #1036
már alig várom -
#1035 Felkészültetek? Jöhet az újabb csapás? nyálcsorgatás 3...2...1... és! ::
THX by Hardwired. -
Thanatos #1034 és az kizárja a sexet? :DD -
#1033 sínberakott bokaficammal vagyok itthon... :( -
#1032 Na, ne menjunk bele a maganeletembe, de nyugodt lehetsz, hogy nem szex helyett, sot...
(Te miert forumozol szex helyett???) -
#1031 ja, szex helyett Homm3
:ÐÐÐ
télleg jó lenne.... -
Moonsahdow #1030 Jó lenne... -
#1029 Pedig necro nem egy konnyu faj, foleg a 3ban nem. Miert nem szuletik minden no iennek ? :) -
#1028 pedig néha érdemes kipróbálni egymás ellen is.
Én is a legtöbb játékban a kooperatív módokat szeretem,de néha nem árt a human vs human sem... -
#1027 Én ebbe a game-be olyan zsír mapokat csináltam -
#1026 valaki próbálta már a bétát? -
#1025 Kooperalunk. 8 szemellyel indulunk altalaban es XL esetleg L-es palyakat szeretjuk. Ha a 6 gepet sikerul elinteznunk, uj jatekot kezdunk, akkor is, ha nem vagyunk szovetsegben. Egymas ellen meg sosem mentunk :)
De az elerheto nagy palyak jelentos reszet mar jatszotuk :) -
#1024 és ki nyer inkább?
vagy kooperáltok? -
#1023 ja és az volt a legerősebb mer még négyezek és az ördögök a kedvenceim osz ott van a feka sárkány -
#1022 Nem kellett ravenni, egyszeruen imadja. Pedig nem egy nagy pc games fan, de ezt nagyon szereti O is. Heroes 2-vel kezdtunk meg asszem, sok eve, aztan a 3 a nagy kedvenc, meg sokatb jatszottunk a 4-el is, de meg mindig a 3 a kedvenc. Es nekromanta a legtobbszor, az a kedvence :) -
#1021 mivel vetted ra az asszonyt, hogy leuljon heroesozni ? :) -
#1020 ígéretek között volt -
#1019 Ne is mondj ilyet, hogy esetleg nem lenne benne hotseat! Mi a felesegemmel szinte csak azzal jatszottuk a Heroes sorozatot mindig is :) -
tomo #1018 99% , hogy ugy marad a halozatos jatek , ahogy eddig volt. hisz a jatek alapvetoen nem valtozik, korokre osztott strategia marad. -
#1017 feka sárkány biztos lesz,az mindig is volt bár az első részben kék volt -
#1016 1 jo csata akár 10 percig is eltarthat,hátha még 4 vagy 5 emberel egyszerre játszunk,igy már remélem megérted miért félek tőlle. -
#1015 remélem a hőssel is lehet benne maj harcolni 1bként ebbe elvileg a vártornyon lesznek acuccok és az kira lesz de remélem azé megmarad a négyes felosztás és belekerül végül is a fekete sárkány is -
Moonsahdow #1014 Na igen. Remélem a hotseatot bennehagyják.... -
#1013 Hát ha így állsz hozzá, akkor az 5 sem a te játékod lesz vélhetően... -
#1012 Itt mindenről beszéltek csak arrol nem hogy a multi játék menete hogy fog zajlani, engem ez érdekelne ha valaki tud valamit akkor legyen oly kedves ossza meg velünk, az első 4 részben nem multiztam mert nem láttam értelmét perceket a sötét képernyöt bámulni és arra várni mikor léphetem le a 10 centimet. -
Moonsahdow #1011 Meg ha nem is akkor se szoktam cracket kérni/tölteni, mivel IPcím alapján elvileg vissza lehet keresni az meg nem jó. Persze én még nem hallottam ilyenről -
Moonsahdow #1010 Én is eredetiben szerzem aki meg cracket kér azt -
Thanatos #1009 -
#1008 Örömmel hallom... :) -
#1007 Én itt leszek... garantálom, hogy tiszta hely lesz. -
#1006 Hát ha jó gazdija lesz a topiknak, akkor ennek hamar elejét kellen venni, persze kérdés, hogy lehet-e...
Golemre meg tényleg megnyugtató választ kaptunk. :) -
#1005 Sajnos a topicrol igazad van, valoszinuleg az altalad leirt lesz a sorsa (eleg csak megnezni a azon jatekok topicjat, ahol a warezben mar nemcsak annyi a jatekos dolga, hogy atmasolja a krekket. Szazaval kerdezik meg ugyanazt, es nem birjak elinditani szajbaragos FAQ utan sem sokan. Ugyhogy ezen topic jovoje is jo esellyel ez lesz, bar gondolom, sokan leszunk, akik megveszik eredetiben. -
#1004 Asszem a golemes kerdesre is megkaptuk a valaszt :) -
-
#1002 megint? :)