14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#1241 Na, hazaérve asszem ez lesz az első dolgom. -
#1240 Hát ha új az király, mert most jött le -
#1239 akkor csekkoljátok le! -
#1238 Dikk...gyerekek, ez tényleg új..lál -
#1237 ezt írja, megnézem
updates from the previous version (First Playable)
Adventure Map
- Minimap
- River
- Ship
- Terrain objects: flowers, lakes, craters, mountains, shrubs
- Flying info instead of dialogs
- Edge of the map
- Fog of war (depicting explored and unexplored territory)
- Shadow, clouds and birds over adventure map
- Basic AI
- Camera scroll via screen edge is implemented
- Music
Combat
- Siege arena
- Hero specialization (skills, abilities)
- Weather effects (rain)
- Grid on/off option
- Prediction of damage to creature
- When a player hovers the mouse cursor over one of the creature icons on the ATB bar, the corresponding creature on the battlefield is highlighted
- Music
Town
- Closeup of the town view
- Animated clouds, birds, foliage
- Improved grass texture on the town hill
- Objects in background
- Music
Cut-scene
Interfaces
Main Menu, Spellbook, Town Building, Town Fort/Creature Hire, Hero,
Confirmation and Notification Dialogs, Tooltips
The ways of version improvement and known bugs are enlisted in Section 5 "Known issues and further improvements".
Enjoy the demo! -
#1236 eltelt :-p -
#1235 Én sem emléxem arra, hogy igértek volna demó-t, persze ettől még lehet.
Úgy érzem, hogy ezt a hátralévő pár hónapot a türelmetlenséggel vívott harc fogja kitölteni. Igazán kemény idők lesznek ezek. És ez még csak az alapeset, mert akkor fogjuk magunkat megmarni, ha tolnak még 1-2 hónapot a megjelenésen - remélem ez nem fog bekövetkezni. -
#1234 5 perc múlva megmondom -
#1233 DEMÓ
egy ruszki oldalon..... gondolom ez a régi alfa, de azért valaki megleshetné..
:) -
Thanatos #1232 szeritnem senki se igért demo-t, de mind1 :D -
#1231 Igertek demot?
Nem bannam, jo lenne egy decemberi H5 demo. -
#1230 Tudja valaki h demot mikorra igértek? én decemberre emléxem... -
#1229 Akkor valamit nagyon elszúrtál a gépeden. WMW9-cel van a videó csinálva, microsoft.com-on keress rá, hogy codec, és mindjárt az első vagy második találatnál ott a letöltés. -
tomo #1228 hogy a frasz torne ki oket, se mediaplayer classic se vlc nem viszi. eh. -
Nuki #1227 fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú nagyon impresszív :)
nagyon tetszik ez a részletesség, minden!!! :D
szerintem akinek volt eddig ellenvetése, nagy részének így elszállhattak a kétejei :D:D:D
[nagyon várja mááár] -
#1226 pofás -
Nuki #1225 ezaz, az azért egy kicsit nagyságrendekkel könnyebb mint a hiroz :D
a video még most jön le, én még kimaradtam a nirvánából... -
#1224 A SOD a nagy-nagy kedvencem, pont a kihívás miatt... Természetesen 200%-on értve ;) -
#1223 Persze-persze. Én is arra céloztam, mert ezt a díjat is, ha jól tudom szeptemberben adják ki, ergó már csak 2006 szeptemberében kaphatja meg ;) -
#1222 max a jövő év stratégiája... -
#1221 Elkezdtem tolni a Shadow of Death kieget, egészen nehéz, meglepően, sajnos a Disciples eltunyított -
#1220 Már annyian megdícsértétek a múvit, hogy nem maradhatok én sem ki a sorból. Szegény francia barátuk franciás angolságában nehéz komolyan venni a játékot a tálalásában. Egy biztos ez a játék könnyen lehet az év stratégiai játéka (szándékosan fogtam vissza magam, s nem mondtam többet).
-
#1219 Na, én csak most tudtam megnézni a múvit.
ELÉLVEZTEM.
Emberz, ez isteni, MADÁRTÁVLAT ISTENI! :Ð
Jobban sokkolt mint a doom3 (pedig nagy fan vagyok), és ezért a gémért én is hajlandó vagyok áldozni pénzösszeget (mind HW mind SW ügyileg). -
#1218 Homm3 iszonyat rángatott 200mmx, riva128, 64MB ram kombómon, pedi egy Quake2 vagy Unreal szakított rajta.
Homm4 még a mai napig undorítóan (bocs ha valakit megsértek) animál, bármilyen erős gép is van alatta - bár ez lehet a programozók hibája.
Nem csodálkoznék, ha ez a rész is nagykanállal zabálná az erőforrásokat...
:Ð -
#1217 Legyen igazad és akkor nekem is megmaradhat a konfigom (AMD 2400+, ATi Randeon 9800pro, 1 GB ram). Bár nem lennék meglepve, ha 1-2 apróságról le kellene mondani. -
#1216 Hmm, na én azért remélem, hogy a configom (lsd. lentebb az aláírásban) elegendő lesz egy high minőséghez -
#1215 Na igen. A gépcserével én is pont így vagyok... :) A Heroes-ért mindent! ;) -
#1214 ijesztő volt a töltés amíg belépet a várba, de hát ez legyen az optimalizáció hiánya egyenlőre -
#1213 Hát igen. Szájam táti volt mikor megnéztem.
Igazából én "csak" ettől a részétől tartok a játéknak, hogy egy fullos pálya - egyetértelműen a legnagyobb méretű - 8 ellenféllel, az hogy fog menni?
Persze legyen jó vizes a pálya, hogy szakadjon, szakadjon szét minden...
Már a 4.-ben is megöszültem körönként, de vajon itt mekkora gép kell, hogy ne 5 percet várjak 2 lépés között, vagy várbalépéskor?
Bár nálam már nagyon esedékes lenne a gépcsere - mert komoly problémákkal küzdöm, de amíg ki nem jön a gamma, addig én már nem igen hiszem, hogy új gépet veszek. Majd akkor - hogy ennek a célnak is megfeleljen:) -
#1212 Nagyon jó a videó, szerintem nem a videókártya miatt fájjon a fejetek, hanem a RAM miatt. Szerintem a minimum az elinduláshoz 512Mb, játszható szint az 1Gb, kellemesen játszható 2Gb
Meg a videókártyánál se árt majd azért a 256Mb ram 256biten a max grafikához -
#1211 odabasz! a zene is rendben lesz úgy hallom:) -
#1210 thx!
Nagyon jól néz ki, és sztem az animációk kikapcsolhatóak lesznek a kalandképernyőn, mert oda ahogy mondtad tényleg elég fullos teljesítmény kell.
valszeg a zoom is hasonlóan. -
#1209 Kezdek kételkedni benne, hogy a 6600GT -ém meg fog tudni e birkozni majd a feladattal :/ -
#1208 Na emberek! Én szánom - bánom, de levizeltem a bokám! Olyan eszméletlen ÚJ videó van itt kérem tisztelettel....Mikor jön már?
Hát kérem szépen, gatyát felkötni, olyan látványba lesz részetek...
...én dobtam egy hátast, elképesztő, földbe döngölő! -
#1207 Csak arra, ami kiváló. -
Nuki #1206 támogatva :D -
#1205 Egyébként ez a kép nyugodtan mehetne a menü háttérképének -
#1204 Áruld már el mi miatt is kell alaposan szemügyre venni? Majd kiguvad a szemem, de vagy nem látom, amit kellene; vagy "csak" a rajz kidolgozttságára hívod fel a figyelmet - ami persze kiváló. -
Nuki #1203 igen, de elég sűrűn kezdték el használni ezt a kőr-kereszt szimbólumot egy két fegyveren meg tárgyon :D -
#1202 Ez a legjobb art kép, a többi messze nem éri el ennek a szintjét.