14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#881 ÁHH nah nagy csalódás volt ez nekem a hőssel nem lehet harcolni :'(
a heroes 4 volt eddig a legjobb ahogy nézem :) -
tomo #880 csinosak, főleg a dryad bige. -
#879 itt vannak a dragak -
#878 http://www.guardiansgrove.com/forums/showthread.php?t=2140
5. faj, Sylvan, wood elf. -
#877 "The survey you requested: "15991/heroesbeta.htm" has been deactivated."
ok már nem lehet:)
-
#876 vagy lehet hogy mégis:P -
#875 -
#874 szerintem már nem lehet... de mindegy úgyis feltörik;) -
#873 Hol lehet jelentkezni? -
#872 ma vagy holnap indul a beta! -
#871 Tényleg nem teljes, még egy demonak is kevés, ez egy erősen fejlesztési állapotban leledző, de játszható állapotú játék 1 pályával. -
#870 Bocsánat nem demo volt,hanem ez : Heroes of Might and Magic V BETA
De akkor okes,csak nemtom ilyeneket minek tesznek,ki teljes játékokat szoktak,ezért kérdeztem... -
#869 Ha a neve demo, akkor miért lenne teljes? Ráadásul nem is beta, inkább alpha állapotú. -
#868 Hali
Láttam egy demo letöltésta játékból ez már full lenne,vagy ahogy a neve is mutatja? -
#867 Idáig a Heaven (emberek), Inferno (démonok), Necrpolis (élőholtak) és most a Dungeon (sötételfek ) lettek bemutatva. Elvileg 6 faj lesz, úgyhogy 2 még van hátra. -
Bandeeka #866 Hali!
Eddig milyen fajok lesznek benne? HUman, Démon? -
#865 -
#864 Kesz a 4. faj... Dark Elf, I'm lovin' it :D
dark elf faj -
Thanatos #863 majd kiderül ha megjelent :) -
#862 Meg -
#861 Hát az hétszentség... -
#860 Ez a játék megérdemli, hogy boltban megvegye az ember -
#859 Hát valszeg igen, de hivatalos infó még nincs. Mindenesetre ha így lesz, a wareznak lőttek. -
Since #858 Valaki tud mondani valamit a multiról? Lesz hivatalos server? Gondolom serveren fogja tárolni az eredményeket a játékosokról...Vélemény? -
#857 A H3 es H4 multijahoz is kell a GameSpy? Csak azon keresztul fogok szervereket talalni?
Mert en meg sosem multiztam benne, csak Hot Seat a parommal.
(Eredeti az osszes, ha szamit a jateknal) -
Thanatos #856 edddigis szivesen vártunk ezután is szivesen fogunk :) tény hogy nem türelmetleneknek találták ki :) -
#855 Na pont ez a játék ahol a multi game nem nagyon muxik,de azért kiváncsi leszek hogy oldják meg. Vagy ti szivesen vártok több percet is körönként -
#854 loál!
:DD -
#853 vagyok... -
#852 MuadDib a Fabrice Cambounet álneve. A Fabrice meg valami noname kérdező akit véletlenül így hívnak:D
Itt a full -
#851 Na de hogyhogy Fabrice kérdezi? Nem neki kéne válaszolnia az ilyenekre? -
#850 "(Fabrice): In the multiplayer lobby - each player have stats and ranking?
(MuadDib): Yes, there should be a ladder in the final game. But it will probably be not there for the beta test though. I also hope we can provide tournament support for the communities."
A game rá leszt gíúrva a multira rendesen. Ladder meg hivatalos versenyek.
GECIJÓLESZ!:D -
#849 Koszi Mindenkinek, "visszanyugtattatok" :) -
#848 Winter - január/február
Holiday - november/december -
#847 Ezzel viszont maximálisan egyet tudok érteni...
Talán ennek jegyében folyik már ma is a béta teszt... ;) -
Thanatos #846 -
#845 Inkább csússzon 1-2 hónapot, de ne úgy adják ki, mint a legtöbb mai játékot, hogy a 3-4. patch környékén lesz játszható. -
#844 Ne ijetsztgessük egymást (bár tény, hogy félreérthető, illetve ketős értelmű), de eddig mindig 2006 Q1 volt a megjelenés, és ez a 2006 winter is egybe vág vele...
Én továbbra is e szerint kezelem. Az meg már csak plusz, hogy mind a Heres 3 és 4 is februárban jöttek, így bizom a hagyomány tiszteletben és szerintem ez is akkor fog jönni... ;) -
#843 Na igen, mit jelent az, hogy Winter 2006? Engem kicsit megijesztett, mert 2006 elejen vartam, aztan igy meg lehet, hogy 2006 karacsony lesz belole?! :( -
#842 Szerintem ne kezdjük el újra feszegetni a hős harcol/nem harcol témát...