Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Egy biztos minden idõk (számomra) kedvenc játéksorozataának az új része sem hiányozhat a polcomról. Az persze még kérdés, hogy magyar, vagy angol változatban veszem-e meg. Mondjuk én egy vegyes megoldás mellett lennék, azaz legyen egy DVD-n a magyar és az angol verzió is, aztán mindenki dönthet afelõl, hogy milyen nyelven merül el a játékban.... 😊
Remélem itt is lehet majd egy csapatban több hõs, illetve hõs szörnyek nélkül.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Bazinga!
Haven: "A feudal Holy Empire, the strongest realm of Ashan. (...) On the battlefield, Haven troops are known to be extremely resistant, relying more on the mighty power of brutal force than on the delicate art of magic. The heroes of the Haven faction will develop skills and abilities to support the hurricane of steel and fury that will rush into the enemy’s rank."
Creatures: 1) Peasant / Militia Guard 2) Archer / Marksman 3) Squire / Knight 4) Griffin / Royal Griffin 5) Priest / Inquisitor 6) Cavalier / Paladin 7) Angel / Archangel
Inferno: Demons are an alien pantheon of hostile monsters that are bent on conquering Ashan. Fortunately, they are imprisoned in Hell (a “dimensional jail” created in the lava core of the planet) and can’t exist for long in the material (surface) world, except when they are summoned by a sorcerer or when they can possess a mortal body.
On the battlefield, Inferno troops are famous for their insane brutality in both the might and magic fields. Inferno troops will rush into the melee, while creatures with magic abilities will disrupt the normal order of things to call for demonic reinforcements or to summon the fury of the fire element on their enemy.
Creatures: 1) Imp / Familiar 2) Horned Demon / Horned Overseer 3) Hell Hound / Cerberus 4) Succubus / Succubus Favorite 5) Hell Stallion / Nightmare 6) Pit Fiend / Pit Lord 7) Devil / Arch Devil
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szerintem a játék megérdemli, hogy a teljes nevén tiszteljük meg itt a topic címében, s ne csak a "bece nevén". Tehát: Heroes of Might & Magic 5
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csak a hülye múvi divat az, hogy full zoom-ban mutatják be a stratégiákat mostanában, holott senki nem úgy nyomul velük...

Remélem a necromancer várat nem hagyják ki, amit eddig láttunk abban mind csak démonok voltak, szal biztos nem lesz "egybeépítve" a kettõ, mint a 4ben.
Ja és sárkány is legyen, különben megmorculok! 😊
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Igazandibol, amit meg erdemes lehet hozza beszerezni, az a magyar heroes holnap(osok) altal osszeallitott Bonus CD. Ezt en anno meg is rendeltem toluk, aztan meg ujsagmellekletbol is meglett. Ezen van Wake Of Gods (en nem igazan hasznalom), meg sok-sok-sok palya. (Nah, ezt hasznalom).
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Miutan mar az UbiSoft igy elore eldontte, hogy lesz magyar kiadas, nem hiszem, hogy honapokat, vagy fel evet varni kelljen ra. (Bar a Splinter Cell 2 is UbiSoft volt, es az eleg rossz pelda)
Az 5. rész meg azonali megvételre kerül... 😊 Bár egyet nem tudok, mégpedig azt, hogy hivatlosan készül magyar nyelvû kiadás belõle, csak kérdés hogy mikor... Illetve nem lenne gond, ha választható nyelv lenne csak és eldönthetném, hogy épp angolul akarom-e majd tólni, vagy magyarul.
(Igy a 2-3-4 mind eredetiben sorakozik.)
De a cél abszolút közös!
Egyébként nem tudom, hogy mire célzol, hogy egy olyan piac miként diktálhat, ahol minimális játék fogy eredetiben, de ha így gondolod legyen. Ezzel részemrõl is befejezve.
Azt hiszem hogy a célunk közös egy nagyon jó 5. részt várunk...