Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyen hibaüzenettel jön:
Aborting the torrent as it was rejected by the tracker while not connected to any peers. Message from the tracker: This IP address is not authorized with provided passkey
ötlet?
V9ykn8_TZL0
Ja, blinddel agyon szívatható a gép, ha a távolságis egységek után varázsolhatsz - de még mielött az ellen jönne :ÐÐ
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mondjuk a harc alatt remélem kikapcsolható lesz, hogy a kamera átváltson mindig akció nézetbe az elején látványos, de 30. alkalommal uncsi, épp ez volt a bajom a FF sorozattal is...
Egyébként csak egy nagy gondom van vele, iszonyat messze van 2006 Q1... 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
tök jól elszöszöltem vele tegnap este, 900!!!!!-as celric sereget aláztam porrá 5 angyal, 80 griff, 60 celric, 400 íjász, 50 paladinos sereggel.
Ja igen, a gépi intelligencia továbbrai is harmatos, vagyis amolyan Heroes-os, az auto combat szintúgy, az utóbbi nem zavar, mert régen sem használtam, most is csak kíváncsiságból klikkeltem rá.
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
vaki nem akar nekem regelni mind1 mi a név és kód úgyse fogok innen többé tölteni csak a Heroes kell
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Sorry, you're not qualified to become a member of this site.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Next PC upgrade: 2022
valaki eltudná nekem küldeni e-mailbe a torrent fájlt mert én az 1ik linkröl se tudom leszedni mert regelni kéne arra + azt írja hogy nincs új tagnak hely
[email protected]
Amúgymeg már szólt más reggel....az más kérdés, hogy miért nem rakták még be..
A mágiát nem tudtam igazán kiismerni, lévén knight jellegû hõsre mentem. A Logisztika visszatértét maximálisan üdvözlöm. A varázs könyv az egységek kezében jó újjítás volt a 4. részben, s ide is megtartották, lásd cleric. A vár menedzsmentje szerintem még nagyon nincs kész, legalább is remélem, mert mint írtam volt korábban nagyon kevés lényegi infóhoz jutottunk hozzá. A grafika nem rosz, de pl a shadow map felbontása túl alacsony és egy picit több poligont elviselt volna. Az akadozás nekem nem tünt olyan vészesnek, de tény hogy van, ezen még optimalizálni kell. Az egységeknél szerintem a kis cleric túlértékelt lett, a champion és az arcangel viszont gyengült, de így is király volt meni néhány arcangel-lel... 😊
Összeségében nagyon elégedett vagyok vele, s jól érezhetõen azon uton indultak el, amit nagyon sokan vártak a fejlesztõktõl, azaz a Heroes 3 erõsségeit megtartva a 4 újjításaiból sokmindent átvéve és sok-sok újjítással alkották, akotják meg az V. részt.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Egyébként szerintem ez egy korai alpha lehet, hisz az E3 bemutatókon már világosan látszott, hogy jóval elõrébb van a fejlesztés. Amit nem bánnok, hogy csak ezt szerezték meg, így nem spoilerezi tönkre a várva - várt játékot. Most csak annyi derült ki, hogy a MESTERMÛ 3. részt kívánja alapul venni.
War. War never changes.
War. War never changes.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
esetleg linkehetnétek valmi helpet,vagy máshonnan nem lehet hozzá jutni?<#falbav>#falbav><#phone>#phone><#conf>#conf>
Kandurex: a jobb felsõ sarokban kattints 2X a kastély ikonra, ott lesz.
War. War never changes.