14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#3371 remeljuk nem ismetlodik meg a beta korul kialakult kavar -
GodBadka #3370 Minden komolyabb lapon már ott a helye. A gamespot-on is pl. -
#3369 A demó helyét a gamershell már előkészítette, 668 mega lesz vagyis 1 cd:
heroes 5 demo -
#3368 Fogós kérdés... -
G_ArchAngel #3367 áprilisban is lesz karácsony vagy megint megcumiztatnak minket?:) -
#3366 amúgy szerintem ebből simán péntek lesz:P hiába jön ki hatkor ha 10k/sec álomsebességgel fog jönni -
#3365 amcsi nyugati part szerinti idő +9 óra -
#3364 Igen. Tegnap nekem is ez járt a fejemben, de bíztam benne, hogy én tévedek. Végül is mindegy este is jó lesz... :) -
#3363 Az nem baj akkor legalább már otthon vagyok. -
#3362 És rájövünk, hogy az időeltolódás miatt nem reggel 9, hanem este 18 körül lesz demó :(( -
#3361 Reggelt.
A PST mit jelent a topicban? Amcsi idő szerint vagymi? :>
Mindjá 9 óra gec.
-
#3360 -
#3359 szuahéli bammeg..... -
csgj #3358 pont ezt akartam én is bemásolni! hehe -
Newfronter #3357 Heroes 5 - nem lesz Starforce!
[2006. április 12. @ 20:25 - Mantis]
A francia Ubisoft hivatalos weboldalának fórumán Fabrice Cabounet, a projekt egyik atyja igen fontos kijelentést tett. A francia úr elárulta, hogy a Heroes of Might & Magic V nem használ majd starforceos másolásvédelmet. További, a Heroes sorozat ötödik részével kapcsolatos hír, hogy holnap, elvileg pontban 18.00-kor érkezik meg a stratégia kipróbálható verziója. A Starforce-ügyben bizonyíték itt. Thanks Mechman.
Gamestar
Ennyit tudok mondani csak: Jeeeeeee!!! -
#3356 hehe az sem rossz :P de siman lehet humannal+dwarffal+demonokkal+elfekkel is... es az sem lenyeg, hogy te kezdj :P -
#3355 hát a disciplinesben 2-ben 1 dolog volt a lényeg,hogy te kezdj,s tuggy paralizálni,onnatól kezdve tök mind1,milyen erős volt az ellenfél,akár várvédő... -
#3354 Mit jézusozol???
Csak azért kérdeztem meg mert Magyarországon magyarul jelenik meg az alap verzió. Csak a Collectors Edition lesz angol. -
Thanatos #3353 jezus... -
#3352 Termeszetesen csak angol. -
#3351 Ez a demo angol nyelvű lesz vagy magyar? -
#3350 akkor mar off: hehe nekem az volt a hobbim, hogy azokat zuztam le... nem nehez XDDDDDD de tenyleg :D utana meg is pusztul az egesz race, magyaran kiesnek a jatekbol :DDD
-
#3349 Fenét verünk meg, ízlések és pofonok. Én bevallom(azonfelül, hogy a homm3 completer jobban tetszik) túl nehéznek is találtam, egyrészt nagyon meg kell gondolni, hogy milyen egységgeket veszel másrészt a nagyobb városokat védő hmm championok?(már nem emlékszem) olyan szinten táposak voltak, hogy eldobtam a tököm. Ettől még lehet jó játék csak én voltam béna... -
#3348 hmm..majd boldogít a tudat, hogy amig órán unom az agyam, ti a szervert anyázzátok, mert túlterhelt lesz és allig akar majd lejönni a demo :P -
GodBadka #3347 Hát azért majd csak túléled :PP -
#3346 wazze.. pont csütörtökön lesznek csak óráim o.O -
#3345 meg fogtok verni, de a disciples 2 a "besztevör" nalam, tudom sokkal komplexebb a h3, de valahogy a hangulata, a mesteri zsirigenyes artworkjeitol padlot fogok mindig... nagyon remelem ott is majd kijon a 3ik resz, nagyon fincsi lenne :D -
#3344 Bizony, pontos idő a bannerban! -
Newfronter #3343 Heroes 5 demó - holnap!
[2006. április 12. @ 06:55 - Mantis]
Az Ubisoft hivatalos közleményében tudatta, mely szerint az ígéretének megfelelően, ezen a héten érkezik meg a Heroes of Might & Magic V kipróbálható verziója. Nos, a demó egészen pontosan holnap, azaz csütörtökön kerül majd föl a netre. Addig is a már ismert infók itt olvashatóak a demóról.
Gamestar -
#3342 Vihar előtti szélcsend?
Nem jön ez ma gyerekek, de szerintem holnap sem, én 13.ára tippelek.
Tegyék meg a tétjeiket uraim : "tétre, helyre befutóra" -
#3341 johetne mar, kivancsi vagyok mennyire fedi majd a valosagot a csucsszupernek beigert ai -
#3340 mától jöhet a demó, igaz? -
#3339 Új információk a játékról. -
#3338 Lassú vagy :) -
#3337 Nekem mondjuk közel nem jött be annyira a hangulata mint a Heroes3 Completenak de azért nem volt rossz. -
#3336 Arra vazz, már fél órája a guta kerülget, hogy nem jut eszembe :( -
#3335 te a disciplesre gondolsz:) -
#3334 beugrott.. Disciples 2 -
#3333 age of wonders? -
#3332 Hú baze nem jut eszembe a neve pedig kiegészítője is volt.