Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ui.: Melelsleg kis bukfenc van nálad 😊 Ugyanis attól még nem ronda egy játék hogy esetleg a lényeg kinézete nem olyan mint amilyennek te elképzelted, az összhatást kell nézni, és az szerintem jó volt.
Az hogy valami nem 3Ds az nem egyenlõ azzal hogy ronda, vagy neked pl a Heroes 4 ronda volt???
TI mondjátok azt, hogy ha jó grafikája van, akkor már szar a játékmenet. Ez pedig baromság. És lehet, hogy én vagyok vmi elfajzott ember, de én igenis szeretem, ha pl a sárkány repül, tüzet fúj, félelmetesen néz ki, rázoomolhatok a fogára, stb...
Mindenesetre jobb, mint ha lenne egy kör és rá lenne írva, hogy sárkány. Vagy ti nem így gondoljátok?
És a jó grafikán most nem a poligonszámot, meg az effektek mennyiségét értem, hanem azt, hogy jól nézzen ki. Ott van pl. a Heroes 4, amit a maga idejében magasztaltak mert szép grafika, effektek, stb és mindezek ellenére sztem valami döbbenetesen ronda, mert hülyén néznek ki benne a lények. Énnekem már akkor ez volt a véleményem mikor megjelent. Ennek ellenére játszottam vele, mert igenis jó volt a játékmenet, a fejlõdési rendszer, tetszett, ahogy a hõsök is részt vettek a csata alakulásában és mert szeretem a körökre osztott stratégiát.
És bár egy RTS-nél valóban okozhat gondot a 3D-sítés, egy körökre osztott játéknál ennek sokkal kisebb az esélye, mivel ott van idõd meghozni a döntéseidet, és nem akadályoz az, ha a 3D miatt nem veszel észre vmit azonnal.
Egyébként nem értem mit kell nekikezdeni nyivákolni, mikor még tulajdonképp SEMMI KONKRÉTUMOT NEM TUDUNK a játékról, a videókon kívül. Ennek ellenére nekem úgy tûnik, hogy itt sokan ránéztek, és kijelentették, hogy "szép grafikája van? akkor úgyis szar lesz..." Ez a kisnyuszi meg a porszívó esetére emlékeztet...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
UI.: Arról nem is beszélek hogy az rendben van hogy egy doom3ért hl2ért új gépet veszek, nade egy stratégiáért, hát nemá
a térképen mozgáskor meg tisztán látszik, hogy remekül használható a 3d.
ÉS ha 2005 van akkor mivan? Hmm?
könyörgöm gyerekek, 2005 van.
ezert fontos a grafika a kiadoknak, hogy eltudjak sozni a szarukat.
ha lenne egy masik, ami szuper jatekelmenyt nyujt, de ez nem parosul csillivilli, grafikval , lehet paran megvennek, de ha a grafika egyszeruen borzalmas lenne, akkor max par fanatikus venne meg.
szal se igy se ugy nem lenne gazdasagi ertelemben siker.
viszont, hogy melyik jatekverzional alakulna ki rajongoi tabor, az egyertelmu, hogy a gyengebb graf, de kimagaslo jatekelmeny.
Ottvan pl. a Cossacks 2, egy stratégiának bõven elég egy olyan grafika mert az gyönyörû és mégis csak ál 3D, és azon is tudok ámulni, de látszik hogy a fejlesztõknek nem a grafika volt a legfonotsabb. Sõt már az AoE 2 is gyönyörû volt....(és ma is az)
De mndok neked egy jó példát a grafikára: Ottvan az Earth 2160 nagyon szép grafja van a VGAm be is szart alatta..de maga a játék egy óriási bughalmaz és átgonodolatlan, befejezetlen. És ezzel már el is lett baszva egy nagyon jó RTS...
Sajnos az a helyzet hogy csak azok a fejlesztõ cégek engedhetik meg maguknak hogy relatíve szép 3Dt hoznak össze akiknek sok pénzük van és függetlenek kiadóktól. Lásd Blizzard, a blizzard játékok sem agyontuningoltak grafikával. Szépek, és mindemellett a játékmenet átgonodolt és jól kidolgozott...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Kíváncsi vagyok, hogy ha kiadnák 2 verzióban a játékot, egyet az itt bemutatott graffal, egyet meg mondjuk a 2 grafikájával akkor az itt jelenlevõ fanyalgók melyiket vennék meg... Biztos az utóbbit mi?
Az ilyen hozzászólásoktól tudok agyérgörcsöt kapni... Már megbocsáss, de megmondanád ezt mire alapozod? Eddig láthattál 3 videót a játékból, abból az egyik ráadásul annyi volt, hogy "körbekamerázták" az egyik várat. Ezenkívül olvashattál róla pár sort, meg megnézhettél kb. egy tucatnyi képet.Ebbõl te már eldöntötted, hogy ez bizony szar lesz, reménykedni is felesleges. Csak akkor tudnám, hogy akkor mit keresel ebben a topikban?
Amúgy HOMM3 rulla, és mikor játszom vele soha nem érzem, hogy csúnya lenne....
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Csak az idegbaj elkap, ha meghallom, hogy nem fontos a grafika! A GRAFIKA a leginkább lényeges!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Sajnos a fejlesztõk észrevehetnék,hogy nem attól lesz egy játék jobb,mert jó grafikát csinálnak neki.
A Heroes sorozat teljesen elvesztette eredetiségét,akárcsak a Settlers a legújabb részével
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Szörnyû...
Az elsõ az hogy a hõs nem inaktív mint a 3ban. Csak mozogni nem fog! de támadni tud (rögtön a videó elején mutatja), annyia változás a 4hez képest hogy a varázslatok megint nagyobb szerepet kaptak...
A második pedig az, hogy azt is mondja hogy a csatatér mérete a seregek létszámától függ, ergo mivel itt kis számú egységgel láthatunk harcot ezért nicns mozgás...
Kb. ennyi, remélem nem értettem félre semmit, mert így már egész jó, bár szerintem szükségtelen volt a 3Dre való váltás, a 4 nagyon faszául nézett ki, nem akaorm én közelrõl zoomolva nézni hogy liheg a hõs lova.....
Ha rendesen megoldják, akkor jobb lesz mint a 4 rendszere. Persze mindent el lehet b*szni...
Még sok idõ van, remélem ezen a kis játéktér dolgon még változtatnak.
Bazinga!
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Meg a narrátor kiejtése is :-)
Hide and fear, Cobra Commander is here !