Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulonben van egy beta ebbol de nem probaltam ki mert csak illuzio rombolas lenne

May the force serve you well!

Kandurex
Mi ez a nagy Starforces mizéria? Mindent feltörnek! És fel is törtek. Az megint más kérdés, hogy ez a játék megéri a pénzét.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ezt honnan veszed hogy sokan visszavittek a starfoce miatt?

May the force serve you well!

Zsolo007
<#eljen>

nem érted a lényeget..., az aki amugy warezolna és a csoda védelem miatt megveszi töredéke annak mint akik amugy minden gondolkodás nélkül emgvették volna de ezzel a csodával meg se fordula fejükben hogy megvegyék..., arról nem beszélve hogy ha egy gamenek nincs védelme szinte és csak multi van levédve (amit ugye nem tudnak megtörni ha serialos modszer...,vagyis megtudnak csak nincs sok értelme mert a tört szerverek emg se közelitik a nemtörtek minõségét) az olyan reklám egy gamenek mint amit a legjobb marketingosok tudnak csak emgcsinálni és ez még ingyé is van és akik beleszeretnek ugyanugy emgveszik..., mig ha le van védve sokan oda se bagóznak és soha se fogják megvenni... (arról nem is beszélve hogy sokan vannak akik megveszik ha pl lejebb ment az áruk de ha igy levédik ki se probálják nem szeretik meg ergo sohase fogják emgvenni...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

robotnyk
rövidtávon lehet vele sikert elérni legfeljebb, hosszabb távon nem
az eat hagyjuk, az más tészte, hiszen a felvásárolt minden olyan franchiset, ami olyanokat is érdekel akiknek fingjuk nincs a szoftverekhez. a sims meg külön kategória...
de pont hogy igaz mert hiába veszik meg sokan ha kétszer annyian vennék meg esetleg ha nem lenne 8lehet nem pont ugyanazok és ugyanazon okbol de ugye itt a számok számitanak...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

és nem is fognak ubiról már 1000+1szer bebizonyosodott hogy egyszerüen gõzük sincs semmirõl hogy megy a téma a játékiparban..., lásd ea..., kalap fos védelmek mindenhol, le se szarják starforcot és top10 nagy részét úralják folyamatosan...

robotnyk
ez így ebben a formában azért nem teljesen igaz.
a nagy címekre megéri még mindig starforcet tenni, azok buknak bele akik kis címekre teszik (pl Soldiers: Heroes of WW2, Xpand Rally)
a gépet tönkre nem teszi azért, nekem is van két starforceos programom, viszont az a módszer hogy a registryben turkál, telepítget, elég görény módszer, és a csontjai törjenek el annak aki kitalálta, mert sok fejlesztõ már többet törõdik a másolásvédelemmel, mint a játék programozásával.
Zsolo007
Hát én így tuti nem veszem meg..

A starforce fos, ezt tudják a kiadók..tönkrebakja az emberek gépét, és ráadásul mindezt figyelmeztetés nélkül teszi, és utána leirthatatlan....

Találjanak ki jobbat ne egy olyan védelmet ami tönkrevágja az emberek gépét...

Ubi el fogja vágni ezzel magát....nem véletlen hogy sok kiadó nem meri felvállalni a starforceot. Ha idõ elõtt kiderült hogy starforceal megy sokan meg sem veszik....

Ugyanez volt a silent hunter 3 nál sokan visszavitték mikor otthon kiderült hogy starforce....ubiék nem tanulnak...

robotnyk
két szempontból baj. egyrészt a trend miatt. a másik jóval nagyobb gáz hogy így a modder közösség sokkal kisebb lesz, szóval azért nem lesz annyi pálya, mint a korábbiakhoz pl.
3P
Mondjuk én a StarForce-tól függetlenül megveszem, de azért nem örülök a SF-nak, mert a topicok folyamatosan arról fognak szólni, hogy "Hogy kell elindítani a játékot?".
Na mindegy, csak jönne már ki...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

robotnyk
must buy...
KM
Hinnye...

dr Kotász
Hivatalos UBI fórumról:

Which protection will be used for Heroes 5 and why ?

Heroes 5 will be protected with Starforce, developed by the company of the same name. This protection system is now used in all of the major games released by Ubisoft, such as Splinter Cell 3. Heroes 5, hopefully, belongs to that category. Why do we use this protection system ? The change To Starforce was made about a year from now. The main reason is simple : this is the most efficient protection system against piracy. Games rarely get cracked with it, and when they do, it takes quite a long time. For instance Splinter Cell 3, released in march, has not been completely cracked yet. I dont think I need to explain why a publisher needs to protects its games against piracy.
ja, ott fityegett a readmeben:
2. System Requirements
======================

Minimum
-------

- CPU: 800 MHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor or higher
- RAM: 256 MB or higher
- Video: 32 MB AGP GeForce2 MX or ATI Radeon 8500 or higher video card
- CD/DVD-ROM speed: 8x
- Hard Drive Space: 200 MB free hard disk space (for the demo)
- Sound: DirectX compatible PCI 16-bit sound card

Recommended
-----------

- CPU: Pentium 4 / Athlon 3,0 GHz or higher
- RAM: 512MB or more
- Video: 128 MB AGP 4x GeForceFX 5600 or higher video card
- CD/DVD-ROM speed: 32x
- Dolby Surround 5.1 sound processor

nyami
lehet már valamit tudni a game gépigényérõl?

precision
láttuk

Bazinga!

precision
visszahozták...nincs már az, hogy egyszerre támadnak

Bazinga!

dr Kotász
Én nem szedtem le a bétát; a csatában visszahozták azt az elvet, hogy elõször a támadó viszi be a sebzést, majd a megmaradt védõk visszavágnak?
dr Kotász
Láttátok már ezt a videót?
robotnyk
jó neked hogy ilyen erõs voltál 😛
Kandurex
Semmi, én bele se kezdtem. Egyszerûen csak rápislantottam a menüre, a grafikára, próbáltam a hangulatot érezni és miután meggyõzõdtem róla, hogy fél istenség van születõben, egy villámgyors mozdulattal töröltem, nekem ne spoilerezzen semmit se!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mustang2005
Wanadoo-n is fennt van az egy pályás beta!

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

mosoporr
na mi ez a punnyadás?
minden csoda 3 napig tart<#banplz><#integet2><#hamm>

mert lehet hogy az már a kicsomagolt verzió

War. War never changes.

Nekem 800-at irt ki.
3P
A 800 mega az nem lehet valós, mivel kb 250 MB...

NeoMaN
torrent kliensel kell megnyitni a letöltött filet

Vissza is olvastam , de csak egy torrent fájl jött le.Az volt kiírva , hogy 800 akárhány mega de nekem csak egy fél pillanat alatt lejött.Most mit csináljak?<#confused>
Zsolo007

Sziasztok.Nem tudjátok honnan lehet letölteni a beta verziót?
robotnyk
nem lesz muszáj így játszani, de így jobban mutat egy screenshot
3P
Az egységektõl én sem vagyok kibékülve, de ördögöt csak videón láttam eddig. Egyébként az egységek mûvészi hatásában (is) a 3. rész az etalon.
Ettõl függetlenül szerintem akkor is nagyon jó rész fog születni, ha nem a legjobb!

Vanek
hát én már jópár órát/napot eljáccotam homm-mal,de ezek a lények szörnyûek. mint vmi szar pokémonfilmbõl szedték volna....ördög milyen szarul néz ki?!? remélem lesz itt nagy változtatás....

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Milyen várak lesznek ebben a részben? A castle-szerûséget már láttam.

War. War never changes.

3P
Ne izgulj! 😊
Az E3-as vidóban láttuk, hogy madártávlatból irányította a fószer a játékot, csak néha belezúmolt. Itt is egy ilyen döntött-zúmos kép van, hogy lássuk a grafikus motor képességit. A játékban majd szépen visszaküldjük a kamerát a madarak közé... 😊

_Atti_
biztos be lehet állitani😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Davidus
nyilvánvaló hogy úgy döntöd majd a kamerát ahogy akarod

V9ykn8_TZL0

NeoMaN
Readme is elég fura, soksok dolgot nem is találtam meg a gémben...

NeoMaN
Egy játék közbeni kép:
(ez sajnos kurvára nem olyan, mint amit most látunk a "bétában", semmi madártávlat, ez így nem fog tecceni.... 😞(( )

precision
#548 😊)
nemigaz h nem tudtok visszaolvasni 😊

Bazinga!

mosoporr
végre lejött,de baszodtul akad csata közben,az optionsbe nem tok belépni,
valami 5let?

3P
Húúú! Ez nagyon ott van.... 😊

NeoMaN
hoppáááá

Amúgy ez a "béta" 2004. júniusi vagy mi, szal ez valami iszonyat régi terv verzsön... 😊

Davidus
bitcomettel elidult<#vigyor2>

V9ykn8_TZL0

Davidus
így se jó -.- 4.1.3-as torrent kliensem van

V9ykn8_TZL0

Davidus
thx akkor megnézem a peredájzos torrentet😛

V9ykn8_TZL0

3P
Jó a blind, de nekem volt egy ilyen harci-szekerem, ami lövöldözött nem tudtam kivenni a seregsõl és a hülye mindig lõt, így a vakítottam mindig "meggyógyult".

mármint a torrentparadise.com -ra kell regisztrálni 😊 és onnan letöltni