Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
May the force serve you well!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
May the force serve you well!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
az eat hagyjuk, az más tészte, hiszen a felvásárolt minden olyan franchiset, ami olyanokat is érdekel akiknek fingjuk nincs a szoftverekhez. a sims meg külön kategória...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
a nagy címekre megéri még mindig starforcet tenni, azok buknak bele akik kis címekre teszik (pl Soldiers: Heroes of WW2, Xpand Rally)
a gépet tönkre nem teszi azért, nekem is van két starforceos programom, viszont az a módszer hogy a registryben turkál, telepítget, elég görény módszer, és a csontjai törjenek el annak aki kitalálta, mert sok fejlesztõ már többet törõdik a másolásvédelemmel, mint a játék programozásával.
A starforce fos, ezt tudják a kiadók..tönkrebakja az emberek gépét, és ráadásul mindezt figyelmeztetés nélkül teszi, és utána leirthatatlan....
Találjanak ki jobbat ne egy olyan védelmet ami tönkrevágja az emberek gépét...
Ubi el fogja vágni ezzel magát....nem véletlen hogy sok kiadó nem meri felvállalni a starforceot. Ha idõ elõtt kiderült hogy starforceal megy sokan meg sem veszik....
Ugyanez volt a silent hunter 3 nál sokan visszavitték mikor otthon kiderült hogy starforce....ubiék nem tanulnak...
Na mindegy, csak jönne már ki...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Which protection will be used for Heroes 5 and why ?
Heroes 5 will be protected with Starforce, developed by the company of the same name. This protection system is now used in all of the major games released by Ubisoft, such as Splinter Cell 3. Heroes 5, hopefully, belongs to that category. Why do we use this protection system ? The change To Starforce was made about a year from now. The main reason is simple : this is the most efficient protection system against piracy. Games rarely get cracked with it, and when they do, it takes quite a long time. For instance Splinter Cell 3, released in march, has not been completely cracked yet. I dont think I need to explain why a publisher needs to protects its games against piracy.
2. System Requirements
======================
Minimum
-------
- CPU: 800 MHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor or higher
- RAM: 256 MB or higher
- Video: 32 MB AGP GeForce2 MX or ATI Radeon 8500 or higher video card
- CD/DVD-ROM speed: 8x
- Hard Drive Space: 200 MB free hard disk space (for the demo)
- Sound: DirectX compatible PCI 16-bit sound card
Recommended
-----------
- CPU: Pentium 4 / Athlon 3,0 GHz or higher
- RAM: 512MB or more
- Video: 128 MB AGP 4x GeForceFX 5600 or higher video card
- CD/DVD-ROM speed: 32x
- Dolby Surround 5.1 sound processor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
minden csoda 3 napig tart<#banplz>#banplz><#integet2>#integet2><#hamm>#hamm>
War. War never changes.
Ettõl függetlenül szerintem akkor is nagyon jó rész fog születni, ha nem a legjobb!
R U Ready?!?!? ...broken soul...
War. War never changes.
Az E3-as vidóban láttuk, hogy madártávlatból irányította a fószer a játékot, csak néha belezúmolt. Itt is egy ilyen döntött-zúmos kép van, hogy lássuk a grafikus motor képességit. A játékban majd szépen visszaküldjük a kamerát a madarak közé... 😊
(ez sajnos kurvára nem olyan, mint amit most látunk a "bétában", semmi madártávlat, ez így nem fog tecceni.... 😞(( )