Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
megnéztem a videókat... iszonyatosan jók, nem tudom hogy fogom kibírni a megjelenésig. 😊
a grafikáról: persze szép dolog a nosztalgia, pár éve még sokszor jogos is volt a "kár a 3Dért" szöveg, de azért mostmár nagyon karcsú lenne egy izometrikus 2D.
Mayday
Igazandibol a H4 megjelenesekor nagyon sokan sirtak, hogy mar illett volna 3D-snek lennie, mert az mar alap elvaras, stb.
Igazandibol mar az fog nagy ujitast jelenteni, mert mar a skill rendszere, meg sok minden nagyon jol kialakult, nem nagyon tudnanak mas iranyban fejleszteni rajta. Nem lesz gond a 3D, a videoban tenyleg "nyogvenyelosnek" tunt, de a jatekban ugyis egyszeru lesz, ugysem csak kamerazgatni fogunk folyamatosan.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nálunk a fehérnép a nagy Heroes fun, õ meg aszonta kár ide a 3D... Lehet, hogy igaza van.

dr Kotász
Hát pontosan ennek örülnénk...
Eye-scream
Iszonyat jók a videók, alig várom már, hogy rátehessem a mancsomat 😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

LordVenom
Úgy legyen! <#worship>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Kandurex
feleim, már megbocsássatok, már miért ne lehetne páratlan grafika, a régi jó játékmenettel párosítva? Ezidáig minden jel, videó arra mutat, hogy a 3. részhez húz közel, ami ugye nem volt rossz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

LordVenom
Mindenesetre nagyon várom,mert az egyik abszolút kedvenc sorozatom,ezért izgulok is kicsit,nehogy elcsesszék...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Cobra.
Szerintem nem várható túl nagy gépigény, fõleg videókártya szempontjából. Viszont tényleg nagyon úgy néz ki, mint a 3. rész 3D-s verzióban (a szörnyek is a 3-ból vannak). Kíváncsi vagyok milyen történetet találnak ki.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

LordVenom
Szerintem is kár ragaszkodni a 3D grafikához. Azért mert fejlõdik a technika,attól egy játék tartsa meg a varázsát úgy,ahogy volt. Van egy csomó példa rá,amikor a 3D eröltetése miatt rosszabb lett a folytatás az elõdjéhez képest...szerintem.

3P
Nem tudom mért kell izgulni a zoomolásoktól? Ma minden RTS-t így reklámoznak és ki játszik így velük? Senki! Csak ma egy ilyen divat van hogy mindenhol a muvikban akció-kamerázzanak.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

precision
nekem meg kifejezetten tetszik 😊)

Bazinga!

legfeljebb nem veszel eszre dolgokat, amik valamiert takarasban vannak... hmm , meg mindig nem tetszik

precision
nem lesz az nehézkes, csak azért zoomolgatott mer forgatgatta összevissza, hogy megmutassa hogy ilyet is lehet 😊
megfelelõ zoomolással, minimális forgatással sztem tökéletesen fogsz tudni közlekedni a pályán

Bazinga!

precision
ja ok
amiatt én is 😞

Bazinga!

hat remelem nem csak a grafika 3dsitese viszi el az idot, hanem a jatekszabalyokon is valtoztatnak. valahogy ez a 3d iranyitas (masodik video) borzaszto nehezkesnek tunik ( meg feleslegesnek is )... iranyithatatlan csicsahalom.

nem tetszik

dr Kotász
Csak a gépigényes felvetésed miatt szomorodtam el.
dr Kotász
Szerintem jobb, ha elõbb a támadó üt. Meg az is, ha a hõs nem vsz közvetlenülrészt a csatában. Egyszóva retroláz rulez...
precision
<#confused>

Bazinga!

dr Kotász
<#levele>
precision
de a 4ben egyszerre ütöttek, szal ha az egyik bele is halt a támadásba, azért elõtte még okozott sebzést a másiknak

Bazinga!

dr Kotász
<#eljen><#eljen><#eljen>
dr Kotász
<#wow1><#eljen><#finom>
precision
hatalmas lesz
a grafika hihetetlen, milyen gépigénye lesz vajon? biztos bika gép kell majd hozzá 😞

Bazinga!

Kandurex

shaba23
relatív, mert elméletileg az üt elsõnek, aki támad
precision
jaja, pedig ugy sztem jobb volt... igazságosabb volt

Bazinga!

ugy tunik ez inkabb a 3 3dsitese. visszatert az üt , a masik utana visszaut, ha ki nem pusztult kozben. ( 4 ben ugye, egyszerre utottek egymast)

shaba23
brutális
precision
akárhányszor megnézem mindig uj dologra figyelek fel...pl hõsnek itt sincs hpja mint a 3ban, szal nem is tud mozogni, "csak" varázsolni
hát nemtom, nekem a 4ben bejött hogy a hõs mobil egység volt

Bazinga!

precision
ja nemtom kit zavart az hogy jelölve van hogy hány darab van az adott egységbõl...hát egy rossz hír, ha megnézi a moviet, láthatja hogy hálistennek itt is úgy van...szóval marad a filctoll <#hehe>

Bazinga!

precision
nagyon tuti lesz a game srácok
már alig várom hogy kijöjjön

Bazinga!

precision
jah ok 😊

Bazinga!

precision
ez nem akar jönni...

Bazinga!

precision
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow2><#wow2><#wow2><#eljen>

Bazinga!

Mayday
Nagyon varom mar, hogy lejojjon!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kandurex
Odabasz!

Mayday
Jol van, meg csak az elsot toltom 😊

Kandurex
ja nem, ez ugyanaz

Kandurex

Kandurex
AZTAKURVA!AZTAKURVA!AZTAKURVA!AZTAKURVA!AZTAKURVA!

INGAME MOVIE!

Quick-Time formátum kb. 30 mega

Ez a játék egy gyöngyszem lesz!

kosz a tippet. a szokasos semmitmondo elore rendelet animacio, ahogy neztem.

precision
E3 video (intro)
Szedjétek, nagyon zsír!

Bazinga!

Mayday
Elvileg "csak" fel ev, mert 2006 januarrol csacsogtak. Persze ez sem hivatalos, de ezt celozzak, mert mar nyaron megy a beta teszt, allitolag mar keszen, jatszhato allapotban van a jatek.

precision
1. képen vmi magicet nyom éppen a griffre, jól néz ki nagyon

Bazinga!

precision
a vár/város is nagyon jól néz ki
kár h csak jövöre jön, na nembaj, nemsokára ugy is gta:sa, addig megunjuk azt ez meg pont jó idõben fog érkezni 😊

Bazinga!

Kandurex
Nos, állítólag 2006 , bár hivatalos forrás nincs. Engem esz is az ideg emiatt, az még 1 kurva év!

Eye-scream
Az a griff nagyon ott van...csak jövõre jön sajnos.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

precision
alig várom
mikor jön ki amúgy?

Bazinga!

grebber
Nem rossz!

Next PC upgrade: 2022