Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a grafikáról: persze szép dolog a nosztalgia, pár éve még sokszor jogos is volt a "kár a 3Dért" szöveg, de azért mostmár nagyon karcsú lenne egy izometrikus 2D.
Igazandibol mar az fog nagy ujitast jelenteni, mert mar a skill rendszere, meg sok minden nagyon jol kialakult, nem nagyon tudnanak mas iranyban fejleszteni rajta. Nem lesz gond a 3D, a videoban tenyleg "nyogvenyelosnek" tunt, de a jatekban ugyis egyszeru lesz, ugysem csak kamerazgatni fogunk folyamatosan.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
megfelelõ zoomolással, minimális forgatással sztem tökéletesen fogsz tudni közlekedni a pályán
Bazinga!
nem tetszik
Bazinga!
a grafika hihetetlen, milyen gépigénye lesz vajon? biztos bika gép kell majd hozzá 😞
Bazinga!
hát nemtom, nekem a 4ben bejött hogy a hõs mobil egység volt
Bazinga!
Bazinga!
Bazinga!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
INGAME MOVIE!
Quick-Time formátum kb. 30 mega
Ez a játék egy gyöngyszem lesz!
Szedjétek, nagyon zsír!
Bazinga!
kár h csak jövöre jön, na nembaj, nemsokára ugy is gta:sa, addig megunjuk azt ez meg pont jó idõben fog érkezni 😊
Bazinga!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!