Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

precision
filctoll rlz 😄

Bazinga!

hmm , kiprobaltam az age of wonderst , nem tom miben is kulonbozik a tiszta harc mondjuk a heroes 4 harcatol.
csak annyi kulonbseget veltem felfedezni, hogy a hatter valtozatosabbes a csatater nagyobb, ezen kivul a figurak ugyanugy mozgathatok, mennek / repulnek es tamadnak.

jah, meg nicns a fejuk fole irva egy szam, hanem csak egy piros csik van (eletero?).

szal nem tom mit kavarsz, de az biztos, hogy az age of wonders harca 90% ban egyezik heroes harccal ( a lenyegesebb reszei) mig disciples, meg eleg uncsi a statikus szornyeivel, amint farkasszemet neznek.

ha meg az a bajod, hogy heroesban kiirja hany darabbol all egy egyseg, akkor marad a fantazia, vagy a filctoll😛

precision
Hát ez a te szubjektív véleményed. Nekem pl disciples egyáltalán nem jött be. Kb fél órát volt a gépemen. 😊

Bazinga!

és játszottál e az age of wonders-szal? na ott a lehetõségekhez képest tökéletes volt a harc, csak maga a játék nem sikerült túl izgalmasra. azért jó sokat játszottam azzal is.vhogy a disciples grafikáját és szörnyrendszerét kellene mixelni az ages harcrendszerével megfûszerezve a heroesból ismert skillekkel, varázslatokkal és ötletekkel, mindezt 3d-ben, na akkor lesz igazi a dolog.midegyik játék csak részterületekben nyújtott a kivitelezhetõség szempontjából maximumot.ha ezt meg tudja vki valósítani, akkor az lesz a fantasy stratégiák csúcsa.elméletileg minden hozzávaló lehetséges,meg lehetne csinálni, kérdés mennyi idõt szántak rá. mert sajnos manapság a tartalom nélküli csili-vili játékok világát éljük, gyorsan felejthetõ darabok. remélem a h5 igényesre sikerül

miert, azt el tod kepzelni, hogy egy sarkanyt latsz es aza jatek szerint 25 mondjuk? ahoz mekkora kepzeloero kell?

te csak gondold azt nyugodtan, nekem nincs akkora képzelõerõm

dr Kotász
Szerintem is a III sokkal jobb volt, de azért adok egy esélyt az V-nek...
precision
alkoholos filc rlz, satírozza le 😊

Bazinga!

egyebkent nem ertem mi a problemad, hisz a heroesban is csak 5-7 szornyed lehet, gondold azt hogy a szam mellettuk nem a darabszam, hanem az ero kifejezese, 1000 erossegu paraszt nem er fel 1 erossegu sarkannyal. oszt maris ott a koncepciod.
(vagy ragaszd le a szamokat a kepernyon 😛 )

mondj meg regebbit, a king's bounty is jobb volt mint a disciples.
aki szereti a heroes sorozatot feltetlenul nezze meg honnet indult a jatek:

king's bounty auz underdogsrol

precision
H4-nek vannak hátrányai igaz (pl a várostrom amit mondtál) de azért nagyon ütõs lett. A varázslatok szétbontása, a rakat képzettség, a lények mobilitása...stb. Szal nemtom mit fikázzátok, igaz a 3 nagyon jó lett, de én mellé merném tenni a 4et is nyugodt szívvel.

Bazinga!

precision
Szerintem is a Heroes klasszisokkal jobb mint Disciples, de ez az én magánvéleményem 😊
Még a heroes 1 is jobb mint a legujabb disciples, pedig az nem mai darab.

Bazinga!

z0ty
Számomra a H4 elég nagy csalódás volt ("várostrom" fúj 😄), szerintem a H5-tel se lesz másképp, legalábbis nem adok neki sok esélyt. de ne nekem legyen igazam.

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Kandurex
A disciples legnagyobb hibája a csaták mozdulatlansága, ha megoldották volna...huh, még msot is azt tolnám, de így unalomba fulladt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

<#wow1>a szörbyek grafikájáról és darabszámáról beszélek.a disciplesben ugyan nem mozdultak egy tapodtad sem, de ez még nem jelenti azt hogy a heroes 5 ben nagyobb csatatérképen sem mozdulhatnak! ha már úgyis full 3d-s lesz, bõven lesz hely a harchoz. egyébként tényleg nem kell sok szörny, 6-12 db-al is már lehet jó taktikus csatákat vívni ha jól meg van csinálva.én leginkább úgy képzelném az egész csatát, mint modnjuk a morrowind szerû teljesen 3d-s terepén a szörnyeknek belsõ és külsõ nézet kicsinyítéssel nagyítással hogy jól átlátható is legyen, csak körökre osztva és lépésmegkötésekkel.remélen a fejlesztõk is így gondolják

disciplesben a szornyek egy tapodtat sem mozdultak, nem tom mifele taktikazas folyt ott, ha a figurak egyhelyben alltak csupan.

Cobra.
A Disciples-t sajnos nem ismerem, viszont H4-ben ott van a hõs, az pont arra képes, amit te most leírtál. Viszont sokan pont a használható hõs miatt nem szerették a 4-et, mivel egy magas szintû hõs komoly felszereléssel egymaga ki tudott irtani egy kisebb hadsereget. Ha csak néhány szörny lehet egy csapatban, akkor 1 magas szintû távolsági támadó szörny elég könnyen le tud gyõzni egy egész csapatot, ahol csak alacsonyabb szintûek vannak. Értem, hogy neked mi az igényed, de a Heroes szerintem másról szól(t) és a kiegyensúlyozást is igencsak megnehezítené egy ilyen rendszer.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

disciplessel játszottál? ha igen tudod mirõl beszélek, ha nem nincs mit magyaráznom.nem kell sok egység,csapatonként max 6-10, de legyen nagy a harctérkép hogy lehessen vmit logikázni is és ha kevés egység van akkor legyenek egyenként felszerelhetõek talált varázstárgyakkal és egyebekkel, és legyen sok speckó módisító hogy a játék kiismerése után se legyen egybõl lefutott a csata, legyenek meglepetések a játékban

Cobra.
Meg pont ez (volt) a lényege a Heroes-nak. Nem RTS, hanem körökre osztott stratégia, ott meg talán jobb is, hogy csak kevés egység van. Képzelj el egy csatát, hogy milyen hosszú lenne, ha neked is meg az ellenségnek is egyenként kellene 30-40 szörnyet használnia.

robotnyk
nem, a számos megoldás a király, nem jó az izlésed 😛
meglátjuk milyen lesz. én csalódásra számítok a képek alapján, úgyhogy csak kellemsen csalódhatok.a szép grafika csak egy dolog, nem tudom milyen játékmenetet vagy csatát tudnak ebbõl kihozni.ha vmi olyasmi lenne a csata mint a disciplesben volt olyan nézõszögbõl és grafikával mint a képeken, akkor viszont akár jó is lehet. amit nem bírtam sosem az hogy egy egységben akármennyi lény is lehetett. egy egység az legyen egy egység.azaz 1db lovag 1szál lovas és egy sárkány is egy sárkány, és nem húsz.inkább legyen kevés egység(pl disciples) viszont mindenkire egyedi cuccokat lehetne rakni és mindnek sok harci módosítója lenne különféle esetekre

precision
Sztem is jók. A lovas - épület méretarány az eddigi részekben sem volt eltalálva 😊)

Bazinga!

grebber
Simán jók, bár kicsit némelyik képen a lóvas házakhoz viszonyÍtott mérete nem a legjobb.

Next PC upgrade: 2022

borzaszto

http://www.mightandmagicgame.com/teaser/uk/screenshots.php?id=8259

Ezen az oldalon van 6 új screenshot a játékból.
Ahogy látom a nival csinálja, a képekbõl is úgy tünik hogy kicsit hasonlít majd az etherlordsra. bár nem tudom én sem milyen lesz, pl a lények felett vagy valahol nem látni számokat hogy hány darab van belõlük stb. Bár ha nem így lesz hanem 10 lény lesz isten tudja hogy lesz...
Mayday
Hat igen, elsore nekem is ez volt a bajom a kepekkel. Egyszeruen nem tudom ezek alapjan megitelni, hogy most milyen lesz a game 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

dr Kotász
Szerintem is szebb a kézzel rajzolt grafika egy TBS-nek. Ezenkívül a képeken sokkal kevesebb látszik a játéktérbõl, túl közel van a kamera szerintem. Szerintem...
precision
Persze, a kép világ. Nézd meg a képeket és meglátod 😊

Bazinga!

precision
Szerintem jót fog neki tenni a 3D, legalábbis képek eddig meggyõzõek. A 4 rész alatt a játék alapvetõ mûködésébe nem piszkáltak bele, most miért tennék? Szerintem nagyon jó lesz. Remélem a heroes 4 vonalat követi (tudom, hogy sokan utáljátok, pedig az egyik legjobb, ha nem a legjobb heroes rész). Értem ezalatt hõs fejlõdési lehetõségeit, a varázslatok széles skáláját, a lények faxa tulajdonságait...stb. Tény hogy a 3 nagyon jó volt, de a 4ben több lehetõsége volt az embernek hogy a képeségekkel, varázslatokkal, varázstárgyakkal variáljon. Szerintem sokkal jobban meg volt oldva a 4ben. Remélem ebben is így lesz.

Bazinga!

nem tom nyujt -e egyaltalan valamit a 3d megjelnites egy korokre osztott strategianak, amit 2d ben ne lehetne megcsinalni.

Mayday
Igy van 😊
(Shaba23 nincs kedved egy kis H3 vagy H4 multihoz valamelyik este?)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

shaba23
Akkor sincs jobb, mint egy jókis XXL pálya H3-ban😊
Mayday
2D-ben mar nem igazan tudnanak sokat ujitani, asszem.
Teny, hogy kell mar a heroesnak a 3d. Az is teny, hogy 3d-ben elsosorban rts jatekokat kaptunk eddig. Nagyon bizom benne, hogy heroes 5 nem fog beallni azert a tobb stilus, kicsit rts, kicsit rpg, kicsit korokre osztott sorba. Maradjon az, ami, legyen szep, jatszhato, hmmm, mit varunk meg tole? 😊

mondjuk en nem tom miert kell a 3d, sokkal szebb a kezzel rajzolt grafika, meg az iranyitas is konnyebb 2dben. remelem nem csinalnak belole rts jatekot...

precision
Zsír lesz! <#eljen>

A játék honlapja

Bazinga!

Mayday
Sziasztok,
Nagyjabol vegulis "bejelentettek", ugyanis az UBISoft kozzetette a 2005/2006-os uzleti evenek terveit. Tudomasom szerint az idoszak 2005 aprilisaval kezdodik. Itt a kopipeszt a Hardwiredrol:

Q1, FY05-06:

Lumines - PSP
Bomberman - Nintendo DS
Bomberman Hardball - PS2
Star Wars: Revenge of the Sith - Nintendo DS, GBA
Tom Clancy's Rainbow Six Lockdown - PC, PS2, Xbox, GC

Q2, FY05-06:

Lunar Genesis - Nintendo DS
AA Rise of a Soldier - Xbox, PS2
Tom Clancy's Ghost Recon 2 exp. pack - Xbox
Far Cry Insticts - konzol (nincs megnevezve)
World War II Squadron (projectnév) - Xbox
The Settlers Heritage of Kings exp pack - PC
Prince of Persia Warrior Within - PSP
Ride or Die - Xbox, PS2, PC, GC
Myst V: End of Ages - PC/Mac

Q3, FY05-06

Alexandra Ledermann 6 - PC
And1 - PS2, Xbox
Brothers in Arms alapú játék (gondolom kiegészítõ) - PC, PS2, Xbox
Far Cry exp. pack - PC
Tom Clancy's Ghost Recon 3 - PC, GC, PS2, Xbox, next-gen konzolok
Peter Jackson's King Kong - PC, PS2, Xbox, GC, GBA, PSP, Nintendo DS
Prince of Persia 3 - PC, PS2, Xbox, GC, GBA
Prince of Persia Warrior Within - Nintendo DS
The Settlers exp. pack - PC

Q4, FY05-06

Silent Hunter 4 - PC
Heroes of Might and Magic 5 - PC
Splinter Cell 4 - PC, PS2, Xbox, GC, PSP, next-gen konzolok
Killing Day (projectnév) - next-gen konzolok
Might and Magic IP alapú játék - PC
Szikret-szniki-álcázott szalonna project - Xbox, PS2

(Tehat 2006. januar-februar-marciusban varhato elvileg.)

Cobra.
Ott azt írják, hogy "megbízható" forrásból úgy tudni, most januárban jelentik be, hogy mikor várható a játék.

olvastam a gamestarba hogy januárba lesz .
igaz?

BÚJJÉK!

Mayday
Sziasztok,
Nem konkretan Heroes 5, de Heroeses infok, es kerdesek.
Szoval a kozelmultban a H3 Classik kiadasu lett, igy megvasarolhato az alapjatek a ket kiegeszito lemezzel egyutt 1990 HUF-ert. Ez sztem nagyon jo hir.
A H4 ara is tovabb csokkent, a csomag ar (alapjatek + 2 kieg) ara 9990-rol 6990 HUF-ra csokkent. Az egyes kiegeszitok csomagon kivul 2990-be kerulnek.
Azt vettem tovabba eszre, hogy az uj kiadas valtozott kicsit a 4-bol - az eddigi 3DO logo helyett mar UBI Soft tundokol rajta! Viszont azt is olvasom a dobozon, hogy kezikonyv a cd-n, holott nekem a H4 alapjateknak normal, papir kezikonyve van.
Kerdesem lenne:
Meg akarom venni a ket kiegeszitot is mostmar a 4-hez. Ezekbol letezett papir kezikonyves kiadas, vagy ez csak az alapjatek kivaltsaga volt? Mit tudtok errol?
A masik alap, 3DO-s eredetire ramegy ugye az UBI Softos kiegeszito? Es a kiegeszitok mar alapbol peccselik a jatekot is, ugye?
Koszi elore is a valaszokat, ha valaszoltok, asszem indulok is megvenni, ugyhogy ha barki barmit tud, mondja 😊

Ams
mikorra lesz már?

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

lehet igazad van.sztem is

az a link kamu volt..., meg asszem április lsejei tréfa egy homm portálon 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Mayday
Sztem meg tuti nincs neki!

láttam vhogy hogy van már demoja. honnan lehetne leszedni ? mert akkor az a link nem mûködött!

Tudom, hogy nem friss hír, de úgy látom, hogy még senki nem említette meg. Na szóval: a Heroes 5-ben a hõsök nem fognak harcolni a csatában mint a negyedik részben.Nem lesz alvilág sem (heroes 3 és 4).Úgy látszik a fejlesztõk inkább visszatérnek a második részhez.
Szerintem az is jó ötlet lenne, ha szakítanának a legtöbb hagyományos szörnnyel és újakat találnának ki, vagy a régiek kapnának új külsõt pl: a lovag helyett lehetne egy könnyûfegyverzetû lovas.
szerintem a négyben volt egy csomó jó ötlet.DE maga a megvalósítás elég gagyira sikeredett.ami leginkább nem tetszett, az a világtérkép.nem tudom pontosan hogy mi, de nagyon zavaró volt ahogy kinézett. maga a csata jobb volt mint a korábbiak, változatosabb, kiszámíthatatlanabb és veszélyesebb, ha vmit bénán csinált az ember.én bevezetném azt, hogy a nem mozgó egységeknek lenne mozgási rádiusza, amit akkor használhatnának fel, ha mondjuk az ezen belüli területre lépne ellenfél, akkor a gép automatikusan megkérdezné, hogy meg akarja e támadni vagy sem. persze ez is csak logikusan.mondjuk van egy õrtorony a rádiuszon belül.abban van néhány íjász. ha mondjuk ezt megtámadják, akkor ugye azok áldozati bárányok egy nagyobb hadseregenek.de mondjuk 1-2 kört kellene kihúzniuk a falad védelmében, amíg odaér a készenlétben hagyott lovasság, ami természetesen a falon kívülrõl mezei csatába bocsátkozna a támadókkal.ue a bányáknál