Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy néztétek már, mikor resurrecteli a griffeket, azok hova tûnnek? Mert egyszercsak köddéválnak, utána megjelennek. Fent köröznek a levegõben addig v. mi? 😊
Bazinga!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
szal megis iagazad van reszben, par skillel szerezhet tamadasi kepesseget, de ez sztem nem eri el a heroes 4 szintu harckepesseget.
a hos a csapat vonalak mogott van, nem kozvetlenul a harcteren. szo sincs harcolasrol.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
De amúgy engem aggaszt a kicsi harctér, remélem nem akarnak Disciples 2õt csinálni belõle...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
szal ez egy heroes 3 3dsítve eddig.
es bazi kicsi a harcter.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Úgy néz ki, itt is harcolhatnak majd a hõsök.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az elsõ rész megjelenése óta tolom ezt a gamét,
azt most látom hogy készülget az 5-dik rész,
bár a 4 nagy csalodás volt bizom benne hogy
most az elsõ 3 részhez hüen csodát fogok látni
nem tudjátok mikorra lesz a boltokba?
3 és fél perc!!, kb. 20 mega
Szerettek? Tudom! 😄
"- In which languages will it be released?
- Besides the standard ones, we hope to do the main Eastern European languages. Polish and Hungarian because they are so many fans there. Maybe Chinese."
Na? Na?
Forras: Magyaritasok Portal!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Bazinga!
Az meg relatív, hogy mi a szép meg mi a csúnya. Tény hogy a 3 szörnyei a gyenge grafhoz képest is szebbek voltak a 4 szörnyeinél. De azért a 4 újításai überelik a 3 szépen megrajzolt szörnyeit.
Bazinga!
itt egy csomó cracket találsz!
Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!
Nekem eddig ez kimaradt az eletembol, ez is E3-as.
+1 H5 ingame video
De azert szeressuk 😊
meglatjuk milyen lesz, en csak a kezelhetoseget feltem a 3dtol.
Gathering Storm (elso kiegeszito)
Winds of War (masodik kiegeszito)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A 4rõl csak annyit, hogy nekem, másokkal ellentétben nem a szabályrendeszer változásai és a 3D miatt nem jött be. Szvsz egyszerûen ocsmány volt. Néhány kivételtõl eltekintve a lények iszonyat bénán néztek ki.(Kedvenceim a hárpia, amelyik nem nyitja ki a szárnyát repülés közben, meg a behemót, ami meg úgy néz ki mint egy fogyatékos kopasz kisgyerek szõrmebundában). Ráadásul a megtalálható tájelemek a csatamezõn enyhén szólva is gyérek voltak. 3-4 kavics meg csenevész bokor az egynemû füvön, aminek még a textúrája is csúnya volt. Ennek ellenére szerettem vele játszani, de azért fájt a szívem a 3 félelmetes szépen megrajzolt szörnyeiért. A 3D viszont szerintem mindenképp kellett.
Nagyon sokan lehuztak a 4-et, br szerintem is jo volt.
Mi a felesegemmel hosszu evekig gyurtuk a 3-at (Hot Seat rulez), es aztan a 4-et is. De meg mindig visszaterunk a 3-hoz is. MAS a ketto. Ugyanaz a jatek, megis annyira mas! Nehaz megmagyarazni, hogy miert, de a 3-nak volt egy olyan HANGULATA, amit a 4 nem adott! Az is jo volt, de mar nem azt adta!
Persze 2-3-4 minden kiegeszitovel eredetiben sorakozik a polcon 😊
Bazinga!
Sztem eleve nem kellene 5. resz, ha ezt nem vittek volna bele. En ugy erzem, klappolni fog.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
az lehet hogy masutt pl fps ekeben van ertelme a tobb szabadsagi foknak , de itt nincs.
sztem egy 2d nem feltetlenul retro, lehet hogy inkabb csak az felel meg az adott jatekstilusnak.
van egyaltalan masik korokre osztott 3d strategia?